Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marcell
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ennel szarabb befejezest ha akartam volna se tudtam volna irni. Mintha egy tok mas ember irta volna, mint az eddigieket. Az egesznek nincs nyomaszto hangulata, nincs benne semmi izgalom, olyan gyorsan osszecsaptak a veget, hogy csak neztem. Ennyi? Martirhalal, meg abszolut happyend???

De a legszornyubb, hogy 1 perc alatt letudtak. Ide egy dupla resz kellett volna, sok izgalommal, szenvedessel, es egy sejtelmes, kinkeserves felig-meddig happy enddel. (De talan meg mellbevago lett volna, ha egyszeruen minden ugy tortenik, mint ahogy a 20-as reszben, es csumi... Itt a vege fuss el vele. Na akkor lett volna pislogas!!

magus
jah és ennyi gigantikus hibát egy részben...

annyi féle képpen meg lehetett volna oldani az egészet.

és amit abszolút nem értek, mitõl függ, hogy Peter bombermant játszik-e vagy nem, van amikor sikerül, van amikor nem leállítani a képességét? szerintem annál nagyobb erõ nem létezett számára, hogy ne ölje meg a testvérét, holott eddig elég volt az, hogy ne robbanjon fel.

magus
ennél sokkal sokkal többet vártam

jah, sylar túléli, peter túléli, nincs robbanás a városban, ennyi? Nem derült ki semmi, ez az egész olyan volt mint egy nagy nagy felvezetés a 2. évadra.

és mi az, hogy a nagy finálé egy bud spencer és terence hill film képkockáit felelevenítõ ökölharc lett? akkora hatalmuk van, hogy széttudnak robbantani egy várost, megállítani az idõt, levágni egymás fejét, gondolattal gyilkolni, erre szétütik egymást

amennyire jó volt a heroes sorozat maga, annyira gyenge volt ez a befejezés

Pharaoh
A Wi-fis csak meghalt a képregényben, vagy mi lett vele, hogy beszél Micahcal a mûhold lezuhanása után?

macselek
A sugárzást éli túl, a robbanásba õ is ugyanúgy elpárolog😊

Spoiler:
Syler-nek tudnia kellett, hogy mi fog történni... vagy csak azt a képet látta amit lefestett vagyis, hogy ott állnak a téren Petrellivel?

A csótány jelkép szerintem (a legellenálóbb élõlény a földön, ami az atomrobbanást is túléli) Tehát a Túlélés szimbóluma.

Magoo
engem is érdekelne

Athletic  Bilbo
vki nem tud 1 linket a film zenéjéhez. pls
köszi

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

gameplusz
Sinome apja, Linderman, Hiro apja, Petrelli papa

Köbö.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Tatyla
threeman pls egy linket ehez a részhez is...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

"
A nagyobb gonosz meg sztem akirõl molly beszélt az a csóka aki kivált az alap 4-esbõl"

sokkal ütõsebb lenne és fantáziadúsabb, ha hoznának egy teljesen új hõst. nem akarják feltétlenül a régieket erõltetni.
hát aki tuti az linderman, hiro faterja, simone apja(talán), peter apja vagy anyja (egyikben sem vagyok bizt.), de az a helyzet hogy nem tudom csak egy feltételezés volt az elöbbi megszólalásom

de bennem felmerül, hogy mi lehet azzal aki kivált, mert semmi konkrétumra nem emlékszem

atomboy
Kik is alkottak az alap 4est?
Ha jol figyeltem, Sinome apja, Linderman, Hiro apja, Peter anyja?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Dynamic
Ehh, a fél karomat rá mertem volna tenni, hogy beleerõltetik ezt a "mégsem halt meg Sylar" dolgot...
hát amikor hiro vissza ment múltba akkor a feketébe lévõ csóka Kansai volt aki sztem vagy apja vagy leszármazottja
peter még vissza tér sztem

A nagyobb gonosz meg sztem akirõl molly beszélt az a csóka aki kivált az alap 4-esbõl

