Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flamer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1. miértn me vitte el Hiro a gyökeret idõszámitásunk elõtt 7000-be? nem kell legyilkolni a fejszével wazzeg.. de ne csak álljon ott mint egy idiota..
2. idiota nathan mamát engete el volna a gyik. eltörtem volna a kezét miközbe szoritom és megláttuk volna hogy beszéle vagy elmegy 😄 tõbõl szaggatnám le a kezét 😄
3. laurent meg a tetkos csjat is meghúznám 😄 (y)
4. - Nem bírom a hüvelyeseket. !!! 😄DDDDDDDD AHAHAHAGH 😄DD
5. hiro kezd az agyamra menni.. egyszerûen miértn em megy vissza az idõpontra és követi samit amig elnem viszsi a nõjét.. akkor tudná hova.. de bazzeg ez a sok kavarás amit lenyom.. idiota.
6. lol.. peter megold midnent 😄! 😄D

http://loal.atw.hu

hiro b+

egyébként meg sajnos leír a sorozatról a barátok közt kölcségvetés

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Neked meg egy ingyen ban remélem beesik

steam, origin: ACE_hun

precision
hát Nathan várhatott volna még pár másodpercet mielõtt újra átveszi az irányítást... Petrelli mama megérdemelné már végre hogy "szabad teret adjanak a gondolatainak", ha értitek mire gondolok 😊 a legbutább és legirritálóbb személyiség az egész sorozatban... igazán megdögölhetett volna

Bazinga!

jugen
Gyakorolhatnának rajta a medikusok

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Shiwo
errõl poénkodott is annó az egyik részben, mikor Nathannal bujdostak (amikor a piálóversenyt is megnyerte)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

milyen lenne már az :'D
precision
errõl jut eszembe... Claire simán szarrá kereshetné magát mint szerv és végtagkereskedõ 😊 eladná a sajátját jó pénzér, úgyis nõ másik 😊

Bazinga!

ez a rész most nagyon zsír volt(Y)

áhh, mikor Tracy visszaadta Claire-nek a lábát, meg ott szenvedett vele, hát azon baromi jót nevettem
Flamer
ahahah :_D

szucsy89
Mohinder egy fax, ahelyett h dugná ottohn a feleségét ilyen fasságokon töri a fejét minding<#idiota>
predator1982
Sylar-t bírom én a legjobban, tud olyan ártatlan fejet is vágni, pedig mindenki tudja, hogy milyen kis geci😄 tudom ez most nem teljesen jön ide, de melóhelyen volt egy nagy plakát, és az egyiken vigyorgott a modell, esküszöm sylarra emlékeztetett😄DD olyan gonosz feje van😄

gondoltam megosztom veletek

pred

Bulykin
Mohinder csak tanulmányozni akarta Sam-t, de a bátyja elzavarta a picsába...aztán amikor rájött hogy valójában mekkora hatalma is van Sam-nek, már kakapisi egybe volt:-) mint annak idején Sylarnél😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

shevy
Mohinder teljesen nevetséges, minek ment oda Samuelékhez??? El akarta neki mondani, hogy ha körbeveszi magát Hõsökkel, akkor 1000-szeresére nõhet az ereje, és a világ ura lehet?? Két perc múlva, Samuel bátyjával történt beszélgetés után, persze már nem akarta elárulni, hogy mi van a szalagon, sõt most már Samuel ellen akar harcolni, kicsit sem változnak a gondolatai. Mit hitt, hogy miután megtudja, hogy sokszorosára nõhet az ereje, majd megváltja a világot??? lol

Clairrel azt kellene csinálni mint a hegylakóval.
be egy rohadt nagy kutba... és hagyni, hogy folyton éhenhaljon. Aztán a negyvenedik éhenhalás után utánadobod a kardját is, hogy legyen mivel vágjon valahonnan husit...
precision
hát ha kettészakítja a Földet azér az nemmind1 kategória 😄 vagy felrobbantja...ilyesmi... olyankor mindenki meghalna, kivéve Claire, mer megfulladna a légkör hiányától, majd újra feléledne megfulladni... vagy lehet a vakuumtól szétrobbanna a fejecskéje és azt már nehéz lenne regenerálni
szal nem gyenge srác a Samu 😊 1on1 -ban lehet hogy Sylar is le tudná zúzni... nade nem is ez a lényeg, hanem a hatalma TBagnak jóval nagyobb

Bazinga!

