Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt vágom,de Peter feje azonnal visszagyógyult...mivel Claire-tõl szerezte a képességét, ha sylar az elején ki akarta volna szedni az agyát õs is visszagyógyult volna.

sztem Sylar tök szimpi.... Teccett amikor Ted rabomobilját fejreállította, meg amikor Sureshnél elbánt Peterrel(mellesleg Peter akkor is elég bénán nyomta).

sweech
elég csak kiszedni az agyát

scorpeeon
Megöli, kiszedi az agyát, feldarálja, elhamvasztja és kiviszi az ûrbe és szétszórja a maradványait. Ezután regenerálódjon csak Claire 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Már hogyne tudnám lelõni ha tudom, hogy utána felépül? 😊 Fõleg ha a világ megmentése a tét vagy Nathan élete.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

egy kérdés.... Ha Peter sebe visszagyógyult a 18. részben(amikor Sylar elkezdte boncolni a fejét), akkor Sylar hogyan tudta volna megölni Claire-t?????? Ez nem hagy nyugodni...

LasDen
sztem a my name is earl szar.....nekem nem tetszett....1. részt néztem meg, de inkább kihagyom....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
és lesznek képregények is,szal még Heroes nélkül sem maradunk,dehát mégiscsak nyár lesz emberek,hipp-hopp elmegy ez a 3 hónap
amúgy én 30 rockot biztos ledarálom,feleségek 3-ik évadon és lost-on még gondolkozom

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a.carkey
Mindezek mellett ott van Hiro egy régebbi benyögése is Peternek:
- A vágás nélkül alig ismertelek meg ...

A medve nem játék.

off: Drive ot ismeri vki ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kojiro
- Hiro nem tudja irányítani képességét 100%osan és õ maga is tart attól ,hogy rossz idõbe/helyre megy el (ennek többször hangot is ad).

- Sztem Peter anyja azt akarta hogy Peter robbanjon fel! hogy a kis kedvenc Nathan fiacskája lehessen az elnök. Minden információ bírtokában volt az egészrõl, mint ahogyan Lindermannek is.
Utoljára (a jelenben) a haitit Peter anyjával láttuk, valszeg õ küldte el, vagy valami.

- Peter robbanásáról pedig annyit, hogy fogalmuk sem volt ki robban, Syler vagy Peter. Peter azért ment oda mert úgy hitte (mondták is neki), hogy õ az egyetlen aki képes megállitani Sylert! Amikor kiderült, hogy mégis Peter robban, nemvolt biztos benne senki, hogy mikor robban: Nathan felszállt vele és nem hiszem hogy eldobta magától, hiszem nem tudta mikor robban, a másik meg Nathan nem szupererõs mint Superman vagy Vadóc,hogy eldobja magától, õ csak repül...

Kojiro ergo sum.

kuci06
én még csak az 1/11-nél járok 😄
De már most függõje vagyok 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

sweech
my name is earl rulz, de már végignéztem :/

kuci06
És ne felejtsd el az Alien vs Predator 2-t sem 😉

Amúgy én szeptemberig már tudom mivel ütöm el az idõt:
MY NAME IS EARL !!44 xD
hihetetlenül király az a sorozat 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

gameplusz
Na jó, de õ tesze-tosza 😛

Vitatkozás helyett, a szünetben inkább várjátok a következõ filmeket (mert idén nyáron nem fogunk unatkozni):

Die Hard 4
Transformers
A Bourne-ultimátum
Harry Potter és a Fõnix Rendje
Ocean's Thirteen
Harmadik Shrek (nálam már pipa)
A Karib-Tenger Kalózai - A Világ Végén (nálam már pipa)

Szóval relax, laid back.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

magus
jah, Petere a legjobb, ha nem kezd el pánikolni mint kis picsa a mûkörme láttán

ProGabe
nem,az Peter-é 😛

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gameplusz
Hát igen, mindent összevetve ez a legjobb, és legerõsebb képesség.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

