Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg nem emlékszem pontosan, mi volt ezzel a vírus dologgal? Mohindernek miért áll érdekében ilyet fejleszteni? vagy csak horog miatt kellett, hogy bekerülhessen a céghez?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Félúton járok kb., estig 99%, hogy meglesz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szerinted mit csinál éppen Kenny?
Sõt,ha nem is fordít éppen,
Akkor is kezet csókolhatsz neki.
egy elveszett Petõfi lakozik Benned <#idiota>#idiota>
...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nem igaz hogy ennyi türelmed sincs!szerinted mit csinál éppen Kenny?sõt,ha nem is fordít éppen,akkor is kezet csókolhatsz neki...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kenny
yeaa én vagyok az 57.
24 - Exile -Nov.23
szerintem premiernek ez a rész tökéletes volt,sok szálat kezdtek el benne szõni,ahogy kell
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Bazinga!
nfo: "A másikban benne van 10 másodperc reklám, amit elfelejtettek kivágni. Pedig annak jóval szebb a képe is. Ez viszont megszokott méretû.
FELIRAT A HDTV-XOR-HOZ LESZ ELÕBB!"
Bazinga!
szal link plz!<#gun>#gun>
Kojiro ergo sum.
Viszont ma jön az új House 😊)
Igen, Kenny csinálja és Kenny már meg is nézte a hozzávaló 2x01-et és Kenny úgy gondolja, hogy a béka segge alatt sincs ahhoz képest, amilyennek lennie kellett volna. Na jó, azért annyira nem gáz, de nem is egy világmegváltás.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Bazinga!
Szerintem Zseniális. Aki a filmjeiben csak az erõszakot látja meg azt sajnálom.
Senkit sem akarok meggyõzni de pl: a Ponyvaregény értlem a végén van. Mikor a néger bérgyilkos a Biblából idéz és arõl beszél hogy õmeg akar változni.
Én szertem a Heroes sorozatot is ,de ez nem egy maradandó alkotás.nem fog fenn maradnia a neve,annyira azért nem jó.
Mellesleg Tarantino rendezett már sorozatot a Helyszínelõkben egydupla epizódot. És remek lett.
Én sajnálom hogy nem vállalta egy a Heroes rendezését. Remek dolgokat udott volna kihozni belõle Pl: meghökkentõ váratlan fordulatokat, feldoba volna az idõnként laposodó történetet, stb ,stb.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF