Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
akkor ez az a candice = betty dolog a képregénybõl van, amit nem tudtam mire vélni...
a tettetésen kívül persze lehet egy mátrixos "residual self-image" magyarázat is (a bugon kívül), azaz olyan sokat használja ezt a candice-álcát, hogy mindig ilyen, amikor nincs tudatánál. claire sem tudatosan regenerálódik... bizonyos képességek tudat alatt is mûködhetnek.
no mewg persze a képregényt nem olvasók (mint én) nem értenék, ki az a bige... (hacsak nem a kövér néger csaj a betty, aki a szavazófülkébe vitte micah-t)
vagy ez is olyan, mint a 3. realitás 😊
bár sztem még bekövetkezhetnek azok az események, amik a 2012-ben "voltakhoz" vezetnek: nathan valahogy túlélte (pl. egy bizonyos magasság után peter magától tudott repülni, függetlenül attól, hogy akkor elvileg nem robbanhat 😊, sylar is él (véres csík a csatornába!), majd elkapja nathant, betty/candice-t, aztán claire-t, elnõk-álcában k..ja a first ladyt és vadászik az x-menre 😊
vagy vereségét belátva, hamuval szórja be a fejét, és megígéri, jófiú lesz 😊 és a "mumusnál is rosszabb" megafõgonosz ellen lép fel...
arra nem emléxem még, hogy a jó memóriájú csaj (charlie) fejét is meglékelték (mert akkor sylarnek elég gyors lehet a tanulási képessége), vagy betegségben halt meg. hiro lemondott a megmentésérõl, de ez azért van, mert kételkedett saját képességeiben, vagy mert belátta, hogy agytumorral vagy mivel ígyis-úgyis kampec...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amúgy amikor petya robbanni "akart" esténként, mindig röhögtem, hogy nem robbanhat (persze õ nem tudhatja), mert NYC NAPPAL robbant fel, épp amikor Hirot elkapják a zsernyákok, és kihallgatják I. Mendez lakásán. Persze az nem volt egy korrekt robbanás, mert az atomvillanás ELÕTT volt a lökéshullám (hanyadik rész is az?), de ez valszeg nem azt jelenti, hogy cancel that... persze sokféle realitás létezhet, amiben akár este is felrobbanhat petya... viszont nem értem, mire írtátok, hogy candice nem változott vissza, mikor niki kiütötte. amit én láttam, abban bizony barna lett (arccal lefelé fekszik, így nem biztos, hogy ugyanolyan, de a ruhájától kezdve minden megváltozik, amikor kifexik, és feltételezhetõ, hogy vissza"változott" ill. megszûnt az illúzió)
arra lennék még kíváncsi, 1671-ben volt-e teljes napfogyatkozás Japánban, Kyoto környékén... 😊
ja hogy senki és én is csak most láttam meg véletlenül hogy tölthetõ 😮
tulajdonképpen egy extra-részletes "így készült" és "kulisszák" mögött több részben (Y)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nah ezaz 😊 biztos nem direkt írtad így, de ezalapján a mondat akapján is "használni" kell a közelében a képességet..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
biztos unjátok már, de kiváncsi vagyok rá.
ugyebár slyar eredeti képessége, hogy jól átlátja a dolgokat és nagyon könnyen kezeli õket. ezért nem robban fel.
Peter viszont át tudja venni mások képességét. Akkor miért nem vette át Sylar eredeti képességét és akkor nem robbant volna fel.
http://sum41.uw.hu
Csináltam hozzá subot is, Hayden rulez! 😄D
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
"shake that ass,watch your step!"

BUDA > miskolc.
Nem baj, nem fogsz hiányozni!
DFTBA ಠ_ಠ
Ezt láttátok már??
Én most láttam elõször...ahogy néztem a jelenetek többsége az elsõ részbõl van....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
En nem tudom.... szal en nem szoktam fikazni sorozatokat mert magam is nagy sorozat junkie vagyok de ez meg az Invazio-nal is gyengebb volt.
Nem varom a masodik evadot.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
2 lehetõség van, vagy tényleg tetteti vagy (ez valószínûtlenebb) a készítõk bennehagytak egy ilyen bugot :|
Bazinga!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Fontosabb dátumok: 09.24: Chuck, Heroes, Journeyman
sorozatjunkie.hu
ugyebár van új képregény is
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
One man\'s hero, is another man\'s demon...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1173034772
:\
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!