Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Amúgy nekem mindegy meik marad. A szavazás meg nem ér semmit amúgy(simán átfodíthatnám az állást akár én is).

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

szucsy89
nekem is tetszik az új banner!!(elmosódással azért lehetne csinálni vmit, nem bántás képp, csak tipp)
wesker24
Remélem a te bannered marad meg én is arra szavaztam !!<#eljen>
Flamer
zorall csaj 😄

http://loal.atw.hu

LasDen
asszem a most következõ 5. részben fog feltünni Peter környékén.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ki az az Elle ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Toodmayne
Köszi, én is 😊

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

danikarate
Toodmayne a tied nagyon jó! Remélem ez marad!

"Junkien vagy CC-n volt egy hir, hogy jonnek tovabbi "hosok" is, lehet nem lesz eleg a hely a bannerban, ha igy folytatjak a keszitok 😊"

no problemo. nyilván fognak meghalni bõven, így az egyik kép helyére mehet a másik.
AntiHero
Mégsem lesz Heroes: Origins

Még mielõtt valaki megijedne, természetesen lesz Heroes-testvérsorozat, mindössze arról van szó, hogy az nem az Origins, vagyis az Eredetek alcímet fogja viselni, hanem valami teljesen mást, de hogy mit, arról még sem az NBC, sem a készítõk nem határoztak.

Már hírt adtunk arról, hogy a Heroes 2. évada, miután áprilisban véget ér (két megszakítás után) egy testvérsorozatban reinkarnálódik, mely testvérsorozatban az eredeti szériában nem szereplõ Hõsöket ismerhetünk meg, egy-egy teljes egészet alkotó történet részeként.

Azóta az is kiderült, hogy többek között Kevin Smith fogja ezen széria elsõ részét rendezni és az epizódokban nem egy történet, hanem két sztori is lesz (a klasszikus antológiasorozatok mintájára) és az ezen 6 részes kitérõben bemutatott hõsök egyikét majd a nézõk "be is szavazhatják" a Hõsök 2008 õszén induló 3. évadába.
By:sg.hu

Fido4life
de hogy csicskáztatnák már téged, rég elküldtem volna õket a sunyiba 😄

Toodmayne
valamit kell csinálni keddig, hogy életben tartsuk a fórumot 😊

Fido4life
lol de unatkoztok

ProGabe
a 2 banner között a különbség 0,azaz nulla! 😄

nekem van egy jó ötletem,ezt már írtam,csak lusta vagyok megcsinálni.na az nagyon nem ilyen lenne...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Timbo
Bennett képe eltakarja Nathan jobb fülét.. 😄 so 😄 nem jó.

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

ancsie18
Emlékeztek arra, amikor Isaac Mendez mûhelyében Hiro szalagra fûzött fel képeket? Mi lenne, ha valami olyasmi lenne?

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

AntiHero

Kicsikiraly
fojamán=folyamán

DFTBA &#3232;_&#3232;

AntiHero
Fel tudom rakni a régi bannerre is az új szereplõket sõt az új festményeket is úgy hogy észre se veszitek😄

meg is csinálom és majd mondtok valamit😄

precision
hát akkor nem sok értelme van 😊
én megtettem amit tudtam...a többi már a "társaságon" múlik...mer nem akarom azt hogy én önkényesen eldöntöm

Bazinga!

VinylToy
Pedig szét lesz! 😄 Simán engedi a több szavazást, egymás után is.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

precision
na, szavazásra fel: link

mittudomén, legyen rá 24 óra, tehát holnap 17.00 -ig szavazzatok, és akkor megnézem az eredményt, és a szerint döntök...demokrácia rlz 😊 és mindenkit megkérek hogy ne haxolja szét, nem ismerem az oldal védelmét, de ne legyen már az hogy vki többször szavaz vmelyikre 😄 thx 😊

Bazinga!

precision
hát jó akkor nemtom mi legyen, mert mindkét bannernek vannak támogatói meg ellenzõi...szal nemtom mi lenne az igazságos döntés 😊

Bazinga!

Jobb ha világít a godsend
LasDen
az elõzõ jó volt, de ez nekem túl tele van.....nem kell feltétlenül olyan amin a fõszereplõk vannak.......fõleg ebben ahol van/lesz 300 fõszereplõ.....én egy egyszerûbbel is megelégednék.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Flamer
nem.. ez sztem full yó.. igy ojan mint egy munakasztal.. és a késõbbiek fojamán is elég a fontosabbakat felülrerakni.. mintha takarnák egymást a képek..
az tiszta élethû lenne.. egy normális falsuujságis telivan kúrva mindennel 😄

http://loal.atw.hu

ProGabe
de ennyi szereplõt nagyon nehéz úgy rárakni,hogy jól is mutasson.igazság szerint nekem már az elõzõ is túlzsúfolt volt 😛

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

PiszkosFred
Junkien vagy CC-n volt egy hir, hogy jonnek tovabbi "hosok" is, lehet nem lesz eleg a hely a bannerban, ha igy folytatjak a keszitok 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

wesker24
Én a 6179-es mellett döntök !! Mert ezen mindegyik szerplõ rajt van !!
precision
emberek, akkor hogy ne az legyen hogy én döntöm el, akkor berakjam ezt v. vissza a régit v. mi legyen? 😊

Bazinga!

precision
tieddel az volt a "baj" hogy nem volt rajta az összes szereplõ, mármint akik fontosak és/vagy van képességük

Bazinga!

