959
MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
-
#279 Igen az a másik vége amit leirtál! -
csoola #278 megcsináltam a játékot, elég nehéz volt a vége!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én azt csináltam emg h elmegyek a haverokért a faluba, a végén meghalt a csaj és elhajoztak, de nem elhet életben tartani? most nem akarok nekiállni ujbol igyis nehéz votl mint a dög:D meg akkor van az h elmegyünk a helivel és kész, a csaj utál mert helybenhagytad a haverokat? ha valaki végignyomta homályositson már fel:D -
ellington #277 egyenlőre a tortát vágod. én most a swatosok ellen vagyok a buszpályaudvaron. -
#274 Na már megvan a megoldás egyenlőre! -
#273 Amikor elöször vagyunk katonának öltözve!
De már tulvagyok rajta hélistennek!
Most ott szopok és lövésem sincs hogy kéne átvinni azt a részt ahol a Haciendánál vagyunk a lányunk ott ül körülöttünk az erkélyen katonák végig azt 3 másodperc alatt szarrá lőnek. :( -
ellington #272 katonás? -
#271 nem mintha baj lenne :P
csak manapság már nem sok ilyen köt le ... bár volt egy kér jó ötletes gamma...remélem ez is jó lesz... -
#270 Hu baszki ez a katonás pálya elég huzos :( -
ellington #269 ezek az akciójátékok már csak ilyenek. -
#268 sziasztok.
Milyen a játék ? Két videót láttam eddig róla.. mindkettőben csak mentek és lőttek az emberkék... ez mennyire igaz rá ? és mennyire van HitMan beütése ? Értsd : vannak részek ahol pl nem lősz le mindenkit akit meglátsz ? :) -
#267 ha nem csak live-n lehetne akkor próbáltam volna :-( -
TottiZsolt #266 Szóval azelött mielött elkezd CB-rádiózni, de az látszik is a kisképen... -
TottiZsolt #265 Akkor lődd le a kintit, és rohanj be, és az ott lévőt is. Az a lényeg, hogy hamar lődd le, minthogy CB-rádión "riadó parancsot" adjon ki -
#264 De, ha püfölöm az elsőt, mindig lő egyet, amaz meg meghalja:P. -
kenderzen #263 probáltátok már coopban? -
#262 elsőt kézzel, 2.-at fegyóval :) ki is írja... -
#261 fegyverrel vagy kézzel? -
#260 mind2-t öld meg gyorsan -
#259 Hali. Meg van a game:).Tök jó, csak elakadtam: Amikor a 3. pályán találkozunk egy régi havverral és iéyen autóparkolóban vagyunk, ott mit kell csinálni? Mert ugye van egy őr, aki az ajtót örzi, de az mindig észre vesz, amikor meg kinyírom, akkor meg a kamera vesz észre:P. Itt mi a teendő? -
#257 Én követtem végig a dömpit azt 2 centiről mig forgolodott aprítottam a szélvédőt! -
#256 Maradj a lány mellett, mikor jön lődd ezerrel, mikor elmegy megfordulni gyűjts lőszert, és folyamatosan lődd az üveget. Egyszer csak kitörik és kitudod lőni a vezetőt. -
ellington #255 amikor a vezetőt kell megölni abban a bazinagy izében, akkor ki kell őt lőni, vagy felmászni hozzá, vagy mi? akárhogy lövöm 300 golyóval a szélvédőt, nem akar meghalni. -
Balinthun #254 thx! egyébként rájöttem: csak fel kellett installálni az xliveredist-et ami ott van a játék dvd-n! egyébként kurva nagy a játék végre vmi izgalmas! nemtudom nekem valahogy végig szemtől szemben utánérzémsem van a bankrablások során! az mekkora film... -
Zsocee #253 xlive dll ->http://rapidshare.com/files/71672552/xlive.dll.html -
Balinthun #252 help!!! valaki fel tudná rakni vagy elküldei az xlive.dll fájlt mert sehol nem találom!!!!!!!! -
Zsocee #251 Hát én nem tudom miért léphet ki,a gép configod alapján még a videókártyád is jobb (pl az enyémnél),próbáld meg a felbontás minőségét variálni főleg lefele irányba . -
#250 Nekem az 3.-ra sikerült. Nem értem hogy akad el ott mindenki :o -
#249 Na csak kinyirtam a rohadékot! -
#248 Amikor nagy dömperrel jönnek ott hogy kell kiiktatni a vezetőt?
Az 5 csokát aki rajta van leszedem de a sofört nem lehet kilöni mert hiába lövöm az üveget baszik betörni :( -
TottiZsolt #247 Én inkább játszom ezzel, és játszom végig többször, minthogy egy Crysis-el játszak. Annak a demóját néztem meg, de elég is volt belőle. Azért mert szép, még nem fogok elszállni tőle. Főleg, hogy a története elég lapos, az ilyen alienes akármiket meg eleve utálom. Szóval én nem hasonlítom hozzá, ez a Kane&Lynch egy nagyon-nagyon jó, és hangulatos játék, és annyit játszom még vele, amennyit időm enged. Ez természetesen a személyes véleményem, még mielött belekötne: nem szóltam le a Crysist! -
#246 No én is elkezdtem, egész jó, hangulatos játék lett. Most a bankos menekülös pálya utánin vagyok. A legutóbbi fagyás óta nem volt semmi baja. És a grafikával meg a gépigénnyel sincs gond, közel teljes grafikán megy, jó, nem azt mondom hogy egy Crysis, de nem is kell neki akkora gép :) -
sonka18 #245 Hali
Valaki megtudja mondani hogy Havana-ban mikor lő a tank akkor ott hova kell menni és mit kell csinálni mert egyszerűen nem jövök rá! -
hitch #244 sziasztok.az miér van hogy nálam mindig kilép annál a pályánál amikor a bankosnak vége.valami cracking a pálya neve.mi lehet a gond??? -
Zsocee #243 már megoldottam mind 2 befejezéssel,a kérdésem tárgytalan. -
#242 Lenne egy kis gondom, segíthetnétek, szóval a game elindul, de amikor új egyjátékos módot akarok kezdeni lefagy a game, legalábbis megáll és nem tölti be az első pályát sem, a legfrissebb graf driverrel. Nem tudjátok mi lehet a gond? -
Zsocee #241 tehát a csaj+szökőkút combó megoldás:jobb oldalt van elterülve az egyik haver aki a bombát cipelte de kinyírták, rá kell lőni a bombájára,én viszont kiváncasi lennék erre a 2 befejezés dologra, valaki leírhartná őket + a repölőgépnek mi a fszért nem lehet kilőni a motorjait még a rohadt gépfegyver tár is kifogy mire felszáll az a szar, majd lezuhan. mit kell ott csinálni?már krvára unom. -
zsotee #240 Éredekes hogy sm 3.0 van a min. konfigban, ennek ellenére a játék indul
sm 2.0-ás kártyával.(9800pro-val és fx5600-al is müxik)kb fél óra játék alatt nem tapsztaltam problémát. -
PunkZoli #239 2 es gombbal a sniperre -
#238 Mikor a pagoda parkjában a telefonálás után Lynchnek lehetne parancsot adni, hogy likvidálja a snipereket azt, hogyan kell mert hiába nyomkodom amit ír semmi nem történik. -
Djemba #237 jaja mint a filmekben utoljára ilyen a mátrix gameban volt