Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flamer
ya kb :D

http://loal.atw.hu

modellmaker
Én mindig elfelejtem keddig, mit láttam elõzõ héten a promóban. <#idiota>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

" tök jó mikor nézed " itt már az aktuális részre gondolok

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

mert gy jól megvágott promó érkekes és elég félrevezetõ is tud lenni, tök jó mikor nézed és rájössz hogy teljesen másra gondoltál mint ami ténylegesen történt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Bulykin
ezt én se értem:)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

én sosem nézek promót - miért jó elõre tudni, mi lesz a következõben?
sb1
Azért szerencsére újra olyan lett a sorozat, hogy várom a kedd reggelt :)

http://www.youtube.com/v/Cxr8kR11Wpo&hl

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Nekem is tetszett a mostani rész. Az utolsó 5 perc volt a legfaszább Samuel remekül hozza a karaktert, és úgy látom sok titokzatosság van még benne.
nagyjából egyetértek veled

nekem most amúgy Hiro kicsit sok volt, de nem volt rossz rész
Flamer
nacsak mer az öreg fószer vagy 2x visszalökte már az idõbe a szemit.. mértnem 8 héttel ezelõttre. ne mkell megmondania mért akarna viszamenni :D pont hiro kell ehhez.. pf :D

Flamer
kavarás van összevissza már megin :|

jugen
T-bag kezd egy kicsit össze-vissza beszélni. Így tényleg nehéz kitalálni, hogy mit is akar igazából.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Shiwo
hát ha leszbi, akkor nem csoda, ha nem nõies..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Nekem mostanság tetszenek a részek, egy pár dolgot leszámítva csak. Kettõ van ami különös irritál, bár inkább aki. Clair gusztustalan kis barátnõje, akiben egy szál nõiesség sincs, a beszéde meg aztán tényleg katasztrófa. Remélem valaki kinyírja hamarosan. A másik meg a nyomorult hangokat látó csaj. Elképesztõ fölösleges. Zsebi viszont nagy arc itt is.
Bulykin
nahjó, akinek ez a 8.rész sem tetszik azzal vmi baj van<#idiota>
mert ez tényleg nagyon ütõs volt szerintem, megkavarták a dolgokat elég szépen. és hát a vége...
Mohinder is dead? wtf?:D a sorozatjunkien meg mást írnak h kiszáll a sorozatból...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Flamer
ésõlesz az atyauristen :D

szerintem az lesz a vége, hogy az összes képességgel bíró ember bekerül abba a cirkuszba, sylar visszanyeri a testét és mindenkit kinyír xD
amíg nincs megerõsítve, addig nem érdekel :|
<#rinya><#rinya>
Bulykin
<#szomoru1>remélem csak pletyka....de ha igaz akkor is érthetõ

Carlos
valahol megértem, hogy télleg megunták a fejesek.
Egyedül a második évadot sajnálom. Az nagyon jónak igérkezett. Azóta is kíváncsi vagyok az infected NY-ra, meg hogy mi lett a kis ír kislánnyal (katherin vagymi volt a neve) aki a jövõben maradt...sose tudjuk meg szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

Mollyt elvitték valami biztonságos helyre, magyarán kiírták a sorozatból
de ha kell, biztos találnak egy hasonló képességgel rendelkezõ személyt
Sztem a készítõk bakiztak itt is. Ha jól emlékszem, Molly a harmadik fejezetben szerepelt utoljára, abban a részben, amelyikben Peter a jövõben járt. De elõtte, vagy utána, hogy mi lett a kislánnyal, nem emlékszem én sem
latom senki nemkapott ra a mi lett mollyval kerdesemre elvegre parkmant sylar iranyitja parkman pedig egesz biztos tudja mi tortent mollyval ezert ha sylarnek kell a teste csak meg kene talalnia a kiscsajt az meg ramutat rogton a terkepen hol is van o igazabol .. szoval vagy a keszitok felejtettek el a kiscsajt es bakiznak ossze vissza megint vagypedig nekem esett ki mi tortent vele anno ?!

Zomil
mert hiro mikor visszament akkor hozta létre eztaz alternativ jövöt ahol már jóban vannak :D
nah mind1
nem hiszem, h ennyire belegondolnak a készítõk, mi csak nézzük, felesleges ezen gondolkodni :DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ja csak az a vicc, hogy akkor ebbe az alternatív jövõbe megy vissza, de ugyanoda, ahol elváltak, tehát semmi nem változott, csak az hogy jóban vannak a nõvérkével...

steam, origin: ACE_hun

Zomil
hát igen, ezekre max csak az lehet a magyarázat, h ilyenkore hiro egy alternativ jövöbe megy vissza ahol ez van, és a másikban még mindig utálják egymást

mert ugye eléggé paradoxon lenne, h ha visszamenne akkor jóban lennének, de akkor nem lett volna értelme a multba menni, ha mindig is jóban voltak, szoval értitek :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jaja, full igazad van, viszont ezzel ugyanúgy lenne, mert ha csak elhitetik a halálát, akkor a jövõben amikor Hiro visszamegy, akkor látni fogja, hogy csak elhitették, és közben mégsem halt meg. :D A jövõ megváltoztatása éppen ezért jár súlyos konzekvenciákkal. De ugyanez volt a haverja, meg a nõvére kapcsolatával. Amikor visszament, akkor eszébe jutott hogy rendbe rakja a dolgokat, de miután rendbe rakta, a jövõben ki sem alakul ez a képzet, hogy rendbe kéne raknia, tehát akkor vissza sem ment volna... Ezt nem tudják a készítõk sem megmagyarázni...

steam, origin: ACE_hun

Szerintem át fogják kúrni Sylar fejét, és ugy fogja megmenteni a csajt, hogy azért a jelenben tovább éljenek vagy ilyesmi. Ha a csaj nem hal meg, Hiro multbéli énje eleve nem megy vissza hogy megmentse, igy egy csomo minden változik. Az egyetlen megoldás itt az szerintem, hogy a mult se változzon, és a csaj is megmeneküljön, hogy valahogy elhitetik a halálát.
Csak egy ötlet a promo alapján...
Nem tudom :)... csak egy ötlet volt a promo alapján:)
De lenne is értelme, hiszen Samuelnek jól jönne Hiro képessége, ha jól értelmeztem az elsõ két részben. És mivel most Sylar nála van...
De nem tudom... majd kiderül :)
Dynamic
Azt azért nem kéne. Amúgy is már hova az égbe "tápolnák" Sylart :)
Sylar, nem Syler... bocsi :)
Ahhoz a verzióhoz mit szóltok, hogy Hiro elküldi Charliet egy biztonságos helyre, Syler pedig megszerzi Hiro képességét? Végülis egyik férfi karakter meghal, nem?... mondjuk Hiro mindenképpen haldoklik
Egyetértek szerintem is a 3. évad eleje nagyon odavert aztán kezdett romlani.

A 4. évad viszont kellemes meglepetés. Eddig tiszta 1. évados feelingem van nagyon tetszik. Végre kíváncsian várom a részeket, és remélem jó kis történet alakul majd ki.

Amúgy attól mert Hiro megmenti a csajt mi lesz? A csúny rossz bácsinak nem lesz meg a képesség ennyi....nem hinném, hogy ez olyan tragikusan megváltoztatná a jövõt...
Dynamic
A pincérnõ képessége, hogy mident megjegyez, amit lát, hall, mondanak. Most nem tudom, hogy Sylartõl akarja-e megmenteni, de anno úgy volt, hogy neki is van valami agybaja, szóval amúgy is meghalna pár hónap múlva.
Hirot össze-vissza dobálja a képessége, teljesen irányithatalan. Valszeg iylen tudatalatti alapján indul be.
Amugy a srácot tényleg megmenthették volna, ha tracy beindul és mindenkit levizel.
MrSpock
Ez igaz,de Peter mondta neki,hogy várjon,siet vissza,és ugye tudván,hogy nemcsak úgy szövegel,talál megoldást rá,hisz a képessége lehetõvé teszi,hogy csak egy gyógyitót kell megérintenie.
Nah mindegy ez effajta kis ténylegállapítás volt:-)
Jah,és Hiro visszamegy megmenteni a lányt,akkor végülis a jövõt is megváltoztatja nem? Nemkellene már erõltetni ezt a visszamegyek és elintézem dolgot.Így végülis lehetne végteleniteni egy sorit,mert a karakterek életére befolyással bír.Már itt nemtudom hogyan is módosulna,már nem is nagyon emlékszem milyen képessége is volt a lánynak,amit Sylar elvett.

