Kane & Lynch: Dead Men

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Próbáld meg a régebbi driverrel, lehet hogy megoldja a problémát.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

szasztok.Nekem az a gáz hogy nagyon furcsán néz ki a játék mintha két felé osztaná a képernyot legalábbis az árnyék ugy néz ki.nem tom lehet beta driver a gond.nekem az 169.09 es beta van rakjam fel inkább a 163.75 verziót??????

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

teddymac
allandoan kilép a játék van valakinek valami használható ötlete ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

grebber
Neked hogy sikerült kiirnod 1 4.7GB-os dvd-re?Miket töröltál?
Mert én mindent amibe angolol kivül más nyelvi név van de még így is 4,8xGB 😞

Next PC upgrade: 2022

spidey91
nekem bejö na cucc naon jo lett sztem.. nekem teccik csak ajánlani tom...

Gépem ati X1900 4200

Rage47
magától ment
Tatyla
mikor ment a játék mert most kezdtem addig eljutottam hogy ilyen nagyfönökökkel találkoztam kiléptem és most megint az elején vagyok...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sgtfathi
Hát egybõl megfogott ez a game.Csak sajnálom hogy nincs magyar felirat hozzá,és talán nem is lesz??
Egyébként nem rossz a graf-ja én feltoltam mindent AA-nélkül és bizony a Splinter cell - Double Agent Grafja köszönt vissza!
Csak akár mit állitok forgatom az egeret bizony be-be röccen ami nem tudom mitõl lehet mert az fps-szám nem megy le 30-alá se és memo is van 2gb!
Télleg nállatok nincs ilyen probléma???

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

A mentést én is akartam kérdezni, mert küldetés közben nem találtam meg, hogy hogy lehet.. Remélem valaki majd megmondja a tutit! 😊

Nekem nagyon tetszik a játék, hiába nem csúcsgrafika, de az elejétõl megfogott a játék, és még csak az elsõ küldetésen vagyok túl... Kár, hogy a multi része nem megy, de remélem lesz rá megoldás, vagy az kimarad az életembõl..

Császtok!! Egy kis segítségre van szükségen elkezdtem a game-t (Xbox 360) és a 136#-s üzenete elsõ képénél tartok (természetesen a játékba) de nem tudok tovább jutni nem tudom h lehet lelõni a sofõrt? LÉCCI SEGÍTSETEK FONTOS LENNE<#szomoru1><#szomoru1>Elõre is köszi a hõsies megmentõnek/megmentõknek <#worship>
urbijoe
hogy lehet elmenteni a játékot?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Rage47
pedig nálam is ilyen maxon
ez nincsen maxon neked <#banplz>

Eagle16
Nemhinném...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

DIRECTX 10 HASZNÁL?

eddig a képekrõl nekem úgy jött le, mintha a Szemtõl szemben-t nézném.. mondjátok, hogy kapott valamit a játék abból a remek filmbõl.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

G.I.JOE
Nah, Havannában járok. Egész jó és sztem egész jól is néz ki!

Hellosztok!
Csak nekem csinálja azt, hogy indítom a gamet, erre elfeketedik a képernyõ mintha töltené és 2 másodperc után csak úgy visszadob asztalra?<#conf>Se hiba üzenet, se semmi...<#rinya>

Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!

H2
hali!
erre tud vki megoldást: "FirewallInstallHelper.dll - nem található"
elõre is köszi

hTW|&#174;

Balumann
Nah én is elkezdtem a játékot. Hát nem túl nagy játék, de nagyon jó! Jó hangulat, jó történet. Az irányítás, lövöldözés kicsit gyengére sikeredett, de jó. A Reservoir Dogs -ra nagyon hasonlít a játék, bár ez azért jobb (csak a grafika, mozgás, célzás, ellenségek inteligenciája, stb.). Optimalizálás is jó. A shadermodel 3 meg a nagy gépigényt a leírásban nem értem. Az elõbb említett játékot ati 9600proval játszottam és nem volt rondább :| Ez meg maxon megy...

