Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
This Account Has Been Suspended
REALista
This Account Has Been Suspended

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

thx
akkor ez az a candice = betty dolog a képregénybõl van, amit nem tudtam mire vélni...

a tettetésen kívül persze lehet egy mátrixos "residual self-image" magyarázat is (a bugon kívül), azaz olyan sokat használja ezt a candice-álcát, hogy mindig ilyen, amikor nincs tudatánál. claire sem tudatosan regenerálódik... bizonyos képességek tudat alatt is mûködhetnek.

no mewg persze a képregényt nem olvasók (mint én) nem értenék, ki az a bige... (hacsak nem a kövér néger csaj a betty, aki a szavazófülkébe vitte micah-t)
vagy ez is olyan, mint a 3. realitás 😊
bár sztem még bekövetkezhetnek azok az események, amik a 2012-ben "voltakhoz" vezetnek: nathan valahogy túlélte (pl. egy bizonyos magasság után peter magától tudott repülni, függetlenül attól, hogy akkor elvileg nem robbanhat 😊, sylar is él (véres csík a csatornába!), majd elkapja nathant, betty/candice-t, aztán claire-t, elnõk-álcában k..ja a first ladyt és vadászik az x-menre 😊
vagy vereségét belátva, hamuval szórja be a fejét, és megígéri, jófiú lesz 😊 és a "mumusnál is rosszabb" megafõgonosz ellen lép fel...

arra nem emléxem még, hogy a jó memóriájú csaj (charlie) fejét is meglékelték (mert akkor sylarnek elég gyors lehet a tanulási képessége), vagy betegségben halt meg. hiro lemondott a megmentésérõl, de ez azért van, mert kételkedett saját képességeiben, vagy mert belátta, hogy agytumorral vagy mivel ígyis-úgyis kampec...
ProGabe
mert candice-szé változik,miközben õ betty,ezt a képregényekbõl lehet tudni.tehát az a test amit végig láttunk,az is illúzió volt.amúgy nem arccal lefelé fekszik 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

na, megnéztem. jó volt. a p. p. vs sylar persze kiábrándítóan röpke menet 😊 volt.
amúgy amikor petya robbanni "akart" esténként, mindig röhögtem, hogy nem robbanhat (persze õ nem tudhatja), mert NYC NAPPAL robbant fel, épp amikor Hirot elkapják a zsernyákok, és kihallgatják I. Mendez lakásán. Persze az nem volt egy korrekt robbanás, mert az atomvillanás ELÕTT volt a lökéshullám (hanyadik rész is az?), de ez valszeg nem azt jelenti, hogy cancel that... persze sokféle realitás létezhet, amiben akár este is felrobbanhat petya... viszont nem értem, mire írtátok, hogy candice nem változott vissza, mikor niki kiütötte. amit én láttam, abban bizony barna lett (arccal lefelé fekszik, így nem biztos, hogy ugyanolyan, de a ruhájától kezdve minden megváltozik, amikor kifexik, és feltételezhetõ, hogy vissza"változott" ill. megszûnt az illúzió)

arra lennék még kíváncsi, 1671-ben volt-e teljes napfogyatkozás Japánban, Kyoto környékén... 😊

ProGabe
Heroes Unmasked-ot ugye mindenki ismeri?
ja hogy senki és én is csak most láttam meg véletlenül hogy tölthetõ 😮

tulajdonképpen egy extra-részletes "így készült" és "kulisszák" mögött több részben (Y)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

reméelm Pitõr vmi csinál a hajával,és ez csak egy nyári frizura
Csibe001
Claire-el Nathan van, Sylar-el meg Niki.

ki van Claire re és Sylarrral?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Heroes world tour kép
Shiwo
"fel kell idéznie egy érzelmet, amit akkor érzett amikor valaki használta a közelében a képességet"

nah ezaz 😊 biztos nem direkt írtad így, de ezalapján a mondat akapján is "használni" kell a közelében a képességet..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
amúgy meg ha nem jött volna le a kommentembõl, ez csak feltételezés, hogy azt tudja átvenni...igazság szerint elõrõl végigkellene nézni a sorozatot ahhoz, hogy megerõsítést nyerjen a dolog..

Nem igazán, de fel kell idéznie egy érzelmet, amit akkor érzett amikor valaki használta a közelében a képességet. Na most ha azt se tudja, hogy hol és mikor vette át, akkor ez elég nehéz. Ebbõl adódott a probléma is, amikor nekiállt felrobbanni.

Shiwo
úgy hogy amikor Peter leugrott a tetõrõl, akkor a tesója felreppent, hogy elkapja -> használta mellette a képességét..