Go Jeff Go!!!!

sb1
Mostanában azért nem mindegy neki, mert bármikor feldobbhatja a prakkert...de ez úgysem fog bekövetkezni valszeg :)

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

MrSpock
Végre kicsit pörögtek az események,mondjuk nem szélsebesen,de azért már valahogy kezdtem jól szórakozni. Azt bírom legjobban hogy legtöbbször türelmetlenek,vagy épp tökölnek a "hõsök"Hiro is mit siet?Nem minegy hogy 1 nap múlva megy megváltoztatnia múltat? A srácot is simán kihozhatták volna..bár ugye nagyon veszélyes karakter,így jobblett drámaian kiiktatni. Sylar remélem már tényleg megtalálja önmagát:-)
Claire sem volt most olyan uncsi..szóval van remény:-)

Go Jeff Go!!!!

A 3. évadnak sztem pont az elsõ 5 része ami fasza... Aztán miután felkel Petrelli papa és Peter kis s*ggdugasz lesz meg Hiro is, onnantol pfuuj
SpeedXHUN
Akkor most,ha Sylar uralja a parkman testét,akkor elmegy megkeresni az igazi testet és Sylar visszatér:D.A rendõrök köcsögök voltak,de megkapták a magukét:D((amúgy egyre jobb a heroes,a 3. évad is eleje uncsi volt,de tök izgi lett,nem kell aggódni.))

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Hmm. A földrengés meg a tinta az összefügg, ugyanis Sam a földet meg ásványokat tud irányitani. Igy valszeg a tintát is valami olyan anyagbol csinálja amit manipulálhat. A földrengés ugye magátol értetõdik, a teleportálás/illúzió az meg bármi vagy bárki lehet aki segíti. Épp ez a lényeg, hogy egy egész seregnyi képesség van a háta mögött, mindegyik cirkuszi majom mellé áll ha akarja.
Dynamic
A Sylar-es rész tök kiszámítható volt. Biztos voltam benne, hogy csõbe húzza Pekkment, csak azt hittem arra megy ki a játék, hogy a újra alkoholistát csinál belõle vagy ilyesmi, de nyilvánvaló volt, hogy a végén Sylar fog megint örülni. A leszbikus vonal mindenesetre érdekes. Valahogy azt érzem, kiderül a leszbi csajról, hogy neki is képessége van. T-bagnek meg honnan/hogyan vannak egymástól teljesen eltérõ képességei? Földrengés, a tintás cucc, teleport/illúzió(?)... Semmi összefüggés nincs köztük. Lehet, hogy neki is az a fõ képessége, hogy másoktól valahogy elveszi?
tényleg, igazad van
Davidka
az sztem nem kés volt, hanem a falból állt ki valami csõszerû cucc, és amikor a falhoz vágódott claire, akkor felcuppant rá

Bulykin
mert ez így menõbb voltXD jaja ez van a feliratban:D
kisváros:P de Samual tényle. durva volt:)

ez van a feliratban? :D

a végén Samuel bontómunkálatainál érdekes, hogy sehol senki az utcán

#11699: én is egybõl a Haitire gondoltam, de eleve nem értem, miért nem húzta ki a kést(?) ahelyett, hogy Clairt húzta át rajta
Bulykin
ezen én is felnevettemxD

am fasza rész volt, igaz a Matt-Sylar féle piálós rész nem igazán jött be, a végeredménye kárpótolt:)
és a Claire féle mindenre fényderülõs dolog is kúrva érdekes volt, kíváncsi vagyok mi lesz... talán jön a Haiti?

Mollyval mi lett?