Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
mentoloshurkaka: igazad van mind2 dologban 😊

EDIT: igazad lehet, mert ezek még nem biztosak, amugy a Molly Peterre rágondolós dologgal kapcsolatban: elvégre, ha az a teória lehet igaz amire én gondolok (Peter fejlõdik aztán idõutazik) akkor elvileg 2 Peter van, egyik akit Molly ismer, másik az ártatlan Peter.

DFTBA ಠ_ಠ

Sylar szerintem nem lemászott, hanem valaki lehúzta a csatornába, mivel az eszméletét teljesen elvesztette és vele együtt a hatalmát is. (ezért jelentek meg az elõzõ áldozatai a szemében "halála" elõtt)
Bucser
Peter nem találkozott Mollyval és nem érintkeztek közvcetlenül!! Sprague képeségét is csak akkor tudta átvenni mikor közvetlen közel volt.

Ráadásul elég szar lenne haPeter gonosszá válna hisz a bátyja miatta áldozta fel az életét.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Peter nem lehet a fõgonosz, emberek, figyeltetek? Molly segítségével találta meg Petert Benett, amikor az utcán összeesett. Viszont a következõ fõgonoszt nem tudja megtalálni, mert fél tõle, fél rágondolni.
Kicsikiraly
v3 ajó 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
télleg, petrelli mama 😄 (már az 1. részben gyanús volt. komolyan.)

DFTBA ಠ_ಠ

ProGabe
tv2-n még koránt sincs vége,mi árémikával együtt nézzük

na akkor bannver v3 😊 javítva,ha nektek megfelel be lesz rakatva,mivel cache-bõl fogják nyomni a böngészõk,ezért a változáshos ctrl+f5

meg legyen még1-szer a v1,szintén kicsit javítva

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Carlos
Uccsó rész után egy szó jutott eszembe: Azbeszt...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem ez a petrelli anyuka megaloéánsága nem tetszett. Valahogy nem tudom elképzelni Peter-t gonoszként azután a kiselõadás után amit kapott a szeretetrõl és a reményrõl. Szerintem nem kellene túlspirázni. Sylar nem halt meg, õ lesz megint a gonosz!

Þór vígi þessi rúnar

Afe

hogyne tudná, még a képregényben is látta, hogy Hiro ledöfi.

de ha már itt tartunk az egész befejezés túl szirupos volt nekem.
mindenki nyugodtan nézett maga elé, persze azzal senki se foglalkozott, hogy akit eddig üldöztek az lecsuszott a csatonába(!!)
plusz Molly patetikus benyögése a végén 😮

ja és az a húdenagyon gonosz talán a Petrelli mama lehet?!

Mikor volt , mert én azt hittem hogy szerda 22:00-kor lesz a szokásosan. 😞
Nem láttam az utolsó részt pedig nagyon meg akartam nézni!!! :'(
BEAST
vagy, nemes egyszeruseggel meg mindig kettot latott Nicky "pofonjatol" xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

" azt Sylar azért nem akadályozta meg, mert..."

vagy csak egyszerûen látta a festegetésnél, hogy mi fog történni és direkt nem tette pedig könnyedén megtehette volna.
Kicsikiraly
azt Sylar azért nem akadályozta meg, mert õ ugy tudta h Hiro nem lesz képes leszúrni õt.

DFTBA ಠ_ಠ

Afe
kiváncsi leszek hogy,
mivel fogják kimagyarázni azt a nukleáris robanást NY felett, és melyik országot fogja az USA vádolni, majd ennek okán lerohanni 😄

btw a legnviccesebb az amikor a hiperszupen legyõzhetetlen Sylerhez 5méterõl odaszalad a pufi szamuráj Hiro, és lazán leszúrja.

Kicsikiraly
<#eljen> ezt tegyük be!

DFTBA &#3232;_&#3232;

ProGabe
sõt!lemenne az anim,és a végén a generations,meg az in september megjelenne valahol,vélemények?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
lol,tényleg

javítva,meg lehet jobb lenne,ha csak egyszer lemenne az anim és utána értelemszerûen maradna a Heroes,nem?

