Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem csak az a furcsa, hogy molly hogygondolhat arra a bizonyos gonoszra??
Mert ha nem ismeri, söt nem is látta még életében egyszer sem, akkor hogy gondolhat rá?
A Mumusra gondolhat, hiszen ismeri, látta, de az ismeretlenre? Hogyan?
ha pedig ismeri, mert megmutatták neki hogy gondolj erre az illetöre, akor meg belehet azonositani is.
A csatornába valo eltünés pedig lehet az is hogy sylar és a csotány közt lesz valami összefonodás, pl tegyük fel hogy a csatornába egy csotányt "megért" és átveszi a tulélési képességét esetleg a regenerálodásit is😊

Az oké, de a többiek immunisak? Amikor Teded kihallgatták, akkor Parkman dozimétere úgy besötétedett, hogy csak na. Pétertõl nem fog mindenki zölden villágítani??? 😊

Milyen kár, hogy elvileg a képregény.net átvette a fordítást (persze elölrõl kezdve), így a linkelt oldalon már jóideje nincsen fent új képregény, a fentnevezett oldalon meg még nagyon nem érték utol a 26-ik fejezetet. 😞

HunnernesKonge
Ted se lett rákos miközben erõsen radioaktiv volt. Barátnõje/felesége (nem emlékszem mi volt neki) pedig belehalt a sugárdózisba...
Ez értem, mármint hogy nem Peter (Ted) robban fel csak sugároznak, mint egy atombomba... de mivel az epicentrum közepében vannak mi védi meg õket a sugárzás - robbanás után, hiszen nincsen pajzsuk, kivéve ha mindenféle robbanásra, sugárzásra immunisak. (és teljesen mindegy, hogy õk okozzák vagy sem).

ehh 😛
Banner alatt a második link arra az oldalra mutat, ahol fent van mindegyik, ha jól emléxem.
HunnernesKonge

A képregényeket magyarul le tudom tölteni vhonnan?

Tednek sem lett semmi baja, amikor Claire házikóját lenullázta.
HunnernesKonge
Az üvegszilánk pont az agyának abba a részébe fúródott ahol as képessége kifejlõdött.
És már el lett mondva kismilliószor, hogy a robbanás õt nem sebzi meg.
Ha Peter felrobban, hogy a fenébe tud regenerálódni?
A teste sejtjei szó szerint atomjaira hullottak és hamuvá égtek... Egy egyszerû üvegszilánktõl se tudott felépülni amíg Claire ki nem húzta a fejébõl...
(Nathan és az anyja konspirációjából kiindulva fejtegetem)

Bucser
Akkor ne nézd tovább a heroest. Ennyi.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nemazért de a lost szezonzárójához képest a heroes-é bakkfitty!!!
--->>>hasonló sokkolást és story.t vártam volna ettõl a sorozattól is

grebber
Kiváncsi vagyok kire gondolt Molly amikor mondta hogy van egy ember akire nemakar gondolni mert akkor látja õt!

Next PC upgrade: 2022

Flamer

http://loal.atw.hu

drowns41
Meglehet nézni valahol a részeket vagy esetleg letölteni?

http://sum41.uw.hu

BlackShadow
arra mondtam, h ha az van a szövegben h most már elintéztem akkor az nemjo 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Bucser
kivéve ha el sem akarja fogadni, hogy õ különleges. Nathan normális akar lenni. ÉS mint normális megnyerni a választásokat.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

scorpeeon
Ez rá még a legelfogadhatóbb magyarázat. Node ez is gyenge kicsit... Ne mondd, hogyha tudnál repülni, nem repülnéd körbe napi 5ször a bolygót 😊 Ha vkinek ilyen képessége van akkor sztem alap, hogy végiggondolja, hogy mire tudja használni és olyan helyzetben használja is.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

gameplusz
Igen, de ez konkretan "Koszi, innentol elintezem", vagy szinonimai, nem pedig "most mar megvan"...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Flamer
kénének képek szerintem. tul sötét ez. fekete. :C legyenek képek az utolsó részbõl.. ahogy ott álnak és nézik a bunyót.. vagy nemtudom. de ez a fekete cucc ez náyön be.

hát jah lehet ^^ Peter is fehárben tolta 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Flamer
ya. izé. lehet kérdezte már vki de, de amugy kit mondott Molly hogy még a mumusnál is rosszab?
a nigga haiti csávót?:o vagy kit? ki láttya ha rágonol?:C

Bucser
rengetegféleképpen lehet a heroes-ban szereplõ angol mondatokat fordítani szövegkörnyezettõl függõen.

Ez a szép a sorozatban. az ütõs lényeges mondatoknak soha nem csak 1 jelentése van.

gameplusz
Csak egyfelekepp lehet jol forditani.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

jax
Ja télleg, Nikiét használta 😄 De DL-ét nem.

Ez meg fasság, h Sylar a csótány XDXDXD
A csótány csak a sorozatnak az ilyen jelkép-állata vagy milye szerintem, mer evolúció csúcsa meg ilyenek.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

lehet h alakváltó (elvégre az még az X-menben is van)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

gameplusz
Akkor jol emlekeztem.

ProGabe
mert emberek azért!tudod te mire lenne képes az emberiség,sõt egyetlen ember is?mégsem költözik még tudtommal senki a holdra

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BlackShadow
hát igen nemmind1, h ezt kenny h fordította 😊 én englisül néztem

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Lunki88
Szerintem meg a pockok voltak...
Bucser
Azt mondja "Thank you. I got this now"

Bucser
Lehet, hogy a fõgonosz legyõzéséhez szükség lesz egy revideált Sylarre aki aztán átvág mindenkit😊 ÉS vivadamm kész is a season 3😄

gameplusz
Ugy emlekszem azt mondja, hogy most mar elintezem...

scorpeeon
Tegnap már láttam de most vmi véleményt is beírok: Sylart azért kicsinálhatták volna hamár úgyis van egy sokkal gonoszabb gonosz szvsz. Már annyiszor meg kellett volna halnia, most legalább tényleg megmurdálhatott volna... Az a robbanás meg sztem is kicsit idegesítõ volt, Nathan halála meg teljesen felesleges. Az a baj ezzel a sorozattal, hogy tudod, hogy mire képesek és látod, hogy sokszor mégsem használják ki amit megtehetnének.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

BlackShadow
megvan neki niki képessége.. mondja is neki, hogy "Most már megvan, menj vissza a családodhoz!" ergó ezzel jelezte, hogy megvan a képessége 😊

Athletic  Bilbo
a Csótány húzta le Sylart a csatornába 😊))))))))

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Nem használta???? Miután Niki visszament a családjához a parkolóórás dolog után Peter elsõ dolga az volt, hogy Sylarnek behúzott egy jó nagyot. Akkor biztosan észrevette, hogy erõsebb a kelleténél.

precision
bannert meg kéne szavazni hogy melyik legyen, és akkor azt rakom be 😊

#4595 v. vállalkozó kedvûek csinálhatnak újat is 😊

Bazinga!

LasDen
Elég ha a személy ott van a közelében (kb. 1,5m-es körzetben) és máris átveszi a képességét. Nem kell se látnia se érintkeznie a személlyel elég ha ott áll.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gameplusz
rögtön...

jax
Ted az más, neki nem tudta kezelni a képességét.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Bucser
Szerintem kell egy bizonyos távolság, de nem kell érintkezniük.

Hisz Parkman képességét is csak akkor vette át mikor az közvetlenül belebámult az arcába. Sylarral verekedtek sõt le is estek a tetõrõl. Nathannel érintkezett rengeteget és Sprague-al kezet sem fogott csak mellette állt és el is kezdett leolvadni. Nicki is ott állt mellette mikor verekedett sylarral. Lehet pont Nicky képességének felvétele és a saját dühe Sylar iránt indította el a robbanást megint. Hisz Dl Micah és a kislány képességét sem használta még.

Pharaoh
Ted-ét is használta, röktön azután, hogy összefutottak. Szal minden képsséget megszerez, aminek a gazdája a közelében van, az más kérdés, hogy ha nem látja hogy mi az és hogy lehet használni, akkor nem fogja tudni elõhívni.

jax
Azt vágom, de Claire képességét már használta is, szal már megvan neki. Tudja használni akkor is, ha nincs ott Claire, csak visszaemlékezik milyen volt használnia. DL meg Niki képessége nincs meg neki, mer'nem használta, szal késöbb nincs mire visszaemlékeznie. Ye?

Pharaoh
De most arról van szó, hogy nem kell látnia a képességet, úgy is átveszi.

Bucser
Clairrel találkozott és érintkeztek.

Pharaoh
Claire képességét úgy vette át, hogy azt se tudta, hogy van neki.
Ted-ét is így vette át, hogy összefutottak és meg is volt neki.

jax
Úgy használja a képességeit Peter, h visszaemlékezik milyen volt használnia. De te tudod.