Kane & Lynch: Dead Men
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
keress rá guglé ba én is ott szoktam dll fájlokat összeszedni ha ilyen gond van
Nekem nem indul, xlive.dll-t hiányolja.
Tudja valaki, hogy mi lehet a gond?
Tudja valaki, hogy mi lehet a gond?
köszi
lõd a vezetõ fülke ablakát gépfegyverrel aztán elpatkol
Leírást találsz itt a cikkek között az 1dvd5-re alakításhoz.
Csak halkan, mert ez illegális...
HELP! ott vok hogy a lányom kell megmenteni egy teherauto vagy bocs buldozer auto elöl na hogy ölöm meg a sofört me egyszerüen mindig megöli a csajt....
Gépem ati X1900 4200
lõddki az aknát
A szökõkútnál mit kell csinálni, amikor megtalálom a csajt??? (Körbe vagyok véve és ki is nyírnak akármit csinálok).
2 pályán vagyok és ott egy autó és azt írja ki hogy MB3 ott mit kell csinálni shotgan vagy mi a rák
a bulirol lesulyto a velemenyem. nemigaz, hogy minden ember fekete ruhaban van, nem igaz, hogy nem tudtak kicsit valtozatosabb tenni a diszkot sem... azert az ilyenfajta munkaert en minimum egy sallert adnek a fejlesztoknek...
Ja és az MSI fájlt módosítani kell mert különben telepítésnél gubanc lesz.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Szeddki a videókat meg a nyelvi fájlokat úgy csak 4.28 GB lesz
videkkel nemigen tudod kiírni mert nem nagyon lehet mit tömöríteni rajta.
videkkel nemigen tudod kiírni mert nem nagyon lehet mit tömöríteni rajta.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
szánalom bazdmeg ez a játék... végén vagyok, repcsinek ki kell lõni a motorjait... elsõre sikerül, vége....
szeretném végig csinálni ujra a másik befejezésért... de a halál faszáért nem tudom kilõni a bal rotort! képtelenség
csak azt lövöm és füstöl maximum... gecibug
szeretném végig csinálni ujra a másik befejezésért... de a halál faszáért nem tudom kilõni a bal rotort! képtelenség
csak azt lövöm és füstöl maximum... gecibug
sziasztok. szerintem nagyon jo ez a jatek, habar eddig nem sokat jatszottam vele, de nagyon eltalaltak a hangulatot. mint szoveg-, kepi- es hangvilagaban. a grafika nem korszakalkoto, de szerintem egyaltalan nem az a fontos, raadasul a jatekelmeny boven feledteti. mondjuk nekem kicsit fura volt, hogy a tutorial vegulis a hasznalat utan kerul bemutatasra, de cselekmeny szempontjabol pont idoben volt. es ugy tunik meg tortenet is van, ami vegulis feledtetni tudja az MI butasagait.
orulok, hogy mar megjelent.
amugy nekem ott fagy meg a jatek, amikor a furgon hatuljabol kell loni a rendorautokat. nem tud valaki erre megoldast? mert nem szeretnem 30× erovel kikapcsolni a gepet. koszonom!
orulok, hogy mar megjelent.
amugy nekem ott fagy meg a jatek, amikor a furgon hatuljabol kell loni a rendorautokat. nem tud valaki erre megoldast? mert nem szeretnem 30× erovel kikapcsolni a gepet. koszonom!
Én is ugy látom ez a game nagyon tud vmit,Csak jo lenne ha jobban tudnék angolul 😞
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
akkor légyszives a 180 as kommentre válaszolj😊
Kiakasztottam a játékot! Nálam abszolút az év játéka esélyes , jöhet ide crysis meg cod4 a hype tengerével , ez maga a JÁTÉK! csak rövid , rég szórakoztam ilyen jót. jöhet a köv rész
Eddig jó...elsõ pályán már kifagyott a játék...na majd nekiugrok mégegyszer...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
hi, hasziendában vagyok , a lányát el rabolták ugye.. de
szökõkútnál mit kell csinálni? mikor körbevesznek?
Törölt felhasználó
Kicsit spoileres volt a hozzászólásod, de sebaj...
Hogyan kell kinyírni azt a csávót amelyik azt a NAGY BULDÓZER AUTÓT irányítja ????
az a pálya amikor a The7 kinyírja Kane feleségét és a lányát kell megvédeni attól a vad autóstól!!
az a pálya amikor a The7 kinyírja Kane feleségét és a lányát kell megvédeni attól a vad autóstól!!
Kane amúgy miért csukták le?
Lynchet azt tudom elborult az agya és lehet õ nyirta ki a feleségét.De Kane-t azt nemtudom!
Lynchet azt tudom elborult az agya és lehet õ nyirta ki a feleségét.De Kane-t azt nemtudom!
Next PC upgrade: 2022
Jaa :| Amikor még avval játszottam nem igazán figyeltem 😄 (még jó h nem azt írtam, h lopták az alapját😄)
Nem kell elõlrõl kezdeni az egész epizódot! Visszatöltéskor a visszatöltõ menüben lehet lapozgatni a jelenetek között!
AZ elején, mielõtt a klímába gázt kell dobni, az épületbe nem tudom hogyan kell bejutni, mert ha észrevesznek akkor kapcsolják a riasztót, de sikerült úgy megoldani, hogy gyorsan berohanta a következõ mentési pontig, és már ott is volt a sarkaba az a két pancser. Õket elõtte az utcán hagytam, hogy a kocsira vigyázzanak.
