959
MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
-
#719 Tedd fel a mic vis c+++ 2005 rprogit, ennyi az egész:) -
#718 Hali!
A játék indításakor Microsoft Visual C++ Runtime library error-t kapok...a hiba leírása R6025 - pure virtual function call.Nem tudnátok segíteni orvosolni ezt a hibát?
Előre is köszönöm! :) -
atesszan #717 Na én ma kezdtem,végig is nyomtam!Nem volt vmi nagy szám,persze attól másnak bejöhet. -
#716 A sorőrt kell kilőni, soká törik ki az üveg. Lőni kell mint az állat. -
asd16 #715 üdv all!
hogy kell megölni a nagy "traktor" sofőrjét, hogy ne üsse el a lányát a fickonak??? HELP MEE!!!! -
#714 Kurva jó játék, én nem rég próbáltam ki mert a PC Guruban meg más helyeken is lehúzták a grafika és a túl sok f.u.c.k. szó miatt. :D De nagyon tetszik, nincs ezzel semmi baj, jó a sztori, grafika sztem elfoggadható és jók a párbeszédek is, meg tetszik, hogy halomra lőhetek mindent és mindenkit. -
#713 Nemhiszem, hogy lehetséges lenne írni hozzá olyan módot, hogy lehessen coopba vinni. Valószínűleg nem úgy írták meg, hogy lehetőség legyen hálózaton keresztüli módra. -
Mateo87 #712 - MODOT, bocsi -
Mateo87 #711 Nagyon király a játék, DE HOGY HOGY NEM CSINÁLTAK MODOT COOP modot hálózatra? A coop lehetőség miatt vártam az egész játékot, nagyon tetszik. De az a coop mod, hmmm... :( (remélem egy programozó meghallja könyörgésem :D) -
#710 SDK-t??? Ugyan már...ez egy történetorientált játék... -
#709 Amugy, hogy én is néhány szót szóljak a játékról, nem csak a helytelenűl írókról.
Szerintem nagyon pofás játék, csak egy baja van, hogy nem publikáltak hozzá valami SDK-t. :-( -
#708 Jah mintha nem is magyarul írna, se ékezet, se helyesírás :D -
#707 Tényleg elképesztő, hogy mennyire nem tudnak írni. XD (,,el képszető")
Bocs, csak aki beszól annak is be kell. -
#706 "telleg el kepeszto h eggyeskenek mien problemaik vannak."
pl. miféle problémák? örülj hogy neked megy a game aztán kész... nem mindenkinek olyan szerencsés a live-nak hála. -
HasBeen #705 ez jo game en most keztem el nekem teccik!
telleg el kepeszto h eggyeskenek mien problemaik vannak.
"mb3" LOL -
cornellred #704 tököm televan már. hiába lövöm a repülőgép motorját csak füstöl:S -
#703 + fav topik
Tegnap kezdtem el.Idáig nem valami jó, de talán később az lesz... -
ZsirosKenyer #702 nem is tudtam hogy 2 befejezés van :O
én leléptem a helivel és mindenkit otthagytam a francba. Ha visszamegyek mi történik? -
moralosan #701 Beleolvasva a topicba, gáz hogy egyeseknek mennyi problémájuk van... -
moralosan #700 Alig 2 nap alatt végigvittem a játékot... Nem volt rossz, de a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!befejezés elég2SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lett szvsz...szar -
#699 mihez hasonlit ez a játék? -
#698 mouse button 3 = 3. egér gomb, azaz nyomd be a görgőt! -
dzsozefo #697 hm? -
#696 Valaki erre legyen szíves válaszolni, nem e tudjátok mia a hiba? -
dzsozefo #695 menekülés után kocsiból keveszik a fegyvert shotgunt és kéri az mb3 és + w komb. mi a mb3? :S kösz -
#694 Nincs. Egy ideig nem is lesz szerintem. -
atihtml #693 magyarosittás van már hozzá? -
Gerisan3 #692 Na emberek!senki nem tudja miként lehetne tovább jutni a hídas résznél? -
#691 melyik? -
#690 videokártya miatt, milyen a vga-d, ill driver hozzá ? -
#689 Feltelepítettem a játékot, és elindítom, de azonnal hibát észlel és leáll, valami Visual C++, meg alkalmazáshibákat is ír ki. Nem tudjáték véletlen mitől lehet? -
sheva94 #688 #684re vki? -
theodor #687 az a game elég gyengére sikeredett -
#686 Már semmi visszaolvastam egy kicsit és meg tudtam -
#685 Mit csináljak az utolsó résznél amikor Jenny ott ül a szökőkútnál? -
sheva94 #684 miért van az hogy a játékba átlátok a falakon és össze vissza vannak az árnyékok?
Kép (119.4 KB) -
Gerisan3 #683 Korábban más is írta de nekem is kiadak azon a helyen ahol a duzsngelba átkéne mennem egy hídon.mit lehet ilyenkor tenni? -
zozox333 #682 Köszi! -
#681 Már nincs sok hátra, kb. 3-4 pálya. (attól függ, hogy számoljuk, és melyik befejezést választod) Nem kötelező életben tartani őket...én az elején inkább beparancsoltam őket védett helyre, előrementem fedezékből tisztogatni, meg a helikoptert lődözni, és a későbbi nyílt terepre használtam fel őket...maradni így sem maradt egy se a végére, de legalább volt valami haszon belőlük... :) -
zozox333 #680 Helo!
A 11. pályán vagyok (Freedom Fighters), mennyi van még hátra?
Ja és ezen a pályán kapok egy szakasznyi embert, szükségem lesz rájuk, vagy nem baj, ha hullanak mint a legyek?
Köszi!