12300
-
Seten #6351
Én azért sajnálom ezt aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ricky srácot. Jó arc volt.
-
Cat 02 #6350 hát, hm engem nem nagyon érintett meg a halál a végén :S nem volt időm h megszeresemm :S -
#6349 hát.. engedéjezd a dht-t, meg őő.. várj délutánig.. addigra már sok seedvan. :D nekem az elején lassu kb 10k majd van amikor 150, meg van amikor több :D -
#6348 6-7kb/s-el jött. :O -
#6347 bocsika, de helyesbítek...nem blueskin hanem bluebox v greenbox... -
BlackWolf #6346 Azért az 1. évadban se volt olyan hude elájulok vizuális orgazmus volt 1-2 jó rész de átlagos volt .. Aztse magyarázza el nekem senki , hogy a végső harcot igy akarták megoldani a végén mert igencsak leheletgyenge volt a püfölöm sylart a földön feeling . Viszont itt a 2. évadba mintha még visszábbvettek volna a cgi -re szánt összegből. -
#6345 Pedig az előző évad elég gazdag volt látványilag, és biztos jól is hozott a konyhára, mi az hogy most meg elkezdenek spórolni?! Inkább nem kellene ekkora szereplőgárdával dolgoni... Pfff... Szerintem ha ilyeneket mindig bele-belelopnak a részekbe, sok néző elpártol majd tőlük... legalábbis nem fizet érte dvd-n... Ami miatt jövőre még összébb kell húzni a gatyát... -
#6344 he?:o -
#6343 jaja azt en is eszrevettem, hogy csak vetitve volt, eleg szar :S -
#6342 EZTV-ről nekem vmi 6kb jött múltkor a heroes!? -
Scooby87 #6341 nagyon jó rész volt!!!sztem az egyik legjobb....,de amikor telefonált a szarukeretes ember akkor a háttér elégé blueskines volt...kevés a lóvé...vagy megy a sporolás... -
#6340 yó.. :D ugyan. :D -
#6339 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szted 1 átlagos pszichiátrián mennyire tudják megállítani, ha igazán beindul ? -
#6338 de kimonta hogy a kensei :D pazmek :D
még hivatalosan nme biztos.. -
bigdadylacika #6337 szerintem se. Bár jó 5let :))) -
bigdadylacika #6336 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát úgy hogy a gyilkos a 12 tagja. Ez adott.
És kit nem ismersz fel? Na látod. Vagyis ha kensei a gyilkos közűlük akkor csak ő lehet. -
#6335 ugyanezt teszem csak mininovával keresek rá az eztvre de látod ésszerűbb egyből odamenni :) -
#6334 egyszer már meprobálta az elsö évedban ha emléxel de nem jött össze neki:) -
#6333 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de azt lehetne máshogy is gyógyitani.. pl dokihoz megy.. pszijáter meg ijenek.. meg sok gyoccer. :D -
#6332 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nyah, tényleg Elle-től szedte Peter a képességét...amúgy sztem a csaj Bob lánya lesz..Parkman meg megtanult gondolatokat küldeni, nem csak olvasni :) Niki nem a képességétől akar megszabadulni, hanem a tudathasadástól..a testvérkéje "nélkül" is erős tud lenni, ha akar.. -
#6331 sztem nem -
#6330 Szerintem is. Keresni sem kell, felmegyek 1-2 naponta, és ott van minden sorozat, nagyobb talk-show vagy valóságshow, ami lement. Ha van valami, ami érdekel, már töltöm is. Egyszerű, áttekinthető, csak dícsérni tudom. -
#6329 énmár mmontam nekik..
énis mindig onnét töltöm a sorozatokat.. geciyó oldal. -
#6328 Ez valami nagyon durva volt :D úh -
#6327 Kicsikiraly! Miért nem töltitek EZTV-ről? Ott sosincs fent fake, és amint lemegy a film, egyből fent van, jól áttekinthetően, napokra osztva. -
#6326 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bazz jól láttam,h noah a haitit lövi feje? :O -
#6325 köv rész kanadai promo
USA promo
huhú,mik lesznek még itt! :) -
#6324 :D -
#6323 nemigaz :S megint drága nővérem miatt nemtok heroesozni :D kiharcolta magának hogy neem ő nem n00b és most hadd töltse le ő, most tényleg jót fog tölteni. erre mire letöltődik, egész napos sz*rakodás után akkor derül ki h már megint rosszat töltött -.-... megint várhatok holnap reggelig... -
#6322 6.rész promo van már? -
#6321 nagyon jó kis rész volt, nekem tetszett
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de: nem tom, Mohinder a végén nagyon elgondolkozott lehet hogy rájött hogy a cég "jó" és mostmár nekik fog dolgozni, de lehet hülyeség. a másik meg hogy mostmár Peter nem fog bújkálni, 2 lehetőség van ha megtudja hogy kik állnak a gyilkosság mögött :vagy nagy gyilkolászást csinál vagy nem:Premélem előbbiD:D:D -
#6320 [no offense] Deveaux :) -
#6319 De Angela Petrelli tudta h mi aképessége a férjének, és ha olyan hogy nem halhatna meg, akkor nem kattant volna be a halálától. És azt hogy Petrelli papa Kensei azt meg csak simán nme értem hogy hogy jutott valaki eszébe, mert sztem ez hülyeség. -
#6318 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- aha.. szóval Peter a a szöszi csajtól búrta az elekromos képességet :D
- vicces volt az utaszszállítós poén :D
- parkman faterja egy mocsok rohadék.. dem égis neki mi a képessége? altatás + álmok?
- yóvolt látni ahogy Peter festeget.. szerintem yó hogy megcsinálták hogy előbb homájosan látta a festményt majd befehéredett a szeme és akkor nekiállt.
- ez a Niki egy barom.. felakarja adni a képességeit? pff.. :C
- vicces volt Parkamn vs Nathan :D
- a vége durva volt.. kiváncsi leszek kinek a lánya Elle :D
-
bigdadylacika #6317 Devou is halott volt mikor Peterrel beszélt. Erről ennyit. Kinek mi a képessége azt meg nem tudjuk. Ha meg ő Kensei akkor nem halt meg -
#6316 Petrelli papa már rég halott! Aki a képen a szemüveges! Még az első évadban meghalt, azért lett kicsit cicás Petrelli mama h zoknit lopott stb. Sztem vele is a gyilkos végzett mint Kaitoval. És hogy Petrelli apuka Takezo Kensei lenne? Szerintem ez egy nagyon nagy hülyeség már az előbb említett képregény miatt is, meg az miatt is hogy halott. -
#6315 él?
a kép még akkor készült,amikor Charles Devou (kb így írják :) élt!tehát akár több éve -
bigdadylacika #6314 Lehet hogy kamu. Mivel él ezért eleve kamu volt a halála. szerintem -
#6313 tényleg!!!a katonák!akkor az egész elmélet bukik :( -
#6312 Igen, én is azon gondolkodtam, hogy érdekes, a képregényben Petrelli apuka egy teljesen átlagos pasasnak tűnt. Nem lehet, hogy nem is ő az apjuk? (Bocs, ha nagyon nagy hülyeség...)