Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem volt rossz, de azert neha egy kicsit porgosebbnek el tudtam volna kepzelni, folleg, ahogy a vege fele kozeledtek az esemenyek.
Maga a vegjatek meg abszolute lapos volt, valami titanok harcat kepzeltem volna oda, nem egy ilyen 3 perces, szinte semmit.
Meg kerdesek meg minidg maradtak szamomra. Pl hogy miert nem lehetett megolni Petert a vegen, meggyogyult volna.
Vagy miert nem repult el egyedul.
Hogy kerul Hirohoz a fekete kard mikor visszaernek Japanba (csak nem 'elugrott' erte? 😊
Meg a jovoben Syler hogy elte tul a robbanast, mikor ugye eloszor aztmondtak, azert mert megolte Clairt, aztan a jovoben megis elt Claire, mivel megmentettek, tehat megsem azert 😊
Stb aprosagok 😊
Remelem nem irtak ki Petert igy a sorozatbol, mert o volt az egyik legjobb alak szvsz.
Meg ugye o tulelte a robbanast a jovot abrazolo reszben.
Nah majd szemezgetek itt a forumon 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
DFTBA ಠ_ಠ
ezek után nemis akarom látni azt a részt amikor a csajjal "ismerkedik" az étterembe.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Gépem ati X1900 4200
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
megnéztem és egy kivétellel teljesen jók szerintem.
© precision amúgy meg azért gáz mert ebböl látszik hogy eléggé rég voltam itt :S😛😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
szörnyû ez a szinkron
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Talán a vége nincs megírva még...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
vki be tudná linkelni nekem a bannerban is látható "Heroes-logót"? Arra a képre gondolok, ahol a Hold eltakarja a Napot... Mindenhol kerestem, de nincs sehol fenn olyan jó minõségben, mint itt. Innen is ki tudnám vágni, csak belelóg a heroes felirat.
Megjegyzés: A logó a fórum tetején szerintem nagyon nagy, elég lenne csak a Heroes szöveg a napfogyatkozással, nem kell még az nagyban is.
linuxman: linuxman.freeblog.hu
ööö, valami dilibogyót szedtél, vagy minek traktálod a népet butaságokkal. nem mintha nem tudná majdnem mindenki.
mutass nekem egy olyan sorozatot, amit nem több évre terveznek 😮 a heroes és a prison break is még évekig mehet, ha a készítõk és a csatorna akarja csinálni. a prison break is folytatódik õsszel. a hõsök is. utóbbiból szinte 100%, hogy lesz 3-4. évad is, stb.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
24 - Exile -Nov.23
nem lesz. ez nem mozi. tévé. ha több pénzt is kapnak, az a színészekre fog elmenni, nem special effektekre.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Számomra ezzel az elsõ évaddal véget is ért a sorozat.
Elég nagyot kell alkotniuk,h megint felizzgason a téma...Nemtudom,h képesek lesznek egy NYben atomboba ként felrobbanó ember megakadályozását überelni,látványilag,történetileg vagy bárhogy...😊
aszittem nem mondok újat😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(Tényleg mit vittek rajta? Lefagyasztott Alient? Atombombát? Mi a görcs volt a tartályban?)