Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
nekem most amúgy Hiro kicsit sok volt, de nem volt rossz rész
http://loal.atw.hu
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
mert ez tényleg nagyon ütõs volt szerintem, megkavarták a dolgokat elég szépen. és hát a vége...
Egyedül a második évadot sajnálom. Az nagyon jónak igérkezett. Azóta is kíváncsi vagyok az infected NY-ra, meg hogy mi lett a kis ír kislánnyal (katherin vagymi volt a neve) aki a jövõben maradt...sose tudjuk meg szerintem.
Þór vígi þessi rúnar
Úgy néz ki, lõttek a Hõsöknek
de ha kell, biztos találnak egy hasonló képességgel rendelkezõ személyt
nah mind1
nem hiszem, h ennyire belegondolnak a készítõk, mi csak nézzük, felesleges ezen gondolkodni :DDDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
steam, origin: ACE_hun
mert ugye eléggé paradoxon lenne, h ha visszamenne akkor jóban lennének, de akkor nem lett volna értelme a multba menni, ha mindig is jóban voltak, szoval értitek :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
steam, origin: ACE_hun
Csak egy ötlet a promo alapján...
De lenne is értelme, hiszen Samuelnek jól jönne Hiro képessége, ha jól értelmeztem az elsõ két részben. És mivel most Sylar nála van...
De nem tudom... majd kiderül :)
A 4. évad viszont kellemes meglepetés. Eddig tiszta 1. évados feelingem van nagyon tetszik. Végre kíváncsian várom a részeket, és remélem jó kis történet alakul majd ki.
Amúgy attól mert Hiro megmenti a csajt mi lesz? A csúny rossz bácsinak nem lesz meg a képesség ennyi....nem hinném, hogy ez olyan tragikusan megváltoztatná a jövõt...
Amugy a srácot tényleg megmenthették volna, ha tracy beindul és mindenkit levizel.
Nah mindegy ez effajta kis ténylegállapítás volt:-)
Jah,és Hiro visszamegy megmenteni a lányt,akkor végülis a jövõt is megváltoztatja nem? Nemkellene már erõltetni ezt a visszamegyek és elintézem dolgot.Így végülis lehetne végteleniteni egy sorit,mert a karakterek életére befolyással bír.Már itt nemtudom hogyan is módosulna,már nem is nagyon emlékszem milyen képessége is volt a lánynak,amit Sylar elvett.
Go Jeff Go!!!!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Claire sem volt most olyan uncsi..szóval van remény:-)
Go Jeff Go!!!!
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Hmm. A földrengés meg a tinta az összefügg, ugyanis Sam a földet meg ásványokat tud irányitani. Igy valszeg a tintát is valami olyan anyagbol csinálja amit manipulálhat. A földrengés ugye magátol értetõdik, a teleportálás/illúzió az meg bármi vagy bárki lehet aki segíti. Épp ez a lényeg, hogy egy egész seregnyi képesség van a háta mögött, mindegyik cirkuszi majom mellé áll ha akarja.
kisváros:P de Samual tényle. durva volt:)
a végén Samuel bontómunkálatainál érdekes, hogy sehol senki az utcán
#11699: én is egybõl a Haitire gondoltam, de eleve nem értem, miért nem húzta ki a kést(?) ahelyett, hogy Clairt húzta át rajta
am fasza rész volt, igaz a Matt-Sylar féle piálós rész nem igazán jött be, a végeredménye kárpótolt:)
és