Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

határeset, elfogadjuk :]

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Flamer
omg reklám :C

http://loal.atw.hu

"Az idei San Diego-i Comic Conon is megerõsítette a hírt, hogy Smith rendezi a Heroes: Origins címû hatrészes minisorozatot. A Hõsök spinoff szériájában minden epizód egy korábban még nem ismert, szuperképességû emberrõl szól, akik közül a nézõk beszavazhatják kedvencüket a Heroes harmadik évadába."

Nem is tudtam, hogy Kevin Smith fogja csinálni. Akkor még jó, hogy elbukott az új filmterve, mert most kénytelen koncentrálni erre a melóra! 😄

Majd Online TV-n a blogomon! Lásd címet profilomban

Nézed a sorozatokat! Nincs véleményed? Nekem van: http://sorozatguru.info

wow ez hol? 😄

Augusztus 24-25 Heroes-maraton!

Nézed a sorozatokat! Nincs véleményed? Nekem van: http://sorozatguru.info

úgyis ez lesz. 😊

Flamer
hungarise kiejtés. 😄 máskor szájlert írok. sry. 😄

drowns41
az kemény lenne ha sylar átállna a jókhoz 😄

http://sum41.uw.hu

Kicsikiraly
Sylar. nem Syler. kicsit zavaró h mindenki félreírja.

DFTBA ಠ_ಠ

Flamer
Syler: "God help us all" 😄ASDASD

ProGabe
jaaa,hát azt nem mondtad 😊

"The fate of humanity itself hangs in the balance!"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

=)

de angolul, úgy menõbb xD

ProGabe
"Az emberiség jövõje forog kockán!"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mit mond a végén Mohinder?

Shiwo
mondjuk érdekes, hogy David Anders játsza Takezo Kensei-t...ez utóbbi név eléggé ázsiai..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

szucsy89
áá zsíír, már várom a szeptembert
ProGabe
2. évad promó

jó sok rácsodálkozás van benne 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sylar mondata durva,talán az új fõgonosz csinálja azt a látomást?és talán így akar vele szövetségre kerülni?igaz az nem lenne túl képregényes,mert azokban általában megöli a konkurenciát az új ellenség

"pedig a megfelelõ óvatossággal bánva vele istencsászár dógokat lehet mûvelni ^^"

rájöttek, hogy nem megy, így le kellett korlátozni a charlie-dologgal, ráadásul éppen ezért ki is vonták hirót a sztoriból.
😄

szucsy89
<#hehe>
Shiwo
volt hogy beteg voltam, és stargate-bõl megnéztem 1 nap alatt egy komplett évadod

szucsy89
3nap?o.O
egész nap ezt nézhetted akkor...8rész 1 nap alatt...mondjuk én meg a szökéssel voltam így egy nap 4-5részt is megnéztem, bár az még suliidõben volt, nyáron más
pedig a megfelelõ óvatossággal bánva vele istencsászár dógokat lehet mûvelni ^^

nah megnéztem 3 nap alatt az elsõ szezont és nagyon tetszett, csak az idõutazást nem kellett volna belekeverni sztem, lásd pillangó effektus

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

precision
welcome in the club ! 😊

Bazinga!

trident
szév dö torrent, sév dõ võrd. 😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ProGabe
A Hõsök rajongóknak jó hír, hogy a Tv2 hivatalosan nem értékeli bukásnak a sorozat hazai szereplését, ezért várhatón élnek majd opciós jogukkal, és megvásárolják a második évadot is. De Hiro a világot a szinkronmunkálatok miatt már csak januárban mentheti meg.

forrás:comment.blog.hu ami ugyebár=index.hu

Jó, de amikor õk elkezdték, akkor a másik oldal (WoH) valahol 26-ik rész körül vagy járt .... 😞

macselek
<#pias><#finom>

Zomil
jah 44 részböl 19 kész van xD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kenje a hajár a Képregény.NET, az õ fordításuk miatt állt le a World Of Heroes fordítás ezer éve és még mindíg nem érték utól az ottani fordítást SE? Azta meg kijött egy halom rész.
Ha ennyire nyögvenyelõsen megy, akkor nem kellett volna bevállalniuk. 😞
Zomil, szerintem itt a fejlécben lévõ WoH linken keresd meg, ott sokkal alõrébb jár a fordítás.

precision
angolul a banner 1. linkje
magyarul a 2. link (itt 19 rész van meg asszem) vagy www.kepregeny.net, itt tovább is asszem

Bazinga!