"Hiro elvielg lazán haza tud teleportálni "

sajnos õ, mint a lent felvetett dolgokból is látszik, túl erõs az ide-odaugrálásával, ezért kivonják egy kicsit a fõsodorból (hogy elkerüljék az ilyen kérdéseket), de megkapja majd a saját középkori történetét.
Spoiler meg nem is
1. ugye nathan-t elején el akarják kapni de elrepül, még szerencse h Haiti srác tudja blokkolni a képességeket -.-
2. Nathan eldobja petert azt lelép és kész
3. Sylar meg nevetséges h nem vették észre
4. Hiro elvielg lazán haza tud teleportálni de valszeg marad tanulni (harcos hasonlít a faterjára)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

"Pár kérdés:"

csak, mert. egyszerû a válasz, mert így történt. történehetett volna máshogy is, de így írták meg.
Fórummotor megint elkezdte leszedni a Spoiler tageket ... :-/

"Ezt honnan veszed? Nem hinném hogy lett volna ideje elrepülni a robbanás elõl."

vissza fog térni, szinte minden fõszereplõ tovább folytatja. szerzõdés,stb. (több forrás is megerõsítette infó - de persze majd csak akkor 101%, ha saját szemünkkel látjuk)

de. képregénysorozatról van szó és a képregényekben is sikerül mindig "feltámasztani", visszahozni a hõsöket. peter egyértelmû volt, de nathan is vissza fog térni.
edios
Pár kérdés:

- Hiro miért nem ment vissza abba az idõbe, amikor még Sylart gond nélkül el tudta volna intézni?

- Ha Peter félt, hogy felrobban, és elkezdett menekülni, miért nem repült, amikor még tudott uralkodni a képességein?

- Ha Peternek mindenképp ott kellett lennie, miért nem hívták haitit, hogy ne robbanjon fel?

- Ha már haitit semmiképp nem lehetett használni, akkor miért nem lehetett Petert simán leütni? Láthatatlan ember volt annyira zseniális, hogy ezt kitalálja.

- Ha már mindenképp le kell lõni Petert, miért nem lõtték le? Nem esett volna nagy baja, kiveszik a golyót, mint ahogy az üveget is anno.

- Sylar legyõzéséhez miért nem használták a haitit? Utána esetleg nem lett volna annyira nevetséges Parkman a pisztolyával.

- Nathan miért mártírkodott, amikor egyáltalán nem kellett meghalnia, hanem csak el kellett volna repülnie Petertõl miután elvitte?

- Ha a Parkman lövését blokkolni tudta Sylar, akkor Niki miért tudta "büntetlenül" kitépni kezébõl parkolóórát, és megütni?

- Sylar miért nézte tétlenül, ahogy valaki több méterrõl elkezd szaladni felé egy karddal? Ha esetleg az volt a célja eredetileg, hogy felszívódjon(miközben mindenki azt gondolja róla, hogy halott), még akkoris választhatta volna, hogy felrobban, mert akkor ott a környéken mindegyik jelentõsebb "hõs" meghalt volna, õ pedig nyugodtan kereshette volna tovább az x-menjeit..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

magus
te vagy felül

Örülök, hogy többen is megemlítitek, mint azt ÉN IS tettem, de miért nekem? 😄

"az atomrobbanást is túléli"

Pontosítsunk: A sugárzást tudja túlélni! 😊

Kojiro
mr iszákot ugynaúgy megöli mind a 3 ismert idõvonalban. Õk kettejük szempontjából a robbanás pillanatáig semmi sem voltozott.

Kojiro ergo sum.

precision
a csótányos jelenetnél van egy vércsík a földön és a csatorna fedele félig el van húzva...hm? 😊

Bazinga!

precision
jó lett a banner, bár én jobb szeretem a nem animáltakat, de így is szép

Bazinga!

