12300
-
bigdadylacika #6071 mikor mondta hogy leugrott? Lehet hogy tud repülni :)))) -
#6070 :) Elég is lesz szerintem "my dad" témából :D :P -
#6069 lol most olvastam el mit írtam :D nem szószerint értettem :D -
#6068 leugrott a tetőről.ezt Petrelli mama mondta,szóval nem kell elhinni :) -
#6066 akkor most vesézzük ki candice-t! -
bigdadylacika #6065 Hogy halt meg öreg Petrelli? Senki? -
#6064 "He's my dad-et mondott volna, ha így lett volna."
hát nem :P
akkor jöjjön egy kis angolóra :)
it's my dad=az az apám (volt aki elrabolt)
he's my dad=ő az apám [és rámutat].esetleg jelenthet "hát igen,ilyen az én apám"-at is.persze erről itt szó sincs
és ugyebár angol nyelvről van szó,tehát a szövegkörnyezet a lényeg.de most már tényleg zárjuk le ezt pls! -
#6063 na kb ezt akartam elmondani :)csak nem egészen így sikerült -
#6062 beszélni-e magyart? :DDDDDD -
#6061 omg ráderősítettem :| -
#6060 A glasses-es részt én is csak egy hsz-ből másoltam ki, nem néztem, hogy helyes-e, nem is érdekelt. És fenntartom továbbra is amit mondtam: szó sincs róla, hogy Claire majdnem elszólta volna magát. He's my dad-et mondott volna, ha így lett volna. -
#6059 -
#6058 lol :D (íme mit művel 8 óra unalmas tanárokkal :S. a kép alatti szöveget észre se vettem :S) -
#6057 igen, tudom a horn rimmedet rosszul írtam le :D -
#6056 és ki mondta hogy az nem Petrelli papa? (te se figyeled a szövegemet úgylátszik) -
#6055 igazad van Flamer,te már régóta ezt írtad,csak elveszett a sok hsz között :)
jajmár.úgy van ahogy írtam.pont az volt a beszélgetés lényege,hogy Claire már nem igen bírta magában tartani a dolgot,hiszen a barátját pont az apja rabolta el,és ezért kifakadt belőle az "it's my dad".és ez abban a szövegkörnyezetben azt jelentette hogy az apja rabolta el,addig,amíg nem folytatta a mondatot.a fogadalom,miszerint nem találkozgathat senkivel később jött...
megint min akadtunk fel,ez hihetetlen :D
amúgy az horn-rimmed glasses -
#6054 opp télleg :D sry, tényleg elnéztem :D [hülye] -
bigdadylacika #6053 Rámutatott :(
Meg láccik az ösz csóka is de nem hasonlit senkire. Akkor marad nathan apja. De mikor vagy hogy halt meg? -
bigdadylacika #6052 Persze hogy nem mondta eé neki. Tiszta sor.
De miért van elfordítvav az öreg Petrelli feje?
egyátalán rámutatott Nathan vagy csak mondta hogy az ott a fater (és közbe bármelyik lehet) Lehet hogy túlkombináltam :)
De tényleg nem lehet látni vmiért a jobb alsóba az ösz hajú faszit. ő kensei? -
#6051 eztmondom énis baz+ :C de senkise figyel oda.. -
#6050 jah ott a pont -
#6049 Qrvára nem mondta el neki. És ki sem szaladt a száján semmi. Az it az nem a "guy with a hornrooned glasses"-re vonatkozik. Akkor úgy mondta volna, hogy HE is my dad. It's my dad, vagyis az apjáról van szó, és ez az előző párbeszéddel együtt nyer értelmet: nem azért nem akart vele többet találkozni, mert elvitték az ufók (vagy a szaruszemüveges fickó), hanem az apja miatt. -
#6048 meg ha West tudná biztos reagált volna rá vmit...én pedig semmi ilyet nem láttam szal nem hiszem hogy tudja, még csak nem is sejti... -
#6047 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most lestem meg én is...bejövős kis rész...bár promo után inkább köv rész lesz izgi...peter szál végre folytatódik! ebből a részből ezt hiányoltam...
#6042: lol:ASDFDSFEADSA -
#6046 ellent mondasz magadnak!
Claire-ből kiszaladt hogy "it's my dad",és mint írtad egyből hozzá fűzött valamit,amitől teljesen más értelmet nyert az egész mondat.tehát NEM mondta el Westnek -
#6045 nem figyelitek a szöveget.... az petrelli papa...... Nathan mondta is. amúgy, igen claire elmondta westnek hogy az apja az. Feliratosan nézitek, és az angol szövegre nem is figyeltek.
"You think i was adopted by aliens, i told you it was a guy with a hornrooned glasses - It's my dad."
Persze, utána kimagyarázta hogy ez azt jelenti hogy az apámról van szó, de elsőre simán értelmes lenne így a mondtat. tehát Claire ráreagált erre aztán kimagyarázta magát. :) [megmondta a frankót] -
#6044 ouch -
#6043 bazzeg mi megy itt.tényleg össze hordtok hetet-havat :P
omg=oh my god! -
Seten #6042
Ki az az omg?
-
#6041 Tegnap este néztem van, ez is most kell kezd beindulni, Prison Break-re is a 4. rész után mondtam azt, hogy végre! Ezt vártuk már! :) -
#6040 mér? omg. amugyis megöli őket.. az agyukat utánna vizsgálja meg.. szóval nyugottan öldöshet akrákit.. -
#6039 omg erről beszéltem.. és mivel összefügött a kettő ezért nem monta el hogy őa szarukeretes.. omg :| -
#6038 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Sylar hejébe akkor már inkább a csajt ölném meg és gyilkolásznék.. mi értelme hogy gyógyitgasson.." ha meghal mindeni körülötte, úgy nehezen szerez új képességeket... -
winnie #6037 "Sylar hejébe akkor már inkább a csajt ölném meg és gyilkolásznék.. mi értelme hogy gyógyitgasson.."
hülye lesz megölni őt sylar. épp ez a lényeg, hogy őt tudja fegyvernek használni. -
#6036 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt mondta hogy it's my father csávóka nézett egyet és folytatta who is blablabla
következő rész kedden :) okt 23 je -
#6035 Unatkozunk:D
Aztán ha nekem lesz igazam jösztök egy boci csokival:D ok? -
#6034 yapersze. kay -
#6033 Miket összebírtok haluzni!? Uristen :D -
#6032 Mer hasonlít rá azért. Nem derűlt ki a képről 100%-osan hogy ott ő az. Hasonlítanak ennyi. Ez pont elég ok arra hogy Bennet féljen. -
#6031 de kler apja is lehet.. de akkor magyarázd meg hogy benett papa mér fosik annyira.. :o
ha nem ő van a képen, nem önmagát láttya halottan akkor miarákért félne? ..