Kane & Lynch: Dead Men

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok én azt szeretném kérdezni hogy mit kell lõnni a gépen hogy ne tudjon felszálni????Kõszike
helló
Hol lehet a játékhoz save-t letölteni.Elszállt a gépem és nem szeretném
a játékot újra kezdeni.Amúgy van a játékban egy híd amin szerintem át kéne kelnem
de állandóan kilép a játékból
köszi a segítséget
bricsi01
Nem nagyképüsködni(vagy akárkit megbántani) akarok, de ennyi angoltudása vagy logikája sincs senkinek?
Én 15 leszek idén, és bármilyen fajta segitség nélkül vittem végig, de az is igaz hogy nevezhetõ vagyok kicsit kockának.
Szóval senki se tökéletes. :-)

Oksa köszi.

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

Ahol fekszik az ember, mellette van egy akna, azt lõdd szét..

Hali tudna valaki segíteni a CHAPTER 14:Within the walls résznél vagyok annál a résznél amikor be kell menni egy épületbe és a Jenni ott ül a közepén majd megjelenik 2 csávó és körülvesznek az emeleten az emberek és folyik a párbeszéd, mit kell ott csinálni, hogy kell kimenekíteni a csajt?

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

Balumann
Nem nagyon van összefüggés abban, hogy így csinálták meg a mentést azzal, hogy xbox360 -ra csinálták meg elõször a játékot (és írták át azt pc-re).
GoW-hoz sincs köze, itt nem kell live account, hogy lehessen menteni.
A mentési lehetõség x360-on is ugyan az mint pc-n, attól függ hogyan csinálják meg a játékba.
Én se vagyok oda a konzolért, de ez hülyeség amit írtál.

De még ezt a retkes 100% savegamét se tudom betenni mert nem érzékeli a retek..,hogy tovább tudjak menni ezen a retkes félorás buzi pályán...annyira gyûlölöm az XBOX360-AT!Meg a hülyegyereket aki a mentési pontot a videó elé teszi!!!!...istenem nemhiszem el...tiszta szégyen és 100 ezer forintot kérnek ezért a gépért.....komolyan mégha fizetnének havi lovét hogy az xbox al játszak-vagy vegyek se kéne......biztos ideg lennék!Fúj!
Faszom ebbe a retkes játékba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Fél órás kûzködés után meghalok és viszabasz az elejére......Most már tudom miért utálom az xbox játékokat.....nem lehet egy jót menteni.......ez is tiszta GOW!
Sziasztok.Ma vettem egy xbox 360 controller for windowst,feltettem a cd-röl a receiver drivert,és le töltöttem netröl az xbox controller drivert,de nem jön létre a kapcsolat a controller és a receiver között.ha valakinek van ilyenje irja már le ,hogy kell megcsinálni nagyon szépen köszönöm.
Balumann
Szerintem nincs benne hálózaton keresztüli COOP csak osztott képernyõs.

Balumann
csak szöveg van

<#conf>
csõsztök
Én azzal a gondal írok hogy nincs hang játék közben!!
Menübe van, betöltésnél van de játék közben nincs.
Tudnátok segíten?
kösz szépen

Engem is érdekelne, hova a halálba rejtették el a mentéseket. Tudja valaki?

Ha elkapta, nem ereszti!

Angolul jó kis képes végigjátszás itt van: http://guides.gamepressure.com/kaneandlynchdeadmen/guide.asp?ID=4008

Ha elkapta, nem ereszti!

teddymac
3db van 😊 ,de hamachin szeretnem jatszani 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
Lanon nem lehet valahogy cooperativba ? (hamachi)

Hi
Az átvezetõ töltések alatt csak szöveg van?vagy van videó is csak én nem látom?:S
Balumann
2-t ír a játék

Gerbill
Szerintem egy is elég, mert a másik játékos a bill+egérrel irányítja a karakterét

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Balumann
Úgy hogy bedugsz 2 db x360-as gamepadot :/

teddymac
co-op.-ban ,hogy lehet elinditani a játékot ? 😊 mindig kéri az xbox360 irányítot ...

hy valaki nem tudja hogy hol van a game mentése?
nekem elszált az utolsó pálya elõtt.
ennek ugyanaz a mentése mint a gow+ut3-nak ezeket hogy lehet mentenni?thx
a.carkey
Bárcsak menne itthon is a multi. Szívesen kipróbálnám a törékeny szövetséget. Amúgy jó játék volt, de kicsit rövid. 😞

Amúgy miért írtátok, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mindkét befejezés "megdöbbentõ"-en - khm - nem happy end?

