12300
-
#6191 tieddel az volt a "baj" hogy nem volt rajta az összes szereplő, mármint akik fontosak és/vagy van képességük -
#6190 #6189 -
#6189 Én csak viccelődök... -
#6188 Csinálj a jövő hétre egy másikat és akkor ez lesz lecserélve!
Nagyon a lelkedbe gázoltak? Akarsz róla beszélni? -
#6187 ok Csak szeretem ha egy banner akkor cserélnek le ha szebb lett mint az előző volt -
#6186 Hogy érted hogy a festmények nem így néznek ki? Egyébként ez csak egy banner. A képek a faliújságon vannak a festmények meg nem. Azok csak ott vannak, dísznek, mint a Godsend jel. A fekete kerettel sztem nincs baj. És ha egy képet erősen rászúrsz egy parafa táblára az úgy áll ahogy te akarod. Pl:
De ezt úgy olvasd, hogy nem vagyok ingerült, csak válszoltam, ok? :D:D -
#6185 Az baj hogy sok a baj rajta. Sorolom(nem sértés kép)
A háttér az mi lenne? (gondolom egy fali újságszerű tábla)
Na már most a fényképek azok még csak-csak, de a festmények min vannak?
A festmények meg nem így néznek ki.
A keret az túl vastag.(a fekete)
Ha a felszögeled őket akkor figyelj arra is hogy hogy néznének ki a képek valáságban. (mert az vicces hogy jobbaldalt van felszegelve és mégis ballra fel döl a kép:D) -
#6184 alakulgat..ez a fajta árnyékolás a szögeken már jobb -
#6183 Jaj de fura ez a banner. Sok rajta a hiba:(
Enyém jobb volt. -
#6182 jó lenne, de nekem ez a tömöttség annyira nem tetszik......de felőlem lehet.... -
#6181 mégtán mekfogja :D -
#6180 Jah, nekem az jutott eszembe, hogy milyen király harcok lehetnének, ha Monica megnézné a Mátrixot :) -
Nah aszt hiszem ennél valóságosabbra nem tudom csinálni a szögeket. -
#6178 amúgy nem kell ragaszkodni a szögekhez.lehet pl. ragasztószalagot is használni
ehhez még brush-készlet is van!egy próbát talán ez is megér.KATT -
#6177 nah, a nevek tényleg jóak, de a szögek kicsit bután mutatnak az én véleményem szerint..kicsit olyan digitális szögeknek tünnek, nem valódinak.. -
#6176 hajrá!hajrá! :)
Shiwo:nekem aztán nem kell mondanod mit lehet és mit nem PS-ben ;) de ilyen kicsi képeknél,jó sok blurrel aztán olyan mindegy hogy milyen lenne az árnyék.még global light-tal is simán jól néznének ki
volt egy hsz-miszerint a 8-as lépen lehet hogy a csoportképről van rajta a szemüveges csóka.ez valahogy elveszett a többi között,nem beszéltük ki,pedig mekkora lenne már!
ő lenne a főgenyó,de ugyebár összekeverték Noah-val,és most ezt az eseményt akarják elkerülni,miközben ez lenne a megoldás!
szerk:először húzd le róluk a saturation-t!nagyon rikítanak és kilógnak a képből,ill. valami árnyékot nekik és szerintem jó lesz (Y)
meg persze a fizika törvényei szerint kell hogy lógjanak a képek.pl Nathan-nél most rossz,de ugyebár csak forgatni kell őket
PS-ben minden csak idő,türelem és elszántság kérdése :) -
Nah, várom a véleményeket! :) -
#6174 ennyire azért nem mindig 1szerü az árnyékolás a ps-be.. -
#6173 akkor megvárom ezt a változatot és azt rakom ki :) -
#6172 Nah, a betűtípust kicseréltem, és így mindegyik ugyanolyan éles, a széleket megcsináltam hogy ne legyenek olyan cikk-cakkosak, már csak megcsinálom hogy fel legyenek tűzve. Egyébként kössz az ötleteket ProGabe! :) -
#6171 mé?van egy enyhén dőlt képed,és azt úgy forgatod,transzformálod ahogy neked tetszik.az árnyékot meg megcsinálja neked a ps -
#6170 mondjuk az elég sok munka, hogy ne mind ugyanúgy álljanak a szögek + még árnyékuk is legyen.. -
#6169 hm tényleg bocsi elkerülte a figyelmem :) -
#6168 nagyon jó,de ugye nem baj ha írok egy-két plusz-t,ami még jobban feldobná? :)
a betütípus!nem lenne jobb valami kézírás szerű?mintha tényleg valaki ráírta volna a képekre
egy kis blur-rel nem lenne olyan cikk-cakkos a szélük
és végül:EZ.ha már rátetted egy faliújságra,akkor milyen f.asza lenne már ha fel is lennének rá szúrva?csak egyszer kell kivágni valamelyiket,onnantól már csak forgatni és színezni kéne,és lenne végtelen számú rajzszöged :) -
#6167 akkor mind1iken homályosíts, mert így hülyén néz ki... amúgy elforgatás elött raszterizáltad őket vagy még text-layerként forgattad és úgy lett ilyen ? -
#6166 Tudom, de ha élesítem, akkor olvashatatlan lesz. Én is észre vettem, de a végén ugy döntöttem hogy homályosan még olvashatóbb. Egyébként Zomil: az új hős Elle, aki a jobb alsó sarokban van. -
#6165 sztem még annyi apróság, hogy 1-2 ember neve homályos, míg a többieké éles pl Monica, Noah neve homályosabb, míg Takezo és Alejandro neve élesebbnek tűnik az átlagnál..gyanítom az elforgatás miatt lett ilyen.. -
#6164 szép lett grat, de várhatnál keddig, mert akkor ugyis benne lesz az uj hös és öt is rá kéne akkor pakolni :) -
Gumbo #6163 Perfect -
Nah, akkor asszem ez a végleges :) -
Gumbo #6161 Kenseit írd már át Takezora mert a kensei a "rangja". Ha már HRG-hez Noah-t írtál :) -
Csakis neked Timbo! :) -
#6159 betéve, köszi! -
Seten #6158
Banner-ba vele!
-
#6157 Zsír nagyon :) csak a Godsend jelnek nem kéne világítania és akkor mégisenebb lenne :). -
#6156 Hiro Papa fekszik a vériben. -
#6155 felül balra mit ábrázol?:o -
#6154 Hát ez a banner valami igazi mestermű !! Hatalmas grat érte !! -
Szabadidőmben alkottam kicsit. Ez az első képem de szenvedtem vele egy darabig, szóval csak óvatosan a kritikákkal! :) -
#6152 jéé..még nem is láttam a legutóbbi (55.) képregényt..nagyon lol :D