Flamer
nade.. samule mégis cska a földet tudja baszkurálni.. irányitani.. meg földrengést csinálni ezáltal.. nade ha megis növeli exponenciálisan is az erejét mer körbeveszi 1000 mutáns szar.. akkoris és? szétszagattya földet.. és? mért õ lenne a legerõsebb?:o
a legjobb azlenne ha sylar megmecceni az agyát és akkor sylart turbozná fel ha vannak körülette más csicskák 😄 na az brutális lenne. de igy magába samu levan szarva szerintem..

Flamer
ghátazt olvasva énis hangos nevetésbe törtem ki :d

ForzaInter
azért ez az évad jóval jobb mint az elõzõ, persze elsõ 2 volt a legjobb, 9/10 az elsõ 2 évad, 3 jó indulattal 6, de ez az idei kezdi már idézni a régi évadokat, lassan halad a sztori de nincs benne annyi logikátlanság mint az elõzõben, egyébként pont azt néztem nem rég imdbn hogy mijen durva szereplõgárdája van a sorozatnak, nem semmi...

Yo, Bitch!

tényleg jó rész volt, kíváncsi leszek a Sylar visszatérésre
promót nem nézek! 😊
szucsy89
buxindexe lol😄
precision
semmi gond 😊 azér van az agyunk hogy használjuk 😊 <#eljen>

Bazinga!

Ez hatalmas rész volt.

Elõször sajnálom nathant. Kegyetlen lehet igy rájönni, rendesen össze is törik, lesz itt még dráma rendesen, fõleg a sneak peek-eket nézve.
Matt ismét lényegtelen szereplõvé válik, személy szerint remélem hogy maradt benne valami hajlam és bedilizik, vader lesz 😊
Samuel eleddig csak családegyesitõ fõgonosz volt, most azért kiderült honnan fuj a szél, tuti õ nyirta ki a bátyját. Az iránytû is felé mutat, valszeg a Messiah Complex X-men sztori ihlette a karakter kitalálóit. vajon kapnak a készítõk annyi pénzt hgoy megmutassák, mire lesz képes mikor ereje teljében van? Tuti nagy földrengés, vagy még köze lehet a kettészakadt földgolyóhoz is, elvégre ki tudja vele mi történt az alternativ jövõkben. Ha az egész világon mindenkinek van képessége, picit felszökhetett a bukszindexe.
bocs, beindult a zagyam...
Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

precision
hát ezt már kb az iránytû megjelenésétõl fogva lehetett tudni... akkor vált teljesen egyértelmûvé mikor Samuel Tracynek odaadta az iránytût, hogy nesze itt van, ha vissza akarsz jönni
de most szerintem az derült ki hogy az iránytû nem a cirkusz felé mutat, hanem maga Samuel felé... ha jól értelmeztem (felirat nélkül néztem) Mohinder arra a "frekvenciára", vagyis mágneses térre hangolta rá az iránytût ami Samuel születésekor keletkezett

Bazinga!

Bulykin
most akkor az iránytû arra való
hogy megtalálják vele a cirkuszt?

am magasan a legjobb rész volt ebben az évadban!

edios
Nekem eddig jobban tetszik, mint a 2. és 3. évad. Jó, hogy eltüntették a gonoszkompenis vonalat, valamint süketcsaj képességének bemutatása nagyon szép volt még pár résszel ezelõtt. Sylar és Matt kapcsolata is ötletesre sikerült.

