12300
-
#5829 Közben megtaláltam a kepregeny.net-en -
Seten #5828
Itt az első 21
-
#5827 Igen, a képregényt én is olvastam, még sajnáltam is, mert ezt az oldalát a filmben egyáltalán nem mutatták, és ezek szerint már nem is fogják... -
#5826 Biztos volt már róla szó, én most szeretném megkérdezni a képregény magyar nyelven elérhető-e valamilyen formában? -
#5825 meg a képregényben is volt kb 3 részen át :D nagy dagadt rokker :D -
Seten #5824
"sztem Candice egy dagadt disznó, és most beigazolódott a gyanúm"
Ezt konkrétan tudtuk mert Candice már mondta magáról a S01-ben. :)
-
#5823 köszi azért.httpsre gondoltam nekem vhogy a torentek mindig 3kbel jönnek :$ :D de meglesem hátha ez kivétel lessz. :) -
#5822 Most néztem meg. Még az első évadban megemlítettem, hogy sztem Candice egy dagadt disznó, és most beigazolódott a gyanúm :) -
#5821 2. mert nem tudja pontosan belőni az időpontot, csak körülbellülre.. és mivel valszeg nem lenne túl jó ötlet megkockázatni, hogy összetalálkozzon a visszaugrás elötti önmagával, így inkább valamivel késöbbre próbálja belőni az érkezést..és a pontatlansága miatt ez sok idő is lehet.. -
bigdadylacika #5820 Valaki akinek még megvan az első(?) rész, amiben Mollyt megpróbálta megölni a kapucnis az első évadban, összehasonlíthatná, mennyire egyezik meg Kenseiel a testalakata. -
bigdadylacika #5819 vagy megrendezte az egészet. Van ott ilyen sok kis terasz ahová be lehetett ugrani -
bigdadylacika #5818 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most olvastam, hogy chaten a szerzők közül azt irta az egyik, arra a kérdésre hogy miért ilyen könnyen halt meg Hiropapa.
Hogy könnyen? Nem néztétek meg rendesen a helyszínt.
Hát ez elgondolkodtatott. Már töltöm is újra a részt hogy megnézzem mit is nem vettem észre. lehet hogy ő a fogonosz? Netán klónozza magát és csak vmi kamu halt meg. Tuti nem véletlen hogy nem tudjuk még mi aképessége. -
#5817 1.: rendben, meg lehet változtatni a jövőt. Igen ám, de a festő csak egy jövőt láthatott, NY felrobbanását (mivel hogy végtelen dolgot látni lehetetlen.. bár igaz, falon átmenni meg villámot szórni is). Ergo, nem azt a jövőt, melyben Hiropapa meghal, és melyben Benet is meghal. Azok a festmények akkor most mik?
2.: idő-tér ugrabugra. Hiro elugrik A időpontból, X időpontba. Vissza miért nem A-ba megy? Neki az volt a jelen, miért akarna egy bizonytalan B jövőpontba ugrani visszatérés gyanánt (ergo miért keresik, mikor a múltban eltöltött időnek és a teleportálásos pontnak teljesen függetlennek kéne lennie?) Lehet Hiro nem is megy a múltból sehova sem? -
#5816 itt rakeresel arra hogy heroes. ha http-s letoltesre gondoltal olyat nem tok, de innen jon olyan gyorsan mint egy szerverrol. -
#5815 Köszönöm!:)
(én azt önmagamban dramaturgiai fogásnak értékeltem) -
#5814 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem ő az a lány, aki a Veronica Marsban szerepelt? -
#5813 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az a szőke nő azon az 5 új hős képen a superevil :D még anno spoilerbe volt színészlistánál. -
#5812 Naaaa, jól van már, azért össze ne vesszetek. Sokan tudták és gondolták ezt így május óta, sokan meg nem. Inkább szerepeljen valami kétszer, mint egyszer se. NYUGI! -
cooldoc #5811 Na, mindegy...Két malomban őrölünk. Én ezt így , ilyen koherensen nem láttam kifejtve, Mon Ami - tőled pedig biztosan nem. Igaz, hogy nem töltök itt annyi időt, mint a törzstagok. Mea maxima culpa.:) -
winnie #5810 "Amit akkor is fenntartok, ha te ezzel nem értesz egyet. "
ööö, persze, hogy logikus, mivel május óta erről megy a vita. miért ne értenék egyet vele, csak azt írtam, hogy nem spanyolviasz. -
#5809 ná. :C -
#5808 én meg azon filózom, hogy ügyebár Petrelli-mama azt mondta, hogy régóta nem feküdt le Híró-papával.. ebböl is jött, hogyha Takezo lenne Petrelli-papa, lenne oka megölni Híró-papát (féltékenységből...)
