Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
youtube
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
winnie: visszaolvastam és be is nézek ide minden nap töbször is és nincs link...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
"...as you notice Volume 2 started the end of tonight's episode, but by no means does Volume 2 have to be the entire length of Season 2," he said. "In fact, don't expect it to. It will end sometime in the middle of the season, wrapping up a story with it that will allow us to launch in to a new storyline."
formabontó vagy-e 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
zenékkel kapcsolatba lehet tudni vmit?Esetleg ha vki rátalált már zenéivel kapcsolatba belinkelné?<#vigyor3>#vigyor3>
Googlen sokat keresgéltem,de ami "darabok" vannak benne azok érdekelnének.
Gondolok itt példáúl erre.
köszi<#smile>#smile>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Akkor nehogymár egy rohadt Heroes-részt ne tudjál leszedni.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
mert unalmas lenne az ismétlés. a képregényekben minden arc-ban van új fõgonosz, ez a lényege. sylar fõgonosznak a 4-5. évadban lenne jó visszahozni. megölnék a 2.-ban és iszonyat nagyot ütne, ha kiderülne, hogy az S4-ben vagy a volume 4-ben õ a fõmufti.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
24 - Exile -Nov.23
nagyon úgy néz ki hogy a 23-as rész végén a katona az Hiro apja,tehát õ Tekzo Kensei,amikor tanította Hiro-t és ránézett a kardra,egy fiatal arc tükrözõdött benne
24 - Exile -Nov.23
most komolyan, amellett, hogy új lesz a gonosz, 1. george takei nem lehetne fõszereplõ, 2. egy fiataloknak szóló sorozatban nem fognak öregembert "gonoszoltatni", 3. tele az egész világ hõsökkel, vicces lenne a gonosz no. 1 és a gonosz no. 2 is a hõsök útjába akadt volna.
DFTBA ಠ_ಠ
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
szval most néztem meg az uccsó részt...
nahmármost...annyit láthattunk, hogy Nathan elrepül Peterrrel..ebbõl akár azt is kihozhatják, ha nagyon akarják, hogy az égben Peter kilötte telekinetikával Nathan-t jó messze, így õ is túléli a robbanást..sose lehet tudni..más kérdés, hogy egy ilyen megoldáshoz mit szólnak a rajongók..
Molly akárkire utalhatott, mikor azt mondta, hogy gonoszabb, mint Syler..mondjuk akár a Petrelli-mamára is..elég genya az öreglány, és a családban elég erõsen jelen vannak a különleges képességek...sztem neki is akad 1 a tarsolyában...
Syler ügyben meg még az is kiderülhet, hogy nem mászott, hanem valaki behúzta.. például a láthatatlan emberke is eltünt, és az se derült ki pontossan (emlékeim szerint), hogy kinek falazott, amikor elakarták távolítani a cégbõl..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
nem neked céloztam, félre ne értsd ^^
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Molly-nál én rögtön Peter-re gondoltam, hisz csak neki lehet olyan képessége mint Molly-nak. Egy tömeggyilkos pedig tényleg jóval rosszabb, mint egy gyilkos.
Az, hogy Sylar tudja kontrolálni,az nem furcsa, hisz neki az a képessége, hogy megérti a dolgokat. Azonos képeségeiket is jobban használja Sylar, mint Peter. A felvett képeségeket is jobban és könnyebben használja, mint az eredeti tulajdonosuk(pl hallás).
Válasz: - Tudja, elméletileg ezen nem lenne szabad gondolkodni.
Kérdés: - Pedig a nézõk gondolkodnak…
Válasz: - Ahogy azt sokan jól gondolták a radioaktív Peter-nek a többi képessége háttérbeszorult, erejük leredukálódott akkor, abban a pillanatban. Valahol ebben rejtõzhetk a magyarázat. De. Igazából szerettük volna, ha Nathan megjelenik és megmenti a szituációt. Igen, elismerem, hogy nem sok a logika, de (nevet) mit mondhatnék, itt éppen a nevezetes szólás, a “Suspension of disbelief” jön képbe.
(Snake így írta körbe anno a SoD fogalmét, amire Kring céloz: “A suspension of disbelief a filmrajongás alapkövetelménye. Aki nem tudná, ez annyit jelent, hogy a szórakozáshoz elengedhetetlen feltétel a gondolkodás teljes kizárása. Vagyis ne gondolkozzá’, mert szar lesz neked. Ez minden téren igaz: kit érdekel ma már, hogy a szõke nõ az éjszaka közepén egyszál bugyiban kutatja fel a furcsa hangforrását, vagy hogy a fõhõs több skulót lõ ki a fegyverbõl, mint amennyit kéne? Ilyeneken már nem szabad megütközni.”😉"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Én még arra leszek kivi amikor majd bemutatják hogy a múltban milyen dolgokat alkottak linderman meg hiro papa és hogy még kik voltak.Sztem tuti benne lesz.Ha nem akkor majd írok Tim Krngnek...😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
link emitt: http://www.sorozatjunkie.hu/2007/05/27/heroes-adalek/
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
For the greater good
de ki azt h ki az übergonosz senki sem tudhatja
For the greater good