12300
-
spike0007 #11938 Ok srácok volt egy kurva nagy wtf a részben ami most esett le. Ugyebár Peter állandóan cserélgette a képességeit, de Clairét nem vette át ezidáig. Igen de amint átvette meggyógyult vagyis az eredeti másolós képességét visszakapta. Ugye ez a képesség vele született csak a papa elvette tőle. A végén azért repült mert a srác képességét is átvette. Hogy mi az ami ezt alátámasztja? A következő részben már álmodik a szirén csajról mint annó az első évadban Nathan balesetéről. Ergó megvan az eredeti képessége és most elkezdett gyűjteni. Meg bolond lenne a hallhatatlanságot repülésre cserélni és ezért is vigyorgott olyan sejtelmesen.Itt is az ideje hiszen Samuel bácsit és Sylart is le kell fegyverezni. Bár Sylar megint kicsit sötét ló lett. Mi ez a nem tud ölni wtf ezt nem értettem? -
#11937 Ha annyira be akarnák fejezni a sorozatot, akkor amúgy se érdekelné őket, hogy hogy ér véget, szóval a befejezés szerintem maradni fog. -
Ragnar360 #11936 jah persze a nézettség a lényeg :) ahhoz köthető a nézettség amit mondtam :D -
Micsu #11935 Nyugodj meg a nézettségen kívül semmi se érdekli a csatornát, nagyot esett a nézettség de még így se olyan alacsony hogy kasza legyen max ezért él még a sorozat, egyébként meg Greg Grunbergnek semmi köze ahhoz hogy kasza lesz e vagy sem, lehet pár hónap múlva forgathatnak új befejezést a sorozatnak :) -
Ragnar360 #11934 ma estére várható a felirat -
Ragnar360 #11933 en tudom miért nyomják ennyire a sorit... :) - mert az amcsik nagyon szeretik - tizenéveek pl meg mittomén, de beszéltem is egy párral meg minden, népszerű a sorozat attol függetlenül h voltak szar dolgok nem egyszer benne -
Ragnar360 #11932 lol -
#11931 igen épp akartam kérdezni hogy nem vette észre hogy 2 részt nyomtak?:D:D -
#11930 csak simán Bulykin -
Micsu #11929 atya úr isten -
#11928 "Greg Grunberg Twitter-én megírta, hogy befejezték a Heroes 4. évad forgatását, nincs lezárás, van cliffhanger és minden bizonnyal ez azt is jelenti, hogy a Heroes vissza fog térni az 5. évadra."
ámen -
#11927 thx mar meg akarom nezni -
RAMyMamy #11926 még erre a hétre ígérte a fordító -
#11925 sracok miko lesz a 14. resznek magyar felirata? -
#11924 en meg ugy vagyok vele hogy mar sehogy sem nezem. igazabol az elso evad volt talan az egyetlen ami emlitesremelto volt, annak a veget is elbasztak. -
RAMyMamy #11923 én is így vagyok vele -
Cat 02 #11922 Így már beugrott. Hát mit ne mondja, nem valami emlékezetesek a részek. Már csak megszokásból nézem :s -
#11921 Klicskótól olyat kap majd............ :) -
#11920 -
#11919 megakarja dugni klert. -
#11918 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sok nem nagyon derül ki a 2 részböl, max talán annyi uj infot kaptuk, h a süket csaj egy szirén :D
de már megint megy a kavarás, már nincs sok rész hátra sztem
mennyi részböl is fog állni ez a fejezet?
mert jó lenne már látni a végét, h mire számithatunk
-
#11917 Öreg Petrelli papi meg is ölte :) Hála neki "éledt újra" -
#11916 váá tényleg :o -
#11915 a-a:)
biztos jól telnek a napjai odalent:D:D -
#11914 látom bealudtál a sorozat egynéhány részén...már rég kihozták, azóta Petrelli-papa el is szívta a képességét, aminek hatására gyors öregedésnek indult, s mint jó vámpír a napfelkeltét nézve hamuvá omlott -
Cat 02 #11913 Koporsó, tenger, karó a fejbe, etc, annyi lehetőség van.
Tényleg Hiro hallhatatlan barátját kihozták már a koporsóból ? :D -
#11912 be kellet volna őt is zárni egy koporsóba... -
RAMyMamy #11911 szerintem csak kihasználja őket, biztos meg vannak neki a maga kis hátsó szándékai -
RAMyMamy #11910 dehisz halhatatlan :o
(ámbár, ha a fejét levágnák, akkor meghalna, de ugyanez a helyzet sylarrel is. nem?) -
#11909 nah igen...de mit?XD
Samu célja meg szerintem egy olyan közösség kialakítása ahol a bestebb hősök vannak:D Hirózfalva -
Cat 02 #11908 Mennyivel jobb lenne a sorozat, ha Claire-t megölték volna még úgy 2 évaddal ezelőtt :s -
#11907 én majdnem elaludtam a mostani két részen...
Samuel célja még mindig nem világos számomra -
#11906 nézd meg az utolsó részt :D 12 :) az öreg csinált vele vmit és behülyült :D -
#11905 hiányzott már a hiróz, de...a 13.rész lapos, a 14 meg jól indul és sokkal jobb de a végére az is ellaposodik:(
azért kíváncsi vagyokSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mi a keci van Hiroval? az agytumor hatása?
és Sylar mit akar Clairtől...vagy még ő se tudjaXD? -
ACE #11904 ja és először a duplarész második részét fordítják le! -
#11903 Beszarás :D -
Ragnar360 #11902 hihi tényleg duplarész :) jólecc - remélem mamár az 1ik részhez meglesz a sub :) -
#11901 FFFFUUUU egy helyen üdülnek...tuti tukja
duplarész powa el is felejtettem h lesz hiróz -
#11900 ték.4 -
Ragnar360 #11899 ez dee szaarr :DDD ahelyett h en kurhatnam szet :) /elfut nem röhög :)
Micsu: :DDD teh :)