Zomil
a képregényeket meg lehet valahol magyarul találni? 😊
v ha nem akkor angolul merre vannak?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

precision
ehhez vajon van e vagy lesz e felirat? 😊

Bazinga!

Arnoux
Talán Hiro apja Kaito lehet az. Wikipedian találtam egy ilyet: "Kaito has implied that he has a power, but has not yet revealed it. (Landslide)" Talán össze is jönne mert az utolsó rész végén ez a Kaito férfi játszotta az egyedüli lovast. Talán a Generations feldolgozza az egész Nakamura családot.

LasDen
nem Peter az, mert pt lazán megkereste a kiscsaj....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mondjuk nem a peter lehetett az a valaki ?
neki is sok kepessege van, lehet a kiscsajt azt hitte ettol gonosz

Arnoux
megnéztem a szótárban, a boogey azt jelenti, hogy mumus. Szal szerintem nem sok köze van egymáshoz. Egyébként elég figyelmes vagy, hogy ezt kiszúrtad<#nevetes1><#worship>

precision
SPOILER lehet talán vkinek ezért csak az olvasson tovább aki a képregényeket olvasta

Ugye a kislány boogeyman -nek nevezte ezt a valakit, és az egyik pdf -ben, amikor a Haiti múltját mutatják be akkor van ott egy ember aki terrorban tartotta a Haitiék falvát, õt Boogeyman -nek hívják. Lehet hogy véletlen egybeesés, de lehet hogy rá gondolt a kislány is.

Bazinga!

Shiwo
megtudja találni, csak nem szívesen keresi, mert akkor a fickó "látja" õt.. gondolom vmi olyasmi lehet, mint a tengeralattjáróknál az aktív szonár..ha a kiscsaj kiküldi a keresõjelet, azt a "titokzatos" fickó észleli.. amúgy nem tudni, hogy ki õ, valszeg a 2. évadban fog feltünni.. mondjuk sztem az se biztos, hogy gonosz az a fickó, csak a kislány fél tõle, mert érzi, hogy érzékeli õt a csávó..

Arnoux
Hello! Végignéztem az összes heroes részt és az utolsóbol valamit nem értek. Van az a kiscsaj aki szinte bárkit meg tud találni. Aztán mondja, h egy valakit nem tud. Kérdezik tõle, h olyan mint a mumus (Syler)? Azt mondja, h nem. Utána azt, hogy az a férfi is képes látni õt. Ki lehet az a valaki akinek ugyan olyan képessége van?

precision
hát egy befejezõ részhez nemtom miért kell csábítani... aki eddig is nézte úgyis megnézi az utsó részt, aki meg nem nézte, nem fogja csak az utsó részt megnézni

Bazinga!

LasDen
meg amúgy is vmivel csábítani kell az embereket a megnézésre....és erre a spoilerek nagyon alkalmasak....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
csakhogy mivel nem tudják,hogy pontosan mit is látnak - veled ellentétben - nekik az nem spoiler!

Shiwo
hmm..most láttam a teve kettõn a heroes uccsó részének reklámját..sztem 1 csomó dolgot lelõnek benne..tom sajnálni azokat, akik a tévében nézik..

Pharaoh

ProGabe
akkor csak nektek,nekem jön lefele 😊

szerk:hát ezõõõ,maradjunk annyiban,hogy nem vesztettetek sokat 😄