959

MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
  • Prince23
    Tedd fel a mic vis c+++ 2005 rprogit, ennyi az egész:)
  • Matt07
    Hali!
    A játék indításakor Microsoft Visual C++ Runtime library error-t kapok...a hiba leírása R6025 - pure virtual function call.Nem tudnátok segíteni orvosolni ezt a hibát?
    Előre is köszönöm! :)
  • atesszan
    Na én ma kezdtem,végig is nyomtam!Nem volt vmi nagy szám,persze attól másnak bejöhet.
  • Balumann
    A sorőrt kell kilőni, soká törik ki az üveg. Lőni kell mint az állat.
  • asd16
    üdv all!
    hogy kell megölni a nagy "traktor" sofőrjét, hogy ne üsse el a lányát a fickonak??? HELP MEE!!!!
  • Narxis
    Kurva jó játék, én nem rég próbáltam ki mert a PC Guruban meg más helyeken is lehúzták a grafika és a túl sok f.u.c.k. szó miatt. :D De nagyon tetszik, nincs ezzel semmi baj, jó a sztori, grafika sztem elfoggadható és jók a párbeszédek is, meg tetszik, hogy halomra lőhetek mindent és mindenkit.
  • Balumann
    Nemhiszem, hogy lehetséges lenne írni hozzá olyan módot, hogy lehessen coopba vinni. Valószínűleg nem úgy írták meg, hogy lehetőség legyen hálózaton keresztüli módra.
  • Mateo87
    - MODOT, bocsi
  • Mateo87
    Nagyon király a játék, DE HOGY HOGY NEM CSINÁLTAK MODOT COOP modot hálózatra? A coop lehetőség miatt vártam az egész játékot, nagyon tetszik. De az a coop mod, hmmm... :( (remélem egy programozó meghallja könyörgésem :D)
  • hykao #710
    SDK-t??? Ugyan már...ez egy történetorientált játék...
  • bricsi01
    Amugy, hogy én is néhány szót szóljak a játékról, nem csak a helytelenűl írókról.
    Szerintem nagyon pofás játék, csak egy baja van, hogy nem publikáltak hozzá valami SDK-t. :-(
  • Balumann
    Jah mintha nem is magyarul írna, se ékezet, se helyesírás :D
  • bricsi01
    Tényleg elképesztő, hogy mennyire nem tudnak írni. XD (,,el képszető")
    Bocs, csak aki beszól annak is be kell.
  • gabo91
    "telleg el kepeszto h eggyeskenek mien problemaik vannak."

pl. miféle problémák? örülj hogy neked megy a game aztán kész... nem mindenkinek olyan szerencsés a live-nak hála.
  • HasBeen
    ez jo game en most keztem el nekem teccik!

telleg el kepeszto h eggyeskenek mien problemaik vannak.

"mb3" LOL
  • cornellred
    tököm televan már. hiába lövöm a repülőgép motorját csak füstöl:S
  • Qwerty4
    + fav topik

Tegnap kezdtem el.Idáig nem valami jó, de talán később az lesz...
  • ZsirosKenyer
    nem is tudtam hogy 2 befejezés van :O

én leléptem a helivel és mindenkit otthagytam a francba. Ha visszamegyek mi történik?
  • moralosan
    Beleolvasva a topicba, gáz hogy egyeseknek mennyi problémájuk van...
  • moralosan
    Alig 2 nap alatt végigvittem a játékot... Nem volt rossz, de a befejezés elég lett szvsz...
  • JaSoN HuNTeR #699
    mihez hasonlit ez a játék?
  • mike0013
    mouse button 3 = 3. egér gomb, azaz nyomd be a görgőt!
  • dzsozefo
    hm?
  • Gyocsika
    Valaki erre legyen szíves válaszolni, nem e tudjátok mia a hiba?
  • dzsozefo
    menekülés után kocsiból keveszik a fegyvert shotgunt és kéri az mb3 és + w komb. mi a mb3? :S kösz
  • Piedon
    Nincs. Egy ideig nem is lesz szerintem.
  • atihtml
    magyarosittás van már hozzá?
  • Gerisan3
    Na emberek!senki nem tudja miként lehetne tovább jutni a hídas résznél?
  • hykao #691
    melyik?
  • tonyr #690
    videokártya miatt, milyen a vga-d, ill driver hozzá ?
  • Gyocsika
    Feltelepítettem a játékot, és elindítom, de azonnal hibát észlel és leáll, valami Visual C++, meg alkalmazáshibákat is ír ki. Nem tudjáték véletlen mitől lehet?
  • sheva94
    #684re vki?
  • theodor
    az a game elég gyengére sikeredett
  • bubu13
    Már semmi visszaolvastam egy kicsit és meg tudtam
  • bubu13
    Mit csináljak az utolsó résznél amikor Jenny ott ül a szökőkútnál?
  • sheva94
    miért van az hogy a játékba átlátok a falakon és össze vissza vannak az árnyékok?
    Kép (119.4 KB)
  • Gerisan3
    Korábban más is írta de nekem is kiadak azon a helyen ahol a duzsngelba átkéne mennem egy hídon.mit lehet ilyenkor tenni?
  • zozox333
    Köszi!
  • hykao #681
    Már nincs sok hátra, kb. 3-4 pálya. (attól függ, hogy számoljuk, és melyik befejezést választod) Nem kötelező életben tartani őket...én az elején inkább beparancsoltam őket védett helyre, előrementem fedezékből tisztogatni, meg a helikoptert lődözni, és a későbbi nyílt terepre használtam fel őket...maradni így sem maradt egy se a végére, de legalább volt valami haszon belőlük... :)
  • zozox333
    Helo!
    A 11. pályán vagyok (Freedom Fighters), mennyi van még hátra?
    Ja és ezen a pályán kapok egy szakasznyi embert, szükségem lesz rájuk, vagy nem baj, ha hullanak mint a legyek?
    Köszi!