Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
ha Peter-t megölik, felrobban, mint Ted
egyszerre csak 1 képességre tudott koncentrálni sztem
Laza
Nah, durvan a hetvege folyaman neztem meg az osszes reszt.

Nem volt rossz, de azert neha egy kicsit porgosebbnek el tudtam volna kepzelni, folleg, ahogy a vege fele kozeledtek az esemenyek.

Maga a vegjatek meg abszolute lapos volt, valami titanok harcat kepzeltem volna oda, nem egy ilyen 3 perces, szinte semmit.

Meg kerdesek meg minidg maradtak szamomra. Pl hogy miert nem lehetett megolni Petert a vegen, meggyogyult volna.
Vagy miert nem repult el egyedul.
Hogy kerul Hirohoz a fekete kard mikor visszaernek Japanba (csak nem 'elugrott' erte? 😊
Meg a jovoben Syler hogy elte tul a robbanast, mikor ugye eloszor aztmondtak, azert mert megolte Clairt, aztan a jovoben megis elt Claire, mivel megmentettek, tehat megsem azert 😊
Stb aprosagok 😊

Remelem nem irtak ki Petert igy a sorozatbol, mert o volt az egyik legjobb alak szvsz.
Meg ugye o tulelte a robbanast a jovot abrazolo reszben.

Nah majd szemezgetek itt a forumon 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Kicsikiraly
azért. már megijedtem 😛 kinéztem volna a magyar TV-sektõl (nemtom melyiken megy magyar szinkronnal) hogy azt is lefordítják 😄

DFTBA ಠ_ಠ

sweech
régebben láttam egy részt amiben a yatta-t a magyar szinkronhang mondta, azthittem beszarok D:

de tényleg
ezek után nemis akarom látni azt a részt amikor a csajjal "ismerkedik" az étterembe.
LasDen
mikor angolul beszél, akkor van a szinkron....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kicsikiraly
a szinkronban Hiro japánul beszél legalább?

DFTBA ಠ_ಠ

spidey91
Nekem például a magyar szinkron sokkal jobban teccik mint az angol, pedig szpoktam angolul is filmet nézni de ez most naon jól el lett találva sztem

Gépem ati X1900 4200

REALista
Sylar és Hiro hangjával nem vagyok kibékülve de egyébként tényleg nincs gond a szinkronnal...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

"tényleg szörnyûek a szinkronhangok. olyan, mint egy másik film, negatív értelemben :S"

megnéztem és egy kivétellel teljesen jók szerintem.
mert nincs másról beszélni szerintem:S

© precision amúgy meg azért gáz mert ebböl látszik hogy eléggé rég voltam itt :S😛😊
tudnám ez mért az NBC topicban van ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Rage47
tényleg szörnyûek a szinkronhangok. olyan, mint egy másik film, negatív értelemben :S
atomboy
Meselj. Nincs tv-m. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

<#nevetes2>
szörnyû ez a szinkron
precision
miért gáz? 😛

Bazinga!

uhhh több mint 500új üzenet<#wow1><#wow1> ez már gáz!!
BlackShadow
eszembejutott.. van új novel 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

sweech
de

Shiwo
õ nem vmi illúziókat tud nyomatni ? <#fejvakaras>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Lacee
nemizs, mer Candice tud alakváltani 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sylar ^.^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Shiwo
Syler ? <#idiota><#buck>

ofF: Doktor Szöszi ben valyon ki a rabnõ ? na ki ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Pontosan.

espio
Szóval aki nekem azt mondta hogy már megy a Heroes Második Évada, az kamuzott vagy hülye?

Talán a vége nincs megírva még...

Pharaoh
Miért ne lenne?

Rage47
wow köszi😊 megvan a mobilhátterem... 😊))
ProGabe
elõször nem találtam a psd-t,de aztán...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rage47
halli
vki be tudná linkelni nekem a bannerban is látható "Heroes-logót"? Arra a képre gondolok, ahol a Hold eltakarja a Napot... Mindenhol kerestem, de nincs sehol fenn olyan jó minõségben, mint itt. Innen is ki tudnám vágni, csak belelóg a heroes felirat.
Ez ebben a formában semennyire sem formabontás, szerintem.

