Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bauer15
Peter fergie klippjébe ha még nem láttátok gondoltamm megosztom veletek😊
youtube

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Tatyla
egyszerüen,herotom van torrenttöl xD

winnie: visszaolvastam és be is nézek ide minden nap töbször is és nincs link...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kicsikiraly
😄 milyen érdekes ezt azután olvasni hogy már láttuk a teljes elsõ évadot ^^

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
egyszer be lett ide linkelve az a szám amikor Hiro elõször teleportál New Yorkba. (PANJABI MC - Jatt ho giya sharabee)

DFTBA ಠ_ಠ

ProGabe
már biztos sokan olvastátok az Originses Kring interjút,én csak most,úgyhogy azoknak akik még nem,és talán nem is fogják,egy érdekes részlet:

"...as you notice Volume 2 started the end of tonight's episode, but by no means does Volume 2 have to be the entire length of Season 2," he said. "In fact, don't expect it to. It will end sometime in the middle of the season, wrapping up a story with it that will allow us to launch in to a new storyline."

formabontó vagy-e 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sziasztok!
zenékkel kapcsolatba lehet tudni vmit?Esetleg ha vki rátalált már zenéivel kapcsolatba belinkelné?<#vigyor3>
Googlen sokat keresgéltem,de ami "darabok" vannak benne azok érdekelnének.
Gondolok itt példáúl erre.
köszi<#smile>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

jax
"Hobby: Minden ami PC és minden ami film"

Akkor nehogymár egy rohadt Heroes-részt ne tudjál leszedni.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

ProGabe
ezalatt a több mint 1 hét alatt már tudod hányszor lejött volna torrentrõl?mond már meg mi lehet ennyira nagy gond vele hogy nem is próbálod meg leszedni,valószínûleg fogunk tudni segíteni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

keress vissza. még aznap volt minimum 2 nemtorrent link beposztolva.
Tatyla
most hogy már mindenki látta az utlsó részt csak én nem valaki adhatna egy NEM torrent linket

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

"mondjuk ha Sylar életben maradt, akkor minek új fõgonosz ?"

mert unalmas lenne az ismétlés. a képregényekben minden arc-ban van új fõgonosz, ez a lényege. sylar fõgonosznak a 4-5. évadban lenne jó visszahozni. megölnék a 2.-ban és iszonyat nagyot ütne, ha kiderülne, hogy az S4-ben vagy a volume 4-ben õ a fõmufti.
LasDen
én is erre gondoltam mikor láttam, de sztem nem konkrétan Hiro apja Kensei hanem Hiro az õ utódai....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Shiwo
mondjuk ha Sylar életben maradt, akkor minek új fõgonosz ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

II Rocky II
én nem a mostani szereplök közül gondoltam rá...hiszen még nem is láttuk akire én gondoltam.(4740)😄

24 - Exile -Nov.23

Lunki88
Nem tom miért nem lehet megérteni h egy teljesen új szereplõ lesz az új fõgonosz. De azért mindenki a mostani szereplõk közül gondol vkire... xD
ProGabe
"és neki is valószinû h volt képessége"

nagyon úgy néz ki hogy a 23-as rész végén a katona az Hiro apja,tehát õ Tekzo Kensei,amikor tanította Hiro-t és ránézett a kardra,egy fiatal arc tükrözõdött benne

II Rocky II
az uj fõgonosz?egyszerû hogy ki lehet.Sylar összefeküdt egy utszéli******al és születeett egy gyermeke.Nos õ örökölte apja tulajdonságait sõtt még többet...így õ gonoszabb mint apja.gyorsan növekszik szal 2 rész alatt 20 éves is lehet.(szinte superman a gyerek)😄

24 - Exile -Nov.23

"hmm uj fõgonosznak: Hiro apja? végülis benne volt a régi csapatban, "

most komolyan, amellett, hogy új lesz a gonosz, 1. george takei nem lehetne fõszereplõ, 2. egy fiataloknak szóló sorozatban nem fognak öregembert "gonoszoltatni", 3. tele az egész világ hõsökkel, vicces lenne a gonosz no. 1 és a gonosz no. 2 is a hõsök útjába akadt volna.
precision
hm...

Bazinga!

Pharaoh
Nem hiszem, hisz épp azért lépet ki a Linderman cégétõl mert nem értett egyett vele. Lindermen meg eléggé "gonosz" volt

Kicsikiraly
hmm uj fõgonosznak: Hiro apja? végülis benne volt a régi csapatban, Primatechpaperhez is volt köze, és neki is valószinû h volt képessége. Hiába segített Hiro-nak attól még lehet gonosz.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shiwo
jó, mondjuk barátnõm felhívta a figyelmemet rá, hogy a kiscsaj vmi férfirõl beszélt...de a banya akkoris még megkavarhat sokmindent..és látszólag a cég vezetéséhez is lehet köze..

Shiwo
esetleg Spoiler..

szval most néztem meg az uccsó részt...
nahmármost...annyit láthattunk, hogy Nathan elrepül Peterrrel..ebbõl akár azt is kihozhatják, ha nagyon akarják, hogy az égben Peter kilötte telekinetikával Nathan-t jó messze, így õ is túléli a robbanást..sose lehet tudni..más kérdés, hogy egy ilyen megoldáshoz mit szólnak a rajongók..

Molly akárkire utalhatott, mikor azt mondta, hogy gonoszabb, mint Syler..mondjuk akár a Petrelli-mamára is..elég genya az öreglány, és a családban elég erõsen jelen vannak a különleges képességek...sztem neki is akad 1 a tarsolyában...

