YouTube
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
eddig a nézett videóhoz kapcsolódtak, most meg többnyire olyanokat ajánl amiket már láttam, vagy amúgy is meg fogok nézni mert követem a csatornát...
gyakorlatilag csak "nagyítóként" mûködik

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Légyszíves nézzétek meg,és írjátok ide a véleményeteket. 😊
Sziasztok! Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy volt egy profilom a youtube-n, ahová töltöttem is fel videókat, privát, és publikus videókat is, amiket még mindig fent is vannak, és oda van írva hogy én töltöttem fel ugye, de mikor belépek a profilomba, ott nincs egy videó sem, tehát azokat a videókat amit régen töltöttem fel nem tudom eléri, sem törölni sem ha szeretném. ez azóta van mióta ilyen új stílusa lett a youtubenak. Tehát be tudok lépni azzal az e-mail címe és jelszóval amivel még egyszer regiztem rá, de azok a videók már nincsenek fent amit régen feltöltöttem, vagyis fent vannak, mert meg lehet nézni, de szerkeszteni stb nem tudom õket. Mi a teendõ ez ügyeben? létre hozott volna egy al profilt vagy nem értem hogy van ez.
amúgy elég gyér a youtube "új" arculata még a legjobb a 2005-tõl lévõ volt...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
vhogy a kedvenc videóimnak a sorrendjét tudom változtatni? régen mintha ment volna, de most vhogy nem jövök rá h hogyan
elõre is köszi
Üdv, D.
In space no one can hear you scream.
13 éve itt. Szép idő.
Olyan kérdésem lenne hogy ha én átnevezem a youtube csatona nevemet akkor a feltöltött videók megmaradnak?
Keresek egy youtube apk-t
androidos vagyok. azt a verziot keresem ahol a föképernyö félkörives és jobbra balra lehet mozgatni.nagyonjo verzió.egyedül ez viszi a 1080p videokat szépen.
Még nem találkoztam ilyennel, a következõ a problémám:
A napokban feltöltöttünk egy videot (nem listázottként), névnek ezt adtuk: "TheSidedTV v1"
1 nappal késõbb, amikor listázottra állítottuk, hogy mindenki láthassa átneveztük: "The Sided. - TV Screen ( Official Music Video )" Most is ez a video neve, viszont akárhova beágyazom, vagy posztolom, mindig az elõzõ nevet mutatja (TheSidedTV v1)
Nagyon idegesítõ, ha az lenne a neve amit szeretnék, valószínûleg több emberhez eljutna, mivel tudják mirõl van szó..
Errõl a videorol van szó, remélem tudtok segíteni:
http://www.youtube.com/watch?v=USKMLCl98HU
Köszönöm elõre is! 😊 Kellemes ünnepeket!
Kellemes ünnepeket 😊
13 éve itt. Szép idő.
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Eddig kapásból vitte a fél órás full HD filmeket is. Most meg?
Ellépek, böngészgetek tovább másik fülön, majd mikor eszembe jut vagy észreveszem mit is akartam megnézni visszatérek a jútúb fülre.
Pocsék. <#zavart2>#zavart2>
youtube.com/user/icetihiii22
Dum spiro, spero.