Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
mindenhol csak részletek vannak, ill. ma láttam pár teljes epizódot a Utube-on... azért elindítottam a torrentet, egy rendes topiktárs javasolta és site-ot is adott hozzá (mininova.org) én még a DC++-os idõkben töltögettem utoljára, szóval nem igazodok ki, mit honnan lehet letölteni (sajna)
de ha a torrent beválik, akkor nem lesz gond...
Hol lehetne "bepótolni" ezeket a részeket?
Nem értem pl.:
1. ki az a Lieberman és mit akar?
2. ki az a Sylar és mit akar? mi az, hogy "nulladik alany"?
3. Mohinder mikor ment vissza NYC-be?
4. P. Petrelli mikor és hogyan találkozott a Láthatatlan emberrel? Átvette a képességeit véglegesen? Meg a Claire Bennettét is?
5. Sylart elkapta Mr. Bennett egy gondolatmanipulálós csaj segítségével, aki Mohinderrel is kavart 😊 hogy lépett le Sylar a cellájából és mit mûveltek ott vele? Sylar simán pszichó gyilkos, vagy van is valami spéci oka rá?
6. Hiro hogy veszítette el a képességeit? Mit jelent az a kard/katana, amit vissza kellett szereznie ahhoz, hogy a képességeit vsisszakapja? Hogyhogy az kellett neki?
ha vki tud segíteni, hálás köszönet...
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
és nagyon szívesen
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ugyebár az összes linkje ilyen:
http://worldofheroes.extra.hu/kepregenyek/Heroes_novel_0XXh.pdf
az X-ek helyére remélem sikerül majd kitalálni mit kell írni :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ja igen és itt NY és vonzáskörzetével számoltam, a város még kb a fele ennek (18 és 9 millió, a föld lakossága meg kb 6.6 milliárd). 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
let me squash immediately whatever misguided notions anyone may have gotten from a picture taken a couple of days ago of hayden and me on the set. there were two papparazzi hanging around all day across the street taking pictures of hayden's every move. in the scene we were shooting claire (hayden) kisses her father (me) on the cheek. the angle at which the photo was taken created in a very misleading image. in one picture i am in short sleeves, that was a rehearsal, in the other i'm in a jacket, that was during a take.
that's it. please go no further with this nonsense.
sincerely,
jack coleman
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!