BEAST
ki tudja ... lehet Sylar lesz az amnezias szereplo, eleg erdekes tortenetszal lehetne belole, ahogy megint megtanulja hasznalni a lopott kepessegeit es jora hasznalja ... majd szep lassan bevillananak neki a robbanas elotti elete kepei :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

GTheo
jaja én is azon nevettem 😄😄
amikor mondja a kiscsaj h nem lesz jó, kissrác de igen, aztán megcsinálja és h rámosolyog a kiscsaj 😄
Remélem Sylar nem lesz benne a 2dik évadban, új "fõgonoszféleség" kéne...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Hmm, ettol feltem. Annyira csavartak eddig a torteneteket, hogy jol nem lehetett belole kijonni (pl. idoutazassal egyszeruen nem lehet jol jatszani a dolog vegtelen volta miatt). Nalam ez a leggyengebb resz, az, hogy eltunt a csatornaban nem meglepo a japankodas a "volume two" elozeteseben meg nem hoz lazba... Ujabb csalodas a nagy season finale-k kapcsan.

ProGabe
ez illúzióromboló?nézel te más ilyen sorozatot,tehát szerializált drámát?abban 100x durvább végek vannak,mármint ilyen szempontból,hogy mi derül ki,lost ugyebár a legjobb példa ilyen szempontból,de a pb évadzárók is szemetebbek voltak

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a csótány szimpla szimbólumnak tûnik, egyelõre nem hiszem, hogy bele kéne képzelni valamit. bár legalább lehet csámcsogni rajta.
InfectedMann
hmmm... sztem sem mutatták véletlen a csótányt...
bármily idiótán hangzik is, de biztos valami kulcsszereplõ bújik meg benne.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Szerintem az utolsó részt nagyon elsiették.
Most túlélte syler vagy nem gázos.Persze az is idegesítõ, hogy elég sok olyan dolgok hagytak a 2.évadra aminek a kiderülését már az elsõ résztõl vártam. Kicsit illúzió romboló.
Kicsikiraly
hümm. és a csótány?? lehet h csótánnyá tud változni a 2 évad fõgonosza! 😄 de am. komyolan a csótány már egy csomó helyen ott volt. (Sylar a primatechpapernél, Matt a primatechpapernél, meg a 22. végén a csatornafedélen.)

DFTBA ಠ_ಠ

Lunki88
Sylar-t lehúzta valaki a csatornába vagy mi van? 😄 Biztos a pockok voltak. ^.^
InfectedMann
Hááát.
Sok sok rejtélyt hagytak nekünk az egyszer biztos!
Már mindenki leírta amit akartam úgyhogy nem szaporítom a szót csak annyit, hogy beszarás lesz a köv. évad az tuti. Hagytak felfedni és megmagyarázni valót azt biztos.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Kicsikiraly
De Claire nem tudta megtenni. elvégre, ha te tudnád hogy vmeik szeretted felépülne utána, akkor se tudnád lelõni. EDIT: Bennett papa lelõhette volna de neki eltört a jobb karja.

DFTBA ಠ_ಠ

"Ezért nem tudott repülni."

még mindig ott az üvegszilánk😊 durr az agyba,. csókolom.
Kicsikiraly
akkor ugy mondom elment.

DFTBA ಠ_ಠ

Bucser
Sylar nem halt meg

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kicsikiraly
ja a végén Molly hogy odabujt Niki-hez
am. én láttam rosszul vagy Jessica tényleg elment? mert ugye miután leütötte Candice-t után kitépte az ajtót ami mögé Micah volt bezárva belenézett a tükörbe és sima tükörkép volt, nem Jessica nézett visza

DFTBA ಠ_ಠ

erre pont a shrek 3 jutott eszembe amikor a süti elõtt is lepereg az élete😊haha.,,,
na
on

kár hogy a nagy alma nem robbant fel,mindegy majd a következõ évadban!!!

Kicsikiraly
nekemmost vmiért nagyon a Gyûrûk Ura jutott eszembe 😄 ott volt az, hogy Szauron meghalt hurrá, de a déli vidékeken van valaki aki nála is hatalmasabb (és ezt még Tolkien írta a Gyûrû Keresésében 😛) Ez most kb olyan 😄 Sylar meghalt de van vki nála is roszabb 😛

DFTBA ಠ_ಠ

Összességében gagyi volt ez a rész... nagy csalódás..

