12300
-
bigdadylacika #5949 Úgy hogy Peterét nem a superevil rakta a konténerbe.
Amúgy a láng a cd írás jele is.
Candice = nero burning rom -
Paddy #5948 LoL:) -
#5947 nem.. :o omg. Ted-nél lévő logo.. az minek a jele..
#5946: őő.. a túlhúzás nyert. :o -
Seten #5946
Az az overload! :)
-
#5945 lánG??? a symbolra gondolsz? ami a bannerba is van? -
#5944 az tökmindegy.. amugy túlhúzást, túlterhelést jelent.. de minek a logoja az a láng? biztos vlamai számtekes cucc.. :o de mié?.o -
#5943 mi az az overclockin? -
#5942 jóvanna..este van, hajnalba keltem, 8 órát melóztam, most egy "a-e" tévesztést nézzetek el nekem :) -
#5941 #5869 -
#5940 majdnem olyan, mert ő utána nem marad élve a páciensxD
Sylar amúgy:P -
#5939 az biztos :) -
#5938 és akitől elveszi az nem is használja többet -
#5937 ha belegondolsz, Syler is olyan, csak más alapokon nyeri el a képességet.. -
#5936 nem úgy értettem az elvevést :D hanem úgy veszi el mint PEter. ha már Takezo is regenerálódik, west is repül, miért ne lehetne egy olyan superevil mint a supergood? -
#5935 ha elvenné a képességeket, hogy használná Peter ? -
bigdadylacika #5934 Lehet hogy az a képesságe mint a 4400 ba jézus imitátor faszinak aki elveszi mások képességét. -
#5933 lehet h a superevil volt. vmi über Sylar Peter féle aki zsákmányolj a képességeket :D -
#5932 ki tudja..lehet Peter kérte, hogy láncolják le és felejtessenek el vele mindent :P -
#5931 Nem biztos, hogy a Cég tette oda Petert. Kiengedték volna a kezükből, nem vizsgálják meg úgy, mint Sylart?
-
#5930 milyen fanztázia dús emberek írkálnak ide :D -
#5929 Akkor:
Matt = Spyware
Csak hogy én is írjak:) -
#5928 jut eszembe, Sylar: Download manager :DDDD (bár az sajna nincs benne h meg is öli az áldozatokat) -
karajjj #5927 tényleg inkább molly a google :D vagy inkább a google earth :D
sylar-re meg aztmondanám, hogy valamilyen vírus... -
#5926 amugy erre kicsit visszatérve, én molly-t nevezném google-nek :D
sylar-t meg vmi tárolonak :D -
Lacika 79 #5925 Akár a Haiti is csinálhatta, nem? Kitöröltették vele, aztán "beteggé tették". -
#5924 Furcsa, amikor megtalálták, és nem emlékezett, hogy hogy került oda, meg ki ő, egyből a Haitire gondoltam. Aztán a következő részben meg mutatják, hogy betegen fekszik valahol messze-messze Petertől... De ha a Cég a Haitit használta arra, hogy kitörölje az emberek emlékezetét, akkor mégis hogyan másképpen tudták ezt megtenni, miután ő úgymond meglógott (mármint a Haiti)? -
#5923 Képregényt nem olvasok, de lehet kéne :) -
#5922 most nem belém kötöttél, nem idegesít :) -
#5921 Khmm.. Peter nem önszántából vágta le a haját, keresett egy nyakbavalót, majd verte magát láncra egy konténerben. Valaki odatette. És hát kik kevernék a szart, ha nem a cég emberei, melyek között számos képességgel rendelkező emberke is helyet foglal.
Szóval rengetek olyan képességet felszedhetett még Peter, amiről mi nem is tudhatunk. -
#5920 miután peter felrobbant már tudta uralni a képességet igy jött az EMP is vagy mi ? :S na mindegy majd megtudjuk
amugy meg az új hős akiről olvashattunk lehet ilyen képességekkel bír -
#5919 EMP-t is tudott igy szökött meg matt-el és bennettel a cég börtönéböl :) -
#5918 semmilyét=semmijét
már csak hogy Shiwo-t idegesitsem :D -
#5917 de EMP-t is tudott nyomni...... -
#5916 Ted nem EMP-t nyomott hanem maghasadást fejlesztett magában. (ebbe halt bele a felesége) Ezt a képeséget vette át Peter mikor találkoztak. -
#5915 ezt a képregényből tök régóta lehet tudni. -
#5914 Én csak egyszer láttam az utolsó részt, de jól láttam, hogy lehet, hogy Candice egy rondta testes nő és a szépnő Candice is csak illúzió volt? :) Mert ha igen akkor tök jó ötlet :) -
#5913 #5869 -
#5912 #5875 -
#5911 jó kérdés, én elöször ted-re gondoltam, mert neki az emp-féle kékes lökése volt hasonlo :) -
#5910 szerintem elég nyilvánvalóan meghalt.
Sylar azért nem tudja használni a képességet, mert gyenge.
még semmilyét nem tudja használni. de ezt mondta Candice is.
Amúgy nem kaptam rá választ hogy: Peter kitől vette át a szikrás képességét? :)