Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
jaja, amúgy a tvsnek van külön topikja asszem...
Kicsikiraly
hmm aki a tv-t nézi az is ide jön? mert most volt a 20. rész és mindenki a 20. részrõl dumál 😄 bezzeg ha tudnák hogy a 23. részb

DFTBA ಠ_ಠ

ez a Sylar gyerek nagyon pöpec, az biztos. nekem nem szimpi, bár voltaképp igaza van abban, hogy egy-két emberbe kell integrálni ezeket a képességeket. mondjuk a 20. részben nem értem, miért nem repült azonnal NYC-be, amikor megtudta, hogy Hirot sikerült elfogni. annyit tudott már róla, hogy képes megállítani az idõt, márpedig az az egyik leghasznosabb tulajdonság, amit eltanulhat. hát még ha az idõutazásról is tudomást szerez... szóval a regenerálódás se rossz, de azért ez fontosabb.
lehet, pont az lesz a veszte, hogy õ Peterrel ellentétben nem tudja megállítani az idõt. viszont Peter valahogy elveszítheti a regenerálódó képességet, különben nem lenne egy nagy srég heg a homlokán 2012-ben.
Hi!

thank U very much. A [email protected] el tudnád nekem küldeni a poweriso telepítõ fájlt? (felraktam a download.com-ról, de az csak 300 MB-ig imidzsel. a daemon tools meg nem viszi a .daa-t. szerencsére ezek a progik <1 M😎

gondolom, van crackelt 😊

fene ebbe a sok SW-be 😊 egy filmemnek nincs hangja, azaz nem játsza le a MPlayer...

szóval nagyon kösz, bárki is küldje el a poweriso-t:

[email protected]

ami magyarországra igen késõn fog eljutni... 😞

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

precision
musthave

Bazinga!

Shiwo
lol, tényleg 😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kicsikiraly
téker -.- 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
tetszik hogy mindegyiknek a háttére egy festmény de látszik hogy a galériában van 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

ProGabe
közöltek pár menüképet a nyár végén esedékes DVD-bõl:

2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shiwo
nem nagyon

Neogan
Tegnap fejeztem be a Vol1-et és nem vagyok teljesen megelégedve.
Vannak benne olyan részek ahol rendesen paráztam, hogy most mi lesz (mikor Peter Claire után szaladva elkezd világítani). Nekem sokakkal ellentétben nagyon tetszett Niki/Jessica karaktere is, örültem mikor Jessica átadta az irányítást. Parkman kis "magánakciója" tényleg hülyeség volt, Ando megmentésével sem voltam kibékülve Sylar simán kinyírhatta volna annyi idõ alatt. A Vol2-s bevezetõ poénos lett hála Hironak 😊

Tényleg Petrelli mama és Simone apjának képessége nem derült még ki? (Gondolok itt a képregényekre, azokat még nem olvastam)

One man\'s hero, is another man\'s demon...

trident
re köszönöm. Igen, szövevényes, én sem akarok/akartam ebben elveszni, de ez nem illett elsõre a képben.😊

Sylert valóban jól formázták meg, jellemábrázolás és jellemváltozás szintjén, szerintem ez is jobban kiemeli a többi közzül, ráadásul néha megfogható a mániás õrülete. Az accony reá szavaz én pedig a még túl emberi, de már felülemelkedõ Hiro-ra (szeptembertõl meg majd látjuk).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Kicsikiraly
Hiro Isaac, aztán Sylar 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

precision
nekem Hiro, aztán Sylar 😊

Bazinga!

1ébént nem tom ki h van vele de sztem Sylar a legszimpibb D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Shiwo
semmivel nem "játszható" le, ugyanis egy tömörített image file.. poweriso nevü progival betod tölteni virtuális meghajtóba..

olyan kiterjesztésû fájl, hogy

*.daa

mivel játszható le? ill. ha kodekkel a media pleyer is megteszi, akkor milyen kodeket töltsek le hozzá? elõre is thx.
én nem értetlenkedek, csak Syler különleges 'regeneráló' vagy 'tûlélõ' képességén.

azt csak megjegyeztem, hogy tetszett, amit Isaac utolsó képregényében rajzolt meg, az az egyik jövõben 'valósult meg'... 😊

ProGabe
de most mit nem értetek?a 20-as rész egy alternatív jövõkép volt,de most,hogy Hiroék ott jártak meg fog változni,hiszen visszatértek és náluk a képregény,tudják mi a dolguk,ahogy Hiro mondja is:"Here comes the hard part" vagy valami ilyesmi,régen volt már 😊
Clairmaci azért él,mert Future-Hiro visszament,figyelmeztette Petert,aki megmentette.Future-Hiro visszatért,és csak számára volt furcsa 2012,hiszen õ abban a hitben élt,hogy Clair halott,de mint írtam,Peter figyelmeztetésével ezt elkerülték.de ezeket mind kibeszéltük,olvassatok vissza,a dátumot figyelve nem futhattok bele spoilerbe,vagy még egyszerûbb sorozatjunkien rákeresni,hiszen ott részekre le vannak bontva a hozzászólások

