Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. miértn me vitte el Hiro a gyökeret idõszámitásunk elõtt 7000-be? nem kell legyilkolni a fejszével wazzeg.. de ne csak álljon ott mint egy idiota..
2. idiota nathan mamát engete el volna a gyik. eltörtem volna a kezét miközbe szoritom és megláttuk volna hogy beszéle vagy elmegy 😄 tõbõl szaggatnám le a kezét 😄
3. laurent meg a tetkos csjat is meghúznám 😄 (y)
4. - Nem bírom a hüvelyeseket. !!! 😄DDDDDDDD AHAHAHAGH 😄DD
5. hiro kezd az agyamra menni.. egyszerûen miértn em megy vissza az idõpontra és követi samit amig elnem viszsi a nõjét.. akkor tudná hova.. de bazzeg ez a sok kavarás amit lenyom.. idiota.
6. lol.. peter megold midnent 😄! 😄D
http://loal.atw.hu
egyébként meg sajnos leír a sorozatról a barátok közt kölcségvetés
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
steam, origin: ACE_hun
Bazinga!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Bazinga!
áhh, mikor Tracy visszaadta Claire-nek a lábát, meg ott szenvedett vele, hát azon baromi jót nevettem
gondoltam megosztom veletek
pred
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
be egy rohadt nagy kutba... és hagyni, hogy folyton éhenhaljon. Aztán a negyvenedik éhenhalás után utánadobod a kardját is, hogy legyen mivel vágjon valahonnan husit...
szal nem gyenge srác a Samu 😊 1on1 -ban lehet hogy Sylar is le tudná zúzni... nade nem is ez a lényeg, hanem a hatalma TBagnak jóval nagyobb
Bazinga!
a legjobb azlenne ha sylar megmecceni az agyát és akkor sylart turbozná fel ha vannak körülette más csicskák 😄 na az brutális lenne. de igy magába samu levan szarva szerintem..
Yo, Bitch!
promót nem nézek! 😊
Elõször sajnálom nathant. Kegyetlen lehet igy rájönni, rendesen össze is törik, lesz itt még dráma rendesen, fõleg a sneak peek-eket nézve.
Matt ismét lényegtelen szereplõvé válik, személy szerint remélem hogy maradt benne valami hajlam és bedilizik, vader lesz 😊
Samuel eleddig csak családegyesitõ fõgonosz volt, most azért kiderült honnan fuj a szél, tuti õ nyirta ki a bátyját. Az iránytû is felé mutat, valszeg a Messiah Complex X-men sztori ihlette a karakter kitalálóit. vajon kapnak a készítõk annyi pénzt hgoy megmutassák, mire lesz képes mikor ereje teljében van? Tuti nagy földrengés, vagy még köze lehet a kettészakadt földgolyóhoz is, elvégre ki tudja vele mi történt az alternativ jövõkben. Ha az egész világon mindenkinek van képessége, picit felszökhetett a bukszindexe.
bocs, beindult a zagyam...
de most szerintem az derült ki hogy az iránytû nem a cirkusz felé mutat, hanem maga Samuel felé... ha jól értelmeztem (felirat nélkül néztem) Mohinder arra a "frekvenciára", vagyis mágneses térre hangolta rá az iránytût ami Samuel születésekor keletkezett
Bazinga!
am magasan a legjobb rész volt ebben az évadban!
Kár h valszeg uccsóévad😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Bazinga!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
pred
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
majd a héten belenézek, de nem sok jóra számitsak mi ?😄
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
#11753: bazzeg ezt most muszáj volt megnéznem.. xD
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
szoval.. együttüeplik aszülinapot ott a hejen. nem véletlen. tehát amikor bemegy wcre és elküldi az ottani énjét a multba amikor kijön akkor a csja már ismeri õt elvileg😄
na mindegy. nagy baromság ezen fiulozni. sztem elvan kurvaz idõutazásos szál.. 😄 én marad a vissza a jövõbe trilogiánál ijen téren. 😄 hiroz meg hiroz. 😄 ezvan 😄