BEAST
Azt nem tudom, de szvsz nagyon aranyos volt a ket gyerek a liftnel ^.^

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ejjj kire gondolt Molly ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Afe
ja, én is ezen akadtam ki😊
Hiro helyében én egyszerûen beleteleportáltam vna a katanát a megközelíthetetlen Sylarba.
mert ezzel a módszerrel akár egy mezei halandó is leszúrhatta vna😊

Peter mondta Nathannek, hogy nem képes irányítania a képességeit mikor éppen nukleáris bombává készült válni. Ezért nem tudott repülni.
threeman
nem kell visszarepülni. amikor már elkezdett olvadni a keze peterre, elsuhant... peter túléli a zuhanást...
bár nem értem ha nathen elszállt idõben, miért nem jött vissza a srácokhoz...lehet leégett róla a ruha és szégyenlõs

ProGabe
olvass már vissza,Sylar nem véletlenül hagyta a dolgot
Peter meg eléggé mással volt elfoglalva mint a repüléssel

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"forrás:
http://www.heroesrevealed.com/news/peter-nathan-and-sylar-back-for-season-two/"

inkább kristin veitch blogja - ami mint tudjuk az utóbbi idõben bõdületes baromságokat is írt, amellett, hogy korrekt dolgokat, szóval ilyen szinten érdemes kezelni.
threeman
hátezhátez, hogy is közöljem ezt veletek... gatya volt. syler a golyókat megállítja, de türelmesen nézi ahogy egy ninja karddal rohan felé 10méterrõl... annyi kellett volna hogy az egyik képkockán még nincs ott hiro, másikon meg egy kard áll ki sylerbõl (hiro megoldotta volna idõbelassítással, és akkor nem néznénk furcsán). peter miért nem repült el önerõbõl? jó, biztos leesett a vércukra.

Bucser
Peter is csak lemásolja a vászonra kivetített jövõt mielõtt megmenti a cheerleadert.

Másik: nm értem Nathan hogyan tudta volna túlélni a robbanást... azért elég nagy buzmm volt.. vagy közvetlenül a durr elõtt ledobta az öcsit aztan a bumm után visszarõpült érte?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

-Is it someone bad, Molly,
like the boogeyman?
-No
-HE's a lot worse.
Peter anyja nem lehet, mert Molly úgy hivatkozott rá, hogy HE (ha nõ lenne akkor SHE-t használ)
Kicsikiraly
más: már régebb óta gondolkozok ezen: mivan ha Isaac képessége nem abban rejlett h lefesse, hanem hogy lássa a jövõt? mert ugye most ebben a részben amikor sylar festeni akar, csak látja a vásznon a képet, vissza is változik a szeme. (tudom h késõbb ott van lefestve a kép, de azt utána is festhette) Csak erre ugye Isaac nem jött rá mert már elõtte meghalt.

DFTBA ಠ_ಠ

SPOILER!!

A következõ évadban az egyik hõs totális amnéziában fog szenvedni.

forrás:
http://www.heroesrevealed.com/news/peter-nathan-and-sylar-back-for-season-two/
Kicsikiraly
végülis, 9thWonders, szal ez a jövõ 😄 (bár nem biztos h akkor Isaac már festett belõve. mert ugye ez még akkor készült amikor nem tudta irányítani a képességét.)

DFTBA ಠ_ಠ

Bucser
Szerintem eléggé egyszerû. a köv fõgonosz😊

Peter anyja. Hisz még nem tudjuk a képességeit, csak azt, hogy vannak neki.

ProGabe
ezért jelentek volna meg?inkább csak a "lepörög az életed pont mielõtt meghalsz" dolog jött elõ nem?meg persze hogy a készítõk megmutassák,hogy ezt is látta elõre

Szerintem õ lesz a következõ fõgonosz:

http://www.9thwonders.com/gallery/uluru.jpg