12300
-
solikka #5629 ebben lehet valami:D De sztem akkor is befolyásolja a képessége is mert azért egy levágott lábujjtól szerintem bárk nagyot ordítana. Ha nem hiszed próbáld ki:D:D -
#5628 a fájdalom azt jelzi, hogy valami sérülés ért..mivel annyi sérülés érte már, köztük nem egy komolyabb, vszeg az agya már automatikusan visszavett az érzékenységi fokából, és a "kisebb" sérülések már nem okoznak neki akkora fájdalmat, mint egy normál embernek.. -
#5627 [spoiler]
többet kéne játszanom videó játékokkal :)
De nem Bobnak hívják azt a csávót aki a cégbe rángatta mohindert?
[/spoiler
mind1, póénnak elment akkor :D, én kis naív :P -
#5626 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó poénok:) Ugye leesett, hogy Kane a Command and Conquer főgonosza és néhány speciális NOD egység képes időutazni vagy legalább is teleportálni elvileg?
Bob pedig a Twin Peaks főgonosza emberekből emberekbe jár és gyilkol és cak a tükörben látszódik:) És ő is mindent lát:)
Maya és Alehandro pedig nem vírusgazdák. Egyszerűen nekik ez a képesség jutott. Aki Maya miatt meghal annak az állapotát Alejandro vissza tudja fordítani és képes elnyelni a mayából kijövő betegséget. De semmiféleképpen sem vírus ez a dolog szerintem.
Mohinder képessége például az hogy gyógyítani képes ezt a betegséget.
-
#5625 Tegnap olvastam pletykákat, más is hallotta már?
NAGY SPOILER:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Takezo Kensei, a jövőbe fog menni miután megtudja h a csaj Hirot szereti, és Kane néven fog feltűnni, álltólag halhatatlan lesz és gonoszabb lesz mint Sylar..ehhhh
Bob,aki igazából Matt apja,a boogeyman aki megölte Angelat meg Hiro faterját.
Ez mondjuk annyira nem spoiler, mert eléggé evidenssé vált hogy Maya és Alejandro, vírusok és antivírusok. Lehet hogy Alejandro lesz a megoldás a "betegségre".
-
#5624 "A regenerációját az agya irányítja, egy lábujjba meg nem hiszem hogy sok van belőle!" - Én is pont ezt akartam írni, de bizos érez fájdalmat-ha nem is annyira mint egy normális ember, de amikor eltört a lába látszott h nem nagyon tetszett neki, mondjuk lehet hogyha én levágnám az ujjam kicsit jobban üvöltenék :) -
#5623 há de az első részbe is volt, hogy mikor leszaltózott a cuccról akkor fájt neki, mikor eltört a lába.....mondjuk nem annyira mint másnak :D -
solikka #5622 Láttam valaki írta Claireről hogy miért nem fáj neki a lábujjlevágás, és miért nem nő ki a lábujjból egy másik claire:
- Valószínüleg a képesége része hogy nem érez fájdalmat...
- A regenerációját az agya irányítja, egy lábujjba meg nem hiszem hogy sok van belőle! -
BlackWolf #5621 na ?:D -
Cat 02 #5620 ki az a Noah ? -
#5619 ya ike. mostmá értem. és ya. már akkoris láttam. :D csak azért írtam. :D -
BlackWolf #5618 szerintem csak ok volt arra hogy , claire cica bemenjen apucihoz mert hogynézett volna ki , hogy bemegy és akkor apu én tesztalany szeretnék lenni a tudomány kedvéért . A haiti az meg nememlékszek pontosan , hogy lépett ki de akkor még semmi baja nemvolt . Gondolom noah már nemtartott igényt a szolgálataira a céget meg felforgatták a haiti meg hazatért mert más dolga nemnagyon volt . -
#5617 Haiti nem tudjátok mikor betegeted meg? Én nem emléxem már mikor lépet ki az első évadból?! -
#5616 Arra viszont kivi leszek, h a kocsija hova tünt?! VAgy mi?
