Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
24 - Exile -Nov.23
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
ez szerintem elég szomorú...
gyorsan össze is csaptam...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Help!
Gépem ati X1900 4200
JETÁÁÁÁÁÁÁÁÁ <#vigyor>#vigyor>
Túl sok szálon futnak az események és minden mindennel összefügg.
Nah majd holnap folytatom😊
A japán srác eddig az arc.
24 - Exile -Nov.23
Ezért ha bármilyen videot keresek elötte megnézem melyik verzióhoz van idõzített felirat, fordítva sok a szívás.
😊
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
hoy ehh
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
24 - Exile -Nov.23
Bazinga!
hoy ehh
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BUDA > miskolc.
DFTBA ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Nem tudja valaki hogy mi a 23.rész kezdõzenéjének a címe,ki készítette? Köszönöm.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
24 - Exile -Nov.23
a finálé arról szól, hogy a jók gyõznek. totális hepiend, egy apró bökkenõvel, de ettõl még amerikai vég, csak nem akarták megölni a kedvencet (ezért pláne hepiend). a végén a vércsík kikacsintás, de nem az a cliffhanger, mert a második évadot nem sylar fogja meghatározni.
ON: Én még abban se vagyok halál biztos, hogy Linderman meghalt vagy se?
1. Én még nem olvastam "elbaszott Lõrinc L. László könyv"-et.
2. A finálé egyáltalán nem arról szólt, hogy a jók gyõznek! Cliffhanger!
😊
nem hal meg és peter a 2x01-ben kerül elõ, gondolom😊
..amúgy határeset, hogy a jó gyõz..nem robban fel ugyan a város, de többen megsérülnek, Nathan elvileg meghal, Peter ki tudja mikor kerül elõ, Syler meglép..csatát nyertek csak, nem háborút..
Peter Fergie klipjébe ez komoly, csak nehogy felrobbantsa a világot!