Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
Sylar lényegtelen kihez tartozik, neki valszeg a szüleinek nem volt képessége. emlékezz csak hogyan szerezte az elsõ képességét. (Jó persze, volt arról szó, hogy Sylar igazi képessége az az hogy érti a dolgok mûködését, de szvsz az nem számít olyan igazi képességnek) De ettõl függetlenül bármi eszébe juthat a rendezõbácsinak.

DFTBA ಠ_ಠ

Zomil
mindig tervezgetem h végre elolvasom az összes képregényt, de aztán eszembe jut h tul sok és leteszek róla 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

N1ggA
Nem lehet más, mert ha meghal akkor az illúzió megszûnik

Spread De Love!

precision
az egyik képregényben használta... gyorsan megtanult kamiont vezetni a manualjából

Bazinga!

Zomil
amugy nem is láttuk még sylar supergyorsan megtanul vmit képességét 😊
bár lehet h emiatt tudja olyan gyorsan használni mások képességét( tudjátok mikor megölte hiro csaját)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ScarY MAN
mondjuk az is lehet hogy kler sir es erzekien atolelte...nem is west vagy egy "jo" olte meg...hanem valaki a gonoszok kozul.....(szpuuuuuukííííííííí) xD

...

szucsy89
"mindenthalló szerelõcsajanyu" - lol ezen behaltam
ancsie18
<#smile> Oh, srácok... Olyan fontos ez?!

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Shiwo
annyi nem 😄 megnéztem.. valahol 1 és 1,5 között van

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

drowns41
a filmben kb 2 fejjel alacsonyabb 😄

http://sum41.uw.hu

Shiwo
mondjuk az is gyanus a festményen, hogy Claire vagy 1 fejjel alacsonyabb Westnél..

"mimás lenne bazz"?

Mondjuk a srác szája kb a csaj orrának magasságában van! BAZZ!

(Vagy lehet már én vagyok túl öreg a mai trendhez?) 😊

ancsie18
Szerintem meg annak ott és akkor a filmben az volt a lényege, hogy a nézõ azt higyje, Claire most meg fogja mondani Westnek, hogy az apja volt az, közben meg kiderül, hogy esze ágában sem volt.

Lényeg a lényeg, West nem tudja, hogy Claire apja a szemüveges ember.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

scorpeeon
"It's just my parents are really overprotective. =/= Ez csak a szüleim túlságosan védelmezõek"

Mondtam én ilyet? Olvasd már el, hogy mit írok, mielõtt válaszolsz. Azt írtam, hogy ha úgy értelmezed ezt is, ahogy a másik dolgot, amirõl beszélünk (It's my dad), akkor ezt jelentené, ennek meg semmi értelme nincs az égvilágon.

"itt az "it's" a "mert"-nek felel meg(magyarosabban:arról van szó,hogy...)"
Nem pontosan ugyanezt írtam? 😊 Jájj. West meg azért lepõdik meg vszínûleg, mert nem érti, hogy mi állhat közéjük, erre azt mondja Claire, hogy az apja miatt. De tényleg hagyjuk, apróság az egész, gondolom te sem beszélsz anyanyelvi szinten angol, és én sem beszélek, de sztem ott és abban a helyzetben pont nem azt jelentette az "it's my dad", amit te mondasz. Mind1.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Flamer
na. hát fojton benettnek hivtátok erremostmeg noah 😄 omg. 😄 és amugy ya.. kitérdekell annyira a nevük 😄

http://loal.atw.hu

burki6
Ja és ha jól emléxem Dl-t és Nikit Linderman hozta össze.

burki6
BTW ezen hol láttok csírlídör ruhát?

AntiHero
Noah=Bennet=claire apja=szemüveges csávó

Látom tisztába vagy szereplõkkel😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Flamer
hát szerintem az csók. 😄 mimás lenne bazz. 😄 omg.!!_D

a másikmeg.. kiarák az a Noah baz :C már annyit olvastam itt és rohattul nem vágom kiaz..

http://loal.atw.hu

AntiHero
Vagy nem Noah nem is Sylar hanem Nathan apja.<#ravasz1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ancsie18
<#miaz> Szerintem a szájuk egyértelmûen egymást érinti, közben Claire érzékien behunyja a szemét... Nem tudom, mi mást csinálhatnának? Gondolom az illetõ (ha nem is pont West) éppen megmentette Claire-t, õ pedig nagyon hálás. <#bee1> Azon gondolkozok, hogy mi van, ha az a képen nem is Noah, hanem pl. Sylar, aki felvette Noah alakját és így akarta megszerezni Claire képességét?

