Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marcell
Szerintem Mo.-n is nagy a nezettsege, csak nem a TV2-n <#beka3> <#idiota> <#email>...

A rohadt életbe hogy lehet valaki ien hülye már bocs!!!! Molly egy 7 éves kis lány aki nem tudja másképp feldolgozni és nem azért de nem tök mind 1 sok mindent mondtak már a sorozatban majd kiderül hogy agyat eszik vagy nem!!!!!
N1ggA
megeszi, mondja Molly is a részben

Spread De Love!

"bár még mostsem értem hogyan képes valaki az agymûködést megérteni amíg csak nézi."

Én meg nem tudom, hogy lehet segítség nélkül repülni. Bár még alakot sem váltottam és a gondolatolvasás sem jött össze. Azon már meg sem lepõdök, hogy másnak meg nem megy ránézésre az agyolvasás. ^_^

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Bucser
Mondhatod nekik úgysem hiszik el amíg egyenes élõ adásban fel nem zabál egy agyat...

Úgyhogy falrahányt trehányság az egész😊 (bár még mostsem értem hogyan képes valaki az agymûködést megérteni amíg csak nézi.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Amúgy ha valakinek még nem lenne teljsen tiszta, elolvastam egy cikket a heroeswiki.com -on és nyilvánvaló hogy megeszi az agyat!

Belelát ugyanis az emberek genetikai szerkezetébe és azzal hogy megeszi, majd megemészti az agyat, magába olvasztja a genetikai különbséget!

Ha már ezt valami leírta akkor sorry

N1ggA
akkor jee!

Spread De Love!

BlackShadow
ah uezt néztem de a 4 idõzóna miatt mondtam 4et.. korán volt 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Pharaoh
3 óra az eltérés.
idõzónák

N1ggA
biztos 4 amúgy?

Spread De Love!

N1ggA
te is az enyém ezzel a 4-gyel :S

Spread De Love!

Seth
igen a keleti part a 9, és a central pedig a 8 órás

PSN ID.: Beegabor

BlackShadow
hát sztem csak idõeltolódásos cucc lehet 😊 max akkor nem a 2 part között 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Pharaoh
Akkor mi is a 9/8?

BlackShadow
affene összetörted a lelkivilágom 😄 amúgy most megnéztem és 4 😊

N1ggA
én úgy tudom, 3 óra a csúszás a két part között, és szerintem jól tudom 😊

Spread De Love!

BlackShadow
az h 9/8 azt jelképezi h nyugati part, keleti part .. ugyanis 1 óra csúszás van közöttük 😊

nem lehet, hanem biztos és ez majd kiderül a 22. részbõl !

Lunki88
Most jó lenne egy kis idõutazás mondjuk egészen a jövõ hétig, aztán megnézhetném egyszerre a 22. és 23.részt. xD
gameplusz
^^

Holnap: 22. rész
Jövõ hét: 23. rész (1,5 órás)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Kösz! És vajon egyszerre leadják a 22-23-at?

gameplusz
Hétfõ este 8:45... Ami magyar idõ szerint olyan kedd hajnali 2:45...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

precision
holnap

Bazinga!

Akkor most mikor lesz új rész? (mi az a 9/8c?)

gameplusz
50-50%, még maga a szereplõ se tudja... De látom itt benfenntesebbek is vannak, mint õ...

N1ggA
Na jó, lehet megeszi 😊

Spread De Love!

N1ggA
dehogy eszi meg 😄

Spread De Love!

Kojiro
Ez nemigaz, 40 olvasatlan üzi a topikban, bejövök és mind arról szól, hogy megeszi-nemeszi nemkapmást <#falbav>
Ebben a topikban amúgy 5-10 oldalanként eljátszuk ezt...
De mivel tuti nem fogtok visszaolvasni, le kell ide írnom:

TUTI MEGESZI
<#taps><#wilting><#nevetes1><#dumcsi>

Kojiro ergo sum.

Fido4life
hajajj ha lemegy ez az egész mindenképpen ujra kell majd néznem a sorozatot, mert ez a nagy szünet eléggé belekavart a story követésébe.. de szép volt az a 3 nap ami alatt megnéztem az elsõ 18 részt...

kojak90
egyáltalán nem igaz, a 20. részben hiro a jövõben jár, de a 21.-ben már visszatér a "jelenbe" és folytatódik a történet ahol abbamaradt

Mincsi
1. nem 20 részes a heroes 1. évada
2. valszeg csak néhány szereplõt fognak lecserélni
3. mivel MO-on nem olyan nagy a nézettsége, ezért nem tervezik, h hetente többször adják a TV2-õn

..tudtommal

Rush!

