959

MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
  • ellington
    gyorsan kell csinálni mindent. odfutni az első őrhöz, leütni, másodikat meg akár lőheted is, csak ne legyen ideje riasztani a többieket.
  • grebber
    Lehet hülyeséget mondok de 2-es vagy 3-as gomb asszem.
    Hogyan lehet egyedül menni, az a két idióta jön utánam...
  • grebber
    Én ugy csináltam egyedül mentem át a keritésen majd szépen figyelve akkor mentem az őr háta mögé amikor máshova néz majd azthiszem leütöttem.
    Én már az a elején elakadtam! A Vaultbreaker-rel kell találkozni, aztán valami gázt bevinni valahova, de az őr mindig észrevesz :(
  • Rage47
    állítsd directsound-ra, ne openal-ra
  • Guillotine
    Igen 5.1-re van állítva a hangrendszerem és van 5.1-es hangszóróim.Minden játékban amelyik használja müködik.Egyébként a Call of Duty 4 nálam szépen kiadja az 5.1-es hangzást.
  • Balumann
    mármint a lövések hangja nem úgy gyenge h halk, hanem gyenge minőségű.
  • Balumann
    Biztos 5.1 -re van állítva a hangrendszered, és nincs 5.1 hangfalad, vagy levan halkítva a center hangszóró.

#308: Audio options-ba az audio rendernél válts át egy másikra. Ha nem segít, akkor telepíts EAX drivert, illetve keress újabb drivert a hangkártyádhoz.

Egyébként a játék egyetlen negatívuma a hangok. 5.1-be játszok, a mélyhangok aránytalanok, lövések hangja nagyon gyenge, irányok érthetetlenek sokszor. mikor jött a helikpter nem tudtam megállapítani h jobbról jön-e vagy balról... Crysis meg Call of Duty 4 után nagyon rosszak a hangok :S
  • Djemba
    kilövöd a tankot
  • Guillotine
    Nekem az a gondom,hogy a játékban az összes hang hallatszik csak,ha én lövöldözöm a saját fegyverem hangját nem hallom.Tudtok valami megoldást erre a problémámra?
  • ReVisor
    Valamiért mindenhol furán visszhangzik az összes hang... Idegesítő, bedugul tőle az ember füle. Más is tapasztalt ilyet? Mi a megoldás? A hangfal kikapcsolásán kívül... :)
  • sonka18
    Valaki pls válaszoljon #245!!!
  • Djemba
    nem
  • Nashville
    ...ja és nem szaggat, így kell játékot készíteni, remek grafika. Úgy látszik Dual-Core és 2GB Ram- tól kevesebb gépekben is van élet! Graca Eidos!
  • Gideon Wieth
    télleg. A töltőképernyő alatt kellenne valamilyen videónak mennie ? És még mindig kérdésem, hogyan kell elrakni a fegyvert, ha nem akarok azzal a kezemben mászkálni ? :)
  • Nashville
    Na végre lejött a játék! A fiam odáig van! :) El is hiszem, még én is alig tudok felállni tőle, igaz még csak kipróbáltuk, hogy szaggat- e és egy párat lőttünk, de nagyon ott van. A launcer bemásolása után nem kéri a DVD- t, úgyhogy a "kiherélési" kérdés megoldva, kell a feelinghez a video is. ;)
  • ellington
    nálatok nem tart 3-4 percig a betöltése a játéknak? rányomok az exe-re, fekete a képernyő, jön a 3-4 perc várakozás, és utána indul el. ugyanaz van a gears of warnál is. mindkettő windows live. bár a viva pinata is az, az mégse szórakozik.
  • mama2
    Amúgy nekem maxon van minden és nem szaggat egyátalán:D.
  • ellington
    amúgy nem kell.
  • Gideon Wieth
    kell a DVD...
  • Gideon Wieth
    nem tudjátok hogyan lehet elrakni a fegyvert ?
  • Djemba
    11 pályán vok és akkor már csak 5 pálya és vége?
    nagyon nagyon jó játék
  • Rage47
    kösz, hogy spoilerben irtad :S
  • csoola
    akkor csak 2:S csinálhattak volna neki valai happy endet is, szerintem egyik sem az
  • Solid Snake
    Nem
  • Nashville
    Mivel nincs a játéknak spam topicja megkérdezem itt, hogy kell-e a játék futtatásához a DVD, hogy a telepítés után törölhessem majd az iso fájlt? Lehet, hogy nem fogom "kiherélni", inkább csak a rar- okat írom ki két lemezre és úgy tárolom.
  • Rage47
    nekem nagyon tetszik a graf, illik a játékhoz
  • grebber
    Képeim Szerintem nincs semmi szégyelni valója!
  • Rage47
    mégis sokan fikázták
  • szapor
    Hali!Mér dob ki a játék közbe exe hibával? :S
  • grebber
    Mivel jó a grafja alapból!
  • Rage47
    Remek játék, nagyon hangulatos, tök jó story, játékélményből ötös:) Tökéletes példája annak, hogy a graf nem is annyira számít egy jó játéknál.
  • Nashville
    Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy mennyit lehet veszíteni a játékélményből, ha DVD9- ből DVD5- öt készítek és úgy telepítem fel a játékot (átvezető videók hiánya, stb...)? Zsotee honlapján elég jó kis leírás van a művelethez, de még csak most töltöm a játékot és jelenleg nincs is olyan sok hely a winyómon. A fiamnak akarom feltelepíteni, remélem jól fog menni az AMD64 3500+ os egymagos procival 1 Giga 800Mhz- es rammal, Geforce 7600 Gs- es videokártyával. Ahogy elolvastam az aláírásotokat egész jó kis gépekkel rendelkeztek. Én még az utolsó "sulinetbumm" idején vettem egy éve. :( Mit erősítsek a gépen ami feltétlenül kell hozzá? Nem nagyon szeretném nélkülözni a remek grafikát. :)
    Előre is kösz!
  • jaki88
    Okés, köszi! Amúgy király a game.:)
  • ellington
    lődd lődd lődd és lődd a szélvédőt. nekem akkor sikerült kiiktatnom a sofőrt, amikor már visszafordult hogy a gödörbe menjen, és vagy tíz méter volt már csak. simán a szélvédőt lőttem, a sofőr feje ki se látszott, mégis meghalt.
  • jaki88
    Sziasztok! Elakadtam annál a résznél, amikor kinyírják kane feleségét és a lánya sokkba kerül, és jön egy rohadt nagy ilyen dömper. Na ennél a résznél, hogyan kell hatástalanítni a dömpert? Előre is köszi
  • Akylleus
    hamachi valaki??
  • TottiZsolt
    Kár, hogy online nem lehet játszani
  • szapor
    mér dob ki a játék közben EXE hibával?