Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát, sztem nem kell használnia

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

jax
Falon nem tud átmenni. Csak akkor veszi át más képességét, ha használják elötte. Máskülönben tudna mindent amit Sylar tud.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

yeeah Peter már szupererõs és át tud menni a falon is XD feltéve ha él még :S

ProGabe
dehát így volt reális!Peter így is majdnem felrobbant,pedig csak egy kicsit ütügette Sylart,jobban nekifeszül úgy elpukkan mint a sicc

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nemhiszem, amikor ott feküst, akkor "átvillant" elötte pár dolog és ott volt egy festmény, arról ahogy ott fetreng ... tehát tudta mi fog történni. Azt is tudta, hogy túléli 😊

amint írták is egy cikkben megoszlanak a rtajongói vélemények a befjezésrõl és sokan várták volna azt ami nem következett be, azaz egy Peter vs. Sylar harcot. ha már az egész sorozat arról szólt, hogy S. és P. felveszi mások képességeit akkor elvárható lett volna egy párperces küzdelem, fõleg azok után hogy már egyszer megpendítették a dolgot(akkor ment peter fejébe az üveg). viszont lehet késõbb megtörténik még ha visszatérnek, de ez msot elvette a kedvem ettõl a sorozattól, ilyen gagyi befejezést mint ez hát sztem ritkán látni. nemtom de nekem igazán még izgalmas sem volt :S ami nem jelenti azt hogy másnak nem lehetett csúcsszuper !

Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz

Pisti1026
nem tud adni nekem egy direct letöltést vki????

I’m Forever Blowing Bubbles...

Bucser
Sylar szerintem azt hitte, hogy az amikor Hiro átdöfi már elmúlt Isaac lakásán. És a jövõ azon része megváltozott.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ProGabe
köszi,összenyomja sg motor,ezért ilyen ronda,kattints rájuk a full-hoz,és milyen fehér rész? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ronihun
Olyan fura kockás a kép nem?és a bal aljánál van egy kis fehér rész...de amúgy jók

...

BlackShadow
látta a képregényt amikor hiro leszúrja 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Tatyla
valaki egy direkt linket az uccsó részhez,torrent nem kell...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ProGabe
ez nagyon is igaz,nem véletlenül javasoltam,hogy legyen ugy mint PB topikban,lób@szó nagy betûkkel banner alá hogy mikor folytatódik,na mind1,banner v4

banner v5

vagy lehet elég lenne annyi hogy volume two mondjuk az ellenkezõ sarokba,átmenet nélkül?

Timbo
Én sem értem , hogy miért nem lehet megérteni , hogy Peter sosem bírta kontrollálni a képességeit! Amikor az alapokat tanulta már az is sok volt neki, repülni megtanulnu is milyen sok idõ volt.

A Hiros dolog meg sztem : Sylar lefestette a jövõt > de csak annyit hogy harcol Peterrel! Hirora sztem nem számított és azt se hitte róla hogy ártani tudna neki. sztem.

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Bucser
Bocs fordítva: Hiro Sylar mögé teleportál már elõször is.

Másrészt meg azért nem vitte el Peter-t Hiro mert miután sylar elküldi az épület felé teleportál egyet. Azután nem látjuk Hiro-t csak hogy megérkezett Japánba....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
"Eleve Peter tud repülni,miért nem repült fel eleve az égbe felrobbanni? Minek kellett ehhez Nathan?"

Már ez is jó párszor el lett mondva és mondja is Nathannek, hogy leblokkoltak a képességei amikor jön a Meltdown.

"Hiro leszúrja Sylart,de gagyi volt... minimum mögé kellett volna teleportálni,vagy valami,nem csak úgy odafut"

Hiro elõbb beteleportál a csata helyszínére Sylar felküldi az épülethez és utána mögételeportál. Megvan amit akartál.

"Sylar vs Peter nagyon gyenge harc volt... Peteer csak üti a fejét..."

Mert mit kellett volna tennie? Sylar nem szupererõs!!! Olyan mint egy normális ember csak speciális képeségei vannak.. Csodálkoztam is, hogy Nicky támadása nem repítette el a francba.

Ráadásul Peter Sprague képességének felvétele óta ahányszor egynél több képességét használta vagy 1-2-t egymás után elkezdett felrobbanásközeli állapotba kerülni. Egyszerûen nemvolt ideje arra, hogy megtanulja kontrollálni ezt az erejét is. Láthattuk, hogy mennyi ideig tartott neki a telekinezist vagy a láthatatlanságot megtanulnia.

Shaman
komolyan az egész sorozat addig a pillanatig tetszett,mikor Sylar és Peter a lépcsõ elõtt találkoznak. onnan valami írtó gyenge befejezés lett.
Eleve Peter tud repülni,miért nem repült fel eleve az égbe felrobbanni? Minek kellett ehhez Nathan?
Hiro leszúrja Sylart,de gagyi volt... minimum mögé kellett volna teleportálni,vagy valami,nem csak úgy odafut...
Sylar vs Peter nagyon gyenge harc volt... Peteer csak üti a fejét...

Szóval a vége nagyon gagyi lett szvsz.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Davidus
thx

V9ykn8_TZL0

dienesoft
Ez fain ötlet. Ez eszembe se jutott volna. És mindig csak 1 darab van, ugye?

dienesoft
18.rész. Szerintem.

