Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
esetleg molly jöhetne még a bannerba ?!

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Kojiro
mert már halott és sylar az

Kojiro ergo sum.

N1ggA
Jó volt, de rövid.

Spread De Love!

Kicsikiraly
elsõ.

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
az ilyet spoilerben........ légyszi... még nem jött le és nem akarom elõre tudni h mi lesz

DFTBA ಠ_ಠ

ProGabe
nya,tovább csicsásított banner,meg egy kicsit új,mondjátok miket változtassak

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Én csak azt nem értem hogy az eredeti idõsíkban miért nem kapta fel Nathan Petert
gameplusz
/moderálva, fals infó miatt. random dátumot ne hirdessünk./

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Nyertem egy csokit, amugy... 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

ProGabe
most keresem én is,ezt a részbõl vágtam ki,a csótány alól 😄

ja a neve Tim Sale Brush,abból is az italic,$30,ha találsz ingyen szólhatsz nekem is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kicsikiraly
Off: Betütipus linkjét meg tod adni?
On:

DFTBA ಠ_ಠ

Tatyla
threeman pls tölsd fel ahogy szoktad...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

erre kéne szerintem a szeptember, nem kéne elcsúfítani a fejlécet😊
ProGabe
egy kicsi banner változtatás,majd esetleg egy tök új is jönne,valami nagyon egyszerû,feketeség,középen a jel,alatta/körülötte meg a "volume two" "generations" "in september" feliratok,vélemények errõl a megoldásról?
addig is itt van ez,alá meg egy modi beírhatná nagybetûkkel,hogy folytatás kb szeptemberben,aztán kész

az milyen dúrva már,hogy pont annyira kicsinyíti össze sg,hogy mindneki nagyon morcin néz 😄

jax
Felirat lesz kedden 😄

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

az is úgy volt h kedden lesz (hosszupuska szerint 😄)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ProGabe
azért basszus nem kéne mást spoilerezni egy spoilerben nem gondolod bazzeg?hát megáll az eszem,most így nézzem majd meg az általam kurvára várt deja vu-t,jó persze nem olvastam el végig,de szerintem faszán sikerült a lényeget,köszönöm

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hát ilyen cliffhangert nem láttam még az is biztos,de azért furcsa,hogy ezt mindneki jobban szidja mint amikor tényleg valami durvaság van,nem inkább ennek kéne örülni,így 3-3.5 hónap szünet hátterében?
szerintem amúgy jó rész volt,és nem,nem arról van szó,hogy pikk-pakk meg tudták változtatni a megváltoztathatatlannak vélt jövõt,valaki végig tudta hogy ez lesz,bizony,Simone apja!tehát szerintem itt a jellemfejlõdésen van a hangsúly,mármint Peterén,most értette meg hogy igenis fel tudja venni a harcot Sylarrel és a jövõvel,ugyanez igaz Nathanre is,szerintem azért is repült el vele,mert tudta hogy mindenképpen robbanni fog,és azt is hogy miatta fog a város közepén,tehát õ volt az aki ezen a dolgon tudott változtatni

arra a nagya gonoszra én is kíváncsi vagyok,aztán lehet még maga Kring sem tudja mi az õ képessége,csak kitalálta azt a fasza mondatot amit Molly mondott 😊

a napfogyatkozás:azzal indul el minden szerintem,az elsõ részben is az volt a "bekacsológomb",onnantól indultak be az események,meg ugyebár ez a sori jele 😊

amúgy mi volt az elsõ fejezet címe?

jax
A 23mas rész 350 mega mint az eddigiek, nem arról volt szó, h dupla rész?

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Kicsikiraly
Threeman: segíts a népen, töltsd fel http-re 😊

DFTBA ಠ_ಠ

Szolnokboy1
sántított a rész de hûû de nagyon:

Most csak néhányat emelek ki. Ez az egész robbanás mizéria ugy ahogy van átgondolatlan és buta volt. Nathan majd elrepül vele dolog, hõsies volt meg drámai de abszolút felesleges. Mivel: elvileg Peter is tud repülni (de tudjuk be annak, hogy egyszerre csak egy képességet tud használni); miért nem szóltak Hironak, hogy teleportálja ki a Mojave sivatagba vagy a sztratoszférába?; vagy miért nem hívták a haiti-t (akit a sok rizsa helyett megölhettek volna és nincs ilyen irányú probléma)?;
Csalódtam <#wilting><#wilting><#rinya>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

van már uccsó rész ????? nem ma este lessz ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

"most viszont nem érzem úgy, hogy belehalnék a dologba.. "

ezen filózok, hogy mennyire tudatos, mert végülis ezzel kapott a nézõ egy lezárást, kíváncsi is maradt a folytatásra, de mégsem kaparja a falat-
BlackShadow
most hogy mondod 😊 1. évad 2/3 -ánál minden részt úgy fejeztem be ,hogy nem bírom ki a következõ 1 hetet.. most viszont nem érzem úgy, hogy belehalnék a dologba.. sõt, h most jó pár hónapig nem is lesz
persze ez nem azt jelenti, hogy nem jött be a rész 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

így belegondolva a nagy durranás hiányzott a fináléból, az álleesés, ilyesmi. egy csomó rész végén volt döbbenet, míg a finálé túl szimpla volt. vagy ez benne a jó?
BlackShadow
akkor meg minek játszották a bõgök mert nemakarlak lelõni jelenetet ha úgy is túléli? <#confused>

azt tom h skizo.. de nekem nemtetszett h a jó oldal gyõzött ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ronihun
Én meg pont most szerettem meg Nickyt hogy rájött az erejére...

...

Bucser
Nem olyan hely van ahol nem éli túl a lövést hanem olyan ami kiüti amíg el nem távolítják a befúródott töltényt. (vagy akár hagyhatják úgyis és akkor végül sok sok év alatt elrohad és meghal.)