Bár lehet nem is jelkép. Egy csomó embert nyírt ki, senki sem tudja milyen képességei vannak, lehet tudja irányítani a rovarokat. 😊

magus
"a legellenálóbb élõlény a földön, ami az atomrobbanást is túléli"

amit biosz könyv elsõ oldalán leírtak azt el is hiszed?

"A csótány jelkép szerintem (a legellenálóbb élõlény a földön, ami az atomrobbanást is túléli) Tehát a Túlélés szimbóluma."

Van ellenállób is, és bár atomrobbanást nem, de más élõlényekre veszélyes sugárzás többszörösét valóban képes túlélni. Ki tudja, lehet Syler nem csak hõsõktõl, de a csótányoktól is tanult ezt-azt, mikor be volt zárva a cellájába? 😊

ProGabe
ezt írtam le én is,mármint a Nathan-es részt,rájött hogy õ az,aki meg tudja változtatni a dolgokat,hogy elmaradjon a tömegpusztítás,ahogy az anyjuk mondta:a robbanás megtörténik,viszont erre Simone apja:a tragédia viszont elkerülhetõ,és nem mellesleg mindkettõjüknek igaza volt,ebben nem volt igaza Nathan-mamának XD

miszer iszáák kérója meg azért volt más,mert változott a jövõ

Kojiro
Ez az a befejezés, ami miatt Nathan a repülés képességét kapta! Semmi értelme nincs a képességének, a kezdetek óta ezt a befejezést akarták az uccsó részben.

Kojiro ergo sum.

Kojiro
Sztem Peter azért ütlegelte Sylart és nem használt valami speckó erõt mert Nikitõl akkor kapta meg az erejét és abban a pillanatban azt tudta a "legjobban" használni. Amúgy nem olyan rossz az, amikor valaki akkorát üt, mint egy gõzmozdony.

Peter, mint ahogy annak idején Ted is akkor vesztette el az uralmát az ereje fölött, amikor valamiért felfokozódtak az érzelmi, nagyon félt, vagy dühös lett.

Nekem a végsõ megoldása a résznek tetszett, ha végiggondoljátok Nathan volt az egyetlen aki megváltoztathatta a jövõt tutira, ha félredobja a hiúságát és nem akar elnök lenni, sõt felldozza magát 0,07% miatt. És végsõsoron Claire gyõzte meg (saved) és rajött, hogy az anyjának nincs igaza. (Meg valószínüleg nem akarták, hogy a második soriban legyen egy elnök a szereplõk közül, mert az elég sok problémájukat megoldaná az ilyen "heroknak".)

Van viszont egy nagy hiba ebben a részben, mégpedig az, hogy Hiro annak idején ide teleportál a robbanás napjára és bemegy Miszte Iszák mütermébe, és az totál nem így néz ki. Nincsenek ott azok a képek amik most, de pl ott van az egyik álványon az a 3 képkocka Hiroról, ami meg most nem volt, ott van a tetem (ami most ha jól láttam nincs ott) és nincs ott Sylar. Persze mehetett azután is hogy Sylar elment de azt nem hiszem, hogy mire a rendõrök elhurcolják Hirot és elkezdik kikérdezni, az rövidebb ideig tartott, mint amíg Sylar a Körbi Plázához és (csak az utolsó pillanatban megy oda).

Kojiro ergo sum.

magus
mi az, hogy divatfikázó?

az emberek nagyrészének jogosan nem tetszett a befejzés, mi ebben a divat

Bucser
Nekem is csak a divatfikázók meg az összeesküvésgyárosok mellett nem akarok megszólalni.. Egyébként a commentekbõl mintha páran nem is nézték volna emg a sorozatot vagy nem figyeltek volna oda...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ProGabe
nem,nekem is,így már ketten vagyunk 😊
hát,amikor Hiro megszúrta Sylart és jött a kicsit halk,kicsit töredezett jataaaa,az valami brutáljó pillanat volt,le se szartam miért engedte megát ledöfni Sylar,nem mellesleg ugyebár azért,mert látta a jövõt,õ szerintem úgy tudta,hogy ez is a robbanást segíti elõ,lehet õ nem látott ezen a ponton túlra,vagy nem akarta látni a saját halálát és megszakított a jövõbelátását vagy valami ilyesmi

gameplusz
Ha az agya serul, akkor nincs mivel regeneralnia magat. Es egyebkent is, o nem Claire, neki a kepessege abban rejlik, hogy tud gyogyitani, nem pedig ha meghalt, akkor fel tudja tamasztani magat. Mert ha belegondolsz, a gyogyitas cselekves, es hat egy hulla olyat nem igazan tud...

a.carkey
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lindermannak szerintem még lesz szerepe. Sõt, talán Linderman a fõgonosz is. Gondoljatok bele: mindent gyûjt, amirõl más még azt sem tudja, mi az, ráadásul misztikus dolgokat. És van ez a gyógyítós képessége. Egyre inkább az az érzésem, hogy õ egy jövõbeli Sylar, vagy vmi ehhez hasonló szál lesz. Az, hogy "fejbenyomták", bekrepált, az egy dolog. És ha túlélte? Mint Claire szokta?! Az viszont biztos, hogy Peter ezzel a térgörbítõs képességével tényleg szuperhõssé vált. Vsz õ lesz az amnéziás is, ha lesz ilyen.

A medve nem játék.

modellmaker
Mikor mutatják a végén, hogy Sylar nincs a "helyén" és egy vérfolyás van ott, akkor lehet látni egy vérfoltot, ahol feküdt, ami egy farkasbõrbe bújt embert ábrázol (szvsz). Na ez hogy kapcsolódik a Heroeshoz??

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Az senkinek nem tûnt fel, hogy Hiro és Hiroapu párbeszéde az egyazegyben a StarWars-ból volt?!

(Mint Yoda és Luke a Dagobah-n mikor Luke a Bespinre készül megmenteni a barátait) 😊

Csak nekem tetszett az utolso resz?
Egyebkent sem biztos egyenlore hogy barki is meghalt volna. Bar azert durva hogy sylar kibir egy katana mellbevagast. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Pharaoh
Lehet, azért nem lõtték le Petert, mert azt õ sem élte volna túl. Akkora fegyverrel valakit közelrõl fejbelõnek az egyén fél feje lerobban, mikor a golyó kimegy az elenkezõ oldalon, az agyából meg nem marad semmi. Így inkább Nathen áldozta fel magát az öccséért.

Lunki88
Ezt honnan veszed? Nem hinném hogy lett volna ideje elrepülni a robbanás elõl.
Pharaoh
Ez valami belsõ infó, vagy honnan tudod?

Szolnokboy1
meghalt testileg, csak mentálisan (vagy inkább binárisan 😊) él tovább. Átlényegült Wireless-szé és õt lett a ghost in the machine.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

"sylar túléli, peter túléli,"

nathan is túléli
Dynamic
Mondjuk alapvetõen nem volt rossz ez a befejezés-mármint az elgondolás-csak rosszul volt megcsinálva.A csatornás klisé jelenet hülyeség volt, amivel a filmek végén mindig sejtetik, hogy nem is halt meg a fõgonosz.A harc meg nevetséges volt.Sylar elõvette az összes jedi trükköt, Peter meg az állítólag nagy rivális, csak agonizálni bírt, meg néhányszor ütni a fejét Sylarnek.Szal kicsit több "erõ harcra" számítottam Peter Vs Sylar menetben.A Hiros jelenetben meg az nem tetszett, hogy S. csak úgy hagyta magát, hogy neki rontson a karddal.Bár tény, hogy Hiro úgy is legyõzte volna, de akkor is az lett volna a reális, hogy ha eltûnik, majd hopp, S. hátából hirtelen egy kard kiáll😊