Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazinga!
Bazinga!
Cmdr:az csak annyi,hogy küld el a teóriádat,tehát hogy te hogyan gondolod,mi fog történni,természetesen nem arról van szó,hogy majd egy átlag Joe dönti el ki állítsa meg a robbanást
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
én a Commander vagyok én
Az lesz a vicc az egészben, hogy Sylar nem tudja majd a kardot az akaratával megállítani, mert ->
Szóval gyááá 😄DDDDDD
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
bár akkor Isaac is tévedett?vagy mégsem és õ tudta mit csinál?jajjj jöjjön már a köv rééééééész
ronihun:
...
és akkor tegyünk egy-két dolgot tisztába 😛P
nem volt soha Nathan,végig Syler volt,láthattad hogy tudott repülni,magyarán megölte Nathant
alakváltáshoz ugyebár Candice-t megölte,Bennet-tel Wireless volt,õ tudott új személyazonosságokat létrehozni
"nem tudom, de szerintem ennek az alternatív jövõ semmi szerepe nem lesz. mindössze egy kis tobzódás volt és semmi más"
hát ez így nem teljesen igaz,a lényeg a 9th Wonder megszerzése volt,most már tudják hogyan kell megállítani Sylert,amúgy tényleg nagyon lejött hogy minden ami eszükbe jutott és nem volt túl nagy baromság belekerült a részbe
Peter sebére meg van egy hülye ötletem:Hiro visszament az elõttre,hogy Peter találkozott volna Clair-el és megvágta,hogy miért az jó kérdés,ezért hülye ötlet
valószínû BlackShadow-é a jó megoldás,nem találkozott Claire-rel,a robbanásban meg õ nem hal bele,hiszen õ gerjeszti,utolsó részekben erre biztos választ kapunk
köv rész promók:
kanada
USA
http://www.seriessub.com/gst-10-1.php
Fortuna fortes adiuvat.
Spoiler 2:
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
állítsd be, hogy amikor kijön a torrent, azonnal kezdje el szedni és akkor reggelre lent is van. (vagy pedig állíts be normális uploadot, ne 1-2k-t). ilyenkor a leglassabb. vagy az elsõ között kell rácuppanni vagy, amikor már lecsengett a elsõ roham, mondjuk este.
De a demonoidon próbáljátok meg, ott nem biztos, hogy kér tagságot!
Fortuna fortes adiuvat.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Fortuna fortes adiuvat.
meg amikor sprague majdnem felrobbant bennet házában, akkor sem lett semmi baja az ipsének.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
#31 es képregény se rossz 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
egy vmit nem vágok:
claire barnán abban a kis szoknyácskában nagyon cuki volt😉
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Intel Core2Quad 6600 | 2GB DDR2 Kingmax-1066 | HIS Iceq3 x1950pro
Így van, ilyen egyszerû.-
nem tudom, de szerintem ennek az alternatív jövõ semmi szerepe nem lesz. mindössze egy kis tobzódás volt és semmi más - bárkibõl lehetett volna bármi, elvileg lényegtelen, mert a jövõt meg fogják változtatni. (értsd: klasszikus töltelék rész volt, kilépve a sorozat kontinuitásából.)
én érteném félre? mert ilyen szempontból tök mindegy, hogy mit mutattak, nem kavarodnak sehova, az idõutazást meg mindig úgy kell elfogadni, ahogy a készítõk ábrázolják, hiszen bármelyik variációban van paradoxonesély.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
-1. idosik: Hiro nem utazik vissza
-2. idosik: Hiro visszamegy, es elmondja Peternek
-3. idosik: ami most lesz, miutan Hiro es Ando elment a jovobe, majd visszatert a multba, ergo a kovetkezo 4 resz (vagy majd a masodik evad is folytatolagosan)
Fortuna fortes adiuvat.
Mostmár kíváncsi vagyok, hogy hogyan fejezik be, mert erõsen kezdenek belekavarodni abba mi a jövõ és mi a jelen.
BTW: nekem lett igazam: Soha senki nem állította, hogy Sylar robbant New York-ban egyedül Hiro. Hisz õ is így tudta.
Valamint még mindig érdemes elgondolkodni Isaac szavain:Nem tudod megváltoztatnia jövõt.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Általában mennyi idõ szokott lenni amig kijön az új részekhez a felirat?
Most töltöm elõször cvsak azért kérdezem.
Your suffers will be legendary even in hell!
annyira szerintem nem kavarodik, mivel ez csak egy "what if"-típusú rész volt, egy olyan szcenárióval, ami sosem fog létrejönni. (vagyis az írók minden õrült ötletet belevihettek, igazi tobzódás lehetett a writer's roomban - és persze az élet is alakította mert ugye nem lehet sajnos minden szereplõt felhasználni😊
igazi filler epizód, ami azért lett, mert az nbc kért még 2 plusz epizódot a készítõktõl, de mint ilyen, a készítõk érdemes, hogy ez lett az egyik legjobb (ahogy látom a vélemények szerint)
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
uccsó rész címe pl xXD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Fortuna fortes adiuvat.
Béke, Ifjak!
Fortuna fortes adiuvat.