Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Biztos Ti is észrevettétek már a 'hasonlóságot':
http://www.businessweek.com/magazine/content/04_23/art04_23/0423_sarkozy.jpg

http://www.imdb.com/gallery/ss/0813715/NUP_104170_0053.jpg.html?path=pgallery&path_key=Pasdar%2C%20Adrian&seq=36
(Sorry, képet nem tudok belinkelni)

üdv,
madvi

LasDen
és kedden már nézni lehet 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
és kedden már nézni lehet 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

holnap uj rész nem?
nem az egész zugy van hogy "alaposan kell tanulmányoznia " mindenkinek máshol ered a képesége kis agy hipotalamusz ienek és ezt nem tudja igy megkell néznie az agyat kiveszi és megvizsgálja. az elsõ meg még 1 ereje se volt ezért fejbe vágta vette a szütyõét és a szemüvegét és nézegette
Toodmayne
nah tulképp a végeredmény szempontjából tök mindegy 😄

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

Kicsikiraly
de amikor Mattet megismertük, ott ült az emberke felvágott fejjel, és látszott, hogy nincs agya.

DFTBA ಠ_ಠ

magus
hülyén nézne ki ha meglékelné és szívószállal szürcsölgetné

scorpeeon
Viszont amikor Hiro elõször a jövõbe megy véletlenül, és Isaachoz menne de már halott és a rendõrök elfogják, akkor megkérdezték tõle, hogy az agyat hova tüntette, mert nincs meg.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Toodmayne
jaja, sztem csak azért mert igy jobb neki 😄 Félelmetesebbnek hat, ha félbevágja a fejeket, mintha csak meglékeli 😊
Ja, egyébként amikor Parkman meg a nõ nyomoztak, akkor mindig csak azt mondták hogy szétvágták a koponyáját, olyat sose említettek hogy jé, az agya sincs meg. Pedig azt biztos észrevették volna.

BEAST
mi ertelme az egesz kepessegloposdinak ha nem elvezed? xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bucser
De akkor miért bontja fel a fejet tányérszerûen? Hogyha az elsõ delikvensnél is elég volt hogy fejbevágta és rálátott a sebre?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Toodmayne
Szerintem csak meg kell látnia az áldozat agyát, hogy megértse, hogyan mûködik a képessége. Pl az elsõ áldozatánál se ette meg az agyát, csak fejbevágta, és már akkor hallottuk a ketyegést, és már akkor mondta h télleg az agyban van, szal már akkor megértettte hogy mi hogyis van az emberkében. De ez csak az én véleményem.

Bucser
általában amit oda beírnak alá kell támasztani linkkel irodalommal és át is vizsgálják jóváhagyás elõtt.

Ha nem volt a z állított tény megerõsítve akkor azt külön jelzik.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

burki6
Na jó, de ne felejtsük el, h mi is az a wikipédia? egy olyan "lexikon" ahova BÁRKI beírhat,tehát amit ott Sylarrõl és az agyevésrõl olvasunk, az a beírónak a saját véleménye, tehát nem biztos h az úgy is van(remélem azért érthetõ amit írtam 😄)

Bucser
egyik fõbszereplõ sem látta Sylar-t mûködés közben csakis a kislány. Õ pedig elbújt. Gondolom a többi szereplõ nem lett volna ilyen szerencsés😄

Magiszter
Kislány csak annyit lát hogy kikapja az apja agyát, ezért úgy gondolja hogy megette, mert hát mit csinálhat egy ember az aggyal? Szóval mivel a kisjány mondta ezért szerintem ez amolyan poszttraunmatikus dolog (eh, de hülye szó), ha mondjuk valamelyik fõbb szereplõ nyilatkozta volna ki magát így akkor tényleg hülyeség volna. Remélem majd kiderül hogy pontosan mit is csinál az aggyal, mert így csak kétségek közt tengõdik a nagyközönség.

