Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"nekemsekellmostmár<#banplz>#banplz>"
...
lool, hát ide még küldheted egy-két estére<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#circling>#circling>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Bazinga!
mikor future hiro visszamegy, a helyzet változatlan, mert azzal, hogy claire él, még felrobbant a bomba (az már ki lett tárgyalva, hogy a robbanás képességével rendelkezõ egyed testére ez a cucc nem hat, max a ruhája málik szét). Ezekután jött elõre az idõben hiro és ando.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Viszont Clairt csak a végén öli meg (amit nem is értek hogyan, nem gyógyult akkor?).
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amúgy az a stanley kupa?
érdekes ember lehet... 😄

majd a köv képregénybekbõl sztem kiderül
Bazinga!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Én néztem sok akció filmet és ott ilyen sima fekete fegyverkee vannak, itt meg mindneki csili-vili aranyozott v mi ? :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
1., cseréljék le a zeneszerzõt
én még normális muzsikát a Heroes-ban nem hallottam. Emlékezzünk arra a részre, amikor Hiro az ügynök szobájában van és Hope táskáját keresi. Az a zenének nevezett együtemû hangsorozat a jelenet tönkretételéhez vezetett. Egyedül talán az e17-ben, a hídon hallhattunk normális, oda illõ zenét.
2., cseréljék le az akciókoordinátort (vagy azt, akinek a "lövöldözéshez", mint cselekvéshez köze van)
a legjobb példa erre természetesen a 20-as rész, ahol az ominózus kormányépületes belépõbõl 100x többet ki lehetett volna hozni nulla vagy legalábbis minimális pénzbõl. Vagy. Mikor Isaac lelövi Simone-t. Borzalmas jelenet. Isaac fordul, két lövés lassú(!) ütemben, hatásszünet ,Isaac felfogja mi van. Na hát kérem! Vagy. Bennett megöli Johnsont. Lehet, hogy a szöveg jó, de az utána következõ két szintén lassú ütemû lövés a fejre rettentõ gagyi, fõleg úgy h semmit sem látunk.
3., cseréljék le a vágót ill. az operatõrt
idegbeteg mindkettõ. tömören. a vágó vág mint állat orrba szájba, a kameramann meg egyszerûen tehetségtelen, többnyire nem képes kihasználni a jelenetekben rejlõ lehetõségeket.
4., cseréljék le a kellékest
Lehet, hogy a most következõ dolog másoknak apróság, de nekem nagyon nem, és nagyon zavar. Ennél csúnyább fegyvereket én még sorozatban/filmben nem láttam mint amik itt vannak. Mielõtt részletezném, egy fontos dolog. A fegyver nagyon is jellemzi a használóját. Illenie kell hozzá, a jelleméhez,a külleméhez, személyiségéhez. A fegyver meghatározza a figura egészét. Mondok példákat. Jack Bauer ezüst szánú pisztolya. Tökéletes. Castor Troy arany dual-berettája az Al/arc-ban. Rambo M60-asa. De hogy a sorozatoknál maradjunk. A Lost 2. évad fináléjában Jack pisztolyát egy az egyben a kezébe teremtették. Itt az esetek 90%-ában egy pisztolyt használnak: azt a rusnya, undorító, böszme, szürke szart. A már említett Isaac-Simone, Bennett-Johnson esetében, továbbá Bennett-Sylar, Claire-Peter, Haitian-Bennett incidenseknél is az látható. Szegény Claire alig érte át a markolatot, rossz volt nézni a kontrasztot.
Talán össze vissza egy alkalmat tudok mondani: Nathan-hez passzolt a Ruger (asszem az volt) amit Linderman-re fogott. Ennyi.
most ennyi jutott eszembe.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
...
ami a jelenben van az a normális. ami lehetett volna az alternatív. mutattak pá random történést. azt is mutathatták volna, hogy hiro japán császár lesz vagy, hogy claire anyja szuperhõsként mindenkit elpusztít. õk úgy döntöttek, hogy azt mutatják, hogy nathan/sylar elnök lesz.
ilyen what if sztorik mindig vannak képregényben is, jópofák.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
honnan tudod hgoy az amit mutattak nem éppen egy alternatív idõsík és nem a másik a "normális"? 😊
BUDA > miskolc.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nem írták ki.
"Meg ugye o tulelte a robbanast a jovot abrazolo reszben."
irreleváns. akkor túlélte. sok ezer másik jövõben meghalt, de az alternatív idõsíkok csak játékok. a jelen számít.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
lehet apró baki, ha a jelenetben nem volt nála (így fejbõl nem emléxem)..elvileg vitte magával a feketét, mikor ment megmenteni Andot..még az apja adta oda neki..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
- Hogy kerul Hirohoz a fekete kard mikor visszaernek Japanba (csak nem 'elugrott' erte? 😊
- nem az maradt nála, amelyikkel átszúrta Sylert ?
Mikor megmentette Andot Syler elol, ugye visszavitte Japanba, de ott naluk volt mindket kard, piros a kezukben, fekete Hiro hatan ... aztan a feketet ott is hagyta. De az nem volt nala, mikor megmentette 😊
De valszeg kozben megalltak pihenni, es nem kapasbol mentek 😊
- miert nem lehetett megolni Petert a vegen, meggyogyult volna.
- valszeg csak azután tudja teljesen kontrolálni a képességét, hogy felrobban 1szer..Syler tudja, mert neki alapképessége az volt, hogy érti a dolgok mûködését...
- Hogy kerul Hirohoz a fekete kard mikor visszaernek Japanba (csak nem 'elugrott' erte? 😊
- nem az maradt nála, amelyikkel átszúrta Sylert ?
- Meg a jovoben Syler hogy elte tul a robbanast, mikor ugye eloszor aztmondtak, azert mert megolte Clairt, aztan a jovoben megis elt Claire, mivel megmentettek, tehat megsem azert 😊
- Sztem sehogy, mert nem robbant fel.. a jövõbeli Hiro hitte azt, hogy Syler robbant fel, pedig valójában Peter robbant...és a jövõbeli Hiro találta ki azt, hogy megkell menteni a pompomlányt, mert azt hitte, ezért maradt életben Syler..pedig valszeg úgy járt volna Syler Clairrel, mint Peterrel..neki se tudta meglékelni a fejét, mert visszagyógyult..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../