Azért mert nem zárom be, az iskola elött az még nem jelenti azt, h egyből el is lopják. Ahhh.. főleg amcsiba.. tiszta kabaré! -
Cat 02 #5615 én is :)
mekkora lett volna elkezdi keresni xD -
Cat 02 #5614 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sylar :))
-
#5613 Komolyan mondom,izgultam,hogy vajon visszanő-e Claire lábujja. :) -
#5612 ahogy mondta:teszteli magát!meg akarja ismerni a saját határait,és ez bizony fájdalommal jár -
Seten #5611
Biztos, hogy az! :)
Az oké, hogy meggyógyul utána de abban én nem találnék élvezetet, hogy másodfokú égést okozzak magamnak.
-
#5610 törölhették addig, h hitelesen játsza a szerepét, viszont így tudta, hogy sikeresen véghez vitte a feladatát stb :) sztem lényegtelen -
#5609 A Kutya megeszi:D -
#5608 nekem is ez jutott eszembe...tiszta mazo a csaj -
#5607 vagy akár nagyon gyorsan lebomlik..de valószinüsítem a húscafatot.. -
#5606 Claire olyan mintha fájdalomfüggővé vált volna:) Amikor belenyúlt a forró vízbe vagy amikor szándékosan leugrott matrac nélkül a pódiumról:)
Baromi állat volt:) -
Paranoia #5605 hjézusom kler az ollóval jelenetbe majdnem elájultam nagyon nagy -
#5604 Szerintem nem egy nagy kérdés...időben eldobta Petert a robbanás előtt ő meg elrepült. Hisz láttuk már, hogy milyen sebességre képes mikor a Haitian meg Noah kergette. -
winnie #5603 "Nathan, hogy a halálba menekült meg, amikor ő vitte fel a gőzölgő Petert az űrbe????"
úgy, hogy a szerződése nem csak 1 évre szólt.
izé, szerinted véletlen a "négy hónap múlva" cím? idővel ki fog derülni, kapunk flashbacket, stb. megmenekült valahogy, de azon nem érdemes agyalni hogyan, hiszen képregényről van szó, vagyis vagy ezer megoldása van a dolognak. -
badsco #5602 Hi, lehet nekem kimaradt vmi az első évad végéből, de
SPOILER:
Nathan, hogy a halálba menekült meg, amikor ő vitte fel a gőzölgő Petert az űrbe???? Most meg mikulás jelmezben flangál az utcán. Ez nekem nem világos, lehet dupla rész volt az uccsó. Mi az utolsó momentum az 1/23-ból? -
#5601 Ahh most jön lefele a e02 már várom!:D Kivi leszek mi lesz. Pánpéter mit legyeskedig Claire körül:D -
North #5600 Hova tűnt a spoiler tag? Vagy csak én nem látom a hozzászólásomnál? Amikor elküldtem, még ott volt.:) -
#5599 yó csak valaki aztírta hüjjevagyok és nem mert tényleg megtörtént.. :Cc -
Seten #5598 Persze, hogy nem, hisz pont ez volt a lényeg. A haitii-t így "eltűntették" és most már hárman együtt alkotják a csapatot.
-
#5597 énse.. amikor telefonált kler apjával akkor úgytűnt mintha tudná miről van szó.. szóval szerintem nem törölték az emlékeit csak megjáccotta. -
North #5596 Nekem nagyon bejött ez a rész is, és egyelőre mindegyik szál jó. Nikiéket nem hiányolom. A testvérekről viszont annyit, hogy ugye ikrek, képességüket tekintve viszont pont egymás ellentétei: élet és halál. Maya viszont nem tudja kontrollálni a képességeit, csak a testvére jelenléte menti meg a környezetét. -
BlackWolf #5595 nemhinném -
winnie #5594 "Mohinak meg direkt törölték az emlékezetét"
biztos, hogy törölték? -
#5593 yóde nem értettem mejik kommentemre irtad.. mer sokmindent írtam én le temeg benyögted azt az egy mondatot és nem tudom mirevonatkozik :D
sry. :| -
#5592 nem kielégítő :D én a képességükre lettem volna kiváncsi :D -
Dunkey #5591 Uh, azért franciát spanyollal összekeverni, ez súlyos :D.
Angolhoz képest egész jó a kiejtése :D (lehet segít az indiai másik natív nyelve, ami sokféle lehet...). Pedig ők elég "nyomottan" beszélnek franciául.
-
Cat 02 #5590 #5573