959
MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
-
#759 Sokszori kilépések,és próbálkozások után meglett a hiba oka:a játék nem szereti a húzott processzort!!!A core2duomat nem szerette 3,2GHz-n,viszont az alap 2,1GHz-n egyszer sem lépett ki!A lényeg,hogy mindkét befejezést megcsináltam,és azt hiszem,hogy a tavalyi felhozatal egyik legjobb játékával volt dolgom.
Nekem valahogy a Gears of War nem jött be igazán,de ez mindent vert...
Halleluja -
#758 Tudom sajnos,de én sem tudok semmi bővebbet mondani...A lényeg,hogy azóta megint nem volt leállásom,és már Havannában járok...Remélem végig tudom nyomni újabb leállás nélkül. -
#757 Ebből nem sokat tudni, sajnos. :( -
#756 Sajnos még mindig kilépeget a játék,pedig próbáltam új driverekkel,xp alatt,új .exe fájllal,és egyik sem használt.Most kifejezetten sokáig bírta leállás nélkül,addig jutottam el,hogy felvettem a pagodában a telefont,knyírtam mindenkit,rohantam a kijárat felé,erre:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: kaneandlynch.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.0.129
Alkalmazás időbélyegzője: 47235e49
Hiba – modul neve: kaneandlynch.exe
Hiba – modul verziója: 1.0.0.129
Hiba – modul időbélyegzője: 47235e49
Kivételkód: 80000003
Kivétel – eltolás: 00138458
Operációs rendszer verziója: 6.0.6000.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: c016
További információk 2: 628d9079040e40fdd234b5e7d781c643
További információk 3: bc28
További információk 4: e9567a2e61d2a7328979fd1f013d9ceb
Olvassa el adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040e
Szóval most egy csöppet pipa vagyok... -
#755 Találtam egy apró bugot a játékban... :D Amikor meglátogatjuk Retomoto-t(vagy kit...) akkor ugye más ruhában vagyunk és Kane orra már nincs leragasztva. Mikor viszont vége, visszaöltöznek öltönybe, és megint le lesz ragasztva. :) -
#754 Jó ez is. -
theodor #753 ez nagyon gyenge lett a hitman 1000x jobban odabaszott mint ez..... -
#752 Köszönöm,megpróbálom ezeket a dolgokat,mert amúgy a game nagyon bejön... -
tomias55 #751 akkor most mi legyen mert nagyon akarok ezzel a játkal játcani és ki akarom vinni????????? -
#750 Talán semmit... talán... dobd ki az egészet a pi**ába...
(na nem kell komolyan venni, csak idéztem ^^ )
Amúgy nem tom, először én is próbálkoztam mindennel, de má lemondtam róla.
Jah, és a vga(meg minden) hőmérséklete bőven jó. -
tomias55 #749 mit csináljak hogy ne akagyon tugyak rendesen játcani?? -
tomias55 #748 oszt akor mit csináljak? -
#747 Semmi, normális, nekem is ilyen. -
tomias55 #746 de nem vettem fel a lapozó fájlt!!!!!!!!! nem tom de 2 perc mulva már a vga amikor ki léptem a gameből akkor már 39 nél van!!!!!!!!!ilyennel még nem is találkoztam most ilyenkor mi a teendő???!!??!?!szar a videó kártya vagy mi van most???????? -
tomias55 #745 ja amúgy általában a vga :35 fokos szokott lenni amikor meg el kezd akadni fel megy 46ra és amikor ki lépek 1re megy lejjeb a hdd 26 cpu 36 a vga megy csak szokatlanul nagyobb fokra nem tom mé na így már következtethetni lehet valamire vagy így tok vele mit csinálni??? -
#744 Hivatalos patch nincs hozzá, de van egy olyan tippem hogy nálad lehet melegedésről van szó... mert nekem alapból akad.
Everest-el nézd meg amikor elkezd akadni, hogy mi hány fokos.
Lapozófájl: Sajátgép / Tuljdonságok / Speciális fül / Teljesítmény: Beállítások / Speciális fül / Virtuális memória: Módosítás : Egyéni méret [max 4 giga, a kezdő és a maximális u.annyi legyen] / Beállítás / OK / OK / OK.
Utána egy restart és ennyi. -
tomias55 #743 valaki mongya már meg honnan tok lesedni hozá patch et mert nem találok írja le hogy hol tok előre is köcc és a hiba még mindig fenn ál lehet segíteni köcc csá -
#742 Én már végigvittem és egyszer se akadt pedig nem bika gépem van. Szerintem ez valami olyan random hiba lehet mint a BioShock-nál a kilépegetés. -
tomias55 #741 nekem ddr2 van de bármit csinálok akor is akad amúgy ne mtom mi vagy hol lehet be álítani ezta lapozó fájlt . amikor újra teszem a gamet akkorkicsivel előbré jutok de akor se sokáig és utánna kezdődik megint az akadás. amúgy én 1 játékhoz nem használok se trilert se pecset se semmit ha van rá magyarosítás akkor azt használom én semmi ilyent nem szoktam hozzájuk használni én úgy ahogy van felteszem és crack és játcok én nem használok ilyeneket nem is tom mik ezek meg nem is tom mire valók énnekem így is jó a játék de eddig sose volt ilyen problémám ez az 1 olyan játék aminél ilyen probléma van. most fel tettem a directx 9 ami 2008 márciusi de igy is akad már nem tok vele mit kezdeni valamit kéne segícsetek már mert ki akarnám vinni csak ez a nagy progléma hogy játék közbe beakad és nem tom mért pedig nagyon tetszik és nem tok mivel már játcani szal valami legyen már segícsen már valaki hogy mit csináljak de ha le írja akoor úgy hogy tugyam is hogy hogy kell meg csinálni ne legyen értelmetlen mert nagyon nem értek az ilyen dolgokhoz meg a számítógépes nyelven az alapot naggyából tom.és hol tom a lapozó fájl méretét fel venni vagy mit????????? ma már nem leszek már megyek na előre is kössz a segicséget csá -
#740 Én megvettem eredetibe, friss win van minden frissel, legújabb VGA driver, max lapozófájl és a gépem bőven optimális hozzá, mégis akad...