Kár h valszeg uccsóévad😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

precision
Na végre! Ez egy jó rész volt, haladt elõre a sztori, derültek ki dolgok, történtek események! Most elõször van az, hogy várom a következõ részt!

végre kiderült T-Bag képessége is, ha képességgel rendelkezõk vannak körülötte, akkor az ereje exponenciálisan megnõ... a kérdés, hogy mit akar azzal a nagy erõvel... 😊

Bazinga!

sb1
Jó volt Mohinder-t újra látni, én nem utáltam sosem a karakterét, a 2 szõke picsához meg szívesen beültem volna fürdõzni..még-ha csöppet hideg is lett volna 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Grunberg twitter: Kate Vernon from BSG is now on Heroes -- can't wait for you guys to see her.
precision
😄DDDD

Bazinga!

Flamer
ahaha nem kéenm ennyit innom.l sry😄 másik sori ez😄

Flamer
sux.W promokat olvasva meg mindne aszitem yobblesz a vilzon meg house rész. de nem. :w

precision
😊

Bazinga!

predator1982
hát lenne fantázia a mostani részekben is, de ha ezt továbbra is nézem komolyan mondom megtanulok zongorázni-.-

pred

“Good things do come to those who wait…” Szerintem ezt vonatkoztathatjuk az egész évadra is. Lentrõl indult és most már kisebb-nagyobb bökkenõkkel elindult felfelé a színvonal.

sb1
Biztos mindenkinek más és más, de szerintem a negyedik eddig egy felüdülés a 3.hoz képest.

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Bulykin
döntsd el te😛 én pl még nem írtam rosszat a sorozatra, igaz vannak gyengébb részek, de én ugyanúgy élvezek minden részt mint az elsõ évadban^^

hát nagyon kivancsi leszek ere a 4. évadra, mert a 3. és a 4. bevezetöje már megint vmi ritka egy szar volt - 1.2. évad volt a legjobb, ott még érdekelt milesz, a de 3. hát hullámvölgy, nagyon nem volt már meg a kíváncsiság bennem, ugyis teljesen másra tették a pontot - hülye akciófilmbe illõ történetek, fejezetek és maga a hõsök, mivoltja meg ilyen abbamaradt, sõt el is csesztek lehet

majd a héten belenézek, de nem sok jóra számitsak mi ?😄

modellmaker
amúgy annyira egyértelmû volt, hogy peter meg fogja gyógyítani matt-et :| (ez már a jövõ heti trailer)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Sylar meg Parkman király volt együtt - de szar, hogy egy hétig kell még várni a folytatásra :s

#11753: bazzeg ezt most muszáj volt megnéznem.. xD
Flamer
hátya. klermacko megamásik száni már:W

szucsy89
fuh de egy semmi rész volt
Flamer
van sub. @ puska

sb1

sb1
Faszagányosan beindultak az események, Matt kispadra került elég rendesen, sylar/nathan meg végre beindulhat 😊....a cirkusz is szépen szét fog esni az tuti 😊

modellmaker
jaja tényleg. hogy írtad, most ugrott, be hogy a múltban már visszament egyszer. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Flamer
az elsõ találkozásra ment vissza amikor már ismerte hirot 😄 vagyis mikor visszakülte magát.. akkor azértk ülte mitudomén hány honappal hogy ne történjen meg de csak benézte. 😄
szoval.. együttüeplik aszülinapot ott a hejen. nem véletlen. tehát amikor bemegy wcre és elküldi az ottani énjét a multba amikor kijön akkor a csja már ismeri õt elvileg😄

na mindegy. nagy baromság ezen fiulozni. sztem elvan kurvaz idõutazásos szál.. 😄 én marad a vissza a jövõbe trilogiánál ijen téren. 😄 hiroz meg hiroz. 😄 ezvan 😄

modellmaker
de nem mehetett visszább, mint az elsõ találkozás, mert akkor kapásból hülyének nézte volna a csaj.

predator1982
de amúgy ez úgy faszság ahogy van, hiro vissza tudott volna menni abba az idõbe ahol egyáltalán még ez az egész meg sem történt, és akkor a lány sem lenne most valahol...(nem tudom érthetõ-e) engem csak ez idegesit az egészben...

pred