A medve nem játék.

hykao
Csakhogy egy "hitman játék" nem lövöldözõs és nem csapatjáték, ez viszont az...
Balumann
A játékot a Hitman készítõi csinálták, és Hitman motorral megy 😊
Szerintem egyáltalán nem zavart, sõt

Pókmalac
nemtom engem nagyon idegesit olyan mintha pl egy hitman játtékal játszom és csak ball oldalt megy:Saz milyen már.. elég hülyén nézne ki...és sajnos ez engem marhára zavar:S

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

gabo91
Vezérlõpult-hangbeállítások (hangok és audióeszközök a neve) - hangerõ fülnél ... speciális- itt a teljesitményfülnél a felsõ csúszka a hardwergyórsításnál huzd le a legkisebbre vagyi NINCS-re.
Remélem valamit segít azért.
(esetleg vista-n probáld. állítólag azon megy normálisan. én nemprobáltam nekem nem eredeti igy nem ér anyit... de ha te megvetted akkor egy próbát megérhet)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Balumann
Nem középen megy, kicsit baloldalt. De ez miért zavaró?

a.carkey
A normális, rablós multi részt akkor be tudta vki itthon csiholni?

A medve nem játék.

tonyr
nekem se középen megy a srác...
mé vkinek tök középen megy ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Pókmalac
és az én problémámra van megoldás??? a csávom nem bir a "pálya közepén haladni" (#621 és kép is van)

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

tonyr
+van a +oldás, hogy ne lépjen ki a game !!!
a cd-röl telepiteni kell ezt: XLiveRedist.msi
ill nemárt ha 2007 novemberi a directx
hangot nem kell butitani win-ban, csak ez a live setup kell, és jo már nálam is, nem lép ki 😊

Hehe... Na mindegy, aki szerint lelõttem a poént, a lényeget, az felejtse el gyorsan... <#pias><#pias><#pias>

!SPOILER Ahol fekszik Carlos ott lesz egy akna, azt lõdd szét...

HeadHunter86
Ja és a csaj egy szökõkútnál ül, ha valaki nem tudná hol van ez a rész.
És ezen a pályán: #572 komment képe.

HeadHunter86
Skacok, megtaláltam Jenny-t, jön a két fószer, a csaj sír, fenn az erkélyen 4-5 katona. Lemegy egy animáció, ki akarják nyírni a csajt, majd elkezdenek rám lõni..
Mit kell itt csinálni? Ha oldalra menekülök nem segít, se ha kinyírom a fószert, az erkélyesek ellen esélyem sincs.

Pókmalac
Az hogy ez a szerencsétlen Kane nem bir a "pálya közepén haladni" és ez rohattul idegesit

Balumann
Ezt nem értem, mi húz bal oldal fele, hogyan, min kell középen menni? :S Nekem semmi gond nem volt az irányítással, semmi oldalra húzás vagy ilyesmi.
COOP csak osztott képernyõs módba van azthiszem és 2 XBOX360-as gamepad kell különben nem megy (más fajta gamepad nem jó)...

Pókmalac
ma elhatároztam hogy felteszem a gémet..fel is raktam és boldogan vettem észre hogy van benne Cooperativ mod mondom ez jol jöhetz ha jön a haver azt nyomolunk..na de msot Singlében elkezdtem és azt vettem észre hogy kurva idegesitö hogy a Bal oldal felé huzza az embert folyamatosan egyszerüen nem tud középen menni ezt megis értem ha Coperativ modban lenne mert akkoer jobb oldalt ott a haver..de msot singlében akkro egész végig igy kell játszani???hááát ez igy nagyon nem jo...nicsn vmi beállitás erre?

Gerbill
Ha visszaolvasnál egy kicsit rájönnél, hogy a sofõrt kell kilõni, és nem a lányt elvinni.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

végigjátszás nincs hozzá???????
annál a résznél mit kell csinálni mikor jön a nagy kamion és elüti a csajt az árokba nem akar kijönni?:S:S
tonyr
hát nem megy a game, azaz még mindig kilép, és se a hang se az alt+tab nem segit rajta, mikor lesz már patch ?
😞

Samballah
össze kell szedned a brigádodat akik külön szárnyakban vannak elszállásolva, majd kinyitni a kaput és meglépni egyszerû rész

PsnID: YOULUPUKKI

Mégvalami! Valaki megtudná nekem mondani, hogy (aki már sokat játszott vele) az 1. pálya után vannak még részletesebb pályák? Gforce 7600GS-el nyomom, és most beállítottam, hogy viszonylag jól megy. (ne kelljen játék közbe állítgatnom a grafikát) azért kéne az infó. elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

már megoldottam

Hát persze hogy már megint elakadtam 😞 Breakout vagy mi... Amikor azzal a nagy autoval kitöröm a börtön falát... Majd kinyirom a rendöröket, s onnan sehova nem tudok menni.. Minden ajtó zárva van.... Mit kell ott csini? Köszike :p

GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W

Heló! nekem az a problémám lenne, hogy max grafikán a 1. pályán a tégla, és az autók nagyon homályosak. mi lehet a baj? GFORCE 7600GS-m van, és a 169.09-es driver van fent. elõre is köszi.