12300
-
#5229 ez a csaj nagyon csúszik a lejtőn... :-/ bár ha egy homevideoja kikerül a netre annak csak örülni tudok :D -
#5228 őőő!!! -
#5227 há -
#5226 jujj :D én még nem láttam, thx :) -
ldavid #5225 nem tudom ez a kép mennyire ismert nálatok,
de gondoltam megosztom:
-
#5224 először ugy olvastam, hogy tudok varrni. nem értettem mi köze van ennek a felirathoz xD -
#5223 meg Blaze is nem? :D amúgy nekem mindegy. én tudok várni.. -
#5222 hát Kenny szokta csinálni a sub -ot, sztem max 2 nappal a release után már lesz felirat -
#5221 valszeg gyorsan lesz felirat mivel évadnyitó.. decsak szrntem. attól függ hogy van-e már fordító meg hogy ő ráér -e megcsinálni aznap vagy másnap. -
#5220 szept 24. amcsiban a 2.évad, akkor 25-26 körül már lehet szedni, és lesz hozzá magyar felirat is számításaim szerint nem?? -
#5219 csak nem tesok vagytok és egyhelyen vagytok :D -
#5218 számból vetted ki a szót :) -
#5217 Annyi évadod csinálnak belőle, ameddig nézik a TV-ben vagy a készítők meg nem unnyák. -
#5216 tenksz....am konkrétan lehet tudni hogy a heroes hány évados lessz? vagy még csak az eldöntött h a második tuti.?:) -
Seten #5215
FAKE: kamu, hamisítvány.
-
#5214 bocs a fék az mit is jelent pontosan?akkkor a PBre rá egy hétre jön a aheroes...ugye igy lessz ez is hogy hetente egy sorozat,mert akkor az faja lessz naon...:) -
#5213 Akkor szept. 24 a második évad kezdete? -
#5212 Fake. jelszóval védett, a jelszó Lvileg heroes de arra is hibaüzenet jön. szal fék :P -
#5211 szedd le :D -
Inquisitor #5210 Elég esélyes, hogy kamu. De az is igaz, hogy némelykor kanadai csatornákon pár nappal elöbb adták le az első szezon részeit is, mint USA-ban (konkrétan hétfőn? vagy vasárnap?), viszont csak akkor tudjuk meg, ha egyvalaki leszedi megnézni :) -
#5209 Ez vajon fake?
Heroes.S02E01.PRE.AIR.XviD-UnIT -
#5208 A gondolatolvasós rendőr volt a Lostban a gép pilótája is. Kb. 15 perc szerepet kapott. -
#5207 pff, ez jó. -
#5206 Igen,tényleg -
#5205 a kedvenc karakterem a rendőré, olyan......emberi/ képességet nem nézve/ -
#5204 A gondolatolvasó rendőrünk az Aliasban is játszik CIA nyomozóként, de ezt biztos sokan tudjátok. -
#5203 és ott is rendőr volt vagy vmi ilyesmi ha jól emlékszem :D -
#5202 jaja, houseban is feltűnt -
#5201 Ö még a Dr. House-ban is volt -
#5200 az "Árnyék nélkül" címü filmben meg kedvenc gondolatolvasó rendőrünk tünik fel -
#5199 Helyszinelőkbe én Sylart láttam :P -
#5198 hopp, kislányvagy. :) -
#5197 hát ez nem sokat változott azóta...mármint arcra -
Cat 02 #5196 clairebear -
#5195 ha valaki csinál én kirakom :) -
#5194 17 nap :D
Kéne visszaszámláló a bannerba :P -
#5193 hát ez azért durva.azt nem írja hogy miért nem nézi?azt term. megérteném,ha valami magánéleti dolog jött közbe,de ebből a kommentből valahogy nem ez látszik kitűnni :S -
Inquisitor #5192 Utolsó infó:
"A második évad: 2007. szeptember 24-én kezdődik az USA-ban." -
#5191 amugy lehet már tudni mikor kezdödik a 2. évad?:) -
Inquisitor #5190 "Érdeklődésem hiányában nem folytatom az oldal szerkesztését. A következő szezontól nem fogom nézni a Heroes-t, így nem látom értelmét az oldal folytatásának.
Köszönöm minden látogatónak és azoknak akik segítettek az oldal szerkesztésében!"
De jó, hogy benéztem az oldalra :(
Franc. Elöbb a képregényfordítások lettek lezárva, most meg már az oldal is? Jó persze nem kis energia és meló, csak kissé sziven bökött a dolog.