Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFTBA ಠ_ಠ
lehet, pont az lesz a veszte, hogy õ Peterrel ellentétben nem tudja megállítani az idõt. viszont Peter valahogy elveszítheti a regenerálódó képességet, különben nem lenne egy nagy srég heg a homlokán 2012-ben.
thank U very much. A [email protected] el tudnád nekem küldeni a poweriso telepítõ fájlt? (felraktam a download.com-ról, de az csak 300 MB-ig imidzsel. a daemon tools meg nem viszi a .daa-t. szerencsére ezek a progik <1 M😎
gondolom, van crackelt 😊
fene ebbe a sok SW-be 😊 egy filmemnek nincs hangja, azaz nem játsza le a MPlayer...
szóval nagyon kösz, bárki is küldje el a poweriso-t:
[email protected]
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
DFTBA ಠ_ಠ
Vannak benne olyan részek ahol rendesen paráztam, hogy most mi lesz (mikor Peter Claire után szaladva elkezd világítani). Nekem sokakkal ellentétben nagyon tetszett Niki/Jessica karaktere is, örültem mikor Jessica átadta az irányítást. Parkman kis "magánakciója" tényleg hülyeség volt, Ando megmentésével sem voltam kibékülve Sylar simán kinyírhatta volna annyi idõ alatt. A Vol2-s bevezetõ poénos lett hála Hironak 😊
Tényleg Petrelli mama és Simone apjának képessége nem derült még ki? (Gondolok itt a képregényekre, azokat még nem olvastam)
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Sylert valóban jól formázták meg, jellemábrázolás és jellemváltozás szintjén, szerintem ez is jobban kiemeli a többi közzül, ráadásul néha megfogható a mániás õrülete. Az accony reá szavaz én pedig a még túl emberi, de már felülemelkedõ Hiro-ra (szeptembertõl meg majd látjuk).
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
*.daa
mivel játszható le? ill. ha kodekkel a media pleyer is megteszi, akkor milyen kodeket töltsek le hozzá? elõre is thx.
azt csak megjegyeztem, hogy tetszett, amit Isaac utolsó képregényében rajzolt meg, az az egyik jövõben 'valósult meg'... 😊
Clairmaci azért él,mert Future-Hiro visszament,figyelmeztette Petert,aki megmentette.Future-Hiro visszatért,és csak számára volt furcsa 2012,hiszen õ abban a hitben élt,hogy Clair halott,de mint írtam,Peter figyelmeztetésével ezt elkerülték.de ezeket mind kibeszéltük,olvassatok vissza,a dátumot figyelve nem futhattok bele spoilerbe,vagy még egyszerûbb sorozatjunkien rákeresni,hiszen ott részekre le vannak bontva a hozzászólások
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
viszont az utolsó képregény, a 20. részben (vagyis a mostaniban) az nagyon durván beütött, azon nagyon nevettünk akivel néztem 😄 (fecskendõs jelenet)
Az egyedüli aki nem tetszik karakterileg az DL volt.
Hiro megszerezte a kardot, így elindult Sylar után. Az ominózus napon leszúrta Sylart, de õ már korábban megszerezte Claire képességét a végzõsbálon, úgyhogy regenerálódott. Hiro nem tudta hol rontotta el, ezért elkészítette az az "idõmodellt" (azok a madzagokon felfüggesztett újságfecnik) rájött hogy hol van a baki. Ezért visszament a metróra ahol Peternek azt a feladatot adta, hogy mentse meg Claire-t. Innen meg már tudjátok...
nem tudhatjuk, hogy mennyi ilyen realitás lesz még 😊
ha valami nem illik a képbe, majd ráfogják 😊
"Szal baszki... ok hogy erdekes meg minden... de annyi tulzas van benne hogy az mar faj. Viszont ezek a tulzasok lehet meg lesznek magyarazva...? Nem tudom... nekem naon nem teccet az elso evad... ennel a Lost fenyevekkel jobb"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Mostanában viszont asszonykapajtással rákattantunk a hõsökre. megnéztük mindet, tetszett is, igaz a sorozatnak vannak gyenge pontjai, de hát ez van, ez nem film, "csak" populáris sorozat. Egy dolog nem tiszta nekem.
Megértem, hogy a "jövõ nincs kõbe vésve", a "sötét jövõben", Hiro azt mondja, leszúrta Sylert, de regenerálódott. Viszont Clairmacáj él, sõt nem is keveredett a dolgokba... Ez az ami nem áll össze bennem, mert ugye Sötét jövõben Sylert leszúrja Hiro, de regenerálódik, visszamegy a jelenbe az üzenettel... de ugyanakkor a 20. részben Clair él...
Ez az ami nem teljesen tiszta, erre várnék választ, mert ez a pont nem tisztázódott bennem...😊
DFTBA ಠ_ಠ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://www.samantha48616e61.com/
van ezek közt vmi érdekesebb rész, vagy mind ilyen "40 kg-os kiscsaj szétrúg mindenkit" szintû? 😊
emléxem anno az X-menben volt egy Kitty Pride-sorozat, na az volt hasonló stílusú és nívójú 😊 /Rogue nagyságrendekkel érdekesebb karakter/
node még Hofinak is voltak gyenge pillanatai... akkor mit várok pár amcsi mangaõrülttõl? 😊
(ma ultraszenyó vagyok 😊 mindig ez van, ha fel vagyok dobva 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
még a public torrent oldalakon is villámgyorsan jönnek az új és népszerû,tehát várt dolgok.a privát oldalakon meg evidens,hogy ami új,az 95%-ban max-szal jön,persze ha 100Mbites a neted akkor lehet nem 😊
mininova most nem él,ezért EZT a linket adom(tulképpen ugyanaz a két oldal...),ez az egész évad,de minden kliensben ki lehet választani,hogy melyik fájlokat szedje le!
és ilyenkor,amikor lemegy egy évad,a részeket külön nagyon kevesen töltik,tehát ha így egyben szeded gyorsabb lesz,de mondom mégegyszer:ki lehet választani(sok kliensben a prioritással) hogy melyik fájlokat szedje le
hozzá kell adnom a peer-ekhez párat, hogy gyorsabb legyen a letöltés? (25k/sec, de volt kevesebb is) uTorrent 1.6.1 van, most torrentezek elõször (jav.: másodszor 😊, de az alapokat ismerem. régebben eMule-oztam, gondolom, sokban hasonlítanak.
ON a Heroes legalább csak akkor unalmas, amikor az érzelgõs részek jönnek 😊 de az nem tart ki egy epizódig (amúgy szemantikailag nem is helyes megjelölés az epizód, de ha már a készítõk ezt használják, hát üsse kõ...) 😊))))))))))))))))))))))))))))))
a 39 seed / 223 leecher arányokat felejthetem is el?
nem akarom "Tapasztalt torrentezõk segítenek..." topikká alakítani ezt, de akad vki, aki pár tippet megoszt egy kezdõvel? 😊
dualDUB-os avihoz külön kodec vagy ilyesmi kell?
na, szóval kösz a türelmet 😊 meg a tippeket...
pár rész már le is jött - lassabb ugye a torrentezés a UTube-nál, de legalább full extrás 😊
most már csak a 4. és a 6. nem tiszta - de már tisztul 😊 ahogy jön a torrent (még jó, hogy más sorozatot nem nézek 😊
azaz néha a csillagkaput, de ott már totál nem vagyok képben...
ha abban (SG-1) van vmi musthave rész, szívesen venném, ha torrentet vagy vmi támpontot küldene vki. elõre is thx.