Megjegyzés: A logó a fórum tetején szerintem nagyon nagy, elég lenne csak a Heroes szöveg a napfogyatkozással, nem kell még az nagyban is.

linuxman: linuxman.freeblog.hu

spidey91
Most akkor nem lesz második szezon itthon?

Gépem ati X1900 4200

II Rocky II
én csak mondom hogy miért szidták a PBet ennyi....hogy hülye indokkal.😄

24 - Exile -Nov.23

"nah am.még a prison breaket is szidták hogy jobb a heroes mert a PB-et huzzák több évadikg---mos ugy nézki második és vége...erre a Heroes is ugy volt hogy 1 évad és kész erre jön a második...sztem jönni fog itt is a 3. is."

ööö, valami dilibogyót szedtél, vagy minek traktálod a népet butaságokkal. nem mintha nem tudná majdnem mindenki.

mutass nekem egy olyan sorozatot, amit nem több évre terveznek 😮 a heroes és a prison break is még évekig mehet, ha a készítõk és a csatorna akarja csinálni. a prison break is folytatódik õsszel. a hõsök is. utóbbiból szinte 100%, hogy lesz 3-4. évad is, stb.
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BlackShadow
heroesnál nem úgy volt inkább, hogy egy évad egy történet? nem 1 évadra terveztek 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

II Rocky II
nah am.még a prison breaket is szidták hogy jobb a heroes mert a PB-et huzzák több évadikg---mos ugy nézki második és vége...erre a Heroes is ugy volt hogy 1 évad és kész erre jön a második...sztem jönni fog itt is a 3. is.

24 - Exile -Nov.23

"Még mindenki most fedezi fel a kis képességét. A következõ sorozat(ok)ban biztosan több lesz a durvulás... "

nem lesz. ez nem mozi. tévé. ha több pénzt is kapnak, az a színészekre fog elmenni, nem special effektekre.
Shiwo
és az a veszély se fenyeget, hogy csak 2-3 fõszereplõ van, aki megunja a dolgot...itt van 1 rakat..

ProGabe
ne beszéljél már hülyeségeket,a nézettségtõl függ mennyi évad lesz még,persze kivételes esetekben a készítõk is bedobhatják a törölközõt,de az 5-6-7 évad után szokott lenni

Pharaoh
Én nem láttam erre utaló írást. Linket esetleg?

Bár persze minden sorozatot így készítnek aztán lesz még 3-4-5 évad...
Számomra ezzel az elsõ évaddal véget is ért a sorozat.
Elég nagyot kell alkotniuk,h megint felizzgason a téma...Nemtudom,h képesek lesznek egy NYben atomboba ként felrobbanó ember megakadályozását überelni,látványilag,történetileg vagy bárhogy...😊
hm Sorozat junkie.<#pardon1>
aszittem nem mondok újat😄
precision
ezt hol olvastad? 😊 linket

Bazinga!

LasDen
mert mért is???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sorozatoook?Még 1 évad és vége.
Szerintem pont jó így, nem kell rögtön az elsõ sorozatba ultra-brutál küzdelmeket nyomni. Még mindenki most fedezi fel a kis képességét. A következõ sorozat(ok)ban biztosan több lesz a durvulás...

sztem ezt soha nnem tudjuk meg, ha tippelnem kéne akkor bomba...
A 00-ás részben vannak dolgok, amik a végleges 01-es részbe nem kerültek és a további történetekben nincs szerepe, mint az, hogy Mendez levágja a kezét(?), vagy az a fura teherautó, amit Claire lát a fegyveres rosszarcuakkal.
(Tényleg mit vittek rajta? Lefagyasztott Alient? Atombombát? Mi a görcs volt a tartályban?)

Igen énis kicsit többre számítottam a végér.Vannak végig jó kis számitógépes animációk meg stb(robbanás nYben,hiro idõmegálítása,kler sebei ahogy begyógyúlnak)ebbõl kellet volna vmi dúrvítás a végére,egy normális harc szájler és hiro közt sztem.