Jessica: meg skizofrén. A Szuperanya Nicky és Jessica azért született meg benne, mert azt hitte magáról, hogy nem képes megvédeni magát. És ha bántották jessica átvette a helyét. Másik személyiség. ÉS miután Nicky képes megvédeni magát, mert rájön a saját erejére onnantól nincs szükség Jessicára.

Sokadrészt pedig Jessica is Szereti Micaht his az õ gyereke is.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

BlackShadow
sztem jó rész volt 😊 bár jobban örültem volna, ha
robban a bomba 😞
sztem túl elhadarták a végét.. sylar nagyon gyorsan megmurdál.. azaz megsebesült 😄
Amúgy meg a lelövõsdibe épp az volt a pláne, hogy van egy olyan hely ahol nem éli túl a lövést nem? Legalábbis említette az egyik részben claire-nek.. fõleg, h ha simán túlélte volna a lövést claire nem szarakszik 😊
jameg jessica.. most hirtelen jó lett belõle ?😞 eddig se szívleltem a karaktert de ezzel a szuperanya csinálással végleg megutáltam

Kojiro
köszi ez gyors volt 😄

Kojiro ergo sum.

Timbo
Ment a privát😊 nekem gyors lejött onnan 😊 have fun

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Timbo
Érdekes metafora 😄

Bucser
Egyébként nem értem, hogy miért vártak az emberek egy Peter vs. Sylar showdown-ra. Abba belepusztult volna az egész város.

Hiro nem kicsit tévedt el és a legvégén mikor mutatják a csatornafedõt és rá van írva "end of Volume one" És végigmászik egy csótány baromi jó.😊

Köztudott, hogy a Csótány az egyetlen lény a földön ami mindent túlél de mindig csótány marad és szinte semmi sem változik csak a túlélõképessége😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kojiro
valaki töltse fel valahova plz mert nekem átlagban 0,001-gyel jön torrentröl meg dcröl meg mindenhonnan, szal mire elkezdödik a második évad lehet hogy látom az elsõ végét <#nemtudom><#falbav><#wilting>

Kojiro ergo sum.

Timbo
Szerintem ha bedobtak volna 1 kis pofás sylar - peter - hero harcot 😊 mondjuk 5-6 perceset látvánnyal meg minden akkor jobb lett volna a rész és a kedves nézõk is boldogan élnének tovább. 😊

valaki felírná a nagy képre, hogy folytatás õsszel? valami paintes, photoshopos móka is megteszi, csak érdemes lenne megelõzni a kérdéseket.
õssze folytatódik, valóban.

érdekes lesz olvasni a véleményeket, mert elnézve a fórumokat és rajongói kritikákat, ennyi negatív véleményt, ennyi lehúzást még egy heroes-rész sem kapott - úgyhogy biztos lesz ütésváltás.

szerintem is nagyon gyenge volt (nem a eseménytelenség miatt, hanem a roppant butaságok miatt inkább) - ellenben a cliffhanger tetszett, pofás volt.
ronihun
Ja télleg ok akkor...

...

Timbo
szeptember-október azthiszem

Timbo
tuti nem halt meg , gondolj csak a jövõre! ott is élt peter pedig õ robbant fel 😊 én most jöttem rá^^

ronihun
Folytatódik majd amásodik volumemal....de sztem nem most...

...

most akkor lesz folytatás?
mert én még nem láttam most haqllom hogy 44 perc de állítólag kiírja a végén hogy folyt köv.
Most akkor mi van??
vááááá

ronihun
És a köv részt ugye nem jövõ héten fogják vetíteni?
Most Peter meghalt?<#sir>nemlehet hogy még regenerálódik?

...

Timbo
sztem még épp az h nem lenne vége a sorozatnak! sylar alapvetõen "nem volt gonosz" csak különleges akart lenni és kicsit megfertõzte az elméjét a hatalomvágy.Nekem kicsit keserédes lett a vége, jó volt szép volt de annyira mégse az az igazi befejezés! amúgy márcsak 1 valami éltet😊 Molly megemlített 1 embert akit nem bír behatárolni mert ha rágondol akkor meglátja 😊 és azt mondta h még sylarnél is sokkal gonoszabb. Na én õt várom!

kill3r21
hát én kurvára nem örültem nézném tovább 😄
Magoo
Bejövõs egy epizód az tuti...
bár túl könnyen és túl hülyén váltotzatták meg a jövõt szvsz...
Eddig minden egyes pillanat elkerülhetetlen volt a jövõvel kapcsolatban most meg minden megváltozott....tisztára "Déja Vu"...mármint a Denzel-es filmben. Ott is mindvégig azt hittük hogy a jövõ nem változtatható meg...és az utsó 3 percben minden megváltozott....itt dettó.
Kíváncsi leszek mit hoznak ki az 1600-as idõszakból Hiroval, és hogy mi a tököm köze van az egészhez a napfogyatkozásnak! 😊
Egyébként ha Sylar megdöglött volna, Hiro pedig nem megy vissza a múltba, akkor a sorozat le van zárva. 😊
Amúgy meg rövidnek is tûnt a rész. Na mindegy...meglátjuk mi lesz a következõ évadban...

" Nem feltétlen happy end..."

épp hogy az, hiszen örül a nézõ.

Csak 44 perc. Szemetek! 😊

ez most az uccsó rész ebben az évadban?
kill3r21

Nem feltétlen happy end...ottvan pl Hiro...vagy syler véttocsa amiben az a kis állatka volt...lesz itt még majd ajnye 😄😄😄
ronihun
Nem dupla?óó az gáz....én most töltöm...hát kiváncsi vok..

...