959
MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
-
TottiZsolt #236 Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de engem már az elejétől kezdve nagyon megfogott ez a játék. A bankrablás utáni rész nagyon király, mikor kikell szállni a furgonból és lőni a rendőröket. Node, ami ott megfogott az az, hogy a mesterlövész célkeresztjét mutatják, és látod magad benne. Hát ez nagyon ott van, persze ez csak az én véleményem, de nagyon király! Idáig jutottam, de úgy döntöttem, hogy ne legyen "hamar" vége a játéknak elkezdem elölről, mert ez is tuti lehet még űberelni a többi küldetésben, úgyhogy, elölről megint végigtolom, annyira jó! Ez a Lynch tényleg egy beteg állat... Lemészárolta az összes túszt, és közbe beszél magában... Ott van a játék a toppon, történetileg, hangulatilag egyaránt. Biztos végigtolom még ha esetleg lesz magyar nyelven... Nos, ennyi... -
IgH #235 Plusz másik véggel 16. Simán megvan 5,nagyon nyögvenyelősen játsza - bár azt nehéz,mivel kurvakönnyű játék,és nem easyn toltam - is max 6 óra alatt. -
Djemba #234 grafika szerintem egész jó, sztori az nagyon tetszik csak az a baj, hogy 2 óra után már az 5 pályán vagyok ó.
15 PÁLYÁS? -
#233 én még nem nézem meg, sok a spoiler :] -
#232 A gametrailersen átlag 8.0-ára értékelték.
Videó -
ellington #231 megoldottam. -
ellington #230 a bank hátuljánál hogy kell megfelelően eljárni? az egyik mindig megnyomja a riasztót.. -
TottiZsolt #229 Okés, köszi a választ! -
#228 Nincs benne magyar nyelv! -
TottiZsolt #227 Valaki nem tudja hogy lehet (ha bele lehet) hegeszteni a magyar nyelvet? Mert itthon magyarul jelent \ jelenik meg. Ha valaki tudja hogy lehet mondja el légyszi, ha nem lehet akkor sorry! -
Boroskóla #226 Jó ez a gépigény,nálam 6800 al XP2400 el és 1.5 gb rammal úgy szaggat mint az állat mindjárt az elején, nemtudom de 128 megás káryával másnak is ilyen szarul megy ? -
IgH #225 Na,elkezdtem a másik befejezést is,az égő falusat. de: SPOILER!!! itt mindenképp meghal Jenny? Mert én akármit is csinálok,lehetek folyamatosan a seggébe is,előbb utóbb elterül,kétszel volt rá példa,h közvetlen a mentőhajó előtt,mintha vmi script lenne. Mert azt a befejezést is láttam már,amiket akkor van ha végigcipelve a hátadot a kiscsajt érsz el a hajóig,de azt hittem,h van egy harmadik is. Mondjuk az egy dolog,h ez a fejezet 10x olyan nehéz,mint az egész játék összesen,de akkor is. SPOILER!!!OFF -
IgH #224 Na végigtoltam közepes nehézségi fokozaton,szerintem nem lehetett több 4,4 és fél óránál. A jaték háromnegyede hangulatilag számomra majdnem h minden ütött,de aztán a végén ezzel a gerilláskodással nagyon odavágták szerintem a dolgokat,az nagyon nem tetszett. Összefoglalva egy újabb pofátlanul rövid játék,de legalább eredeti,odabaszós hangulatú többségébe,ami számomra feledtette h pl. a grafika nem egy crysis,vagy a lövöldözések nem max payne szinvonalúak. Ha nem lett volna a játék utolsó háromnegyede akkor azt mondanám,h simán az év egyik legjobb játéka,így csak azt,nagyon jó volt,de többet ki lehetett volna belőle hozni. Ettől független én is váron a folytatást,mert szerintem biztosra vehető h lesz,már csak a film miatt is,ha netán nem is lesz anyagilag akkora siker a játék. -
yaqwsxcde #223 A gépigénye! -
Djemba #222 köszi -
Akylleus #221 hamachi szerver van mar? -
#219 Ja és utána kiveszed a pisztojt és azt is odaadod neki, ott nem az előre gombot kell majd nyomni... -
#218 Ajj basszus, odaállsz Lynch elé, megnyomod a középső (görgő gombot) ahogy írja is. Megjelenik az a kör, középen a te cuccaid, a szélső körbe meg az ő cuccai (abban az esetben semmi). Megnyomod az előre mozgás gombot (default: W) és a felső fegyvereket megcseréli (jelen esetben csak áthelyezi a shotgunt hozzá, mert neki még nincs semmije.
De hogy nem lehet rájönni, ha nem is érted mit kell csinálni a görgőgomb után, akkor is rálehe jönni kis próbálkozással... :S De írja!! -
Djemba #217 de már mindent csináltam azt nem tudom, hogy pontosan mit kell csinálni vki megmondaná örülnék neki
van egy fegyverem és Lynch van mellettem meg egy autó amibe van fegyver -
neptum #216 probálkoz elősre nekem se ment -
Djemba #215 #206 -
c3124c #214 sajna ez van, most nyomtam egy shiftet, oszt egyből asztal :S , már a GOW is parám volt, hogy kidobált :(( -
IgH #213 Most vagyok Havannában. Mennyi van még vissza a játékból? -
Madgamer88 #212 Nincs,külömben nem irtam volna ide.
ez ddl sehol sincs fenn. -
#210 nemhasznál az alt+tab :(
a hang wisszajön, de a kép nem -
#209 alt tab játék közben -
#208 nekem is ez a problémám, pedig jo a pc-m... -
c3124c #207 hali, exe-hibára vki vmi megoldást tud javasolni? thx -
Djemba #206 valaki megmondaná mit kell a 2 pályánál csinálni mert nem vágom -
#205 nekem még mindig nemjo a game, kilép windows-ba, az alt+tab se segit, mert a hang wisszajön, de más nem :( -
ricsa008 #204 keress rá guglé ba én is ott szoktam dll fájlokat összeszedni ha ilyen gond van -
Madgamer88 #203 Nekem nem indul, xlive.dll-t hiányolja.
Tudja valaki, hogy mi lehet a gond? -
Djemba #202 köszi -
neptum #200 lőd a vezető fülke ablakát gépfegyverrel aztán elpatkol -
zsotee #199 Leírást találsz itt a cikkek között az 1dvd5-re alakításhoz. -
#198 HELP! ott vok hogy a lányom kell megmenteni egy teherauto vagy bocs buldozer auto elöl na hogy ölöm meg a sofört me egyszerüen mindig megöli a csajt.... -
PunkZoli #197 lőddki az aknát -
GodGamer #196 A szökőkútnál mit kell csinálni, amikor megtalálom a csajt??? (Körbe vagyok véve és ki is nyírnak akármit csinálok). -
#195 Apám...tanulj meg angolul (bár magyarul is kéne még...) vagy várj egy esetleges magyarításra! -
Djemba #194 2 pályán vagyok és ott egy autó és azt írja ki hogy MB3 ott mit kell csinálni shotgan vagy mi a rák