Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
lesz 2-ik évad,arról beszélünk,a teória a kislány képességére meg kurvajó,mindössze annyi a baj vele,hogy akkor Sylar képességeit is felerõsítené,ami nem kicsit lenne probléma

ha Peter robbant úgy él,hogy a saját robbantásától nem halna meg(mint ahogy a saját tüzétõl sem ég meg 20-ban),ráadásul Clair képességét már birtokolja

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

N1ggA
böröczknek elég jó a magyarázata, tetszik

Slash ha Peter robbant, akkor hogyan él?

Spread De Love!

böröczk
milyen következõ évadról beszéltek, amikor a promoban világosan közlik, hogy 3 rész van még hogy "megállítsák", hogy megmentés a világot vagy mia tüdõrák : D

spoiler

csak feltételezés, de mi van, ha kislánynak az a képessége, hogy felerõsíti a képességeket? amikor az elején a hapsi rátalált, már messzirõl hallotta a gondolatait, nem kellett a közvetlen közelében lennie...

így lehetne legyõzni sylart...a kislánnyal..

Kumiho #2179

Peter robbant. A sebhely még kérdéses, de remélhetõleg kapunk rá értelmes magyarázatot.

N1ggA
elvileg Claire se volt halott. Amúgy meg úgy tûnik kard miatt lett a sebhely. De ki, miért vágta meg, jajj, annyira nem vágom, de már csak 4 rész van, minden ki fog derülni remélem.

Spread De Love!

N1ggA
Na ez egy nagyon jó rész volt!!! 2 dolgot nem értek csak: Miért nem tudja eltüntetni Peter a sebhelyet, a másik meg, hogy ki robbant föl?

Spread De Love!

nektek letölti a felirato t ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

gameplusz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

#3442: Ebben lehet valami 😊
#3443: Nem, õ megparancsolta, a kettõ nem ugyanaz 😄 Viszont érdekes lesz 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Pharaoh
Lehet, arra Eden is képes volt.

ProGabe
SPOILER

mi az hogy mikor vágta meg?hát mondja Hiro hogy visszament,megvágta de újragyógyult,mivel Peter nem mentette meg Clairt abban az idõsíkban,a 21-es részben meg gondolom visszamegy Hiro abba az idõbe,amikor Sylar még nem is tud a saját erejérõl,a promoban van egy "Helo Mom" mondat,és Sylar szemüveges,tehát az jóval korábban játszódik

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gameplusz

És õ az aki a "Cég" szerint legyõzheti Sylart... kiváncsi vagyok a képességére... Talán a puszta gondolatával öl? 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Pharaoh
Hiro leszúrta, de regenerálódott, azért ment vissza a múltba szólni, hogy mentsék meg a pomponlányt.

de õ az

BUDA > miskolc.

böröczk
spoiler

21-es promo elején a kislány nem az, akit a gondolatolvasó rendõr bácsi megtalált a lépcsõ alatt az elején? : D és akinek a szüleit már megskalpolta sylar.. biztos nem véletlenül szerepelt már akkor

Kumiho #2179

De ha tud regenerálódni akkor begyógyulna. És tud is, hiszen megszerezte Claire képességét. A jövõ, ahol Hiro és Ando most volt ott is kell, hogy tudjon regenerálódni, hiszen ugyanaz az eseménysor folytatódott tovább, ahonnan elutaztak a jövõbe és ott megvolt Peternek a képesség.

de ha hiro csinálta volna akkor nem lepõdött volna meg még az elején a metrokocsiban hogy peter arca máshogy néz ki a sebhely nélkül nem? 😊

BUDA > miskolc.

mit nem lehet ezen érteni? mg nincs vége az évadnak. majd ki fog derülni. nyilván hiro végigsuhint az arcán.

(hhm, fura. a köv. részben meg sylar arcán fog végigsuhintani hiro, ha eltalálja. gyanús)
Még mindig nem értem, hogy Peternek a jövõben miért volt sebhelye. Valami ötlet?

Kojiro
Már megbocsáss de nekem is szuperhallásom van és ez nem olyan, hogy ki-be kapcsolod. Idõvel annyira hozzászox, hogy már tudod állítani a hangerõt ide-oda egy képzeletbeli csuszkán.

Kojiro ergo sum.

BlackShadow
épp ezért találta meg 😊 nem járkál folyamatosan a szuperhallásával "bekapcsolt" állapotban.. 😄 mert akkor szétzúzza a fejét a hangzavar

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

dienesoft
Ez lehet, de ez a Heroes-ba nem így van, mert akkor tökre felesleges lenne azt mutatni, hogy milyen munkája volt Gabriel Sylarnek és milyen módszerrel turkál az agyban (ugye úgy látja, ahogy az óra belsejét). Azt nem tudom, hova tûnik az agy, lehet szétcincálja és úgy tanulmányoza, de az biztos, hogy nem eszi meg.

Kojiro
Tudom, hogy most mindenki 20as rész bûvöletében tobzódik, de találtam egy hibát a 19esben.
Syler vs Peter harcnál Peter láthatatlanná válik, majd Syler nem tudja, hogy hol lehet, pedig szuperhallása van és még egy ember szívdobogását is meghallja. Ráadásul Peter meg is fordul, amit nem hiszem hogy halkabban tenne, mint ahogy a szíve dobog.

<#banplz>

Kojiro ergo sum.

gameplusz

Jó kérdés, mindenesetre a 20-as rész végén a képregényt nézd meg, ott határozottan benne áll a kard, és elég meglepõ pofát vág hozzá, és az elõzetesben meg nagyon magabiztos...

Mikor vágta meg?

ProGabe
mivan?azt akarod mondani,hogy a kard "immunis" a képességekre?akkor Sylar miért tudott regenerálódni amikor Hiro megvákta?

off
mininovarol töltöm és vmiért max 30 al képes =\(nincs korlátozva) nem tudja vki h miért?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bucser
tévedés. Az ember elájul mikor feltárják a fejét. Az agymûtétek során sem hal meg a páciens, ha korrektul kezelve van közben ergó vérutánpótlás fertõtlenítés funciói adottak. Általában a fejtraumába azért hal bele az ember, mert elvérzik vagy késöbb ömleny keletkezik az agyban. de nem azonnal. Fejsérüléstõl csaka kkor halsz meg azonnal, ha tarkódra kapod az ütést.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

gameplusz

Nem mellesleg a képregény is engem igazol... =)

dienesoft
Amúgy szerintem az agynak elég épnek lennie, mivel amikor már szétvágegy búrát, azzal az ember többnyire meg is hal. Ha meghal, abból egyenes következik, hogy az agya sem él. Tehát nem kell élõ agy, csak egy ép.

precision
ugyanezt mondom én is 😛

Bazinga!

dienesoft
Ne keverjétek össze: Sylar NEM eszik agyat. Sylarnek egyetlen képessége volt az elején: az, hogy az emberi agy funkcióját képes volt vizuálisan megtanulni. Tehát õ felvág egy fejet, megnéz egy agyat és mint egy óra belsejét, átlátja és megtanulja a képességet.

gameplusz

Egyébként az elméletem is alátámasztja Peter sebhelye... Elvégre ha a kardot nem lehet befolyásolni képességekkel, akkor Peter sebhelye sem tud begyógyulni, és Sylar is sebezhetõvé válik vele. Viszont, hogy miért lesz Peter-en sebhely, azt nem tudom, de lehet, hogy kapcsolatban áll a Hiro vs. Sylar harccal (a 2. idõsík - #3361), és lehet, hogy véletlen megsebzi vele Peter-t, és ezáltal õ is felrobban, mint annó a csóka a Bennet házban. Az utóbbi erõs spekuláció, de az elsõ fele még akár igaz is lehet...

precision
szerintem se eszi meg, max szétszedi és megnézi hogy mûködik...és Sylarnek 1-2 perc áttanulmányozni 😊

Bazinga!

Bucser
Alapvetõen van egy régi hit mely szerint ha a gyilkos megeszi az áldozat szívét az életereje és ereje hozzáadódik az övéhez.
Mohinder apja azt mondja, hogy a hõsök képességei az agyukból származnak. Nem lehet logikus lépés, hogy a kannibalizmussl lép feljebb sylar? Hisz ezzel az evolúciós tételt is alátámasztja.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Akkor miért tûnik el a meglékelt áldozatok agya amit nem találnak meg késõbb? valamint az agy tanulmányozása nem 1-2 perc.

Gerbill
Szerintem ott, amikor Mohinder még valamelyik régi részben talált egy emberi aggyal foglalkozó könyvet. A másik meg az, hogy hogy szerezné meg úgy valakinek a képességét, hogy megeszi az agyát? A képessége a dolgok megértése, nem a dolgok megevése<#idiota>

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Ennek semmi értlme nem volna. Ha megszerezné Hiro képességét, akkor szinte legyõzhetetlen volna, oda teleportál ahova akar, megállítja az idõt, azt csinál amit akar. Ilyet nem csinálnának az írók, mert nagyjából értelmét veszítené a sorozat.

Seth
szerintem se eszi, de hol bizonyították be az ellenkezõjét??

PSN ID.: Beegabor

gameplusz
Én azt akarom <#idiota>

"e akkor ezek szerint még nem forgatták le azokat a részeket?"

2 hete volt a wrap party, most már mindenki nyaral, majd júliusban folytatják a napi robotot.
Gerbill
Ez már ki lett tárgyalva, hogy nem eszi meg az agyakat, hanem tanulmányozza, és megérti a mûködését, ugyanis ez a képessége.

Inkább tetováltasd magadra, akkor leszel igazán trendi! 😄

én a Commander vagyok én

ááh, ez vmi kegyetlen durva rész volt!!!

precision
és télleg, ezt benéztem 😄😛

Bazinga!

ProGabe
elõzõ részekben már találkozott Sylar és Peter...

viszont!Peter látomása a kórházban,amikor a robbanáskor odamegy hozzá Nathan,és csakis õ,most talán kicsit tisztult a kép,mondtátok is sokan akkor,hogy Nathan nagyon gonoszan néz

Seth
hétvégén köszörülök egyet magamnak 😊

PSN ID.: Beegabor

Pheaper
nem tudjátok hol lehet venni olyan jelet ? nyakláncba?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

precision
Épp ezért kérdezem, tudom hogy Eden képességét nem tudta lemásolni mert Eden szétlõtte a saját agyát. De én azt kérdeztem hogy élõ agy kell neki a képességmásolháshoz vagy elég neki egy ép (nem szétlõtt 😄) agy (amellett, hogy az agy tulajdonosa esetleg halott) ?

Bazinga!

LasDen
ez k*rva nagy rész volt.....az iszonyat jó jelent vol ahogy Sylar - Peter mentek 1más felé.....áá bazzeg.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bucser
Sylar csak ugy tud képességet szerezni ha megöli az illetõt és megeszi az agyát. ahogy azt eddig is tette.

Másrészt Sylar szerintem a választások után ölte meg Nathan-t. Vagy a robbanás napján és pont ez váltotta ki Peterbõl a robbanást, hogy Sylar odament hozzá és mondott neki valamit.

Eden meg szétlõtte az agyát. Látjuk, hogy Sylar nem tud parancsolni ahogy azt Eden tette. (akkor símán megparancsolta volna a profnak, hogy adja át a listát)