nahde előferdülhet az is, hogy Petrelli-mama eredetileg Híró-papa csaja volt, és Petrelli-papa nyúlta le a kezéről... -
cooldoc #5807 Szerintem akkor is logikus és jó volt az argumentáció - jól meg volt indokolva. De mivel nem akartam idegen tollakkal ékeskedni, ezért írtam le a véleményem. Amit akkor is fenntartok, ha te ezzel nem értesz egyet. Én nem olvastam azt, amit írtál, tehát az újdonság erejével hatott rám a teória. -
#5806 ott van a jelmagyarázat nem tudod elolvasni? :DDDDD -
#5805 mitőlpiros meg zöld meg fekete a név?:D mit jelentenek aszinek?.o -
#5804 tudom ilyet nemkéne kérdezni de bátorkodom megprobálkozni vele.szal vki linket nemtud adni ahonnan a sorozat egyes részeit (3.évad) lelehet szedni?PB topicba is belinkelt vki egy oldalt és naon jo,csak ott a pb van fennt a heroes meg nem. -
winnie #5803 "különleges képessége lenne a feltámadás ? sztem nem.."
jó kérdés, nemsokára ki fog derülni, hogy mi a kül. képessége. -
winnie #5802 "De a legdurvább - s leglogikusabb - okfejtést, spoilert az Index fórumán olvastam. Lelke rajtam, aki akarja. Lehet vele vitatkozni - nekem meggyőző... http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9151011"
ez nem annyira durva, mivel már májusban kijött a hír (igaz-nemigaz, más kérdés), hogy ki lesz a 2. évad főgonosza. aztán kijött, hogy kit castingoltak, hogy neki két neve is van, kiderült a képessége - ráadásul az illető állandó szereplő lesz, szóval a teóriát innen építette fel a kollega. így igazából nyitott kapukat dönget, mert nagyjából a hiropapa gyilkos, ha ismerjük (és a kapucni miatt, ez feltételezhető, max 2, esetleg három ember lehet. peter vagy ő) -
#5801 különleges képessége lenne a feltámadás ? sztem nem.. -
winnie #5800 HA hiropapa elhalálozott. -
winnie #5799 az he, csak rosszul érteni:) -
cooldoc #5798 ...és mikor Hiro Papa elhalálozott. Csak egy test volt a földön. Én megint mást olvastam az amerikai fórumokon a Gonosz identitásáról... -
#5797 nem lehet, hogy a promóba másra utal Molly ? -
#5796 Elég jók a gondolatok, bár én úgy tudom nő lesz a superevil, köv rész promójában Molly is "she" -ként utal rá, szal nőnemű. Hát nemtom, ettől még a teória lehet igaz (lehet hogy tényleg ő ölte meg Hirofatert), csak nemhiszem hogy ő lesz a főgonosz. Én a mexikói lányra gondolok. Sztem vhogy meg fog halni a bátyja és be fog durvulni. -
#5795 "A láthatatlanságra nem emlékszem, ez hol mikor volt?"
Mikor megtámadta Petrelli mamát. -
cooldoc #5794 Gratula...Komoly kis ábra... -
#5793 NA még ezt berakom hátha segít a filózgatásban:)
-
#5792 Hozzá teszem hogy itt vannak a S2. "FŐ ÚJ Hősők" 2 emberel még nem találkoztunk a sorozatba. Kíváncsi leszek ők kicsodák.
JA és még filóztam kicsit. A csóvó aki Mayá-ék kiszöktettek. Aszért lophatta el Claire kocsiját mert menekül. Hogy miért menekült? Mert ő lökte le Hiro apját.
Ezek csak az én feltételezéseim. Majd a sorozat közben meglátom hogy igazam volt vagy sem. -
#5791 Sztem nagyon is eltalálta. Pont ezen gondolkodtam a film közepe fele. (mármint azon hogy Kensei lesz majd a főgonosz) De nálam ez ott bukott meg hogy öngyógyitani tudja magát. Viszont tuti öregszik is.
Amúgy azt akit Mayá-ék kiszökttek. Azért volt börtönbe mert átjött a határon Claire kocsijával (mert ő lopta el). Tuti van neki is képessége. -
cooldoc #5790 Hja kérem...David Lynch csak egy van - elnézést az OFF-ért, Hölgyek, Urak...