De lehet már rájöttem mi lehet a gond.
tomias55, neked ddr hányas a memóriád? Mert nekem is 2 giga van, de csak ddr1-es, és feltételezem, hogy ez lehet a baj.
-
the1gabor #739 Viszont most nekem is lenne 1 kérdésem...
A Játék végén van más választás is mint hogy beülsz a helibe?
(nem akarom jobban körülirni hátha nem vitte volna még végig valaki:D) -
the1gabor #738 Probald meg ujratenni a jatekot. de elötte a szokasos eljárás ahogy azt lentebb leirtam(vidkari drive, WIN update, game patch) és ha másolt a jatek töltsd le ujra a cracket (ne hasznaéj gyorsitot(pl flashget) csak magát a wint) és tedd fel, ha nem segit akkor töltsd le ujra.
Figyelem! Ha Teccik a jatek első pár pályája VEDD MEG!
Ha Vistád van probald meg még a compatibilitási mod ot. (nekem exspeciel megy Vistan)
Jah és nézz valahol FAQ-t. lehet már leirták:D -
the1gabor #737 Probáld meg a lapozofájl méretét nagyobbra venni. Feltételezem a lopzofájl betelte okozhatja a lassulást...
(feltételeztem hogy Legujabb videokártyadriver, az összes frissités a oprendszerhez, és a játékhoz a legujabb patch (ha van) fel van téve...) -
tomias55 #736 hát de valahogy csak meglehet ne csinálni csak aki tuggya ilyen hejre nem jár vagy nem segít -
#735 Ugyan ez van nálam is, nem nagyon lehet vele mit csinálni. -
#734 csá -
tomias55 #733 csá haljátok segítsetek már létszives !!! az a problémám hogy el kezdek játcani semi baj a játéknak full grafikán megy meg minden azunán el kezt szószerint a pálya felénél szaggatni nem tok vele sokáig jutni amikor a bankot ki raboljuk a kocsival fel borulunk és utánna el kezd úgy szaggatni hogy 10 mp ként ugrik 1 képet !!!!!!amd 64 x2 5000+,gf:8500:512mb,2gb ram, meg néztem itt nem kéne semmi féle képpen szagatni most mit csináljak??mert nagyon tetszik és akarnák vele játcani csak eza problémám segícstek kérlek előre is köcc csá ha lehetne akkor az e-mail címemre írjatok [email protected] előre is kössz de segítsetek már létcives köcc csá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
tomias55 #732 csá -
#731 Hello.
Teljesen egyedi problémám van:kilép a játék .exe hibával,és sem a live.msi,sem az alt+tab nem segít rajta,mivel már a hibaüzenet előtt kilép...Tud rá valaki megoldást? -
#730 Nekem van egy nagy gondom a játékkal. Eljutottam kb 3 pályáig(bankrablás), minden jó volt, full grafikán,de egyszercsak elkezdett hihetetlenül akadni. Az 1 FPS-sel még sokat mondok. Utána már minden rész úgy akadt még a menü is. Próbáltam alacsony beállításokon, de akkor is, max 1 picit javúlt. Volt új vga driver, aztán friss win. Most itt tartok, de még mindíg u az van. Valami ötlet, hogy mi lehet? -
#729 Nem kérdezte, hanem mondta hogy megy... -
#728 Sajnos nem. sm3 kötelező. -
#727 Töltsd le a YourUninstallert!. Az akkor is eltávolítja, ha megszakad a törlés(akár meg is szakíthatod az elején). -
#726 hi az én gépemen fut pedig a gépen konfigurásciója:
Memory: 512MB RAM
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.66GHz
SM 2.0
Ati Radeon 9800 a legújabb driverekkel -
#725 Helló!
Nem igazán tudom, de mintha régebben olvastam volna, hogy vannak olyan pályák, amik eltérnek más nehézségifokokon.
Lehet, hogy téves, de egy próbát megér.
Melyek azok a pályák? -
#724 Hali
Azt megtudja mondani vki hogy miért nem tudom letörölni a játékot,mert elkezdi uninstalálni,és vmi rendszer configurálást ir ki és ott megáll:( -
#723 Fent van elvileg a progi de nem megy... :( fel akarnám rakni újra azt viszont nem engedi -
#722 XD Meg is van. Szétpumpáltam a vezetőt... Megkapta az ólmot... Érdekes viszont az, hogy ha kinyírom a vezetőt, a többiek meghalnak. -
#721 Helló!
Van az a pálya, hol elrabolják Jenny-t. Ott jön egy "dömper", amely lerombol mindent. Elsőre megússzuk, jön másodjára is, az a hülye csaj pedig ottmarad, és megdöglik... Mit kell tennem. Már ottmaradtam vele együtt is, de semmi. A vezetőt is hiába lőttem.
Valaki, pls -
#720 A freedom fighters küldetésnél a tankot hogy kel kilőni vagy mit kell csinálni vele mert 2 rakéta se hat rá.
Egyébként a grafika elég jófőleg ha mindent maxra tolunk,bug azért akad bőven de jó játék sztem.