2412
-
#2088 borzasztó , egyre rosszabb. -
#2087 Annyit lehet tenni, hogy át is nevezheted a youtube profilt (ha különválasztod a fióktól), ami az eredeti nevű google fiók irányítása alatt van, DE a youtube profil felső menüjében ottvan a "managers", aminél az eredeti google+ fiók van, azonban egy gombbal lehet hozzáadni elvileg több profilt is.. talán át lehet így vinni, nemtom. -
Coral Springs #2086 Az új fiókban viszont regisztráltam egy gmail -t, azt meg nem tudom átrakni a régi profilba. Ha törölném, akkor pedig a jelenlegi névvel nem tudnám újraregisztrálni, a rendszer használtnak érzékelné. Csak így tovább google, egy év alatt úgy szétkúrtak mindent ahogy illik. -
Coral Springs #2085 Ez valami vicc ? A youtube most már teljesen összeolvadt a google profillal, sehogy sem tudom átrakni egy másikba ? -
#2084 megnézed a google playen a képeket róla pl? -
#2083 a legfrissebb app androidon,hogy nez ki? nem akarom frissiteni ami van, nehogy csalodas erjen. -
#2082 Nálam mobilnettel csinálta azt hogy elkezdte betölteni majd visszaugrott az elejére és ezt 3x eljátszotta majd kiirt valami hibát és abbamaradt a lejátszás. Meg ha facebookon inditom el a lejátszást és a hangerőn akarok állitani akkor befagy töle az oldal és ujra kell frissitenem .
És igen még mindiig IE11 64bit. -
ldavid #2081 másoknál is megszakad az egész 2-3 percenként, vagy csak az én netem köhög? -
ldavid #2080 :D
-
kissssss #2079 -
#2078 :D -
#2077 Akkor ez a megérdemelt büntetésed az IE11 miatt. :) -
#2076 kössz csak én IE11 et használok -
#2075 Igen, lehet. Úgy hívják, hogy Adblock plusz plugin. Van Mozillára, Chrome-ra is, pattintsd fel és nincs többé reklám videók előtt. Én előző héten sokalltam be kicsit meló közben, mikor minden egyes tetves videó után bedobta a reklámot, rákerestem és tadám, van megoldás. -
#2074 Azt valahogy lehet szabályozni, hogy mennyi reklám jelenjen meg? Mert régebben mondjuk minden 10-15 videó után jelent meg a video elött egy reklám,de most meg mindegyik elött van . nagyon idegesitő amikor a kedvenc listát halgatnám végig amibe zenék vannak és mindegyik elött 2-3 perces reklámok vannak :( -
Coral Springs #2073 Újra középen van a youtube, meg lett pár fontosabb változtatás. -
ldavid #2072 meg ez
-
ldavid #2071 -
ldavid #2070 :DD marha jó
a like bar mondjuk azóta már kék meg szürke (mert ugye ez így logikus) -
#2069 hát... kb. :)
-
ldavid #2068 "hangrögzítés kezeli:" ööööööööö már a youtube-ot is általános iskolások fordítják? vagy ez is translate?
Sound Recording administered by:
amúgy ha a megjelölt tartalmakat elejétől végéig eltávolítod belőle, akkor gondolom rendben leszel -
krisztian1329 #2067 "gyozike_01_050207_1.mp4", audiovizuális tartalom kezeli: 0:01
Magyar RTL Televizio Zrt. - Hungary
"Chris Boardman-Cheek To Cheek", hangrögzítés kezeli: 31:37
UMG
E-miatt tiltották le a videót.Ha ezt a részt kivágom akkor nem fogják letiltani? -
kissssss #2066 minden egyes youtube oldal megnyitásakor ez a drágalátos műsorfüzet mindig megnyílik, ki volt az az állat aki ezt kitalálta? -
TBWarrior #2065 Hali!
Nálatok is megjelent ez a csodálatos clickberry ahol be lehet taggelni a videókat vagy csak engem szórakoztat?
Másik: ha rákattintok egy timecode-ra akkor előről kezdődik a videó és nem arra az időpontra ugrik ahova kellene. Ti is tapasztaltatok ilyet vagy csak nálam fordul ez elő? -
kissssss #2064 -
kissssss #2063 ░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄ Bob is building an army.
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ☻/ This tank & Bob are against Google+
Il███████████████████]. /▌ Copy and Paste this all over YouTube
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. / To bring back the old comment system -
#2062 Sziasztok!
Miért a html5 lejátszót használja ez az átkozott oldal? Be van állítva, hogy ne azt használja, hogy lehet a flash playerre átállítani?? Mióta ez a varázslatos G+ mizéria van azóta csinálja ezt. -
kissssss #2061 én kiköptem utána. -
#2060 bocs :D
-
#2059 saját tartalmat, amit te készítettél vagy te birtoklod a szerzői jogokat
de nyugodtan tölts fel bármit, max letörlik a csatornádat meg letiltják -
#2058 -
#2057 nézd meg ezt... a youtube neked csinálta a szerzői jogról (felirattal) :)
-
#2056 semmit nem tölthetsz fel. ha zene van a videóban biztos jogvédett amit meg kéne vegyél. ha magadad filmezed ne idézz egyetlen filmből se, a legjobb ha megse szólalsz, a sinmkedre, de a háttérre is figyelj, nehogy hasonlítson egy filmben látott díszlethez se, mert akkor is törlik. -
krisztian1329 #2055 Amit az nCore-ról leszedek azt nem tölthetem fel? -
krisztian1329 #2054 Akkor mit lehet feltölteni? -
#2053 ?!
mindegyik jogvedett filmel kapcsolatban megkerdezed ? -
krisztian1329 #2052 HD videók feltöltése ingyenes?
A Rendőrakadémia filmet feltölthetem? -
#2051 dehogynem sértesz jogokat... nem a tiéd a sorozat, ergo nem rakhatod fel -
krisztian1329 #2050 Győzike sorozatot fel tölthetem?Nem sértek meg jogokat? -
#2049 Nem tudom pontosan hogy érted, de többet hozzá lehet kötni a gplushoz, én töröltem is és csináltam másikat is.