Háát, szerintem ezen a képen nem csókolóznak, pláne az a fickó nem West.

Timbo
Szerintem Petrelli mama tud repülni 😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

ancsie18
Valószínûleg Petrelliéknél is mindkét szülõnek van/volt valamilyen képessége.

Zomil
amugy vki irta h csak micah szülei-nél volt h mindkét félnek van képessége, én ezt megcáfolnám mert claire szülei is mindketten képességgel birtak, nathan repült, az anyja meg tüzet gyujtott 😊

ancsie18
Noah (a szemüveges pasi) azt látta a képen, hogy a lánya pompomlány-ruhában egy fiúval csókolózik. Gondolom nagyobb figyelmet tulajdonított annak, hogy ha nincs srác, nem hal meg, mint hogy ha nem pompomlány Claire, nem hal meg. Szerintem ez hiba volt. Pontosan így fog bekövetkezni az, ami a képen volt. Egyébként lehet, hogy abban a részben, ami a jövõben játszódott, egy alternatív jövõt láttunk, de azért sok minden arra tendál, hogy némely dolog meg fog valósulni belõle. Pl. Niki "leadta" Micah-t, és Peter ha nem is bújdosik, de eltûnt a világ elõl. Sylar megszerezte Candice képességét, bárki alakját felveheti, stb... Szerintem azért lesznek dolgok, amik megvalósulnak belõle.

Az senkit nem zavar, hogy vajon Claire mi a túróért titkolózik az apja elõtt? Ha Noah beszélhetne West-el (illetve T-Mobil 😊 és elmondaná neki az igazat, utána akár együtt is dolgozhatnának. Így csak feleslegesen okoznak problémákat egymásnak. Gyagyák!

"petrelli papáról ennyi van a wikin:"

el kell olvasni a képregényt, benne van minden.
" Õk vajon miért maradtak le a képrõl és ki a cégbõl?"

nyilván nem minden szuperhõsanyu volt a cégben. maya-anyu? tedanyu? candiceanyu? mindenthalló szerelõcsajanyu? a céget csak 12-en alapították.
ancsie18
A másik, ami számomra nagyon furcsa:
Hiro viszament az idõben, és ott találkozik ugye Kensei-el, aki éppen akkor fedezi fel képességeit.
Az a 9 ember, aki a képen szerepel, valószínûleg jó ideje képességekkel bír(t), hiszen az egész cég már jó ideje alakult.
És erre itt vannak a történet szereplõi, akik egészen véletlenül 1-2 hónap/hét eltéréssel egyszerre fedezik fel képességeiket? Ez azért egy kicsit furcsa.
Értem én, Haiti jó ideje tudta, Suresh apja évekkel azelõtt könyvet írt róla, de azért hogy a fõbb szereplõk mind most veszik észre...
Na jó, film, film, értem én...

Másik: ha Suresh képessége a gyógyítás, és a húgának is voltak képességei, akkor az apjának is kellett, hogy legyen (vagy az anyjának) Õk vajon miért maradtak le a képrõl és ki a cégbõl?

Kojiro
petrelli papáról ennyi van a wikin:

Arthur Petrelli is the deceased father of Nathan Petrelli and Peter Petrelli, and through Nathan, the biological grandfather of Claire Bennet. Under the alias "Dallas" He fought in the Vietnam War alongside Linderman and was the first of his unit to know about Linderman's healing powers. After the war, Petrelli and Linderman decided to form a group that would help the world. Linderman reveals to Nathan that because of various misuses of power by members of the group, became disillusioned and gave up trying to save the world.

Azt nem tudni mi lett vele. Sztem valamelyikük tehette el láb alól az eredeti bagázsból, ha még él egyáltalán.

Kojiro ergo sum.

ScarY MAN
lehet hogy fertõzõ😄 csokoloztak meg miegymás😄 és egyikrol a masikra atterjedt xD

...

ScarY MAN
hát figyu 😄 elég durva elképzelés...gondolj csak a táblára ami Mohindernek van 😄 ... pár száz...ezer... emberke😄 9 emberkétõl?😄 nah igen😄 semmise lehetetlen😄 a vegen ilyen alien kiralyno is lesz aki tojasokat rak XD mekkora lenne XD

...