Davidus
az melyik rész aminek úgy van vége hogy Mohinder lóg a plafonon? címrõl meg számról nem bírom kitalálni hogy melyik részt láttam utoljára😛

V9ykn8_TZL0

BlackShadow
a régebbi banner sztem jobb volt.. 😊 tényleg sok benne most a szövegváltozás.. aki csak azért jön ide megkérdezni h mikor lesz 2. évad, meg h a 3. évadhoz van e már felirat, mert õs most szedte le, nemhiszem,h nekiáll és végigvárja milyen infót tartalmaz a banner 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

"Tehát kábé onanntól mint jelkép benne van a filmben. 😊"

jaja, jópofa szimbólum, képregényes toposz, ennyi. szerintem nem kell semmit beleképzelni.
sztem alakváltó és õ az a nagy gonosz

Mondjuk elsõ részben kapásból azzal indítja Suresh az órát, hogy belefûzi a csótányt, mint az evolució végtermékét, igaz õ ott össze is tapos egyett. Tehát kábé onanntól mint jelkép benne van a filmben. 😊

nekem sem tetszik. pofás, de nem hasznos. jobb, ha ki lenne írva, hogy mi, mikor.

a pb-banner evolúciója okos volt, de ez így snassz😊
Flamer
szerintem sux a banner. mer.. sok benne ez a válotás. end of bla bla, aztán volume two, meg generations.. sok.
és tul fekete. :|

http://loal.atw.hu

gameplusz
Igy e csodas reggelen:

"Hiro is the only one who can stop everybody!"

Igy maris jobb 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Kicsikiraly
lehet h az egyik leszármazottja hiro takezo-nak.

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
erre már én is felfigyeltem, írtam is lejjebb, de van egyébként még egy, amikor Matt elõtt mászik a csótány. (19. rész eleje fele)

DFTBA ಠ_ಠ

ProGabe
ejpasszekk,törölték tárhelyem ezek a mocskok,pedig semmi illegális nem is volt hádde<#duma>

feltoltam galériámba

precision
nem jött be a régi, azt írta hogy nem regisztrált oldal (atw törölte?) így visszaraktam a régit...esetleg add ide nekem vagy töltsd fel a galériádba itt sg -n a képet és adj linket és átírom

Bazinga!

LasDen
nagyon szép lenne, ahogy a fõgonosz csótányból visszaalakul emberré és leköpködi õket a szuper képességével....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

biztos mindig megbújik egy csótány a zsebébe mert benne felejt egy kis kaját és amikor fekszik akkor mászik ki

ProGabe
a csótány a legnagyobb túlélõk egyike,mint Sylar

a bannerral mivan?hogy-hogy az alap régi lett visszarakva?valaki önkényesen így döntött vagy mi?<#zavart1>

ronihun
Sry ha nagyok...de ez nem lehet hogy direkt van?

...

ronihun
*SPOILER*

...

Lacee
ja második szériában meg majd Nagy Feró lesz az egyik fõkarakter... 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

LasDen
mivan a csótány ilyen misztikus állat lett???
nagy faszság lenne ha a csótányoknak nagy szerepe lenne...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ronihun
Ti ésrevettétek hogy a 13. részben amikor az elején "previously" abban bennevan hogy Sylar fekszik csukott szemel(nemtom hanyas részben van ezért mondom ezt) és akkor ott mászik elõtte egy csótány....Nem leht hogy Sylar amikor meghal csótány lesz és utána újra visszamegy a testébe?x)

...

Lacee
vagy a vérvonalban öröklõdik az idõutazás 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Örök élet skillje van vagy mi? 😄
sztem alap hogy õ lesz az

scorpeeon
Annyira hasonlít, hogy már-már olyan, mintha õ maga lenne <#idiota>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ScarY MAN
en is ezt neztem...Kensei nagyon hasonlit Hiro apjara xD 😄

...

LasDen
mikor peter fejét vágta fel egy pillanatra abba hagyta és akkor begyógyult, de amíg csinálta nem gyógyult......

én értem, de a meglepetés erejével ezt Peterrel is megtehette volna....mondjuk így jobb..

Hát nemtom , megnéztem utsó részt.
Nagyon jó sorozat. De kicsit fura h elég sokan kise használják a képességeiket.
SPOILER!!

+ nemértem azt se hogy minek kellet eljátszania alakváltoztatos csajnak h õ (hirtelen nemjut eszembe ) .. Szetem full felesleges , sejthette volna h esélye nincs.
+Simán kinyirhaták volna Sylert.Maga Peter is simán.Legalábbis jobban probálkozhatott volna , + ménem vágták le fejét?
+Végén Niki lecsaphatta volna Petert , és ennyi .😄,Nemhiszem h ha elvesztette volna emmlékezetét felrobban , de lehet.
+Mén em mondták film közepén Peternek hogy telézzen kislányhoz , megszerezte volna skilljét és kész.
Tatyla
még mindig nem tud valaki nem torrent linket az uccsó részhez?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

magus
Lehetõség No.1 a millióból. Clairet odatapasztja a falhoz, egy baltával lendületbõl levágja a fejét. Az agya ott van, de nem igazán mûködõképes már.

Lehetõség No.2 a millióból. Olyan szinten gyorsan vágja fel a koponyáját, hogy ne tudjon összeforrni annyi idõ alatt.

Lehetõség No.3 a millióból. Ha a gondolatával teherautókat borítgat nem hisem hogy nehézséget okozna egysrûen kirepíteni az agyát.