Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
amúgy lindermanrõl és sylarrõl már volt szó a korábbi részekben is, ahogy emlékszem

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

szucsy89
csak azt nem értem, hogy ha nem láttál egy csomó részt akkor minek nézel bele a késõbbiekbe?így csak jobban összezavarodsz mint látod, és már azt se tod hogy ki pl. Sylar....töltsd le a részeket nézd meg õket sorban, és akkor mindenre(vagy majdnem mindenre) fény fog derülni
bár torren tényleg jobb

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

próbáltam NBC-n, YouTube-on, HeroesTV-n
mindenhol csak részletek vannak, ill. ma láttam pár teljes epizódot a Utube-on... azért elindítottam a torrentet, egy rendes topiktárs javasolta és site-ot is adott hozzá (mininova.org) én még a DC++-os idõkben töltögettem utoljára, szóval nem igazodok ki, mit honnan lehet letölteni (sajna)
de ha a torrent beválik, akkor nem lesz gond...
mértnem töltöd le õket és nézed me inkább?sokkal érdekesebb mint,h most vki elmesélje
honnan volt meg sokaknak már februárban a 15. rész? az NBC-n sajna nincsenek (ilyen régi) epizódok
Sajna jól lemaradtam egy halom részrõl (10-19) így mostmár nem sokat értek. A 11, 12, 13, 18 meg 19-bõl láttam részleteket a YouTube-on, de csak még több kérdésem van miattuk 😊

Hol lehetne "bepótolni" ezeket a részeket?

Nem értem pl.:

1. ki az a Lieberman és mit akar?
2. ki az a Sylar és mit akar? mi az, hogy "nulladik alany"?
3. Mohinder mikor ment vissza NYC-be?
4. P. Petrelli mikor és hogyan találkozott a Láthatatlan emberrel? Átvette a képességeit véglegesen? Meg a Claire Bennettét is?
5. Sylart elkapta Mr. Bennett egy gondolatmanipulálós csaj segítségével, aki Mohinderrel is kavart 😊 hogy lépett le Sylar a cellájából és mit mûveltek ott vele? Sylar simán pszichó gyilkos, vagy van is valami spéci oka rá?
6. Hiro hogy veszítette el a képességeit? Mit jelent az a kard/katana, amit vissza kellett szereznie ahhoz, hogy a képességeit vsisszakapja? Hogyhogy az kellett neki?

ha vki tud segíteni, hálás köszönet...

atomboy
Pedig csak par mondatot kellene forditani, ami kb 1 oras munka...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

BlackShadow
nbc-n 40-nél tartanak. azthiszem aki lefordította és felszokta tenni a world of heroesra abbahagyta, mert valamelyik képregényes cég(?) elkezdte hivatalosan is fordítani.. bár csiga lassúsággal (2-3 hét egy rész)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

akyyy
és a 27-esek nem készülnek el?😊 mert én most kezdtem el olvasgatni, és nagoyn joak. vhol a 28-asnál tartana ha most adná az nbc a tv2 helyett.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

ProGabe
azért bocs,csak pont felhúzott valaki,azért sikerült ilyenre
és nagyon szívesen

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shiwo
köszi szépen, még így a gúnyos hangvétellel is..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ProGabe
kicsit gondolkodsz mielõtt kérdezel,és lehet rájössz magadtól is
ugyebár az összes linkje ilyen:

http://worldofheroes.extra.hu/kepregenyek/Heroes_novel_0XXh.pdf

az X-ek helyére remélem sikerül majd kitalálni mit kell írni :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shiwo
ömm...képregénybõl a 20. és 21. fejezetet honnan lehetne letölteni ? mert a worldofheroes-on bal oldalt 22-tõl 26-ig vannak, a képregény fül alatt meg a kepregeny.net-en meg csak 19-ig vannak meg..

Malakai
Igazából a szám annyira nem is zavarna (tehát, hogy megháromszorozzák az emberiséget), csak ennyire nem néztem volna hülyének õket, hogy nem jönnek rá arra, hogy a pont a 07 elõtt az tizedest jelent (mert ugyebár az angolban tizedes pont van és nem vesszõ, de azért ezt egy fordítónak illenne tudni). :S

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ScarY MAN
ilyenekkel nefoglalkozz <#idiota>

...

