Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
õõõõ, oké, hogy amnéziás, de ha így kapásból ellökte a csávót, akkor kapásból lazán ki tudott volna jönni, szerintem 4 hónapig bezárva lenni igencsak életveszélyes helyzet, hogy kitörjön belõle az ösztön.

meg nem emlékszem pontosan, mi volt ezzel a vírus dologgal? Mohindernek miért áll érdekében ilyet fejleszteni? vagy csak horog miatt kellett, hogy bekerülhessen a céghez?

ScarY MAN
de kezet azért csak csokolhat neked xD nem? xD

...

trident
<#worship>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

De fordítok éppen, szóval...😄DD.

Félúton járok kb., estig 99%, hogy meglesz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

a.carkey
Melyik verzióhoz csinálod?

A medve nem játék.

precision
😄DDDDDD

Bazinga!

ScarY MAN
Nem igaz hogy ennyi türelmed sincs!
Szerinted mit csinál éppen Kenny?
Sõt,ha nem is fordít éppen,
Akkor is kezet csókolhatsz neki.

egy elveszett Petõfi lakozik Benned <#idiota>

...

feliratok.hu meghót ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kojiro
én alámondást szeretnék!!!
mikorra lesz? <#hehe>

Kojiro ergo sum.

ProGabe
minél többször kérdezed meg,annál késõbb lesz!
nem igaz hogy ennyi türelmed sincs!szerinted mit csinál éppen Kenny?sõt,ha nem is fordít éppen,akkor is kezet csókolhatsz neki...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

de akkor este lesz ugye me má tiszta ideg vagyok...

Zomil
nah megnéztem és szvsz nagyon jó rész volt évadkezdésnek😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ProGabe
értelemszerûen a szálak egy irányba vezet(het)nek,pontosabban lesznek,amik találkoznak.az elsõ évadban is volt kismillió mellékszál,amik szépen összeolvadtak,és kiderült hogy minden egy nagy terv része

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Valószínûleg ma este leszek meg. De közbejöhetnek dolgok.

Kenny

Flamer
hát ráknak kell annyi szál :|

http://loal.atw.hu

felirat mikor lesz???
yeaa én vagyok az 57.

II Rocky II
mámegint 56an megkérdik h felirat mikor lesz...nyugodjtok már le....ha lessz akkor ide vki belinkeli és kész..😊

24 - Exile -Nov.23

ProGabe
megint felépítenek egy történetet,tehát várhatóan az elsõ pár rész lagymatag lesz,mint az elsõ évadban :\

szerintem premiernek ez a rész tökéletes volt,sok szálat kezdtek el benne szõni,ahogy kell

Zomil
én egy feliratnak is örülnék, mert igy csak a felét értem 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Klemice
mit szinkron 😄 dual-audio 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

szinkron nemkéne'? 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Zomil
felirat mikorra várhato?😊 holnapra esetleg?

Klemice
hát nekem elég gyatrán jön mininováról de megéri

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Hogy mit is kell megmenteni?

Flamer
http://eztvefnet.org

beszt

http://loal.atw.hu

precision
vmi magyar torrent oldalról szedd le...vagy esetleg mininova.org vagy thepiratebay.org, ezek külföldi nyílvános trackerek

Bazinga!

precision
közben van egy ilyen is: Heroes_S02E01_Four_Months_Later_PROPER_HDTV_XviD-FQM

nfo: "A másikban benne van 10 másodperc reklám, amit elfelejtettek kivágni. Pedig annak jóval szebb a képe is. Ez viszont megszokott méretû.

FELIRAT A HDTV-XOR-HOZ LESZ ELÕBB!"

Bazinga!

Kojiro
léci aggyatok linket, mert nem lehet egy normálisat találni. állandóan ez a 100 megánként letöltöm baszás megy meg van fent egy 350 mega körüli azt senki ne töltse mert állitolag virus.

szal link plz!<#gun>

Kojiro ergo sum.

Jó rész volt, csak pár dolog még zavaros benne...Már város a következõt!

Mert 52 perc hosszú, és valamivel talán a felbontás is nagyobb. Nem volt rossz rész szerintem, ebbõl még bármi jó kisülhet. No meg rossz is, majd kiderül.
Viszont ma jön az új House 😊)
danikarate
Akárhonnan szedem mind 700MB! Miért?

spidey91
Kb mikorra várhato a magyar felirat?

Gépem ati X1900 4200

Én nem bízom - illetve igen, de ez a rész akkor is elég nagy pfff volt. Magam nevében nyilatkoztam, csak ide anno nem a "megfelelõ" névvel "sikerült" regelnem 😊.

dienesoft
Jó, hát nekik soha sem tetszik annyira, mint az átlagos nézõknek, mert pl.Victorpictor szerint is a PB nem olyan jó, Sokak szerint (köztük az én véleményem is az), hogy a lehetõ legjobb kezdés volt! 😊 Szóval énbízom a Heroes-ba. De majd meglátjuk.

Ilyen korán azért nem kerülhetett volna ki.

Igen, Kenny csinálja és Kenny már meg is nézte a hozzávaló 2x01-et és Kenny úgy gondolja, hogy a béka segge alatt sincs ahhoz képest, amilyennek lennie kellett volna. Na jó, azért annyira nem gáz, de nem is egy világmegváltás.

dienesoft
Remélem már délután nézhetjük. Kenny csinálja még mindig a feliratot?

kill3r21
Heroes.S02E01.HDTV.XviD-XOR
Nah megjött ohjjee nagyon kiváncsi vagyok!!
Klemice
höhõõõ

II Rocky II
nem igaz mert 1 óra 38 perc 28 másodperc,ne vezesd félre a népet 😛 😄

24 - Exile -Nov.23

LasDen
Kedd hajnali 1 óra 38 perc 27 másodperc

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mikor kerül ki a netre az 2.szezon elsõ része Kedden ugye?😊
magad nevében beszélj...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Darth Vader fanok jöhetnek? <#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Igaz, rendben bocsánt. Én részemrõl itt befejeztem

precision
Tarantino fanok és antifanok ne itt vitassátok meg pls a dolgot...mindenkinek szíve joga szeretni v. utálni Tarantinot, 'ztán ennyi.

Bazinga!

Mindekinek szive joga szeretni vagy nem szeretni. De ettõl még tehetséges.
Szerintem Zseniális. Aki a filmjeiben csak az erõszakot látja meg azt sajnálom.
Senkit sem akarok meggyõzni de pl: a Ponyvaregény értlem a végén van. Mikor a néger bérgyilkos a Biblából idéz és arõl beszél hogy õmeg akar változni.

Én szertem a Heroes sorozatot is ,de ez nem egy maradandó alkotás.nem fog fenn maradnia a neve,annyira azért nem jó.
Mellesleg Tarantino rendezett már sorozatot a Helyszínelõkben egydupla epizódot. És remek lett.
Én sajnálom hogy nem vállalta egy a Heroes rendezését. Remek dolgokat udott volna kihozni belõle Pl: meghökkentõ váratlan fordulatokat, feldoba volna az idõnként laposodó történetet, stb ,stb.

LasDen
há mos má elég legyen....fejezzétek be.......ez nem nem az a topik.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bucser
mit tudott volna jól megcsinálni benne? extra mennyiségû vér tocsog és újabb húgyozós baszós viccet mesél el benne? Mert kb ennyit ér Tarantino... (szerintem. Én nem szeretem)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF