959
MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
-
strebacom #359 Azaz dömper, csak nem jutott eszembe...köszi, és a mentésekre tudtok valamit mondani.... -
Djemba #358 mitől függ, hogy melyik befejezést kapom?
lehet választani vagy mi?
én most vagyok a 14 pályán, 2 pálya és megtudom -
#357 Na megcsináltam mindkét befejezéssel...jó kis játék volt. -
Djemba #356 az dömper -
rcsaby #355 Ki kell lőni a sofőrt,sokáig kell lőni az ablakot,de elöbb utobb kitörik.És utána le lehet lőni a sofört.Csak elég gyorsan kell csinálni. -
strebacom #354 Köszi!!!
Ott mit kell csinálni, mikor a lány benne van a gödörbe, és jön az a nagy teherautó...??? -
neptum #353 na végre tovább jutotam :) a graf meg nekem is tetszik leglább nem kell neki egy nagyon erős vas -
#352 Nem túlzás... ráraktad 1-2 shadert h elmosódjon és kész.. Az arcok közelről coolok de amúgy... :S -
#351 Én nemtok ehhez semmit hozzáfüzni és mindig akkor léptem ki amikor vége lett egy résznek és máskor belépéskor innen folytattam. -
strebacom #350 Grebber vagy Hykao ti tudtok valamit erröl a mentés dologról, hogy hol, megy hogyan kellene csinálni, hogy jó legyen...???
Köszönöm!! -
ellington #349 amikor bent vagyok az udvaron, a lányomat a szökőkútnál tartják fogva, ott mit lehet csinálni? akkora a túlerő, hogy nem ölhetek meg mindenkit.. -
destroyer91 #348 csáó all!nekem is kilép a játék már az elején...vki vmi megoldást tud rá -
strebacom #347 Valahogy jó lenne megoldani....az biztos....
Hykao te biztos tudsz segiteni.....Köszi!!! -
neptum #346 nekem is ez a bajom és már kezd idegesíteni -
strebacom #345 Nekem a mentésekkel van gondom, mikor inditom mindig azt irja, hogy nem talált mentést, és csak elöröl tudom kezdeni az adott fejezett, segitsetek, hogyan lehet és hol, beállitani....
Köszönöm... -
#344 A grafika szerintem teljesen elfogadható minden maxon beállítás mellett. Nem azt mondom, hogy nem láttunk már szebbet, de azért Hitman 1-hez hasonlítani igancsak túlzás... -
#343 Van itt eggyáltalán valaki vagy mindenki gamel
:) -
#342 naon baró kis játék tetszik a sztori.
csak néha nem megy az irányítás.
de majd belejövök.
-
#341 Szega mindenkinek
Elakadtam azona részen amikor az aknával vagy mivel leereszkedik carlos vagy ki a dzsungeles résznél. és ott áll lent énmeg nem tok lemenni sehol .a távcsövessel leszedtem mindenkit de semmi, hívima többieket de semmi,
nem tok lemenni HELP plise. -
#340 Üdv! Hajnalban nekiálltam a gamenek. Hát ha optimalizálva lenne, és helyenként nem úgy nézne ki mint hitman 1 vagya FREEDOM FIGHTERS, akkor az év játéka lenne... Sztori, környezet, flasselések ISTEN... Kár érte... (Bugokat fel se hozom). -
#339 Köszi -
#338 Mindig írják, hogy merre vagy mi van. :) (...de ha lemaradnál róla, bármikor nyomhatsz egy M-et) -
#337 Sziasztok! Kis segítség kellene! Még az elején mikor zsák van a fejemen! Az autóbol kiveszek 1 shotgunt utánna merre v mivan? Köcce előre is!
-
#336 Mikor elmegy fölötted, utánaszaladsz, és mikor fordul, oldalról megküldöd pár tárral. Mindig egy helyre lőjj, és akkor könnnyebben törik az üveg. -
#335 Én is ott vagyok már pár órája...pedig easy-n tolom, de az a rész még így is nehéz. -
neptum #334 Havanna az egy szemér pálya kilövöm a helikoptert erre a hülyék meg belefuttnak az ellenségbe és kezthetem előröl és így szívok már régóta vagy engem lönek ki és nem segítenek a társaim vagy már lassan nem tom eddig mindenen tul jototam de most nem tok tovább meni. -
#333 Valaki segitene hogyan lehet a sofőrt kilőni a leggkönnyebben abbol a nagy dömberből? -
Rapperman #332 Valaki nem tudja mért írja ki nekem telepítés végénél, hogy 1935 error {98CB24AD-52FB-DB5F-A01F-C8B3B9A1E18E} ? -
#331 én ezt csináltam meg.
#329SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem kell beszállni a helikopterbe, hanem lefelé kell menni a lépcsőn -
ellington #330 #302-re valakinek ötlete? -
#329 De ezt a véget hogy lehet előhozni mit kell hozzá csinálni? -
csoola #328 ez a másik vége! -
csoola #327 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A lánnyal és Lynchel elmentek az égö faluba, de Lynch ellenkezik h mérnem hagyod öket a faszba, de mondod h többé nem hagysz elégni senkit, elmentek, megtalálod a haverékat, az egyiket kilötték, a másik lebasz h miért nem huztál el és megnyugtat h most igy nyirnak ki... aztán mész, lelövi ka kiscsajt (nem hinném h életben lehet tartani, olvastam h van vmi script is rá...) ezután felemeled és végigcipeled, közben egy pisztollyal tudsz löni, kiértek a csonakhoz, Lynch-el bepattantok, dumálsz a csajhoz, Lynchbe beleeresztenek egyet de él, közben magyarázod a kislánynak, akin eléggé látszik h konyec h elöbb kellett volna megirnod azt a levelet, majd eltüntök a ködben -
#326 nem azzal h 2 vége van, hanem hogy szomorú a vége :) -
csoola #325 ezt szerintem kurva sok oldalon irták, azzal h két vége van semmit nem löttem le... -
#324 kösz, majd elolvasom, ha végigjátszottam, hogy tudjam melyik változathoz jutottam:)) (remélem még ma lesz rá időm:) -
#323 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egyik az amikor repcsivel repülne el a gonosz a lányoddal,de te kilövöd a repcsit kinyirod a gonoszokat és elmentek te és a lányod helikoptererl persze Lynchet ott hagyod a szarban és a lányod GYÜLÖL téged.A másik nemtom mi valami motorcsonakos :D -
#322 spoilerben leirod nekem az egyik befejezést? vagy mind2-t :) -
#321 A másik befejezést hogyan lehet előcsalni? -
hitch #320 csáó.valaki tudna nekem az autósuldozés után egy mentést küldeni mert ott mindig kifagy.
elöre is 1000 thx