Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
nekem pl az utolsó 2-3 rész evésbé tetszett, mintha kicsit kifáradt volna a társaság.. vagy csak túl sokat vártam a lezárástól, nem tudom 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

II Rocky II
mi szomomrúúúú tenagyon....olvasd el rendesen...sajna már nem tudtam tovább fokozni a nagyon de nagyont....arra gondoltam hogy elõtte is már az elsõtõl tetszett különben nem néztem volna meg.Arra értettem hogy kvára a 11 tõl lett egyre minden rész izgalmasabb.vagyis attol a résztõl lett mindig jobb és jobb.nah nemtom jobban elmagyarázni ennél.a lényeg(ismétlem magam) onnantol nagyon de nagyon jo.addig csak jo volt.😄

24 - Exile -Nov.23

ProGabe
és addig meg csak úgy nézegetted unalmadban,mondván biztos jó lesz?nekem az elsõ perctõl lejött hogy ebben óriási potenciál van,a Hiro-Peteres,metrós jelenet a nemtom hányadik részben ezt 200%-ig alátámasztotta

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

scorpeeon
Sztem 9-10 volt nagyon nagyon ott, az a 10es nekem beütött 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

macselek
Azt nem mondta, hogy elõtte nem lett volna izgalmas.

" h mely résztõl kezdett számodra nagyon de nagyon izgalmassá válni....(nekem a 11-12 tõl:😄)"

ez szerintem elég szomorú...
Shiwo
fúú..errõl mi jutott eszembe <#idiota>

gyorsan össze is csaptam...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Yataa

spidey91
Valaki linkelje be a Heroesos MP3om csengést a régi hszbe se találtam

Help!

Gépem ati X1900 4200

HÁH Hiro a legnagyobb arc ^^

JETÁÁÁÁÁÁÁÁÁ <#vigyor>
desigo
Hát most az elsõ három rész után ez nekem elég káosz...

Túl sok szálon futnak az események és minden mindennel összefügg.
Nah majd holnap folytatom😊

A japán srác eddig az arc.
II Rocky II
majd annyit tegyél már meg hogy megmondod nekünk (nekem) h mely résztõl kezdett számodra nagyon de nagyon izgalmassá válni....(nekem a 11-12 tõl:😄)

24 - Exile -Nov.23

desigo
mind1.már megnéztem a 00-át
jó volt csak kicsit zsúfolt és tömény😊

azért thx
Magiszter
Az az elsõ-elsõ rész, ebbõl lett összeollózva utána ez elsõ rész végleges változata. Érdekességként meg lehet nézni, de szerintem kezd a 01-tõl.

desigo
Üdv

Én most kezdtem el nézni.
A 00-ás rész az most mi?
Elõzmény vagy elsõ rész vagy mi?
Fene tudja, de nekem még olyan videonál se sikerült normálisan élvezhetõre belõni eliratot, ami ugyan az volt, amihez készült a felirat, csak lecsípett fõcímmel. 😞
Ezért ha bármilyen videot keresek elötte megnézem melyik verzióhoz van idõzített felirat, fordítva sok a szívás.

szolszil
kösz a figyelmeztetést! én tényleg elfelejtettem.
😊

Ash nazg durbatul&#251;k, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatul&#251;k agh burzum-ishi krimpatul.

Koszonom a segitseget, egy Pack-ban van a 23 resz, akkor ha lejott utananezek a Release neveknek!

hoy ehh

ProGabe
azoknak,akik elfelejtenék:új novel

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shiwo
elég 1 is...vobsub-ban lehet állítani, hogy mennyit csusztassa el elõre vagy hátra a feliratot..

II Rocky II
nekem pl. a 23.részhez kettõ felirat kellett.egyiket majd félig tudtam nézni aztán csuszott el.így következett a másik ami meg a második felére volt jo...Így két felirattal tudtam megnézni a filmet..)

24 - Exile -Nov.23

precision
A 23 rész 1 nagy .avi -ba rakva? Vagy egy packban van az egész? Ha elõbbi akkor passz ha utóbbi akkor nézd a release neveket és annak megfelelõ feliratot szedd le. Ugyanis ezek a packok a korábbi releasekbõl vannak összerakva.

Bazinga!

Hi! Leszedtem Hosszupuskarol a feliratokat osszevissza, de most egyben toltom le a 23 reszt angolul, es az lenne a kerdesem, hogy nem lesz akkor elcsuszas a feliratnal, vagy ha igen, akkor honnan lehet leszedni azokat a feliratokat, ami ehhez a 23 in 1 verziohoz van? Eddig csak angolul talaltam...

hoy ehh

Lacee
meg aztán õ nem is fõszereplõ... HRG sincs rajta, szerintem õ sem volt (annyira) 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Beleolvadt Nikkibe😄

matyi08
biztos, hogy félidõben, mert Claire jóideje nem volt ebben az egyenruhában...

Shiwo
gondolom ez vmikor félidõbe készületett valamelyik forgatási szünetben...a kiscsaj meg a legelején volt és a legvégén..

LasDen
nem mintha Simone látszana... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"Sem látszik" nem nincs rajta csak nem látszik rendesen 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

atomboy
Akkor Fekete Pako van Niki mogott? 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

kiscsaj nincs rajta 😄 meg mr átmegyek a falon sem láccik

LasDen
bázz Milo Ventimiglia milyen fejet vág.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

😛

BUDA > miskolc.

Kicsikiraly
ja igen annak én is láttam egy percét pont vmi ház égett, megfordul a piros ruhás nõ aztán Niki/Jessica 😛

DFTBA &#3232;_&#3232;

LasDen
Ali Larter

off: tegnap volt film az rtl amiben benne volt Niki/Jessica (nem tom igazi nevét😞) érdekesen nézett ki vadnyugati szerelmesként a fehér fogaival

BlackShadow
OFF: nem volt rossz én annó néztem mikor tv-ben adták itthon 😊 az ending jóvolt csak sajna számomra összecsapott volt 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hirtelen elege lett shao kan(?) nak az egészbõl megidézte a harcosokat akiket senki nem bír megölni.. hát 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

scorpeeon
OFF: Azt a Mortal Conquest-et meg kéne szereznem már, sokan írják, hogy nem rossz, és eléggé szeretem is az MK-t, egyre kiváncsibb vagyok rá 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Sziasztok
Nem tudja valaki hogy mi a 23.rész kezdõzenéjének a címe,ki készítette? Köszönöm.
BlackShadow
de az agyban van a képesség, aztat meg eléggé hazavágta DL 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

II Rocky II
nembiztos..hiszen a tud gyógyítani és akár magát is meggyógyítthatja....ebben a világban a biztos se biztos..😄

24 - Exile -Nov.23

Shiwo
azért tán õ csak meghót..

"A finálé egyáltalán nem arról szólt, hogy a jók gyõznek! Cliffhanger!"

a finálé arról szól, hogy a jók gyõznek. totális hepiend, egy apró bökkenõvel, de ettõl még amerikai vég, csak nem akarták megölni a kedvencet (ezért pláne hepiend). a végén a vércsík kikacsintás, de nem az a cliffhanger, mert a második évadot nem sylar fogja meghatározni.
OFF: L.L.L. könyvei egy idõ után eléggé önismétlõek voltak, és ellaposodtak. Én jobban bírtam amikor sci-fiket írt még ilyen misztikus dolgok helyett. Persze eleinte azok is jók voltak.

ON: Én még abban se vagyok halál biztos, hogy Linderman meghalt vagy se?

1. Én még nem olvastam "elbaszott Lõrinc L. László könyv"-et.
2. A finálé egyáltalán nem arról szólt, hogy a jók gyõznek! Cliffhanger!
😊

"Nathan elvileg meghal, Peter ki tudja mikor kerül elõ,"

nem hal meg és peter a 2x01-ben kerül elõ, gondolom😊
Shiwo
ha szereted, hogy a gonosz gyõz, akkor nézd a Mortal Kombat: Conquest-et

..amúgy határeset, hogy a jó gyõz..nem robban fel ugyan a város, de többen megsérülnek, Nathan elvileg meghal, Peter ki tudja mikor kerül elõ, Syler meglép..csatát nyertek csak, nem háborút..

Ez a finálé teljesen olyan volt, mint egy elbaszott Lõrinc L. László könyv vége: összejövünk, adogatjuk a hatalmat egymás közt ide-oda aztán a jók gyõznek már megint.

REALista
😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Hali!
Peter Fergie klipjébe ez komoly, csak nehogy felrobbantsa a világot!