Shockmaster
Sziasztok,
Elõször is bocsánat, tudom, hogy rossz fórumra írok, de amit a TV2 nézõsöknek nyitottak az enyhén szólva is kihalt. Emiatt kénytelen vagyok ideírni (ezzel remélem snekinek nem gázolok bele a lelki világába 😉 )
Azzal kezdeném, hogy hatlamas ez a sorozat, nagyon kitalálták. Egy teljesen átlag sztorit így feldobni 😊
Azonban lenne két kérdésem. Az egyik, hogy már több helyen is olvastam, hogy mikor a 20. rész is lepergett a sorozatnak vége és egy teljesen új HEROES-t kapunk más szereplõkkel. Ez mennyire igaz? Sajnálnám ha igaz lenne.
A másik: Nem tervezik a közeljövõben hetente többször is leadni, nem csak szerdánként?

Tatyla
nem eszi meg ugyan ugy megvizsgálja mint az órák belsejét,lehet meg is hallgatja azon felül hogy megnézi és gondolom észreveszi egyböl az elváltozást a tekervényekben ami a mutációt okozza...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ezzel egyetértek. Egészen addig azt mondom, hogy nem eszi meg amíg be nem bizonyítják az ellenkezõjét.

Amúgy meg Kellerman meghalt.<#idiota>

Bucser
De az órák ember által készített szerkezetek voltak a képességek pedig DNS mutációból származnak... ÉS nem hordott magánál "zsebelectromikroszkópot"😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ProGabe
jáj,minek kell ilyeneket írni?

"tudtommal puszta megértéssel nem tudod magadba olvasztani a képességeket"

tudtommal emberek nem tudnak repülni,jövõbe látni,stb,stb
ebbõl is olyan felesleges vita lesz mint pl a pb topikban a "meghalt-e kellermen"
majd ha a készítõk úgy érzik itt az idõ elárulni,megteszikt,amúgy én a mellett vagyok,hogy nem eszi meg,csak tanulmányozza,az órákat sem nyalogatta mielõtt megjavította õket 😛

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BEAST
Az vagy, amit megeszel <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BIZTOS nem eszi meg
max dns-t vesz belõle vagy vmi

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hát jó, felõlem megeheti, csak jó lenne ha valahogy még a sorozatban ez bebizonyosodna, mert nekem eléggé úgy jött le, hogy nem eszi meg.

LasDen
érintkezni sem kell.... .D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hát akkor sztem nem lenne muszáj megölni õket
(bár mikor telcsizik Mohinderrel mondta ha cask azéert ölte meg õket mert nem voltak rá méltók)

Bucser
tudtommal puszta megértéssel nem tudod magadba olvasztani a képességeket. hisz a DNS-edben predefiniált, hogy a van. Egyedül Peter képes "ellopni" érintkezéssel Sylar pedig más úton megszerezni ami egyenlõre nem tisztázott.

Természetesen én sem tudom biztosan, mivel sohasem mutatták, hogy megenné, de szerintem eléggé hülyeség lenne ha így szerezné meg a képességet. Az õ képessége az, hogy megérti a dolgok mûködését, ezért tanulmányozza az agyakat és megérti a mûködésüket. Szerintem nem azzal tanulmányozza hogy megemészti. Amit a Wikipédián írtak az szvsz hülyeség.

LasDen
az nem valószínû, hogy mutatják ahogy eszi (v amit csinál vele)......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bucser
interjú Zachary "Sylar" Quinto -val.

Q: The big question is: Does Sylar eat his victims' brains? Do you know?

A: I definitely have had conversations with people about it, but there hasn't really been any definitive commitment to putting that on the page. I definitely have my ideas of it and whether the writers will support those ideas remains to be seen.

Q: What are your ideas?

A: I kept them to myself because it's not really known. I feel like if people want to think one thing, I don't want to spoil their fun.

Q: Do you think he's eating the brains?

A: I think that is a strong possibility and I'll leave it at that.

honnan tudod ? xD mikroba bedobja (bár sztem sem eszi de fun lenne)

LasDen
az nem valószínû, hogy mutatják ahogy eszi (v amit csinál vele)......

Sylar nem eszik agyat

van egy olyan érzésem h Sylar köviben öli meg ms alakváltot és mutatják ahogy agyat eszik

Kicsikiraly
Elnök-szabvány 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;