12300
-
#6712 Ha kiadják a második évadot dvd-n, biztos felteszik rá extrának. -
#6711 húú akármelyik részt is adják le, én kiváncsi leszek a másik verzióra is...bár sztem azt sose fogjuk megtudni mi lett volna a másik... -
#6710 Hogy mindig nekünk kell szívni :C
Tényleg kíváncsi lennék az okokra, habár tényleg leginkább ez a gyilkolászós a legjobb magyarázat rá. -
#6709 szal megit pár hónap szünet lesz? -
#6708 a 11-es rész a volume 2 záró része és akko ennyi lenne??? az szívás... -
#6707 hát 11 rész az nem túl combos :( -
#6706 Ja én is most olvastam el a teljes cikket. Szóval aza lényeg, hogy ha a 11. rész tv-ben való leadásáig nem tud megegyeznia csatorna az írókkal, akkor ezt adják le, és ez egyben évadzáró is lesz (lehet) szóval valszeg ha ez a B verzió kerül majd adásba akkor ennyi volt a 2. évad. -
#6705 Reméljük hogy pozitív értelemben sikerül majd változtatniuk... -
Cat 02 #6704 "fejezetzáró" ? -
#6703 nem feltétlenül a 11-es részben kell megölni vkit.....sztam csak annyi, hogy túl gynege lett és jobbat akartak.....v vmi durva befejezést...... -
#6702 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem lehet, hogy valaki olyat nyírtak ki a 11. rész végén (amiről a hírek legutóbb szóltak, hogy a régi csapat tagja), aki nélkül már a 12-13. részben is láthatü volt, hogy nagyon döcög a sztori és nem lesz ez így jó, és még gyorsan csinálni kell valamit és végül nem ölnek semmi nagy szereplőt a 11. részben? Jó lenne! -
#6701 Haydent dugják azóta mint a bizonyos biciklit:DDD -
Cat 02 #6700 én is azért kérdem :) -
#6699 36 centi van közöttünk -
#6698 egy a bajom a nővel hogy túl kicsi -
bigdadylacika #6697 Nem mind1. Ugyis visszaregenerálódik neki. :-)
ez a west egy szerencsés gyerek ;-) -
#6696 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igazából Clairet "megszexuálták" miután meghalt. Még az első évadban. Az orvos mondta, hogy meztelenül találták. Tehát már nem szűz. Amúgy ez amerika, ez a West is megfogja hamar :) -
Cat 02 #6695 18+
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Claire örökre szűz marad ?
-
#6694 én is. dübörög az :) -
#6693 azt kizártnak tartom -
#6692 vagy nem megy a szekér, és leáll a project ? -
#6691 hát érdekes... lehet hogy időközben változtattak a sztorin? -
bigdadylacika #6690 Sorozatjunkie: "Nem tudom, hogy érdemes-e valami extrát belegondolni, de még elég friss a hír és nincs semmi háttérinfó sem, így nem tudni, hogy mit jelent, de az NBC leállította a jelenleg 13-14. részét forgató Heroes felvételeit és a fejezetzáró 11. rész végének újraforgatását kérte..." -
#6689 én is hasonlóra gondoltam de nem mertem leírni. xD -
#6688 Noahnak az a képessége hogy ha leveszi a szemüveget és a süt a nap, meg tud égetni a hangyákat. Ha tovább fejleszti akkor tüzet is tud gyújtani vele. -
#6687 hát az már gázos lenne a sorozatban sztem, ha neki is lenne képessége -
#6686 és ez is ték volt xD (23:23) -
#6685 az nem a képességre utalt sztem....ott az volt, hogy Ivan monta asszem hogy én tanítottalak meg minden és arra válaszolta.....szóval az sztem a kínzás módszereire utalt mint a képességére, de ttől függetlenül lehet neki, bár sztem az szar lenne... -
#6684 noahnak is lehet hogy van képessége. Ivannak mondta: ne kelljen megmutatnom mire vagyok képes -
#6683 ha kiderülne hogy van képessége legalább mindig lenne kin kisérleteznie :D -
#6682 nahja..sanszos.. -
Cat 02 #6681 loal, vagy vmi szuperszervezete van (ugye túléli a vírust) -
#6680 Sureshnek emberfeletti módon tud genetikuskodni...... -
#6679 lol ugyanaz:D -
#6678 Alejandro have a anti-Maya skill. De tényleg. Neki van. Mohindernek...meg a nővérének volt...akkor neki is lenne? :\ -
#6677 Alejandronak van..semlegesíteni tudja Maya képességét... -
#6676 Alejandronak van is.....miko Naya lezúz mindenkit akkor ő lenyugtatja és közbe feléleszti akik megmurdáltak Maya miatt..... -
#6675 Alejandronak van is... -
Cat 02 #6674 ha már képesség: Alejandronak is kéne lennie nem ?
ill banerban van Mohinder is ... -
#6673 ez elég jó képesség :D