Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flamer
nekem semmi gondom nem volt kenny feliratával..

http://loal.atw.hu

jax
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Iszonyat durva rész volt. Az alakváltó csaj eredetileg biztos egy kövér kocka 😄 Linderman durva volt, egy percig nem gondoltam rá, hogy meg fogják ölni, azt hittem megnyom vmi "nagy piros gombot" és jönnek a 2ajtós szekrények kidobni a vendégeket 😄 Ted halálára se számítottam. Sylar nagyon durva volt a végén, biztos lesz egy fincsi Peter Vs. Sylar az utsó részbe. Mollyt meg nem szeretném, ha megölnék, halál aranyos kislány.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Marcell
Heroes s01e22 HUN felirat. Az elejen a gyors parbeszednel javitottam az idozitest.

nem igaz hogy ti mennyit tudtok kukacoskodni, szinte minden részbe bele lehetne kötni ezzel az erõvel ami itt folyik, szerintem nagyon jó volt ez a rész is
BlackShadow
egyetértek 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

kuci06
DownLoad 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ProGabe
ITT ennek a sornak a megfejtését valaki már megtalálta?

Think you've read them all? Maybe, but have you found all the hidden surprises?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kicsikiraly
a DL vajon minek a rövidítése?

DFTBA ಠ_ಠ

ProGabe
ehh

“D.L is gone. Micah is gone.” Mindkettõt meghaltnak fordította ez volt a gond.

jól fordította,mi magyarok is használjuk az "elment"-et valaki halálára,angolok meg fõleg ezt,a "died" túl durva,a "passed away" meg túl kacifántos és hivatalos az amcsiknak,ráadásul Niki is úgy beszélt róluk hogy halottak,Peter is mondja párszor hogy miattuk haltak meg,vagyis a robbanástól,persze lehet rosszul emlékszem és csak Micah-ról volt szó?bár nem hinném,akkor Niki miért lenne DL nélkül?
és már változott a jövõ,mert Hiro elment Sylar-t ölni,aki lehet nem azt tette volna és úgy ahogy,tehát mondjuk nem követi egybõl Tedéket,Peter nem kezd menkülni Clairrel,ettõl lehet hogy Parkmanék nem találkoznak DL-ékkel,akik így nem találkoznak Lindemannel,stb,stb,stb

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Szolnokboy1
Randal, solikka: igazatok van, Kitty Pryde is így csinálta az X3-ban 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Szolnokboy1
szeretnék eloszlatni néhány kételyt + véleményem DL állapotáról:
most csak bemásolom a junkie részhez kapcsolódó fórumáról:

Micah meghalt a robbanásban DE DL nem, ahogy Candice sem. Õk ketten a “jó” oldalon állnak Future Hiro kétszer is megemlíti õket elõször akkor mikor a Present Hiro megmentését tervezik (”Candice can distract the guards, DL can walk trough walls”😉 és aztán még egyszer (sõt akkor még Molly Walker is szóba jön). Peter addig nem is tudja, hogy Candice és D.L meghaltak amíg Sylar a végén fel nem fedi magát elõtte, tehát õk ketten Sylarnek estek áldozatául, ahogy Nathan is. Sajnos a fordítás volt a rossz, az vezetett félre sokakat. Peter ezt mondja: “D.L is gone. Micah is gone.” Mindkettõt meghaltnak fordította ez volt a gond. Sztem D.L nem halt meg ebben a részben, mert lényegében még nem érkeztünk meg a gócponthoz (a robbanás) így elvileg minden ugy fog történni ahogy azt a 20-as részben láttuk és ahol D.L még él. Ha meg is hal nem a golyó által és nem is a robbanásban, mert ugye ha lesz robbanás akkor majd késõbb Sylar öli meg.

Ja, simán mögé mehetett. Például lement a padló és feljött mögötte a plafonon 😄

Randal
Talán azért sikerült neki, mert ugye D.L. képes áthatolni bármin.
Szóval szerintem ez nem volt hiba.

Flamer
Marcell
Van magyar felirat...

FRe4k
Köszi!<#eljen><#worship>

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

ronihun
Ok thx

...

ProGabe
igen,annak az oldalank az rss-feedjét,ha van neki,és 10-bõl 9-nek van,akkor megkeresed és azt szúrod be oda

Kicsikiraly
magyar felirat mikor várható a 22.-hez?

DFTBA &#3232;_&#3232;

gameplusz
Ehh lol ^^ Ahogy mondod.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Kicsikiraly
oké, már megvan ugyan nemtudom hogy csináltam, de megvan 😛 egyiket kicsomagoltam és ott volt az egész.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
noob vagyok még.. egész pontosan hogy? kicsomagolgatom azokat amiket letöltöttem és egybe lesz vagy mi?