Ennyi hiba jól is jöhet
<#crazya>#crazya>
Ennyi hiba jól is jöhet
<#crazya>#crazya>
Volt egy kis baki az egyik intronál, mikor a börtönbõl kell kiszökni. Én elõször az ajtóhoz mentem, és mind2 oldalán ilyen szögek voltak letéve (h kilyukasszák az autó kerekét). Erre odamegyek az autóhoz, és teljesen simán átment ott 😄
ne zárd be a hibajelentést, nyomj egy alt tabot akkor visszalép a játékba.
/Egyébként aki kiveszi a hibajelentés megjelenését az nem tudja visszarakni :| /
A mentés úgy van, hogy ment idõnként a játékba, hogyha meghalsz akkor onnan mész (elég sûrûn ahogy tapasztaltam, jól megvan csinálva). Csak mikor kiléspz akkor az egész pályát újra kell kezdeni, tehát nem lehet onnan folytatni ahol játékba legutoljára tartottál.
/nemtudom miért csinálják meg ilyen hülyén a mentést, hogy kilépés után lehet elõlrõl kezdeni az egész "epizódot" vagy mit./
/Egyébként aki kiveszi a hibajelentés megjelenését az nem tudja visszarakni :| /
A mentés úgy van, hogy ment idõnként a játékba, hogyha meghalsz akkor onnan mész (elég sûrûn ahogy tapasztaltam, jól megvan csinálva). Csak mikor kiléspz akkor az egész pályát újra kell kezdeni, tehát nem lehet onnan folytatni ahol játékba legutoljára tartottál.
/nemtudom miért csinálják meg ilyen hülyén a mentést, hogy kilépés után lehet elõlrõl kezdeni az egész "epizódot" vagy mit./
Köszönöm a segítséget! Így már megnyugodtam. Köszi mégegyszer!
A játéknak automentése van, minden Chapter végén
A játék mentési rendszerét nem értem, hogy mûködik. Kerestem Esc nyomás után játék közben a menüben, de sehol semmi... Remélem autosave van, vagy ha nem akkor majd téphetem a hajam...
én nem tudok jáccani, mert kilép desktopra 😞
vmi 5let ?
vmi 5let ?
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Kicsit idióta a mozgás, illetve be-be lassul, elvileg max grafon, hát elõször én is keresgettem, nem e 800*600 ba van minimumon, de nem.
Szerintem tök jó ettõl függetlenül, csak már az elején elakadtam...<#mf1>#mf1>
Szerintem tök jó ettõl függetlenül, csak már az elején elakadtam...<#mf1>#mf1>
hi, hasiendában vagyok , a lányát elrabolták ugye.. de
Déjavu Gears of War... 1 percen belül kidob.
Azért a Microsoft csak összehozott egy király másolásvédelmet.
Azért a Microsoft csak összehozott egy király másolásvédelmet.
hát.. elsõ alkalommal müxik. A gears of warnál is ez volt. De utánna még1szer kidob és akkor már a játékot is bezárja nemtom mi a bajuk
Úgy látom kinos kérdés mert nem válaszolta meg eddig senki de azért teszek egy próbát: miért dob ki a játék az elején azzal az üzenettel hogy az exe hibát észlelt ezért leált blabla? Pedig csináltam neki windows live-os szemetet is<#wow2>#wow2>
Egyébként a játék tökre hasonlít a Freedom Fighters játékra (mármint így játékmenetben, abba lehetett ugyanígy felmászni a dolgokra, ugyan ezek a parancsok, ugyan ilyen mozgás, ellenségek reakciói, és ugyan ilyen nagyonjó hangulat. Talán ahhoz van a legközelebb a játék 😊
Eleinte nagyon gagyinak tûnt a lövöldözés benne, de idõ után nagyon jó. Grafikában azért nem közelíti meg a nextgen játékokat (így ránézésre maxon talán, de közel sem olyan részletes, kevés dinamikus változó meg ilyenek vannak benne. Itt a bizonyíték, hogy azok rohadtul nem fontosak és azok nélkül is lehet nagyon jó játékot csinálni, sõt... /nekem pl. ez sokkal jobban tetszik mint a crysis ^^/
Eleinte nagyon gagyinak tûnt a lövöldözés benne, de idõ után nagyon jó. Grafikában azért nem közelíti meg a nextgen játékokat (így ránézésre maxon talán, de közel sem olyan részletes, kevés dinamikus változó meg ilyenek vannak benne. Itt a bizonyíték, hogy azok rohadtul nem fontosak és azok nélkül is lehet nagyon jó játékot csinálni, sõt... /nekem pl. ez sokkal jobban tetszik mint a crysis ^^/
Lõdd a vezetõt mint az állat. Maradj ott a lánynál, és amikor felédtart, gépfegyverrel lõdd. A második fordulóban (utolsó) kitudod lõni, kitörik az üveg és utána meghal. A társadnak is add ki a tûzparancsot.
Sziasztok!
Kellene egy kis help! Amikor Kane beszél a lányával akkor ott a dömpert hogyan kell kiiktatni? Itt próbálkozom már vagy 1 órája!!!
Kellene egy kis help! Amikor Kane beszél a lányával akkor ott a dömpert hogyan kell kiiktatni? Itt próbálkozom már vagy 1 órája!!!