....most hogy igy mondjátok lehet tényleg Peter lesz a fõgonosz, van enne logika!!!! Ha ez igaz akkor jó évadnak nézünk elébe😄

Molnibalage
Skacok, állítólag dulpa résznek kellett volna lennie. Mégsem az volt. Most akkor mi van? Mert a rész végén ami van az már nem elõzetes a második évadból? (mármint Hiro "balesete")

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Kicsikiraly
s2 fõgonoszának én is Petert gondoltam ki, elvégre Molly mondta, hogy ha rágondol akkor õ látja. Ez Peter lehet, mert ugye használja Molly képességét

DFTBA &#3232;_&#3232;

a.carkey
Vsz Kensai, vagy mi annak a régi japán hõsnek a neve, az Hiro apja, minden esetre az apja lesz a szerepében. Sylar elõre látta, hogy Hiro megöli, így felkészült ellene, ezért nem halt meg. Ki tudja, hogy Sylar még milyen tulajdonságot vett fel amikor elkezdett gyilkolászni? Lehet, hogy meg tudja gyógyítani magát, mint Linderman, stb. A legdurvább az lehet még, hogy Peterben benne vannak Sylar képességei, és a végén õ lesz a fõgonosz. stb.

A medve nem játék.

QuippeR
de nem találtad el ugyanazt a feketét, ami a háttérben van. és ez nagyon zavaró, mert a hátteret is kijavítottad az oda nem illõ feketével, ami nagyon rondán néz ki. tekerd fel a világosságot a monitorodon, és meglátod mirõl beszélek!

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

N1ggA
igaz, valószínûleg pislogtam akkor 😄

Spread De Love!

Amûgy bugosak a [ spoiler ] blokkok mert ha nem zárod le õket akkor a válasz feliratot is beleveszi😄

Na nekem tetszett a rész, az általatok említett dolgokról meg a véleményem a következõ:

Claire szerintem azért hezitált a lövéssel mert nem tudta meg tennihogy lelõ egy embert mégha tudja is hogy nem lesz baja. Igaz Hiro is elteleportálhatta volna de senki sem tudta az ott jelenlévõk közül hogy Hiro mire is képes! Szóval nem szólhattak neki, Hiro meg azzal volt elfoglalva hogy megölte sylart😄
Szerintem Nathannek és peternek az égvilágon semmi baja ugyanis nathan eldobhatta petert a magasban, majd elrepül a fenébe, peter meg ugyebár mint régebben kiderült a saját robbanásától nem sérül meg.
Sylar regenerálódós képességeére azonban nagyon kíváncsi vagyok de szerintem valahogy azzal lehet kapcsolatban hogy belelát a bonyolult dolgokba, esetleg átalakítja a DNS-ét mert ugyebár eddig asszem kétszer már lelõtték!

De amit Molly mondott...na az ami miatt nagyon várom a köv évadot!

akkor majd Sylar megöli , most nem mind1? [/spoiler)
Kicsikiraly
ki mondta h candice meghalt? :] csak leütötte és elájult, nem biztos h meghalt.

DFTBA &#3232;_&#3232;

ProGabe
banner v3,valahogy nekem ez a sötét kép tetszik,csak valami talán hiányzik róla,de bármit ráteszek,egyszerûen nem illik oda,esetleg a feliratok helyeivel lehetne játszani,mondjuk egy fent,egy lent,vagy lentrõl jönnének felfelé,áááá,nem is tudom