DFTBA &#3232;_&#3232;

N1ggA
#4131: WinRAR

Amúgy rájöttem, hogy ebben a sorozatban szinte mindenki jó, nem tudják egymásról 😊 Pl. Mohinder - Bennet

Spread De Love!

gameplusz
WinRAR

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Riszpekt! <#worship>

Kicsikiraly
Lenne egy kérdésem: én úgy töltöttem le a 22. részt, hogy több darabból állt. hogy tudom õket összerakni?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Marcell
Koszonom!
Nem birtam kivarni, megneztem felirat nelkul, de igy is mindent ertettem... 😊

Kicsikiraly
a 21. részben még említve is van Hiroshima...

DFTBA &#3232;_&#3232;

ronihun
OK...de én ugye akkor a Feed-hez azt írjam amelyik oldalról szedném?Tom hogy <#lama> vok de nem nagyon értek ilyenekhez....

...

ProGabe
nagyon nagyon sok sebbõl vérzett sajnos ez a rész,nembaj,majd a fináléval javítanak

#4124:what?

Szolnokboy1
egy valami nagyon nem tetszett ebben a részben:

Peterék miért kocsival mentek?? Ráadásul még a szájukba adnak ilyet hogy: "- Ez az egyetlen út? - Nem, de ez a leggyorsabb." Persze. Ahelyett, hogy a nyakába kapta volna Clairebeart, aztán tovaröppennek. Ez nagyon zavart. Meg DL hogy került Linderman mögé olyan gyorsan? BTW ennek a sorozatnak nagyon szar akciókoordinátora van, le kéne váltani.

Tatyla
innen szedd le...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

magus
omg...

ProGabe
igen,a user id-hez és a pass-hoz kell a tied,meg persze a mentés helyére,ha azt nem állítod be akkor nem kezdi automatikusan tölteni

és ugyebár a lényege az,hogy akkor menjen a gép,pontosabban a utorrent amikor felkerül az oldalra a dolog,mert ha kikerül az rss-bõl akkor ugyebár nem tudja a kliens hogy megjelent,tehát ha a gép ki van kapcsolva hajnali 3 és 4 között és mondjuk délben mikor bekapcsolod már nincs benne az rss-ben a rész akkkor értelemszerûen nem kezdi tölteni

5w0rdf15h
THX

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Kicsikiraly
hmm eszembe jutott vmi 😊 pont csodálkoztam h mindenki ugy emliti a robbanást h "a fél város elpusztulna" hogy tudják ezt így? az emberek nem így gondolkodnak, hanem ugy hogy egy atombomba az robban és akkor egy egész város. de õk csak fél városról beszélnek. akkor jutott eszembe: Manhattan project. a Hiroshimai atomboba pusztitását ugy probálták kiszámolni, hogy elgondolkoztak mi lenne, ha manhattanre dobnák le. szal nem véletlen h hol robban fel 😊 ez csak ugy eszembe jutott 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

ronihun
A kivételhez mit kell?azt amit te vagy mit?

...

ProGabe
utorentet így állítsad be:

értelemszerûen az epizód sorszám már nem kell

Marcell
Valakinek van (angol) felirata az uj reszhez?

Tatyla
remélem estére lesz felirat is hamarabb ugyse tudom megnézni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
te vagy az én emberem örök hálám üldözni fog meglásd <#eljen><#worship><#eljen><#worship><#worship>

5w0rdf15h
jah #4084 akart lenni 😄

McHaals
tudok: jee

MadWolf#11626

5w0rdf15h
#4048-ra tud vki megoldást? 😛

McHaals
aha, és "véletlenül" reklámoznak egy konkurrens cég filmjét?

MadWolf#11626

threeman
heroes.122.hdtv-lol.avi - http - extra.hu
légyszi 1 szálon töltsetek

Szolnokboy1
"de akkor már FF4-képregény lenne, nem"

értelemszerûen nem, tekintve, hogy a film címének fele "Silver Surfer"-bõl állé és a plakátokon is SS látható totálban ergo a film készítésénél/reklámjánál kiemelt szerep jut neki. Arról már nem szólván, hogy a képregény univerzumban a Szörfös már kult kategóriába sorolható, így nyílván a promónál is õt helyezik elõtérbe.

"vagy inkább reklám, az NBC honlapja tele van a F4 - RotSS reklámjával"

naná. mármint gondolom a heroes-alsite. ha igen, akkor nem csoda, hogy a legújabb képregényfilmet egy képregénysorozat site-ján nyomják. persze ettõl még az is lehet reklám (de akkor már FF4-képregény lenne, nem?😊, bár a film foxos lesz és az nbc meg universal.
Kicsikiraly
én eddig is onnan töltöttem 😊 (kösz amugy, igy megsporoltam 2 percet xD)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Szolnokboy1
"ez semmi easter egg vagy utalás. egy klasszikus képregényt olvas."

vagy inkább reklám, az NBC honlapja tele van a F4 - RotSS reklámjával