Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
DFTBA ಠ_ಠ

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
ja a neve Tim Sale Brush,abból is az italic,$30,ha találsz ingyen szólhatsz nekem is
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
addig is itt van ez,alá meg egy modi beírhatná nagybetûkkel,hogy folytatás kb szeptemberben,aztán kész
az milyen dúrva már,hogy pont annyira kicsinyíti össze sg,hogy mindneki nagyon morcin néz 😄
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem amúgy jó rész volt,és nem,nem arról van szó,hogy pikk-pakk meg tudták változtatni a megváltoztathatatlannak vélt jövõt,valaki végig tudta hogy ez lesz,bizony,Simone apja!tehát szerintem itt a jellemfejlõdésen van a hangsúly,mármint Peterén,most értette meg hogy igenis fel tudja venni a harcot Sylarrel és a jövõvel,ugyanez igaz Nathanre is,szerintem azért is repült el vele,mert tudta hogy mindenképpen robbanni fog,és azt is hogy miatta fog a város közepén,tehát õ volt az aki ezen a dolgon tudott változtatni
arra a nagya gonoszra én is kíváncsi vagyok,aztán lehet még maga Kring sem tudja mi az õ képessége,csak kitalálta azt a fasza mondatot amit Molly mondott 😊
a napfogyatkozás:azzal indul el minden szerintem,az elsõ részben is az volt a "bekacsológomb",onnantól indultak be az események,meg ugyebár ez a sori jele 😊
amúgy mi volt az elsõ fejezet címe?
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Csalódtam <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#rinya>#rinya>
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ezen filózok, hogy mennyire tudatos, mert végülis ezzel kapott a nézõ egy lezárást, kíváncsi is maradt a folytatásra, de mégsem kaparja a falat-
persze ez nem azt jelenti, hogy nem jött be a rész 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
azt tom h skizo.. de nekem nemtetszett h a jó oldal gyõzött ^^
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Jessica: meg skizofrén. A Szuperanya Nicky és Jessica azért született meg benne, mert azt hitte magáról, hogy nem képes megvédeni magát. És ha bántották jessica átvette a helyét. Másik személyiség. ÉS miután Nicky képes megvédeni magát, mert rájön a saját erejére onnantól nincs szükség Jessicára.
Sokadrészt pedig Jessica is Szereti Micaht his az õ gyereke is.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
sztem túl elhadarták a végét.. sylar nagyon gyorsan megmurdál.. azaz megsebesült 😄
Amúgy meg a lelövõsdibe épp az volt a pláne, hogy van egy olyan hely ahol nem éli túl a lövést nem? Legalábbis említette az egyik részben claire-nek.. fõleg, h ha simán túlélte volna a lövést claire nem szarakszik 😊
jameg jessica.. most hirtelen jó lett belõle ?😞 eddig se szívleltem a karaktert de ezzel a szuperanya csinálással végleg megutáltam
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Hiro nem kicsit tévedt el és a legvégén mikor mutatják a csatornafedõt és rá van írva "end of Volume one" És végigmászik egy csótány baromi jó.😊
Köztudott, hogy a Csótány az egyetlen lény a földön ami mindent túlél de mindig csótány marad és szinte semmi sem változik csak a túlélõképessége😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kojiro ergo sum.
érdekes lesz olvasni a véleményeket, mert elnézve a fórumokat és rajongói kritikákat, ennyi negatív véleményt, ennyi lehúzást még egy heroes-rész sem kapott - úgyhogy biztos lesz ütésváltás.
szerintem is nagyon gyenge volt (nem a eseménytelenség miatt, hanem a roppant butaságok miatt inkább) - ellenben a cliffhanger tetszett, pofás volt.
mert én még nem láttam most haqllom hogy 44 perc de állítólag kiírja a végén hogy folyt köv.
Most akkor mi van??
vááááá
...
Eddig minden egyes pillanat elkerülhetetlen volt a jövõvel kapcsolatban most meg minden megváltozott....tisztára "Déja Vu"...mármint a Denzel-es filmben. Ott is mindvégig azt hittük hogy a jövõ nem változtatható meg...és az utsó 3 percben minden megváltozott....itt dettó.
Kíváncsi leszek mit hoznak ki az 1600-as idõszakból Hiroval, és hogy mi a tököm köze van az egészhez a napfogyatkozásnak! 😊
Egyébként ha Sylar megdöglött volna, Hiro pedig nem megy vissza a múltba, akkor a sorozat le van zárva. 😊
Amúgy meg rövidnek is tûnt a rész. Na mindegy...meglátjuk mi lesz a következõ évadban...
épp hogy az, hiszen örül a nézõ.
Csak 44 perc. Szemetek! 😊