959
MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
-
ellington #319 gyorsan kell csinálni mindent. odfutni az első őrhöz, leütni, másodikat meg akár lőheted is, csak ne legyen ideje riasztani a többieket. -
#318 Lehet hülyeséget mondok de 2-es vagy 3-as gomb asszem. -
#317 Hogyan lehet egyedül menni, az a két idióta jön utánam... -
#316 Én ugy csináltam egyedül mentem át a keritésen majd szépen figyelve akkor mentem az őr háta mögé amikor máshova néz majd azthiszem leütöttem. -
#315 Én már az a elején elakadtam! A Vaultbreaker-rel kell találkozni, aztán valami gázt bevinni valahova, de az őr mindig észrevesz :( -
#314 állítsd directsound-ra, ne openal-ra -
#313 Igen 5.1-re van állítva a hangrendszerem és van 5.1-es hangszóróim.Minden játékban amelyik használja müködik.Egyébként a Call of Duty 4 nálam szépen kiadja az 5.1-es hangzást. -
#312 mármint a lövések hangja nem úgy gyenge h halk, hanem gyenge minőségű. -
#311 Biztos 5.1 -re van állítva a hangrendszered, és nincs 5.1 hangfalad, vagy levan halkítva a center hangszóró.
#308: Audio options-ba az audio rendernél válts át egy másikra. Ha nem segít, akkor telepíts EAX drivert, illetve keress újabb drivert a hangkártyádhoz.
Egyébként a játék egyetlen negatívuma a hangok. 5.1-be játszok, a mélyhangok aránytalanok, lövések hangja nagyon gyenge, irányok érthetetlenek sokszor. mikor jött a helikpter nem tudtam megállapítani h jobbról jön-e vagy balról... Crysis meg Call of Duty 4 után nagyon rosszak a hangok :S -
Djemba #310 kilövöd a tankot -
#309 Nekem az a gondom,hogy a játékban az összes hang hallatszik csak,ha én lövöldözöm a saját fegyverem hangját nem hallom.Tudtok valami megoldást erre a problémámra? -
ReVisor #308 Valamiért mindenhol furán visszhangzik az összes hang... Idegesítő, bedugul tőle az ember füle. Más is tapasztalt ilyet? Mi a megoldás? A hangfal kikapcsolásán kívül... :) -
sonka18 #307 Valaki pls válaszoljon #245!!! -
Djemba #306 nem -
#305 ...ja és nem szaggat, így kell játékot készíteni, remek grafika. Úgy látszik Dual-Core és 2GB Ram- tól kevesebb gépekben is van élet! Graca Eidos! -
#304 télleg. A töltőképernyő alatt kellenne valamilyen videónak mennie ? És még mindig kérdésem, hogyan kell elrakni a fegyvert, ha nem akarok azzal a kezemben mászkálni ? :) -
#303 Na végre lejött a játék! A fiam odáig van! :) El is hiszem, még én is alig tudok felállni tőle, igaz még csak kipróbáltuk, hogy szaggat- e és egy párat lőttünk, de nagyon ott van. A launcer bemásolása után nem kéri a DVD- t, úgyhogy a "kiherélési" kérdés megoldva, kell a feelinghez a video is. ;) -
ellington #302 nálatok nem tart 3-4 percig a betöltése a játéknak? rányomok az exe-re, fekete a képernyő, jön a 3-4 perc várakozás, és utána indul el. ugyanaz van a gears of warnál is. mindkettő windows live. bár a viva pinata is az, az mégse szórakozik. -
#301 Amúgy nekem maxon van minden és nem szaggat egyátalán:D. -
ellington #300 amúgy nem kell. -
#299 kell a DVD... -
#298 nem tudjátok hogyan lehet elrakni a fegyvert ? -
Djemba #297 11 pályán vok és akkor már csak 5 pálya és vége?
nagyon nagyon jó játék -
#296 kösz, hogy spoilerben irtad :S -
csoola #295 akkor csak 2:S csinálhattak volna neki valai happy endet is, szerintem egyik sem az -
#294 Nem -
#293 Mivel nincs a játéknak spam topicja megkérdezem itt, hogy kell-e a játék futtatásához a DVD, hogy a telepítés után törölhessem majd az iso fájlt? Lehet, hogy nem fogom "kiherélni", inkább csak a rar- okat írom ki két lemezre és úgy tárolom. -
#292 nekem nagyon tetszik a graf, illik a játékhoz -
#291 Képeim Szerintem nincs semmi szégyelni valója! -
#290 mégis sokan fikázták -
szapor #289 Hali!Mér dob ki a játék közbe exe hibával? :S -
#288 Mivel jó a grafja alapból! -
#287 Remek játék, nagyon hangulatos, tök jó story, játékélményből ötös:) Tökéletes példája annak, hogy a graf nem is annyira számít egy jó játéknál. -
#286 Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy mennyit lehet veszíteni a játékélményből, ha DVD9- ből DVD5- öt készítek és úgy telepítem fel a játékot (átvezető videók hiánya, stb...)? Zsotee honlapján elég jó kis leírás van a művelethez, de még csak most töltöm a játékot és jelenleg nincs is olyan sok hely a winyómon. A fiamnak akarom feltelepíteni, remélem jól fog menni az AMD64 3500+ os egymagos procival 1 Giga 800Mhz- es rammal, Geforce 7600 Gs- es videokártyával. Ahogy elolvastam az aláírásotokat egész jó kis gépekkel rendelkeztek. Én még az utolsó "sulinetbumm" idején vettem egy éve. :( Mit erősítsek a gépen ami feltétlenül kell hozzá? Nem nagyon szeretném nélkülözni a remek grafikát. :)
Előre is kösz! -
jaki88 #285 Okés, köszi! Amúgy király a game.:) -
ellington #284 lődd lődd lődd és lődd a szélvédőt. nekem akkor sikerült kiiktatnom a sofőrt, amikor már visszafordult hogy a gödörbe menjen, és vagy tíz méter volt már csak. simán a szélvédőt lőttem, a sofőr feje ki se látszott, mégis meghalt. -
jaki88 #283 Sziasztok! Elakadtam annál a résznél, amikor kinyírják kane feleségét és a lánya sokkba kerül, és jön egy rohadt nagy ilyen dömper. Na ennél a résznél, hogyan kell hatástalanítni a dömpert? Előre is köszi -
Akylleus #282 hamachi valaki?? -
TottiZsolt #281 Kár, hogy online nem lehet játszani -
szapor #280 mér dob ki a játék közben EXE hibával?