Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flamer
hátte aztán nagyon buta vaty 😄DDd

de amugy ná 😄 nem az. az egy egy csótány volt :FDdd

http://loal.atw.hu

ProGabe
ez naon zsír,hát figy,ITT van a banner simán,tehát mindenféle felirat nélkül,innentõl már csak modin,ill. hg-n múlik hogy beteszi-e a countert,aminek ugyebár ott van a kódja,megfelelõen át kell csak írni gondolom

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

még nem mer túl sok 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

a csótány egy alakváltó és õ az akirõl Molly beszélt ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

BlackShadow
visszaszámláló
nem rakjuk ki bannerba? v csak beültetni egy erre az idõpontra visszaszámláló kis idõt a sarokba 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

scorpeeon
Az "alakváltó" csaj képességével sem tudott volna csótánnyá változni, max azt az illúziót kelteni, hogy õ csótány. Attól még, hogy úgy néz ki, mitn egy csótány, ugyanúgy meg lesz sebesülve és ugyanakkora marad. Mert ez ugyebár nem valódi alakváltás, csak illúzió.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

II Rocky II
nah Sylar nem egy patkányt értett meg hanem egy csótányt és õ mászott az aknatetõ tetején.😄

24 - Exile -Nov.23

Flamer
hát énmekk aztnemtudom hogy Syler mért él tul egy átdöfést.. 😄 dehát õ tudja.

ya. Sylerre meg mondjátok hogy átváltozott csótánnyá 😄 biztocs megette az alakváltoztató nõ agyát miközbe várta Petert 😄
mert ugye pont ottvoltak a szálloda elõtt 😄Dd

ték. :o

gameplusz
Hat igen, itt az ideje tovabblepni emberek, leragott csont esete forog fent...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

BlackShadow
jáj emberek ennyire nem gondolkozni? 😄 ki mászott volna be a csatornába,h a nem sylar?
sylar uugy látta a jövõt mint isaac, tudta, h hiro leszúrja, és gondolom azt is, hogy túléli .. ergó errõl sincs mit tovább vitázni

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

sweech
"szerintem tutkóra Sylar mászott be a csatornába véres kondenzcsíkot húzva maga után"

ki más mászhatott még be? -.-

szerintem tutkóra Sylar mászott be a csatornába véres kondenzcsíkot húzva maga után. mivel látta a jövõt az Ando által elejtett képregényben, lehet hogy elsõnek nem vette komolyan, de utánna óvatosságból lehet intézett valamit a saját védelme érdekében.
De kíváncsi vagyok a másik hiper-ûber gonoszra is. Mondjuk a második évadban nagyot ütne egy Sylar vs Petrelli vs hiper-ûber gonosz párbaj😄
na jó nem próbálom meg látni a jövõt mint mr. mendez<#vigyor>
Mindenesetre én nagyon várom a folytatást! ...save the world!<#gonosz2>

For the greater good

II Rocky II
nah én ugy vettem észre hogy ezt a heroest akár teljesen leis lehetne zárni,folytatás nélkül.Azért a Petrelli-Sylar csatából jóval többet vártam.naon kevés volt+hát Hiro,hogy leszurta Sylart.....azért érdekes.vártam volna hogy felkell és peter végez vele.eléggé ratyira sikerült a vége.nagyobb izgalmas csatát váártam.DL is alig birt menni ugy segitetteek neki,majd a végére meg õrá támaszkodott a családja...mintha nem is lenne megsebesülve.eléggé érdekes.jah és sztem Sylar él,hiszen amikor elõre mentek 5 évet akkor Sylar volt Nathan,vagy igy ezek szerint már az sen fog bekövetkezni??nah amugy jo volt a sorozat.azért kivi leszek mit találnak ki a folytatásban.😄

24 - Exile -Nov.23

"felesleges találgatni mivel vki mondta (talán winnie?) hogy az új villain teljesen új kari lesz, új színésszel stb. ergó nem ismerjük. majd kiderül"

nem én mondom, hanem a készítõk mondták egy tvuide interjúban, vagyis a mumus 2.0 is olyan mint a lostban jacob, még nincs castingolva. (persze lehet, hogy csak ködösítenek, de szerintem annyira kötötték az ebet a karóhoz, hogy új sztori lesz, új náézõket akarnak szerezni, hogy sok új arc kell és nem az elsõ évadot kell más felosztásban eljátszani.)
kuci06
nekem piratebayrõl 700kb/s-el szaladt lefelé -_-
szóval nem olyan rossz dolog a torrent 😉

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Seth
miért kellene torrentel görcsölni, heroes új részekhez mindíg annyi seeder van mint a dög, maxal szedheti

PSN ID.: Beegabor

Tudom, hogy nem túl gyors, de nem lenne egyszerübb eMule-val lerántani?
Vagy akár lehet görcsölni torrenttel ...