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

AntiHero
Én csak viccelõdök...<#crazya>

VinylToy
Csinálj a jövõ hétre egy másikat és akkor ez lesz lecserélve!
Nagyon a lelkedbe gázoltak? Akarsz róla beszélni?

AntiHero
ok<#banplz> Csak szeretem ha egy banner akkor cserélnek le ha szebb lett mint az elõzõ volt<#ravasz1>

Toodmayne
Hogy érted hogy a festmények nem így néznek ki? Egyébként ez csak egy banner. A képek a faliújságon vannak a festmények meg nem. Azok csak ott vannak, dísznek, mint a Godsend jel. A fekete kerettel sztem nincs baj. És ha egy képet erõsen rászúrsz egy parafa táblára az úgy áll ahogy te akarod. Pl:

De ezt úgy olvasd, hogy nem vagyok ingerült, csak válszoltam, ok? 😄😄

AntiHero
Az baj hogy sok a baj rajta. Sorolom(nem sértés kép)

A háttér az mi lenne? (gondolom egy fali újságszerû tábla)
Na már most a fényképek azok még csak-csak, de a festmények min vannak?

A festmények meg nem így néznek ki.

A keret az túl vastag.(a fekete)

Ha a felszögeled õket akkor figyelj arra is hogy hogy néznének ki a képek valáságban. (mert az vicces hogy jobbaldalt van felszegelve és mégis ballra fel döl a kép😄)

Shiwo
alakulgat..ez a fajta árnyékolás a szögeken már jobb

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

AntiHero
Jaj de fura ez a banner. Sok rajta a hiba😞

Enyém jobb volt.<#ravasz1>

LasDen
jó lenne, de nekem ez a tömöttség annyira nem tetszik......de felõlem lehet....

N1ggA
mégtán mekfogja 😄

Spread De Love!

Toodmayne
Jah, nekem az jutott eszembe, hogy milyen király harcok lehetnének, ha Monica megnézné a Mátrixot 😊

Toodmayne

Nah aszt hiszem ennél valóságosabbra nem tudom csinálni a szögeket.

ProGabe
amúgy nem kell ragaszkodni a szögekhez.lehet pl. ragasztószalagot is használni
ehhez még brush-készlet is van!egy próbát talán ez is megér.KATT

Shiwo
nah, a nevek tényleg jóak, de a szögek kicsit bután mutatnak az én véleményem szerint..kicsit olyan digitális szögeknek tünnek, nem valódinak..

ProGabe
hajrá!hajrá! 😊

Shiwo:nekem aztán nem kell mondanod mit lehet és mit nem PS-ben 😉 de ilyen kicsi képeknél,jó sok blurrel aztán olyan mindegy hogy milyen lenne az árnyék.még global light-tal is simán jól néznének ki

volt egy hsz-miszerint a 8-as lépen lehet hogy a csoportképrõl van rajta a szemüveges csóka.ez valahogy elveszett a többi között,nem beszéltük ki,pedig mekkora lenne már!
õ lenne a fõgenyó,de ugyebár összekeverték Noah-val,és most ezt az eseményt akarják elkerülni,miközben ez lenne a megoldás!

szerk:elõször húzd le róluk a saturation-t!nagyon rikítanak és kilógnak a képbõl,ill. valami árnyékot nekik és szerintem jó lesz (Y)
meg persze a fizika törvényei szerint kell hogy lógjanak a képek.pl Nathan-nél most rossz,de ugyebár csak forgatni kell õket
PS-ben minden csak idõ,türelem és elszántság kérdése 😊

Toodmayne

Nah, várom a véleményeket! 😊

Shiwo
ennyire azért nem mindig 1szerü az árnyékolás a ps-be..

precision
akkor megvárom ezt a változatot és azt rakom ki 😊

Bazinga!

Toodmayne
Nah, a betûtípust kicseréltem, és így mindegyik ugyanolyan éles, a széleket megcsináltam hogy ne legyenek olyan cikk-cakkosak, már csak megcsinálom hogy fel legyenek tûzve. Egyébként kössz az ötleteket ProGabe! 😊