Sajnálom h ez is ilyen live-s. Elsõ intro közben szépen kidob hibával, persze visszatudom rakni a játékot ha nem zárom be a hibajelentést. COOPhoz, multihoz is live kellene... nagyszerû. Nemértem miért olyan nehéz belerakni a LAN-t -.-

Raptor 2
Ezen kiv agyok akadva, nekem Xbox-on sokkal de sokkal szebb :S

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
Hát nekem 2 napomba tellett, sztem úgy összesen 5-6 órát nyomtam... Szal NAGYON rövid, de nekem tetszett 😊

most probáltam ki nem rossz játék de az elején téleg kicsit buták az ellenfelek de azért néha tudnak gondolkodni
Maxtreme
jah rengeteg... 😊
Most 3 napig nem melózok, ki kell használni <#idiota> (menni úgy sincs kedvem sehá, mivel esik a hav' 😄)

G.I.JOE
Maxi hogy neked mennyi idõd van! <#wow2><#bee1>

Maxtreme

1ébként kb 10 percet játszottam vele, majd ha befejeztem az Are51-et akkor esek neki.

FRe4k
Nekem állandóan kilép 😞

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

grebber
Optimalizált a game jól fut?

Maxtreme
lol kitöröltem mindenféle spanish meg olasz nyelvet, így simán rámegy DVD5-re 😊))

Maxtreme
Nem olyan rossz ám az. (az elején túl kell jutni) Csak a portolsá lett hihetetlenül szar.

Igazad van, utána egybõl beugrott a Blackside, az nekem nagyon nagy csalódás, bár nem vártam annyira de amikor láttam róla 1-2 videót azt hittem hogy brutal lessz, az is lett csak ellenkezõleg!
Maxtreme
Miért a balckside are51nél, és a starngelholdnál mi a 12gb ?😊

Hát, ha tényleg ilyen akkor mi az a 7gb?
Maxtreme
Nem, véletlenül sem... (amúhgy nem sok a graf állítási lehetõség)

grebber: Hááát. Valamivel lassabb mint a Hitman BM.

Bence94
várjál nem véletlenül "very low-ra tetted"?<#idiota>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bence94
helo látom nem jó a grafja szerintem gondolom a hangulata jó.de azt nem értem hogy lehet ilyen ronda hisz a blood money az marha szép.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
És ehhez a grafhoz atomgép kell vagy sierült nekik optomalázálni is?

tényleg ennyire rossz a játék??
hangulat?
Maxtreme
Ráadásul ez a Hitman Blodmoney motorja (elvileg) hát az pöppet szebb volt 😊

lal, és ehhez kell sm3.0? <#wilting><#nyes> akkor kösz, nem ...
Maxtreme
ja

spidey91
mindent maxra huztál?

Gépem ati X1900 4200

Maxtreme
Ez a game valami piszok ronda 😄

Fene tudja miért, de 1x akkora rebootot vágott tõle a gép, hogy öröm volt nézni 😊
Ráadásul ha a kaneandlynch.exe-vel akaraom futtatni a játékot, a Paragon partiton magic indul el xD (a launcher exe-vel viszont megy)
Úgy 1ébként a játék maga nem tûnik rossznak, bár az AI botrányosan gyenge. Az elején mikor a zsarukra kell lõni, van amelyik odaguggol a kocsi elé, és lehajtott fejjel csak van, vissza sem lõ, csak néha néha "puffant" 1et.

Mennyi a játékidõ? Mert így hogy máris van aki végigvitte baromi röbidnek tûni:/

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Tatyla
hát pedig magyarul reklámozták...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Attila8805
Ez tényleg csak sm3-mal megy?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Raptor 2
Nah én most nyomtam végig, hát meg kell hogy mondjam, sok idõ után végre az Oblivionon kívül ez az egy game, ami igazán le tud kötni! Sztem nagyon jó a hangulata, szinkronok 5-öst érdemelnek, pont ahogy a zenék, fõleg az teccik amikor keményen lesérülsz, nagyon hangulatos, ahogy összeesel, elhomályosodik minden, beugrik az a szép lassú zene, és közben hangokat hallassz vissza a múltból, szomorú idézeteket, a lányod sikítását, stb...
A grafikával nem volt bajom, sztem pont jól illik a játékhoz, az MI is megfelel sztem, az irányítás úgyszintén, és simán beleszoktam... A történet is hatalmas dicséretet érdemel a részemrõl, a pályák elég változatosak voltak, szal én sosem unatkoztam! A vége sztem angyon szomorú volt, ahogy bele gondoltam, bár az a jó h. többféle vége van! Én eddig 2-t csináltam meg, bár nemtom h. van e még más is, de holnap még megpróbálhatom.
(jah és én Xbox 360-on nyomtam)

Csá Leszedte már valaki a gamet??Írhatnátok valami véleményt hogy tetszik 😊
spidey91
Nincs magyar felirat és a boltiban se lesz! mert nem tudják honositani.. a boltba is angol lesz... ez van holnap én is töltöm

Gépem ati X1900 4200