Syler ügyben meg még az is kiderülhet, hogy nem mászott, hanem valaki behúzta.. például a láthatatlan emberke is eltünt, és az se derült ki pontossan (emlékeim szerint), hogy kinek falazott, amikor elakarták távolítani a cégbõl..

BlackShadow
hihetetlen buta emberek jönnek észt osztani ide 😊 (kinek nem inge..)
nem neked céloztam, félre ne értsd ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ProGabe
te nézd meg,sylarre simán gondol,õ a boogie-man,új gonosz lesz,nem tudjuk még ki az,mi a képessége,pont 😛

Bazz nem peter meg nem új villainra nem akar gondolni a kiscsaj hanem SYLARRE!!nézzétek már meg.rágondol amikor banették akarják és mindig sílart vágják be amint jósol a hülye fehér szemével és közben a kiscsaj ott szenved...

ProGabe
van új képregény

Flamer
ya. biztocs evil. 😄

http://loal.atw.hu

a készítõk határtalan fantáziátlansága lenne, ha nem tök ismeretlen egyánt hoznának be. természetesen egy új fõgonoszra gondolt.
atomboy
Eloszor en is Peterre gondoltam, de mivel Bennett Molly-val talalta meg Petert, igy o kiesik. Molly meg nem akar a gonoszra gondolni.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Gerbill
Sylarnek volt ideje és alanya gyakorolni. Megölt kb 9 embert(az elején a rendõrök mondják)+még ki tudja hányat a sorozat folyamán. Meg az atomrobbanás képességét is gyakorolta, próbálgatta, mint Ted annakidején. Peter meg aztse mindig tudja kitõl milyen képességet szerzett.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Ez a repülés dolog érdekes, de nekem a többi probléma nem tûnt fel.
Molly-nál én rögtön Peter-re gondoltam, hisz csak neki lehet olyan képessége mint Molly-nak. Egy tömeggyilkos pedig tényleg jóval rosszabb, mint egy gyilkos.
Az, hogy Sylar tudja kontrolálni,az nem furcsa, hisz neki az a képessége, hogy megérti a dolgokat. Azonos képeségeiket is jobban használja Sylar, mint Peter. A felvett képeségeket is jobban és könnyebben használja, mint az eredeti tulajdonosuk(pl hallás).
Lunki88
Hát ez qrva jó lett. xDD Fõleg Hiro. :_D
Mincsi
"Vagyis ne gondolkozzá’, mert szar lesz neked"

hogy ez mennyire igaz

Rush!

brrrbrr
<#taps>

Heroes paródia

Bocs, ha már volt.

Elolvastam ezt és kösz az ingfót

scorpeeon
"Kérdés: - Miért nem repült el Peter?
Válasz: - Tudja, elméletileg ezen nem lenne szabad gondolkodni.
Kérdés: - Pedig a nézõk gondolkodnak…
Válasz: - Ahogy azt sokan jól gondolták a radioaktív Peter-nek a többi képessége háttérbeszorult, erejük leredukálódott akkor, abban a pillanatban. Valahol ebben rejtõzhetk a magyarázat. De. Igazából szerettük volna, ha Nathan megjelenik és megmenti a szituációt. Igen, elismerem, hogy nem sok a logika, de (nevet) mit mondhatnék, itt éppen a nevezetes szólás, a “Suspension of disbelief” jön képbe.

(Snake így írta körbe anno a SoD fogalmét, amire Kring céloz: “A suspension of disbelief a filmrajongás alapkövetelménye. Aki nem tudná, ez annyit jelent, hogy a szórakozáshoz elengedhetetlen feltétel a gondolkodás teljes kizárása. Vagyis ne gondolkozzá’, mert szar lesz neked. Ez minden téren igaz: kit érdekel ma már, hogy a szõke nõ az éjszaka közepén egyszál bugyiban kutatja fel a furcsa hangforrását, vagy hogy a fõhõs több skulót lõ ki a fegyverbõl, mint amennyit kéne? Ilyeneken már nem szabad megütközni.”😉"

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

De Peternek miért nem volt annyi esze hogy elrepüljön föl az égbe ahelyett hogy bátyókája furikázza ezzel feláldozva magát??Vagy egyszerre több képességet nem képes használni?
Én még arra leszek kivi amikor majd bemutatják hogy a múltban milyen dolgokat alkottak linderman meg hiro papa és hogy még kik voltak.Sztem tuti benne lesz.Ha nem akkor majd írok Tim Krngnek...😊

scorpeeon
thx, hasznos infók

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ha érdekel valakit és, hogy a találgatás bejezõdjön, tim kring válaszolt a csótánykérdésre és arra, hogy miért az lett az 1. évad befejezése és megoldása, ami.

link emitt: http://www.sorozatjunkie.hu/2007/05/27/heroes-adalek/
gameplusz
Nem.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Sylarre is kellet 😉

Nem tudom én sem ki az übergonosz, de remélem majd a második évadban nem kell várni 5-6 részt mire kiderül

For the greater good

ha van alapja sztem 😊
de ki azt h ki az übergonosz senki sem tudhatja

A fórum nem arra való, h megvitassunk néhány témát ha kell 100x is?

For the greater good

akkor is õ volt xP vagy csak egy jelkép .. 😄

atomboy
Nem.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Peter meghal vagy nem hal meg???