Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
a betütípus!nem lenne jobb valami kézírás szerû?mintha tényleg valaki ráírta volna a képekre
egy kis blur-rel nem lenne olyan cikk-cakkos a szélük
és végül:EZ.ha már rátetted egy faliújságra,akkor milyen f.asza lenne már ha fel is lennének rá szúrva?csak egyszer kell kivágni valamelyiket,onnantól már csak forgatni és színezni kéne,és lenne végtelen számú rajzszöged 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nah, akkor asszem ez a végleges 😊
Banner-ba vele!
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Szabadidõmben alkottam kicsit. Ez az elsõ képem de szenvedtem vele egy darabig, szóval csak óvatosan a kritikákkal! 😊
Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tűrjük tovább!!!
Google-ba beírtam éledõ csillagok, kepregeny.net-et egyszer se hozta ki. mit csináltak ezzel az oldallal? o.O
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
#6144: omg. 😄 nézzél még madárnak htx. 😄 az xmenbe nemtudom kivolt.. 😄
http://loal.atw.hu
Õ volt az az iszonyat gyors csaj aki meg tudta találni a többi mutánst - ugyanúgy mint itt Molly.
Charlie
Continuing their journey to New York, Hiro and Ando stop at a diner in Texas and meet a waitress named Charlie, who recently developed powers of her own. As Hiro talks to Charlie, who finds him to be "sweet," Sylar watches them talk. Charlie is later found murdered in the diner's storeroom with her brain removed, just as Hiro had found Isaac's body in New York. Not wanting to fail to save someone like he did in Las Vegas, Hiro goes back in time in an attempt to prevent her murder, promising Ando that he'll return in five seconds.
Hiro's attempt to teleport to the day before Charlie's death goes awry, landing six months in the past, on the day of Charlie's birthday. Though he considers another time-travel attempt, the possibility of being eaten by a dinosaur dissuades him. Hiro tries to warn Charlie and protect her from the "very bad man", but ends up forming a close relationship with her after his attempts to convince her fail. Eventually, he asks her to come with him to Japan. As the date of their departure gets closer, Charlie reveals that she has a blood clot in her brain and will die no matter what. She says she was going to give up before Hiro came and that she has fallen in love with him. Just as they are about to kiss, Hiro inadvertently teleports to Japan some time after he and Ando had left for the United States. Unable to return via his own powers, he is forced to make his way back to the diner through normal means. Ando, happy to see Hiro again, assumes Hiro used his powers (not least because Hiro now appears in a photograph on the Diner's wall taken with Charlie six months previously) and was successful, but Hiro explains that he failed and made his way back through public transportation. After this incident, Hiro's powers appear to weaken.
Látszik, hogy nem ismered a spanyol(dél-amerikai) nõket! 😊
Amúgy azt tudtátok, hogy Maya játszott az X-Menben? Õ volt Callisto!
Nagyon szivesen olvasom a topikot, kíváncsi vagyok ki-mit gondol, logikázik, de leginkább nézni szeretem a sorozatot. Valóban nem kell mindig túlagyalni a dolgokat.😊 Én szivesebben látnám, ha még jobban meg tudnák jeleníteni a karakterekben lévõ feszültségket, motivációkat, nem csak olyan szintem hogy Nathen szomorú képet vág a szakálla alatt, hogy rendben fiuk, visszajön az apu.
Meg talán a legfontosabb a sorozatban, az ember és hõs kérdése, illetve hogy itõl "hõs" valaki. Nincs itt "mélyfilozófia", sokszor csapott az egész, csak a cselekmény viszi elõre, de nálam bejövõs a heroes.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"mert végül amúgy is meghalt a csaj és ezért nem tudott teleportálni.."
csak én érzek itt ellent mondást?😄DD amugy meg is mentette meg nem is😊 mivel kiderült h a csaj rákos ezért nem ment el hiroval, igy végül sylar mégis elkapta 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A teleportálás meg még az elsõ évadban merült fel azt hiszem rajongói szinten, de a filmben én nem láttam. Ha meg ez a képessége van neki, hát mibõl tartott volna elmenekülnie a támadás elõl a rendõrörsön?
DFTBA ಠ_ಠ
Peter anyja teleportál?ezt mikor láttad?
#6127:ezt úgy ahogy van,nem értem :S
Én nem emlékszem...
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
DFTBA ಠ_ಠ
Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tűrjük tovább!!!
DFTBA ಠ_ಠ
Spread De Love!
DFTBA ಠ_ಠ