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ezen az esés dolgon, meg hogy rálõttek énis elgondolkoztam már, de arra várok hogy valahogy meg legyen magyarázva, elvégre klermaci még él... 😊

viszont az utolsó képregény, a 20. részben (vagyis a mostaniban) az nagyon durván beütött, azon nagyon nevettünk akivel néztem 😄 (fecskendõs jelenet)

Neogan
Amúgy nagyon összetettek a karakterek, ezt fõleg a Sylar és Sylar-mama közti jelenetekbõl tudom. Benett is nagyon összetett jellemmel rendelkezik. Hiroról nem is beszélve 😊
Az egyedüli aki nem tetszik karakterileg az DL volt.

Neogan
Ja izé kissé félreértelmeztem a kérdést. arkkansas elmélete is jó megoldás.

Neogan
Ez kb így lehetett: Vigyázat SPOILER!!!!

Hiro megszerezte a kardot, így elindult Sylar után. Az ominózus napon leszúrta Sylart, de õ már korábban megszerezte Claire képességét a végzõsbálon, úgyhogy regenerálódott. Hiro nem tudta hol rontotta el, ezért elkészítette az az "idõmodellt" (azok a madzagokon felfüggesztett újságfecnik) rájött hogy hol van a baki. Ezért visszament a metróra ahol Peternek azt a feladatot adta, hogy mentse meg Claire-t. Innen meg már tudjátok...

sztem a 20. rész egy 3. vlóság, realitás: Sylar elkapta Clarice-t, és felvette N. Petrelli "illúzióját", így senki sem keresi, esetleg Hiro sem szúrta le 5 éve a 20. részhez képest (erõltetett, de legalább mûködik 😊 azért csak esetleg, mert nekem meg az tûnt fel, hogy Sylar a regenerálódás képessége nélkül is elég masszív - többször is lelõtték már (legalábbis rálõttek, és hátrarepült - nem hiszem, hogy a golyó megállítása helyett inkább magát "röptetné hátra"), meg a Homecoming részben jó nagyot esett P. Petrellivel együtt, és még mindig él. szóval elkaphatott vmi "csótányembert" hehehe extra túlélõ képességekkel... a regenerálódás meg a gyorsaság miatt kell neki: Claire nagyon gyorsan reg.-ik, ami kellhet még egy szívós gringónak is. De az is lehet, hogy van olyan realitás, amiben Sylar nem szívós, és akkor élet-halál kérdése neki a reg. képesség.
nem tudhatjuk, hogy mennyi ilyen realitás lesz még 😊
ha valami nem illik a képbe, majd ráfogják 😊
Sephi
Hat spoiler ...

"Szal baszki... ok hogy erdekes meg minden... de annyi tulzas van benne hogy az mar faj. Viszont ezek a tulzasok lehet meg lesznek magyarazva...? Nem tudom... nekem naon nem teccet az elso evad... ennel a Lost fenyevekkel jobb"

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

trident
<#nyes>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Tim Kring se érti szerintem ezért küldi el Hiro-t a ....ba 😄 (múltba 😛)

trident
A sorozatokat általában nem szeretem, egyedül a twin peaks és az elit alakulat volt tartalmas, szórakoztató, megfogó...😊
Mostanában viszont asszonykapajtással rákattantunk a hõsökre. megnéztük mindet, tetszett is, igaz a sorozatnak vannak gyenge pontjai, de hát ez van, ez nem film, "csak" populáris sorozat. Egy dolog nem tiszta nekem.

Megértem, hogy a "jövõ nincs kõbe vésve", a "sötét jövõben", Hiro azt mondja, leszúrta Sylert, de regenerálódott. Viszont Clairmacáj él, sõt nem is keveredett a dolgokba... Ez az ami nem áll össze bennem, mert ugye Sötét jövõben Sylert leszúrja Hiro, de regenerálódik, visszamegy a jelenbe az üzenettel... de ugyanakkor a 20. részben Clair él...

Ez az ami nem teljesen tiszta, erre várnék választ, mert ez a pont nem tisztázódott bennem...😊

23 részes

...ahogy a tegnapi részt néztem, jöttem rá hogy "istenem, mennyi minden történhetne még..." pedig már csak három rész van ebbõl az évadból... jól tévedek?

Shiwo
nyah most jól beugrattál...azt hittem, hogy kijött Betty a csúnya lány (csak nem valami utalás <#hehe>) történetének folytatása.. ez, amit linkeltél, már vagy 2 napos..

burki6
precision
np 😊

Bazinga!