Gerbill
És ha megeszed egy csirke agyát attól meg hülyébb leszel, vagy elkezdesz kapirgálni az udvaron😄? Szerintem ez hülyeség. Bár a kislány is mondta, hogy a "mumus" elõször belelát a lelkedbe, utána megeszi az agyad, de szerintem ezt így nagyon elrontották ezzel az agyevéssel.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Kicsikiraly
dehogy a köviben 😛 akkor nem lenne értelme a majd' 2 órás 23. résznek 😄 én, ha rendezõ lennék tuti abba a részbe raknám a robbanást, vagy legalábbis a megakadályozását. (Azért jó ez a hõsök, mert nem Amerikai Holywoody izé, és nem tudhatod elõre mi történik 😛)

DFTBA ಠ_ಠ

scorpeeon
Ez tényleg eléggé Hannibalos így 😊 Ezekszerint Hannibal ezért ilyen okos, mert akiknek megeszi az agyát, azoknak az agyi teljesítménye hozzáadódik az övéhez 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

II Rocky II
amugy a filmnek elég jól lett vége.Elvileg Clairnek megkéne ölnie Petert mert arra kérte.De mint tudjuka jövöben felfog robbanni Peter.Akkor most fog felrobbani a kövi részben.Így lenne logikus,nem?

24 - Exile -Nov.23

gameplusz
Nincs karika, csak Marika, kinek orrában a karika...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Flamer
és holvan a 16os karika?😄

http://loal.atw.hu

gameplusz
- Finomnak látszik... (Micah)
- Az is! (Sylar)

😄DDDD

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

LasDen
tiszta Hannibal Lecter... 😄
elég gáz lehet megenni... 😄

A sylar titok a wikipediáról:
Mikor elsõ áldozata, Brian Davis ellátogat hozzá és bemutatja neki telekinetikus tudását, Sylar meglátja a genetikai különbséget kettõjük között, és módszert dolgoz ki, hogy megszerezze az alany képességét. Az áldozat megölése után az agy elfogyasztásával és „megemésztésével” a képességekre vonatkozó genetikai sajátosságokat beépíti a saját DNS-ébe.

gameplusz

ProGabe
mert megértette a mûködését,de nem a szobának,hanem a szernek amit kapott,ugyanis végig le volt szedálva,mondta is a doki,ha tovább kapja belehal,persze lehet ott is azt csinálta amit Mohindernél,csak akkor még nem mutatták meg

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
nem tök mindegy???

scorpeeon
Sylar képessége viszont mûködött ott...

ott elvileg Eden képessége sem jó nem ? az vmi különleges szoba

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Toodmayne
Azt én se igazán értem.

scorpeeon
Jah ez lehet sztem is. Azt viszont még mindig nem értem h Eden amikor azt mondta Sylarnek hogy lõje fejbe magát, akkor miért nem tette meg...

Kicsikiraly
lehet direkt nem blokkolta 😛 Mert ugye láttuk azt hogy igazából õ nincs annyira benettel 😛 (Claire memóriáját mégse törölte ki, stb.)

DFTBA ಠ_ಠ

Srácok én azt nem értem hogy még a sorozat elején amikor benett és a haiti elrabolta nathent és nathen megszökött akkor hogyan tudott elrepülni amikor a haiti képes blokkolni a képességeket????

Kicsikiraly
nekem jó minõségben volt meg. csak az a baj hogy énis azt bratyómtol kaptam DVD-n feltölteni meg nincs hova 😊

DFTBA ಠ_ಠ

ProGabe
abból nincsen lol,csak fpn release
KATT

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kojiro
szted ide írnék, ha találtam volna egyet is ami jó?

Kojiro ergo sum.

Lunki88: ezer kössz.
Flamer
torrent.

Kojiro
Nektek a 17es (amelyikben Ted lakberendez Bennetéknél) milyen verzióban van meg?
Az enyém valami hótt ratyi. A többi rész meg hdtv-lol-os mind.
Ha valakinek esetleg van egy frankó linkje egy hdtv-lol-os 17esrõl, léci adjon már egyet, mert kiírnám az egészet Dvdre cimbinek és nem akarok ilyen szart kiadni a kezembõl! <#vigyor2>

Kojiro ergo sum.

Kicsikiraly
igen, félreirtam 😛

DFTBA &#3232;_&#3232;

Lunki88
Heroes_S01E19
Parancsolj.
vagy jo lenne direktlink is...
Héé valaki.. Elküldenétek nekem a 19.rész élõ rapidos linkjét... lécci.THX
ProGabe
rövid részletek azoknak,akik nagyon nem bírják

Flamer
nmt.

II Rocky II
jah ezzel jo....nagyon kössz.😊

24 - Exile -Nov.23

Szolnokboy1
nagyon király <#taps><#eljen>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Ha ctrl+jobb-ot nyom, még jobban fog sietni! 😊

Ctrl+bal!