Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én azt is el tudnám képzelni hogy sylar megszerzi candice képességét és peter alakban robban
burki6
33-as képregényt olvasd el

a.carkey
A 24-ben meg még a szakadt Bauer is Luxus Lexussal jár, a többiek Ford Explorerrel, a terroristák meg Land Roverrel. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a csaj hová tûnt, amelyik gép nélkül tudott Internetezni? Vagy csak elsiklottam mellette?

A medve nem játék.

Azt szeretném kérdezni hogy a képregények nem készülnek?

"Everything that happens, happens for a reason"

ScarY MAN
Vagy azislehethogy... mind1.....annyira nem erdekel...szeretem a meglepeteseket😄

...

Kicsikiraly
ehh...

DFTBA ಠ_ಠ

faszbéna

scorpeeon
Még az is lehet 😊 Wiki-n rákerestem Takezo-ra, a végén ezt írják:
"Future Hiro sports a similar look as Takezo Kensei's — they both wear a "soul patch" and a ponytail."

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

gameplusz
Hat igen fiam, hozod a formad 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Kicsikiraly
az mi?

DFTBA ಠ_ಠ

kacknuub

Kicsikiraly
nem hiszem el 😄 mindent leirnak elõtte m😄

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
szvsz nézd meg a képet, meg azt a részt amikor muzeumba van. szvsz az az a "kép" amikor kardot ránt a kiállított dínókra.

DFTBA ಠ_ಠ

kuci06
a múzeumban volt az a jelenet

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

hm Hiro még nem volt dínóknál 😄 Isaac viszont megfestette

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kicsikiraly
mindíííg megelõznek 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
jaja, az jó lenne 😊

de lehet hogy csak visszamegy kenseihez?

DFTBA ಠ_ಠ

sztem csak tõle tanul meg rendesen kardozni. Biztos vmelyik õse lesz Takezo. A Kensei az a rangja (Kard mestere)

ScarY MAN
bebaszna xD ...de akkor tuti hogy meginkabb kedvelnem Hirot XD

...

Az überspoileres kép alapján lehet hogy

hiró lesz Kensei?? Merugye azok japán szamurájok...
Kicsikiraly
jóvan gyorsabb voltál 😄 (még nem láttam a hszedet amikor irtam az enyémet)

DFTBA ಠ_ಠ

#4281 XDDDDD

Pharaoh
Ha Peter rendesen tudná használni a képességeit egy fél pillanat alatt legyõzhetné Sylert. Megállítaná az idõt és kettétéphetné.

Kicsikiraly
ez most jutott eszembe: mivan, ha peter robban, de nem azért mert nem tudja irányítani, hanem mert azzal akarja megölni sylart?

DFTBA ಠ_ಠ

sztem Sylar nyerésre áll peter ellen és Peter betolja madj a kamikázétt

biztos hogy nem õ az. õ relatíve jó 😊

Kicsikiraly
az ott fenn lévõ youtube-os videó commentjei között volt, hogy ugye mondták h vki aki roszabb sylarnél, erre vki válaszolt: "Lehet hogy a haiti az, mert õ a legtitokzatosabb fickó" szt az ötlet jó, lehet h õ lesz az

DFTBA ಠ_ಠ

BlackShadow
laci han em olvastad a junkie-t akkor lehet telibetaláltad 😛 ÜBERSPOILERNENÉZDMEG

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Kicsikiraly
LOL a robbanás Budapesten 😊 (tényleg, milyen lenne már egy magyar különleges 😄 spinoffba beletehetnének egyet 😛)

DFTBA ಠ_ಠ

Lacee
például tetszene ha Európában vagy Ázsiában játszódna a köv évad. elvégre egy világméretû jelenségrõl van szó 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

jahhh igen a 20as rész😊)
nem volt rossz a 22es rész, szerintem a második évad nézetsége mindenképpen garantált, csak el ne csesszék azzal, hogy tiszta csira karaktereket hoznak be a sztoriba.

...a sztori ugynaz csak a hely nem stimmel
a jó, a rossz és a artel😊)))----->lol<#worship>

For the greater good

Kicsikiraly
omg.. gondolkozz egy kicsit... Ki dolgozik a primatechpapernél, és ki az akit beirhatott jelszónak?
segitség itt :
acc: Bennett pass: Claire

DFTBA &#3232;_&#3232;

Pharaoh
A primatechpaper.com -n az About Us aloldalon milyen pass/usert kell beírni, ha ráklikkelek a logóra?

gameplusz
Már csak 3 nap, egyre inkább azon vagyok, hogy minél többet aludjak, s így jobban teljen az idõ 😛

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

scorpeeon
Jaja. A Youtube-ot is csak megemlítették.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

19. ben votl XD meg a 20 as végén

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
21es részben? 😮 lemaradtam vmirõl vagy a 20-as részre gondolsz?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Szerintem a készitõk a 21es részben nagyon ászul eltalálták a Sylar vs Petrelli párbajt.

For the greater good

Kicsikiraly
az Ipod volt asszem

DFTBA &#3232;_&#3232;

Ando nem PSP n nézte Niki-t ?

kuci06
nem mutatták benne, csupán megemlítették.
Zak (vagy hogy hívják 😄), amikor keresi a felvételeket, megemlíti, hogy az ágya alatt volt a PSP-je

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Carlos
PSP hol?
Akarom látni!!!
PSP 4 Congress!

Þór vígi þessi rúnar

hát magyar szinkronnal sztem év vége :S (bár leeht h nyár vége 😄)

ProGabe
onnan hát,de a lényeg hogy HR mindenhol van,nem kell mindenbe Heroes-t látni,még akkor sem ha pont annak az egyik oldalán vagy

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

QuippeR
na várjál, a HR az human resources. (a PR meg public relationships, szerintem onnan kevered.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

ProGabe
human relationships,manapság már minden cégnél van ilyen részleg,vagy minimum egy alkalmazott,tulképpen õ a munkaügyes

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Próbáltátok már a primatechpaper.com -on kitölteni az állásra való jeletkezést?😄 Ezt irja:

Thank you for completing our employee application. An HR representative will contact you shortly should your qualifications match our hiring needs at this time.

Gondolom a HR HRG-re vonatkozik😄

Bucser
De azok legalább nem ennyire pofátlanul szembetûnõek😄

KB olyan mint a SC:Chaos Theory-ban a mindenasztalon Coca COla meg Airwaves rágó.... brrrr---

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

scorpeeon
A Nissan-on kívül volt már benne iPod, PSP, PS3, Youtube meg még jópár dolog 😊