Tegnap nézem egy kicsit a TV2-ön, szerintem annyira nem volt rossz a szinkron... jól elbambultam rajta.

precision
beraktam

Bazinga!

Malakai
Amúgy .07% szinkronja báh.. Hét tizedet mondtak végig, pedig ugyebár század (és igazából még az is nagy szám NY lakosságának, mert kb 0.0025% a földhöz képest), így végülis az eredeti Heroes NY lakosságát kb 28szorosára növelték, a magyar meg még megtízszerezte, így végülis a magyar szerint csak NY-ban 5.2 milliárd ember él, a világ maradék részein pedig 74.3 milliárd (a 6.6 helyett). 😊
Ja igen és itt NY és vonzáskörzetével számoltam, a város még kb a fele ennek (18 és 9 millió, a föld lakossága meg kb 6.6 milliárd). 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

akyyy
és a 27-es képregény nincs még lefordítva? 😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ProGabe
ITT mindegyiknél le van írva

amúgy ez a Heroes Wiki mehetne banner alá,odafér még szerintem 😊

akyyy
helósztok

Az itt található képregénekyet az nbc milyen napokon tett elérhetõvé???

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hmmmmmmm
Na még egyszer...

Hayden Panettiere énekel

Malakai
Maga Bennet papa reagált rá:

let me squash immediately whatever misguided notions anyone may have gotten from a picture taken a couple of days ago of hayden and me on the set. there were two papparazzi hanging around all day across the street taking pictures of hayden's every move. in the scene we were shooting claire (hayden) kisses her father (me) on the cheek. the angle at which the photo was taken created in a very misleading image. in one picture i am in short sleeves, that was a rehearsal, in the other i'm in a jacket, that was during a take.

that's it. please go no further with this nonsense.

sincerely,

jack coleman

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ScarY MAN
ezek itt mitcsinalnak?<#idiota>

...

ikegami
ok. ha kell egyszer a banner ott lesz lenn. vagy ha változik a szereplõ felállás csinálok újat

BlackShadow
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
betty = candice? 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

precision
thx 😊

Bazinga!

Kicsikiraly
hu õõõõõ 😄 vmikor lett ide linkelve de bannerban ott van a sorozatjunkie 😄 megkeresem ^^

DFTBA &#3232;_&#3232;

ProGabe
ÚJ képregény,hivatalos oldalon még nincs kint a linkje 😊

Shiwo
linket plz

Kicsikiraly
sorozatjunkien fenn vannak spoilerek S2-rõl ^^

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shiwo
tudom.. én is írtam 😄 csak nem tudtam, hogy tényleg szerepelni is fog 😊

Kicsikiraly
simán visszajöhet. errõl már volt szó, hogy elhajíthatja Petert, vagy továbbrepülhet meg ilyenek.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Flamer
good (y)

http://loal.atw.hu

Pharaoh
Azt mondják

Shiwo
mondjuk így belegondolva érdekes szitu lenne még, ha Peter is visszamenne az idõben, hogy megmentse a bátyját..

Shiwo
mindenki ? még Peter bátyja is ?

jaja, várni kéne, amíg kiderül kit csapnak el. mindenki vissza fog jönni, úgy tûnik, de kérdés, hogy meddig.
BlackShadow
sztem még ráérünk bannert váltani.. miután rájöttünk milyen szereplõk lesznek/maradnak! 😄 (winnie, tudom, meg lehetne nézni a stáblistát, v vmi hasonló 😛)

ááh no jó,sehol egy kelri beri,vagy hiro...<#idiota>
Rage47
végülis mind1 😊
REALista
Szerintem a mostani rohadt jó kár lenne lecserélni...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rage47
a mostani viszont kicsit ne tegyünk rá semmit jellegü😄
a 2-böl kéne egy xD
Malakai
Nekem nem igazán, kicsit tegyünk rá mindent jellegû.. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )