Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFTBA ಠ_ಠ
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
bár lehet h emiatt tudja olyan gyorsan használni mások képességét( tudjátok mikor megölte hiro csaját)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
...
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"mimás lenne bazz"?
Mondjuk a srác szája kb a csaj orrának magasságában van! BAZZ!
(Vagy lehet már én vagyok túl öreg a mai trendhez?) 😊
Lényeg a lényeg, West nem tudja, hogy Claire apja a szemüveges ember.
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Mondtam én ilyet? Olvasd már el, hogy mit írok, mielõtt válaszolsz. Azt írtam, hogy ha úgy értelmezed ezt is, ahogy a másik dolgot, amirõl beszélünk (It's my dad), akkor ezt jelentené, ennek meg semmi értelme nincs az égvilágon.
"itt az "it's" a "mert"-nek felel meg(magyarosabban:arról van szó,hogy...)"
Nem pontosan ugyanezt írtam? 😊 Jájj. West meg azért lepõdik meg vszínûleg, mert nem érti, hogy mi állhat közéjük, erre azt mondja Claire, hogy az apja miatt. De tényleg hagyjuk, apróság az egész, gondolom te sem beszélsz anyanyelvi szinten angol, és én sem beszélek, de sztem ott és abban a helyzetben pont nem azt jelentette az "it's my dad", amit te mondasz. Mind1.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
http://loal.atw.hu
Látom tisztába vagy szereplõkkel😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
a másikmeg.. kiarák az a Noah baz :C már annyit olvastam itt és rohattul nem vágom kiaz..
http://loal.atw.hu
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Háát, szerintem ezen a képen nem csókolóznak, pláne az a fickó nem West.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Az senkit nem zavar, hogy vajon Claire mi a túróért titkolózik az apja elõtt? Ha Noah beszélhetne West-el (illetve T-Mobil 😊 és elmondaná neki az igazat, utána akár együtt is dolgozhatnának. Így csak feleslegesen okoznak problémákat egymásnak. Gyagyák!
el kell olvasni a képregényt, benne van minden.
nyilván nem minden szuperhõsanyu volt a cégben. maya-anyu? tedanyu? candiceanyu? mindenthalló szerelõcsajanyu? a céget csak 12-en alapították.
Hiro viszament az idõben, és ott találkozik ugye Kensei-el, aki éppen akkor fedezi fel képességeit.
Az a 9 ember, aki a képen szerepel, valószínûleg jó ideje képességekkel bír(t), hiszen az egész cég már jó ideje alakult.
És erre itt vannak a történet szereplõi, akik egészen véletlenül 1-2 hónap/hét eltéréssel egyszerre fedezik fel képességeiket? Ez azért egy kicsit furcsa.
Értem én, Haiti jó ideje tudta, Suresh apja évekkel azelõtt könyvet írt róla, de azért hogy a fõbb szereplõk mind most veszik észre...
Na jó, film, film, értem én...
Másik: ha Suresh képessége a gyógyítás, és a húgának is voltak képességei, akkor az apjának is kellett, hogy legyen (vagy az anyjának) Õk vajon miért maradtak le a képrõl és ki a cégbõl?
Arthur Petrelli is the deceased father of Nathan Petrelli and Peter Petrelli, and through Nathan, the biological grandfather of Claire Bennet. Under the alias "Dallas" He fought in the Vietnam War alongside Linderman and was the first of his unit to know about Linderman's healing powers. After the war, Petrelli and Linderman decided to form a group that would help the world. Linderman reveals to Nathan that because of various misuses of power by members of the group, became disillusioned and gave up trying to save the world.
Azt nem tudni mi lett vele. Sztem valamelyikük tehette el láb alól az eredeti bagázsból, ha még él egyáltalán.
Kojiro ergo sum.
...
Amugy van a jobb alsó sarokban egy spanyol/brazil/mexikóinak kinézõ pacák is, az tuti maya/alejandro apja. De ez nem jelenti azt, hogy az eddig ismert összes szereplõnek a képen van egy felmenõje.
Azt kellene tudni DL és Niki hogy ismerkedtek össze, mert õk az egyetlen pár akik közül mind2 fél mutáns. És szerintem a szüleik nem ismerték egymást.
Kojiro ergo sum.
amugy sztem jöhetne vmi uj téme, sztem most kezdjük boncolgatni h ki/mi az a csotány 😄
" Az apám az
PSN ID.: Beegabor
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
amugy szvsz kurváva nem akarja h megtalálják 😊
ráadásul nézd West arcát!durván meglepõdik.Claire meg egy pillanatra megijed
kicsit hülyén fogalmaztam,nem elszólja magát,hanem kétértelmûen fogalmaz,e miatt ilyed meg,és javít
It's just my parents are really overprotective. =/= Ez csak a szüleim túlságosan védelmezõek
hátõ,ezt kicsit benézted 😛
itt az "it's" a "mert"-nek felel meg(magyarosabban:arról van szó,hogy...)!kb. képzelj utána egy kettõspontot
részemrõl a téma lezárva!esetleg kérdezz meg egy angol anyanyelvût.õ is ezt fogja mondani :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az "it's my dad" jelentheti "az az apám"-at is, de az "it's ..." tipikusan az szerkezet, amit az angol arra használ, amit a magyar feliratban gyönyörûen lefordítottak: "az apámról van szó". Ugyanebben az értelmében használta Claire ugyanezt a szerkezetet a párbeszéd elején:
"-I'm not sure we should hang out anymore. It's just my parents are
really overprotective." Ez a te féle értelmezésedben akkor így nézne ki magyarul: "Nem vagyok benne biztos, hogy továbbra is együtt kéne lógnunk. Ez csak a szüleim túlságosan védelmezõek". Elég értelmesen hangzik 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
"ez is most kell kezd beindulni"
Spread De Love!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../