LasDen
és akkor a tesójájét hogy vette át???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Shiwo
mondjuk nem tom volt-e rá példa/ellenpélda, de mi van, ha olyan képességet tud csak átvenni, amit használnak is a közelében..

lehet átvette csak nem jött rá

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

drowns41
Újabb kérdés merült fel Sylar és Peter párharcával kapcsolatban 😄
biztos unjátok már, de kiváncsi vagyok rá.
ugyebár slyar eredeti képessége, hogy jól átlátja a dolgokat és nagyon könnyen kezeli õket. ezért nem robban fel.
Peter viszont át tudja venni mások képességét. Akkor miért nem vette át Sylar eredeti képességét és akkor nem robbant volna fel.

http://sum41.uw.hu

Szolnokboy1
Bring it on: All or Nothing

Csináltam hozzá subot is, Hayden rulez! 😄D

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Fido4life
ez melyik filmbõl van ?

precision
<#finom>

Bazinga!

ProGabe
dehogynem,csak õõõ izé õõõ <#idiota>

jax
Az nem véletlen "Shake ya ass, but watch yourself" ? 😄

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

ProGabe
akarod mondani:csak azt kellett volna felvennie 😄DD

"shake that ass,watch your step!"

szucsy89
lol, nincsenek még ilyenek?<#idiota><#szeret><#finom>
Carlos
Azért egy tangát felvehetett volna...

Þór vígi þessi rúnar

<#finom>
densz densz csirlida ;\

BUDA > miskolc.

Igen, õ is elmondta, és én is. Mi a problémád?

Szerintem meg azért fórum a fórum ,hogy mindeki elmondja a véleményét akár pozitív akár negatív...

"Nem varom a masodik evadot."

Nem baj, nem fogsz hiányozni!

Kicsikiraly
<#schmoll2><#schmoll2><#duhos2><#duhos2><#pardon1>

DFTBA &#3232;_&#3232;

precision
<#wilting><#hehe>

Bazinga!

Kicsikiraly
<#eljen> csak meg nem tudok franciaul 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

LasDen
http://youtube.com/watch?v=lulbk1o_ViM
Ezt láttátok már??
Én most láttam elõször...ahogy néztem a jelenetek többsége az elsõ részbõl van....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Ahogy érzed...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sephi
Na megneztem az elso evadot.

En nem tudom.... szal en nem szoktam fikazni sorozatokat mert magam is nagy sorozat junkie vagyok de ez meg az Invazio-nal is gyengebb volt.

Nem varom a masodik evadot.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

burki6
azt tuti nem mert a niki/jessica alakot megszûntette a kiütés

precision
szerintem az illúzió megtartását kell akarnia, és ha ki van ütve, megszûnik a képesség, ergo vissza kellett volna változnia

2 lehetõség van, vagy tényleg tetteti vagy (ez valószínûtlenebb) a készítõk bennehagytak egy ilyen bugot :|

Bazinga!

Pharaoh
Lehet a visszaalakulást, vagyis az illúzió megszünését is akarnia kell. Hisz akkor alvás közben is mindig visszaalakulna.

Shiwo
nahja..jó kérdés..lehet, hogy nem ájult el, csak tettette, hogy megussza a többi pofont...

Szolnokboy1
még mindig nem értem, hogy Candice (akarom mondani Betty) miért nem alakult vissza, mikor Niki kiütötte :-/

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

ProGabe
Az NBC, a FOX majd egy hónapos premiercsúsztatásával szemben, ugyanakkor indítja a sorozatait, mint tavaly, így a Heroes rajongók is például napra pontosan 1 évvel az 1×01 után kapják meg a 2×01-et.

Fontosabb dátumok: 09.24: Chuck, Heroes, Journeyman

sorozatjunkie.hu

ugyebár van új képregény is

Neogan
Én nem modtam hogy õ az apja csak a színész ugyanaz. Amúgy én is erre az õs-dologra gondolok.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Shiwo
nem biztos, hogy az apja..lehet csak egy õsét játsza el..

Neogan
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utánanéztem, a "Generations" jelenetben látható Kenseit ugyanaz a George Takei játssza mint aki Hiro apját. Szóval lesznek még itt meglepetések 😊

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Kicsikiraly
hát épp ezért mondtam 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Malakai
Jah, szóval minden spoiler tag nélkül be lehet írni, hogy >> >> >> Peter le se szarja, hogy meg tudja állítani az idõt, Sylart meg úgyse lehet megállított idõnél megsebezni. 😊 Azért csak lekicsinyítettem.. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

igen, most látom énis:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1173034772

:\

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!