959

MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
  • strebacom
    Azaz dömper, csak nem jutott eszembe...köszi, és a mentésekre tudtok valamit mondani....
  • Djemba
    mitől függ, hogy melyik befejezést kapom?
    lehet választani vagy mi?
    én most vagyok a 14 pályán, 2 pálya és megtudom
  • Eagle16
    Na megcsináltam mindkét befejezéssel...jó kis játék volt.
  • Djemba
    az dömper
  • rcsaby
    Ki kell lőni a sofőrt,sokáig kell lőni az ablakot,de elöbb utobb kitörik.És utána le lehet lőni a sofört.Csak elég gyorsan kell csinálni.
  • strebacom
    Köszi!!!
    Ott mit kell csinálni, mikor a lány benne van a gödörbe, és jön az a nagy teherautó...???
  • neptum
    na végre tovább jutotam :) a graf meg nekem is tetszik leglább nem kell neki egy nagyon erős vas
  • Dopti
    Nem túlzás... ráraktad 1-2 shadert h elmosódjon és kész.. Az arcok közelről coolok de amúgy... :S
  • grebber
    Én nemtok ehhez semmit hozzáfüzni és mindig akkor léptem ki amikor vége lett egy résznek és máskor belépéskor innen folytattam.
  • strebacom
    Grebber vagy Hykao ti tudtok valamit erröl a mentés dologról, hogy hol, megy hogyan kellene csinálni, hogy jó legyen...???

Köszönöm!!
  • ellington
    amikor bent vagyok az udvaron, a lányomat a szökőkútnál tartják fogva, ott mit lehet csinálni? akkora a túlerő, hogy nem ölhetek meg mindenkit..
  • destroyer91
    csáó all!nekem is kilép a játék már az elején...vki vmi megoldást tud rá
  • strebacom
    Valahogy jó lenne megoldani....az biztos....
    Hykao te biztos tudsz segiteni.....Köszi!!!
  • neptum
    nekem is ez a bajom és már kezd idegesíteni
  • strebacom
    Nekem a mentésekkel van gondom, mikor inditom mindig azt irja, hogy nem talált mentést, és csak elöröl tudom kezdeni az adott fejezett, segitsetek, hogyan lehet és hol, beállitani....
    Köszönöm...
  • hykao #344
    A grafika szerintem teljesen elfogadható minden maxon beállítás mellett. Nem azt mondom, hogy nem láttunk már szebbet, de azért Hitman 1-hez hasonlítani igancsak túlzás...
  • stultus78
    Van itt eggyáltalán valaki vagy mindenki gamel
    :)
  • stultus78
    naon baró kis játék tetszik a sztori.
    csak néha nem megy az irányítás.
    de majd belejövök.
  • stultus78
    Szega mindenkinek
    Elakadtam azona részen amikor az aknával vagy mivel leereszkedik carlos vagy ki a dzsungeles résznél. és ott áll lent énmeg nem tok lemenni sehol .a távcsövessel leszedtem mindenkit de semmi, hívima többieket de semmi,
    nem tok lemenni HELP plise.
  • Dopti
    Üdv! Hajnalban nekiálltam a gamenek. Hát ha optimalizálva lenne, és helyenként nem úgy nézne ki mint hitman 1 vagya FREEDOM FIGHTERS, akkor az év játéka lenne... Sztori, környezet, flasselések ISTEN... Kár érte... (Bugokat fel se hozom).
  • killecske
    Köszi
  • hykao #338
    Mindig írják, hogy merre vagy mi van. :) (...de ha lemaradnál róla, bármikor nyomhatsz egy M-et)
  • Béla9248
    Sziasztok! Kis segítség kellene! Még az elején mikor zsák van a fejemen! Az autóbol kiveszek 1 shotgunt utánna merre v mivan? Köcce előre is!
  • Eagle16
    Mikor elmegy fölötted, utánaszaladsz, és mikor fordul, oldalról megküldöd pár tárral. Mindig egy helyre lőjj, és akkor könnnyebben törik az üveg.
  • Eagle16
    Én is ott vagyok már pár órája...pedig easy-n tolom, de az a rész még így is nehéz.
  • neptum
    Havanna az egy szemér pálya kilövöm a helikoptert erre a hülyék meg belefuttnak az ellenségbe és kezthetem előröl és így szívok már régóta vagy engem lönek ki és nem segítenek a társaim vagy már lassan nem tom eddig mindenen tul jototam de most nem tok tovább meni.
  • killecske
    Valaki segitene hogyan lehet a sofőrt kilőni a leggkönnyebben abbol a nagy dömberből?
  • Rapperman
    Valaki nem tudja mért írja ki nekem telepítés végénél, hogy 1935 error {98CB24AD-52FB-DB5F-A01F-C8B3B9A1E18E} ?
  • Rage47
    én ezt csináltam meg.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem kell beszállni a helikopterbe, hanem lefelé kell menni a lépcsőn
  • ellington
    #302-re valakinek ötlete?
  • grebber
    De ezt a véget hogy lehet előhozni mit kell hozzá csinálni?
  • csoola
    ez a másik vége!
  • csoola
    A lánnyal és Lynchel elmentek az égö faluba, de Lynch ellenkezik h mérnem hagyod öket a faszba, de mondod h többé nem hagysz elégni senkit, elmentek, megtalálod a haverékat, az egyiket kilötték, a másik lebasz h miért nem huztál el és megnyugtat h most igy nyirnak ki... aztán mész, lelövi ka kiscsajt (nem hinném h életben lehet tartani, olvastam h van vmi script is rá...) ezután felemeled és végigcipeled, közben egy pisztollyal tudsz löni, kiértek a csonakhoz, Lynch-el bepattantok, dumálsz a csajhoz, Lynchbe beleeresztenek egyet de él, közben magyarázod a kislánynak, akin eléggé látszik h konyec h elöbb kellett volna megirnod azt a levelet, majd eltüntök a ködben
  • Rage47
    nem azzal h 2 vége van, hanem hogy szomorú a vége :)
  • csoola
    ezt szerintem kurva sok oldalon irták, azzal h két vége van semmit nem löttem le...
  • Rage47
    kösz, majd elolvasom, ha végigjátszottam, hogy tudjam melyik változathoz jutottam:)) (remélem még ma lesz rá időm:)
  • grebber
    Az egyik az amikor repcsivel repülne el a gonosz a lányoddal,de te kilövöd a repcsit kinyirod a gonoszokat és elmentek te és a lányod helikoptererl persze Lynchet ott hagyod a szarban és a lányod GYÜLÖL téged.A másik nemtom mi valami motorcsonakos :D
  • Rage47
    spoilerben leirod nekem az egyik befejezést? vagy mind2-t :)
  • grebber
    A másik befejezést hogyan lehet előcsalni?
  • hitch
    csáó.valaki tudna nekem az autósuldozés után egy mentést küldeni mert ott mindig kifagy.

elöre is 1000 thx