959
MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
-
#799 Milyen géped van? Nekem nem szaggatott. -
#798 hello
lenne egy olyan kérdésem hogy a szaggatás problémára van már valami megoldás? Mert a játék maga király csak ez zavar benne de nagyon :S -
#797 Nincs patch, tegnap néztem a játék weboldalán. -
#796 Valamilyen bankba pedig tuti be kell permetezni egy kis altatógázt, ott jön rá először Lynchre az 5 perc. :) -
#795 Ja és valóban vannak búgok a gameben esetleg egy patch segíthet. Nem tudom, hogy most van e hozzá már rég nyomtam. Most inkább COD4 várom az COD5. -
#794 Egyébként a pálya neve Withdrawal. Az őr mellet simán el lehet sétálni semmilyen altató gáz... Itt a link http://www.youtube.com/watch?v=rBEWUVJWHqU -
#793 okés köszi szépen -
#792 Bug, kezd előlről szerintem, még az elején vagy. Vagyis a pálya elejéről, amikor jön a furgon a bombás csávóval. -
#791 Hát itt nemjön senki mert bevan zárva az ajtó:S -
#790 Hmmm. Lehet bugos? Nem nagyon emlékszem már, de mintha úgy lenne, hogy ugye addig meg kell védened amíg telepíti a bombát, jönnek le a lépcsőn a zsaruk aztán szól, hogy robbanni fog és kimentem a terem elé pár méterre, így is sérültem egy kicsit, aztán visszamentem a terembe és... ez már spoiler. :) -
#789 Na de hogyan?egyszer csak eltünik a falon keresztül én meg nemtudok sehová se menni mert bevan zárva az ajtó atzán felrobban a cucc és én meg meghalok:S -
#788 Csak kimegy a teremből. -
#787 Na az sikerült csak itt van amikor a csávó felrobbantaj a széfet ö egyszer csak elünik én meg nemtudok sehová se menekülni és meghalok hogyan van ez?
-
#786 Átmászok a kerítésen és aztán mindig ezvan:S
-
#785 menj a falhoz nyomj "e"-t azt felmászik és lopakodva "ctrl" öld meg a rendeőrt "e". -
#784 értem és esetleg nemtudod hogy hol kell felmenni?
Mert szétnéztem de létrát nemtalálok hacsak nemaz ami baloldalt van de azt én magasnak találom nemtudok oda felugrani -
#783 Asszem fel kell menni a tetőre és belerakni a szellőzőrendszerbe az altatógázt. -
#782 Ez az elején van amikor valami bankot kellene kirabolni aszem vagy nemtom.:
-
#781 pillanat mindjárt mutatok egy képet
-
#780 Felmenni a tetőre? Sry ha nem, már rég játszottam vele. -
#779 ezzel nem az a gond, hogy nincs ki lefordítaná már rég le lene fordítva csak a szöveg el van rejtve és kéne egy kicsomagoló. -
#778 SZiasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Az elején amikor találkozok a kopasz csávóval kiszál a fekete kocsibol és 3an megyünk bankot rabolni ottáll az ör az ajtóba.Mitkell csinálni mert mindent próbáltam már de mindig rádión riasztják a zsarukat. -
#777 Pedig nem lehet nehéz a magyarosítás sztem csak fordítani kell a szövegek (én még nem tudok angolul csak tanulók de mindig segít egy webfordító ) nem tudja vki, hogy kell megcsinálni a magyarosítást esetleg megcsinálnám segítséggel csak kell a szöveg..szóval ha vki tudja, hogy kell privibe jöhet -
sfferi #776 gááz pedig azéé nincs oan sok szöveg -
#775 Sajnos nincs hozzá magyarosítás jó lenne még egy ok amiért még 1x végig vinném -
sfferi #774 vki tud magyaritást mondani hozzá pls irja meg pü-ben -
#773 Valójában ez egy befejezetlen játék! Én azt olvastam PC gurun. Csak kiadták és ha befejezték volna normálisan milyen egy komoly game-t kaptunk volna de így is jó lett addig is -
#772 Múltkor úgy játszottunk 3-an egy régi pénzbedobós automata-emulátorral, hogy kép kitéve tévére,egyikünk a laptop billentyűzetén, másik haver rádiós billentyűzettel, én meg joystickkal... Jó buli volt... :)
Na persze ezzel nem vagyunk közelebb, hogy most a K&L-hez kell-e két kontroller, de azé' elmeséltem... :P -
#771 ITT a megoldás http://www.youtube.com/watch?v=zyuCmiKfPR4 -
lpmarci #770 Valaki segítene? Elakadtam azon a pályán mikor Jennyt elviszik egy repülővel. A jobb motort mindig ki tom lőni de a másik még csak nem is füstöl. Mit kell csinálnom? pls help -
#769 Az baj ha játék közben búg a gép??? És ha kilépek akkor folytassa a búgást! Nem akarom, hogy le égjen de megy a játék szaggatás nélkül tehát a gépem amin nyomom: Intel Celeron 2,80GHz, 1280ram ddr, Ati Radeon 9600XT 256Mb de megy a játék pedig már kicsi teljesítményűnek számít ez a gép. Sztem egy jó videó kártya kell ebbe a gépbe cska sajnos... -
#768 gondolom lehet 2 gampaddal is de minek legalább egy ember tud normálisan célozni is -
#767 Elég 1? A menüben úgy emlékszem azt írta, hogy 2db x360 irányító kell :S -
#766 elég egy gamepad a másik ember egér és billentyű kombinációval játszik.én nemrég vettem egy ilyen padot kipróbáltuk barátommal és nagyon jó volt .látod amikor lynch skizo homályos minden... -
#765 Az elején az az akármi mi??? Mikor ilyen Xbox360 gombok vannak??? Olyan mint a(z) MSN. -
#764 Van benne COOP, de csak úgy hogy osztott képernyőn, 2 X360-as gamepad kell hozzá. -
Neoncsoves #763 nekem haver azt mondta alapból van benne coop mod... akkor most mivan? -
Neoncsoves #762 srácok esetleg nincs lehetőség arra hogy 2en hamachin coopoljunk? -
Szegedy94 #761 Sziasztok.Lenne egy kérdésem.: Azon a mapon járok, hogy valami japán csávót kell megolni, aztán elvenni a táskáját, az elején pedig le kell mászni az ablaknál.Nah szal ott végigmegyek, aztán kijon h a liftbe kell mennem, bemegyek, de semmi se torténik, mit kell csinálni??
előre is thx -
#760 Hello!
Úhy látom, ebben a játékban nem lehet ketten játszani (azaz single playeren belül 2 profil)...hova teszi a mentéseimet?
Előre is kössz!