én még mindig azon a véleményen vagyok hogy be fog következni New York felrobbanása mivel Sylar életben van, és szerintem a jövõ ugyanaz lesz mint amit a 20-as részben láttunk... Sylar megtalálja a halott Candice-t és elveszi a képességét, aztán meg felrobbantja New York-ot...
scorpeeon
Kint van a felirat.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ProGabe
SPOILER - az elolvasáshoz ne jelöld ki a szöveget! 😄

amúgy érdekes hogy sokan írják,hogy baj az hogy nem volt robbanás,lehet nem volt egyértelmû,de az egész sorozat arról szólt,hogy ne legyen,a 20-as részben pedig meg is mutatták hogy milyen a másik idõsík,és ezen kívül még van ugyebár végtelen számú,mi láttuk az egyiket,én ezt így fogom fel
ez nálam olyan,mint a Mátrix 2,3 azt is szokan szidták,pedig csak nem értették meg,hogy a Wachowskik elmeséltek egy történetet a Mátrix világából,abban is megtudtuk hogy az elõzõ 6 kiválasztott mind reloadolt,õk megmutatták azt,hogy mi van ha nem így történik,mint most,megmutatták hogy milyen ha nem robban,pedig másik ezer esetbõl megtörtént volna,pont hogy így volt különleges a dolog!

Bucser
Ki a franc mondta, hogy Sylar meghalt?? Hisz nem találták meg a testét (sõt vaslzeg a csatornában folytatja most egy ideig és jól eltûnik)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ProGabe
akkor be kéne rakatni,márcsak a szeptember miatt is,megelõzendõ a kérdések tömkelegét,bár így is lesz ezzel kapcsolatban elég...

N1ggA
a niggerek így mondják na 😄

Spread De Love!

Pheaper
elsõ jó

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

a.carkey
"Nathan elrepül majd a "bombaemberrel" - akárki is lesz az - és feláldozza magát? 😊" -írtam pártucat hozzászólással korábban. Nem hittem volna, hogy így fejezik be, bár adva volt a lehetõség ...

A medve nem játék.

N1ggA
tudom, de a számban így van 😄

Spread De Love!

Kicsikiraly
na, most gyorsan kész lett 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
az nekem is kéne (elõbb írtam, nemértem miért nem küldte el...)

DFTBA &#3232;_&#3232;

angol felirat van ?

OFF: helyesen: if i was with you

márnemazért... de if után nincs would....
"I only fuck with you on two occasions: When I'm drunk, when I'm high
I would be broke, if I would be with you
That is why it's for one night 😄"

"Ez az egész robbanás mizéria ugy ahogy van átgondolatlan és buta volt. Nathan majd elrepül vele dolog, hõsies volt meg drámai de abszolút felesleges."-- pont ugyan ezt mondtam. Teljesen fölösleges ez a mártírkodás. Lelövi kler, vagy hiro tényleg kitelejûportálja az ûrbe..akármi...fejbebasszák valamivel azt elájul. akármi. Õ is kirepülhetett volna... de kora reggel is emgírtam, biztos valahogy ki kellett szállnia a sorozatból..[/spoiler
N1ggA
SYLAR HALOTT!!!! 😄 Viszont amit Molly mondott, az megrémített.

Spread De Love!

Elnézést kérek, de szerintem annyira nem tekinthetõ spoilernek, mert aki nem is látta a részt , gõze sincs hogy mit jelent amit odaírtam, még direkt máshogy is fogalmaztam meg, mégegyszer bocsánat ha úgy gondolod hogy spoiler
kabala: "Én csak azt nem értem hogy az eredeti idõsíkban miért nem ***** fel "

mert akkor nem ért rá. vagy akármi. mindegy, nem számít. az nem az eredeti idõsík volt, ez az eredeti idõsík.

az csak egy "mi lett volna, ha?" rész volt, amiben kitaláltak pár dolgot és összemixelték, lehetett volna az 1x20-ban bennett papa az egyesült államok elnöke is - ugyanúgy nincs kihatással a jelenre ötletorgia volt, egy remek rész, de jelentõsége nincs, hogy mi lett volna, ha, hszen rengeteg minden lehetett volna. (nem kell kozmikus jelentõséget tulajdonítani az epizódnak, csak láttunk pár dolgot, ami nem válik valóra. azokon kívül még több millió dolog nem válik valóra.)
http://thepiratebay.org/tor/3694244/Heroes_-_Season_One_Complete
😮

2. csak rendesen rendesen fekete