Zeroes <#hehe>

ssry ha volt már.
Malakai
Ûrgolyhók? 😊
Videókész film, boltban kapható a film forgatása elõtt!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kicsikiraly
az is igaz 😄 na most kéne Hiro 😄 elõremegy, összes részt letölti felrakja DVD-kre és elhozza nekünk xD

DFTBA &#3232;_&#3232;

LasDen
Szünet van....mit vársz?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kicsikiraly
offot ne plz. eddig olyan jól haladt ez a tápik offok nélkül ^^

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shiwo
én a képregényekkel elvagyok maradva..most tartok a 29. végén... amúgy megnéztétek a website-ot, ami a képregényben szerepel ? 😊
http://www.samantha48616e61.com/

thx mind2teknek.
a comic-ok tetszenek vkinek? ez a Hana Gilman-os elég sablonos...
van ezek közt vmi érdekesebb rész, vagy mind ilyen "40 kg-os kiscsaj szétrúg mindenkit" szintû? 😊
emléxem anno az X-menben volt egy Kitty Pride-sorozat, na az volt hasonló stílusú és nívójú 😊 /Rogue nagyságrendekkel érdekesebb karakter/
node még Hofinak is voltak gyenge pillanatai... akkor mit várok pár amcsi mangaõrülttõl? 😊

(ma ultraszenyó vagyok 😊 mindig ez van, ha fel vagyok dobva 😊
ProGabe
ez azért van,mert - értelemszerûen - minden peernek(seeder+leecher együttes neve) más és más netje van,különbözõ sebességgel töltenek fel.annál a fájlnál,ahol több ezren voltak,egyszerûen csak rossz bolyba kerültél,tehát pont rosszul seedelõ emberekhez csatlakoztál.ez sokszor elõfordul public trackereken,ilyenkor a legcélravezetõbb újraindítani a letöltést,és így másokhoz csatlakozol,remélhetõleg olyanokhoz akik nem fukarkodnak az upjukkal 😉

Shiwo
határeset.. volt amit leakartam szedni pont az említett torrentrõl..ezer fölötti seeder, négyezer feletti leecher és lasabban jött le, mint egy olyan verzió, mint aminél csak Xszáz s/l volt..

ProGabe
a torrent lényege:minél újabb valami,annál többen szedik,ergó annál gyorsabban jön le
még a public torrent oldalakon is villámgyorsan jönnek az új és népszerû,tehát várt dolgok.a privát oldalakon meg evidens,hogy ami új,az 95%-ban max-szal jön,persze ha 100Mbites a neted akkor lehet nem 😊

mininova most nem él,ezért EZT a linket adom(tulképpen ugyanaz a két oldal...),ez az egész évad,de minden kliensben ki lehet választani,hogy melyik fájlokat szedje le!
és ilyenkor,amikor lemegy egy évad,a részeket külön nagyon kevesen töltik,tehát ha így egyben szeded gyorsabb lesz,de mondom mégegyszer:ki lehet választani(sok kliensben a prioritással) hogy melyik fájlokat szedje le

még pár lúzer kérdés:

hozzá kell adnom a peer-ekhez párat, hogy gyorsabb legyen a letöltés? (25k/sec, de volt kevesebb is) uTorrent 1.6.1 van, most torrentezek elõször (jav.: másodszor 😊, de az alapokat ismerem. régebben eMule-oztam, gondolom, sokban hasonlítanak.
OFF azért mostanság láttam pár gyenge részt, pl. amikor "megfertõzött" egy csillagot az SG-1 csapat, és vissza kellett állítani a status quo-t a csillag infravörös színképeltolódása miatt... na az dögunalom volt.

ON a Heroes legalább csak akkor unalmas, amikor az érzelgõs részek jönnek 😊 de az nem tart ki egy epizódig (amúgy szemantikailag nem is helyes megjelölés az epizód, de ha már a készítõk ezt használják, hát üsse kõ...) 😊))))))))))))))))))))))))))))))
azta! van olyan, ami 1w 5d alatt jön le 😊
a 39 seed / 223 leecher arányokat felejthetem is el?

nem akarom "Tapasztalt torrentezõk segítenek..." topikká alakítani ezt, de akad vki, aki pár tippet megoszt egy kezdõvel? 😊

dualDUB-os avihoz külön kodec vagy ilyesmi kell?

na, szóval kösz a türelmet 😊 meg a tippeket...
Shiwo
musthave season 1-10.

köszi a tippeket.
pár rész már le is jött - lassabb ugye a torrentezés a UTube-nál, de legalább full extrás 😊
most már csak a 4. és a 6. nem tiszta - de már tisztul 😊 ahogy jön a torrent (még jó, hogy más sorozatot nem nézek 😊
azaz néha a csillagkaput, de ott már totál nem vagyok képben...

ha abban (SG-1) van vmi musthave rész, szívesen venném, ha torrentet vagy vmi támpontot küldene vki. elõre is thx.