Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én tegnap néztem egyszerre mint a 19 részt! És király!
Remélem lelesz zárva a történet az uccsó részig!

Szerintem ha valaki csinál egy honlapot és azt közzé teszi, akkor az a minimum hogy nincs tele helyesírási hibákkal. Ez olyan mintha egy újságban lenne sok hiba

ja és holnap már lehet is tölteni!

Törölt felhasználó
Ma lesz heroes ??? !
Ha már feltétlenül kötekedni akarsz, Tu Mi Fili, vesd sugártekinteted e fórumra. Itt sem csupa Pécsy Blanka, Grétsy László és egyéb nyelvmûvelõ alkot. De ha szereted, hogy igazad legyen: igazad van.
Az biztos - remélem, ezt leírhatom - , hogy a srác (v. lány)is rajongó. Gondolom, ezzel a megjegyzéssel nem sértem kifinomult esztétikai és mûkritikusi érzéked. Na, errõl ennyit.

Fortuna fortes adiuvat.

gameplusz
Csak tele van téves infókkal és magyartalan szövegekkel + szar a design, amúgy rendben van :@

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Ja. Véletlenül találtam. Maga a "fansite" egész jó.

Fortuna fortes adiuvat.

gameplusz
Vehetne az író pár magyar leckét... Na de ez már más lapra tartozik....

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Kis Sylar összefoglaló.
Sylar

Fortuna fortes adiuvat.

sztem tök felesleges belenézni mivel holnap már meg is nézhetitek az egészet és úgy sokkalta izgibb ha nemtudod mi lesz benne.szerintem

kedd
szucsy89
a 20.részt mikortól lehet szedni?és feliratot hozzá?
SPOILER, a következõ részbõl vannak kivágott részletek, rengeteg mindenre fény derül, úgy hogy csak télleg az nézze meg aki nagyon kiváncsi, és nem zavarja ha már tud pár dolgot a következõ részrõl :

Sneak peek 1
Sneak Peek 2
Sneak peek 3
Bucser
gáz lenne mivel én az vagyok😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lehet mostantól ez is csak "elõfizetõknek" jár? Pfff.

Bucser
NEm tudom az enyémekrõl is leesett a spoiler tag.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dehogynem, Hbenne van a képregényben, hogy Hiro kesereg rajta, azért nem tudta megállítani, mert regenerálódott ...
Amúgy ki szedte le a spoiler beállítást a hozzászólásaimról? Aztán mindenki engem fog miatta piszkálni. 10 perce még meg voltak. 😞

Bucser
Senki nem mondta, hogy Sylar Robban fel New Yorkban!!

Future Hiro csak ennyit mondott: "Save the cheerleader save the world"!!

New York nem a világ! Sylar nem kiírtani akarja a világot, hanem hatalmat szerezni felette. Valamint future Hiro 5 évvel késõbbrõl jött ahol õ törvényen kívüli. Lehet hogy a New Yorki robbanás után fog bõven történni valami amiben a cheerleadernek szerepe van!

Egyértelmû, hogy Peter és Sylar a legerõsebb hõs. Sylar mert halmozza a képességeket Peter pedig mert másolni tudja azokat. Lehet megváltoznak a pólusok késõbb. Ráadásul a Nukleáris robbanásra képes srác még mindig él. Így lehet hogy már mikor Hiro visszajött akkor is biztos volt, hogy Peter robban. Csak mivel látta a lány képességeit és tud regenerálódni nem hal bele és van esély a jövõben arra, hogy megállítsa Sylar-t.

Én ezt is valószínûnek tartanám. Ráadásul hogyhogy nem akadályozták meg Sylar-t abban, hogy Isaacot megölje? A sorozat 2. részétõl tudni lehet, hogy Isaac meghal nem sokkal a robbanás elõtt. Isaac látta a jövõt és halála elõtt ennyit mond: Úgysem tudjuk megváltoztatni a jövõt.

Mr. Benneth nekem gyanús nagyon. Vagy van valami spéci képessége, amit jól titkol, vagy többet tud, mint amit elárult ...

Ja meg ugye Nathan ellenált Lindermannak, de miután látta meghalni Petert, majd belenyugodott a halálába, látta feltámadni is. Akkor (õ nézõpontja alapján) õ arra jött rá, hogy tényleg elõre elrendeltetett a dolog, semmi se tudja megállítani. Késöbb már a saját elnöki portréját nézegeti, és ezért mondja Claire-nek, amit mond. Sz'al átált a "sötét" oldalra.

A képregénybõl elég régen tudni, hogy Linderman tud gyógyítani. Az is kiderül, hogy együtt volt Vietnámban Petrelli apukával. Ergo Petrelli Apu és Anyu is vastagon benne van a "Nathan lesz az új president" szituban. Valószinüleg mindenrõl tudnak. Csakhogy a robbanást eredetileg Syler-nek kellet volna okoznia, mivel kinyírta Claire-t és Hiro ezért nem tudta idõben kinyírni. Így viszont, hogy Claire életben maradt (bár ki tudja?), most Peter gyerekre vár a "nemes" feladat, hogy a bátyót trónra ültesse. Ha valamiért ez az idõvonal is megváltozik, akkor még mindíg esélyes a "Robbanó ember", de ha minden kötél szakad, akkor simán szereznek egy atombombát. 😉 Szóval eléggé fel kell kötnie a gatyót a "hõsöknek", hogy értelmes vége legyen.

Bucser
Mondjuk ezzel a 0,07%-al Linderman mindenféleképpen azt támasztotta alá, hogy az õ érdeke New York rombadöntése. A z hogy ebben Nathan és Peter anyja milyen szerepet játszik enm tudni. De szerintem Nathanék szülei és Linderman valaha ugyanolyan kis csoport voltak mint amit Hiroék próbálnak összehozni a közös jobb jövõ érdekében, csak ugye a nagyobb veszély elmúltával szanaszét szaladnak és mindenki követi a saját kis álmát. Ugyanez vár Nathanékra is szerintem. éS mindig a Hõsök kitermelik maguk közül az újabb és újabb gonoszokat.

Maak
Azert kivancsi lennek linderman szerepere...ugyertem hogy akkor o most egy "farkasborbe bujt barany" lenne es hogy vajh nathanbol igy csinalnak majd gonosz figurat? mindenesetre jol megkavartak ezzel a "gyogyitos" lindermannel

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

gameplusz
Bocs mindenkitõl, kicsit el vaok fáradva, my fault, sry again. 😄
Amúgy már láttam én is, ebbõl következik, hogy mekkorka egy idiot vaok 😄

egypszichonauta
19.már megjelent!!!most a 20.jön

szucsy89
akkor most mivan? az elõbb szedtem le a 19.rész, igaz még nem néztem meg, lehet csak kamu??épp most akartam hozzá feliratot kérni
scorpeeon
Jesszusanyám, kicsit el vagy tévedve :S

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Bucser
19-es rész 23-án volt... már rég megnéztem..... Mirõl beszélsz????

gameplusz
Csak annyi, hogy a 19-es rész holnap lesz, és nem 23-án volt.

Bucser
még mindig nem értem a problémádat...

A 20-as rész IMDB szerint és az NBC schedule szerint is april 30 este 9pm-kor lesz ESTben azaz nekünk május 1 hajnali 3-kor ha valaki felakar kelni és TVUNetworkon nézni...

Még mindig nem értem, hogy mire mondod, hogy no-no? mert bemásoöltad, hogy a 19-es rész Airingje 23-án volt. Akkor volt és?

gameplusz
http://www.imdb.com/title/tt0813715/episodes#season-1

Te linkelted, itt az áll, és erre mondtam én azt, hogy no-no...

Akkor hajnal 3, ezért mondtam, hogy "körül valamikor".. Mondjuk tök8, én már fél 5-kor mindig nézem 😄

Bucser
A ked dhajnali 2 meg azt jelenti, hogy nekünk hajnbali 2... Ugyanis a 9 PM náluk az +6 óra ergó nálunk ez Kedd hajnali 3óra.... ugyanis EST-ben van 9 PM-kor.

Bucser
Valamit nagyon elnéztél....

NBC hivatalos schedule-ja

"Monday, April 30
8:00 PM Deal Or No Deal EPISODE #264 All New

9:00 PM Heroes STRING THEORY All New

10:01 PM The Real Wedding Crashers JENNIFER AND JAY All New

11:34 PM The Tonight Show With Jay Leno 3358 - ERIC BANA, OSCAR DE LA HOYA, KAISER CHIEFS All New

12:37 AM Late Night With Conan O'Brien 2404 - DANA CARVEY, JASPER REDD, ARTIC MONKEYS All New

1:36 AM Last Call With Carson Daly 748 - ANTHONY ANDERSON, SILVERSUN PICKUPS "

gameplusz
Nem, épp ez az, hogy az imdb-n egy héttel elõbbre tartanak, mert most lesz a 19-es, és nem holnap, hanem kedd hajnali 2 körül valamikor...

Igen, rosszul linkeltem. sorry - fárasztó volt az ügyelet...

Fortuna fortes adiuvat.

thx😊
akkor holnap lesz a 20. aztán meg minden hétfõn.
teccik😄

gameplusz
Season 1, Episode 19: .07%
Original Air Date: 23 April 2007

^^

Bucser

Fortuna fortes adiuvat.

Bucser
IMDB-n fent vannak a sugárzási dátumok. (az NBC-s persze)

kövi rész mikor lesz?mert haverom azt mondta hogy 24 részes lesz az évad és nyár elõttig be kéne fejezniük vagy hasonló.

scorpeeon
Sztem ezzel a papok jó nagy része így van és az egyház is, csak az idióta amerikaiak lehetnek ilyen barmok hogy nem ismerik el az evolúciót.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

wudy86
Én egy pappal beszéltem errõl és õ azt mondta, h éppen ez a szép benne, h Isten irányítja a világot apró "beavatkozásokkal", ami révén zajlik az evolúció és pont ez a bámulatos benne. Szóval még szerinte sincs ellentétben az evolúció és az Istenben való hit, pedig õ pap, errõl ennyit. Amerika meg elmehet...

precision
durva 😊

Bazinga!

jobb klikk , hiv címéne másoldása, ctrt+t, ctrl +v, enter, f5

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Seth
brekusz

PSN ID.: Beegabor

Peter ? huhh nerm emléxem
az embert festett meg vagy a csajt és a vérzõ fejét ?

Gerbill
De tényleg, azért Sylar elég jól fest. Peter csak pálcikaembereket rajzolt😄

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

ha elismerné akkor elismerné h eddig hazudtak de ez már tényleg nem ide tartozik 😄

rem Slyra beletanul a festészetbe 😄