Kojiro
Sokkal többen voltak régebben is mutánsok, nem csak annyian, akik a képen vannak. Linderman mondja is anno nathannek, hogy akik jóra akarták használni a képességeiket, azok csinálták ezt a céget (csak aztán egy kicsit elszaladt velük a ló).
Amugy van a jobb alsó sarokban egy spanyol/brazil/mexikóinak kinézõ pacák is, az tuti maya/alejandro apja. De ez nem jelenti azt, hogy az eddig ismert összes szereplõnek a képen van egy felmenõje.
Azt kellene tudni DL és Niki hogy ismerkedtek össze, mert õk az egyetlen pár akik közül mind2 fél mutáns. És szerintem a szüleik nem ismerték egymást.

Kojiro ergo sum.

ancsie18
Jól sejtem, hogy minden szereplõnek a valakije (anyja/apja) rajta lesz a képen? Hányan vannak, kilencen, ugye? Pl. gondolom a szõke nõ rajta Niki anyja. Alatta néger nõ gondolom Micah nagyanyja. De kihez tartozik pl. Sylar (gondolom neki az apja "ilyen") És kihez West? És egyáltalán, van egy csomó szereplõ (Haiti, Claire igazi anyja), eleve annyi mindenki van, és lehet még, hogy lehetetlenség mindenkit erre a 9 emberre visszavezetni. De akkor meg elég irreális (már amennyire ebben a filmben eleve bármi is reális lehet), hogy minden fõszereplõ valakije a képen legyen. Mert lassan oda lyukadunk ki.

Zomil
ugyis a végén mindenki meghal ez van, sylar gyöz pont xD
amugy sztem jöhetne vmi uj téme, sztem most kezdjük boncolgatni h ki/mi az a csotány 😄

Seth
Na én is hadd száljak be 😄
" Az apám az , aki blablabla " , erre senki nem gondolt, pedig így helyes szerintem. Csak túlbonyolítjátok

PSN ID.: Beegabor

Molnibalage
Skacok adjon már valaki egy normális torrent linket. Már 5 verziót szedtem le, egy egyis sem megy. Röhej.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Zomil
talán 😄

amugy szvsz kurváva nem akarja h megtalálják 😊

😄 még mindig nemértem h méjo parkmen apjának h zaklathat egy 8 éves gyereket 😄 . Pedofil lenne?
Timbo
Kiégek rajtatok 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

ProGabe
mint írtam:szövegkörnyezet!!
ráadásul nézd West arcát!durván meglepõdik.Claire meg egy pillanatra megijed
kicsit hülyén fogalmaztam,nem elszólja magát,hanem kétértelmûen fogalmaz,e miatt ilyed meg,és javít

It's just my parents are really overprotective. =/= Ez csak a szüleim túlságosan védelmezõek

hátõ,ezt kicsit benézted 😛

itt az "it's" a "mert"-nek felel meg(magyarosabban:arról van szó,hogy...)!kb. képzelj utána egy kettõspontot

részemrõl a téma lezárva!esetleg kérdezz meg egy angol anyanyelvût.õ is ezt fogja mondani :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

scorpeeon
Tényleg felesleges ezen vitatkozni, de mivel szinte biztos vagyok benne, hogy igazam van, ezért következzen egy kis angolóra folytatás 😊 :
Az "it's my dad" jelentheti "az az apám"-at is, de az "it's ..." tipikusan az szerkezet, amit az angol arra használ, amit a magyar feliratban gyönyörûen lefordítottak: "az apámról van szó". Ugyanebben az értelmében használta Claire ugyanezt a szerkezetet a párbeszéd elején:
"-I'm not sure we should hang out anymore. It's just my parents are
really overprotective." Ez a te féle értelmezésedben akkor így nézne ki magyarul: "Nem vagyok benne biztos, hogy továbbra is együtt kéne lógnunk. Ez csak a szüleim túlságosan védelmezõek". Elég értelmesen hangzik 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Zomil
és ez? 😄
"ez is most kell kezd beindulni"

Kicsikiraly
a kellt is tisztázzuk ^^

DFTBA &#3232;_&#3232;

scorpeeon
Az a "van" szó nemtom hogy került oda 😊

N1ggA
végülis lehetséges, bár nem hiszem, hogy beleraknának ilyet, de ki tudja, láttunk már furcsaságokat 😊

Spread De Love!

Shiwo
hát..eléggé "kicsi" a világ, és sok az összefüggés.. meg ha a nagyapja lenne Mollynak Parkman apja, az indokolná, hogy miért is látja (hasonló alapú képességek)

N1ggA
miért lenne a bácsikája? <#wow2>

Spread De Love!

Shiwo
sztetek lehetséges lenne, hogy Parkman Molly bácsikája ? 😊