Tatyla
valaki szánjon meg egy direkt linkkel az úccsó részhez...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

BlackShadow
felesleges találgatni mivel vki mondta (talán winnie?) hogy az új villain teljesen új kari lesz, új színésszel stb. ergó nem ismerjük. majd kiderül

Flamer
a-a. mék mindik él arra akire gondolt volna mert még mindik fosott tõle..
de végre már hogy valaki válaszol má erre. :o

Sztem Molly amikor mondja hogy fél arra a valakire gondolni mert látja az Isac.Vagyis volt míg Sylar át nem vette a képességét és ki nem nyírta.SZtem logikus lenne hogy mivel isac látta a jövõt láthatott egy kiscsajt is aki meg akarta tudni hogy épp hol van.Meg a részben is az volt hogy molli rá gondol aztán hirtelen váltás sylarra akinek valami látomása van szal lehet hogy nem véletlen.

burki6
Na igen, de ha megpróbálod megnézni, vmi olyat írnak, 'Sorry, but you can't watch this clip from your area' Szal ebbõl sajnos kimaradunk acsak nem lesz valamilyen webrip belõle

II Rocky II
nah kaptam / találtam már jot..vagyis annak tûnik...

24 - Exile -Nov.23

Nem tudom, de utolsó pár képregény olyan, mint ha fényképbõl csinálták volna szoftverrel, nem pedig rajzolták volna ... persze nem rossz, de ...

II Rocky II
huh b..megint itt vok.feliratért...szedtem a hosszupuskáról de késik.ha vki egy linket benyomna akor megköszönném...😄

24 - Exile -Nov.23

Kösz de azért ennyire nem vok angol pro...linkelhetnél magyart, vagy a lényeget magyarázd el tömören légyszi. Kössz
BlackShadow
kösz 😊

Lacee
Don't Get Left Behind

The regular season is over, but new Heroes stories continue all summer on NBC.com!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ProGabe
úgy hírlik lesznek,remélem valami nagyon fincsi dolgokkal,amõgy az újaknak,pontosabban az utolsó kettõnek a látványvilága valami fenomenális

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BlackShadow
amúgy a képregények lesznek egész nyáron? v most az is pauza?

ki más lenne ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

N1ggA
szerintem nem lehet tudni, de vannak tippek (vagy nincsenek😄)

Spread De Love!

Remek évadzáró volt, bár én egy kissé komolyabb Sylar vs Petrelli harcot vártam. Még valami. A 23 rész végén egy véres csík vezetett a csatornáig. Csak nem Sylar mászott oda be???Elég ütõs karakter ezért hiba lenne kihagyni a második évadból.

For the greater good

gameplusz

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

sweech
valaki

Golyo69
nem olvasok vissza..sorry
lehet már volt a kérdés de ki az akit a Molly-mondott hogy mikor rá gondol akkor õ is látja Molly-t! vagyis ki az akire nemakar ( vagy nem szívesen akar) gondolni ?? (23.rész)

GGMU

Cliffhangernek hívják az olyan befejezést, hogy megõrülsz h hadd nézd a következõt?
Szal pl 24 elég sok része, és heroesé is, Cliffhangerrel végõzdik?😊
Shiwo
meg valami alapot kell adni a 2. évadnak is..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mert mit vártál (ha nem cliffhangert), hogy majd az utolsó részben teljesen befejezik? Akkor meg azon sírtatok volna, hogy ezt meg jól összecsapták!

Shiwo
köff

Hát emberek ez az igazi bullshit.
Mármint ahogyan ezt "befejezték".
Save the cheerlader, save the World.
Ja.
Át vagyok b*szva a palánkon. Dramaturgiailag több sebbõl elvéreztették ezt az egészet.
Bye all!

Aha, persze. Mert az meg egy Heroe-csótány mi?!

Jaaj, olyanokat tudtok kombinálni! Nem néztek ti túl sok tv-t?
Néha tessék már kimenni az utcára sétálni/csajozni/fagyizni. Nyár van!

ProGabe
ez már nekem is eszembe jutott,hogyan gondol rá,még Parkman is kikerekedett szemekkel nézett,hogy van egy übergonosz,ergó a "cég" sem tud róla,lehet a gonosz "látta" elõször Mollyt és ez alapján gondol rá a kislány

atomboy
Banner alatt: Hosszupuska SUB. Ott mar fent van.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

LasDen
minden részhez van már felirat.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Shiwo
uccsó részhez magyar felirat mikor lesz ? addig nem akarom kiírni dvd-re a részeket..

grebber
Torrenten fenntvannak!Sorozatos torrent oldal Persze angol.

De magyar torrenten magyarul van lemaradva pár résszel!

Next PC upgrade: 2022

drowns41
#4641 ?

http://sum41.uw.hu

gameplusz
Annyi ideig nem kapott sugárdózist, ami halálos lett volna...

gameplusz
lol