YouTube

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
nem igazán találom, na mind1 elmentem simán kedvencekbe a böngészõbe és meg van oldva, ezek szerint máshogy nem nagyon lehet 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Aquir
hogyha kedvenceled a playlist egyik videóját és megnyitod, a suggestions-ban ottvan a playlistje oldalt ahogy nézem😊 max ennyi sztem

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

MR ME
hogyan tudok playlistet kedvencekbe rakni? vhogy sehogy nem jöttem még rá :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

viszont az új ajánlott videók "nagyon sokat" érnek.
eddig a nézett videóhoz kapcsolódtak, most meg többnyire olyanokat ajánl amiket már láttam, vagy amúgy is meg fogok nézni mert követem a csatornát...
icetihi
Jaja, ez kivételesen nem egy rossz újítás, de van már egy ideje

youtube.com/user/icetihiii22

FZoleee
igen, de ha hosszú a videó, mondjuk 2 órás és te adott idõpontra ugranál, sokkal könnyebb így megtenni, mert pontosabb😊
eddig nem láttam, de mi értelme?
gyakorlatilag csak "nagyítóként" mûködik
hungary27
már régóta van
ez már megint valami ûberhasznos újítás?

akyyy
még ha valami törzsg-sek lennének hogy valami miatt kéneegy kis nézettség, vagy csak szimplán tényleg érdekes, azt mondanám oké, de konktrétan idejönnek ujreggel reklámozni, elég nagy FAIL😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
<#banplz>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

MR ME
kurva rossz helyen jártok a videóitok népszerûsítésével, szal szvsz abba lehet hagyni

Errõl is lehet véleményeket írni és osztani! EZ MAGYARORSZÁG !!!!!!!!

Errõl is lehet véleményeket írni és osztani! EZ MAGYARORSZÁG !!!!!!!!

és akinek tetszik ossza legyenszíves.gondolom nem kell mondanom miért 😊
https://www.youtube.com/watch?v=S3LqRxdEiZQ

Légyszíves nézzétek meg,és írjátok ide a véleményeteket. 😊
akyyy
megjegyzésekhez tele kéne b*szni az sg reklám linkjeivel😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

precision
nem. <#gonosz3>

Bazinga!

Iratkozzatok fel! A .:HUN:. fõként gameplay, multiplayer, coop videókat csinál. Minden nap új videó! SUBSCRIBE: http://www.youtube.com/user/HUNkiller11?feature=mhee
továbbá van egy gmailos- email címem, és egy citromamilos, és a citromail-os van regizve a youtuben még régen, és ha be vagyok lépve a gmailba akkor nem enged a youtube-ra belépni csak ha a gmailos-ból kilépek. mióta így átalakították azóta nem tudom elérni a régi videóimat.

Sziasztok! Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy volt egy profilom a youtube-n, ahová töltöttem is fel videókat, privát, és publikus videókat is, amiket még mindig fent is vannak, és oda van írva hogy én töltöttem fel ugye, de mikor belépek a profilomba, ott nincs egy videó sem, tehát azokat a videókat amit régen töltöttem fel nem tudom eléri, sem törölni sem ha szeretném. ez azóta van mióta ilyen új stílusa lett a youtubenak. Tehát be tudok lépni azzal az e-mail címe és jelszóval amivel még egyszer regiztem rá, de azok a videók már nincsenek fent amit régen feltöltöttem, vagyis fent vannak, mert meg lehet nézni, de szerkeszteni stb nem tudom õket. Mi a teendõ ez ügyeben? létre hozott volna egy al profilt vagy nem értem hogy van ez.
hungary27
megvan
hungary27
véletlenül beállítottam a saját nevemet youtubon, hogy lehet visszaállítani?
én se bírom változtatni kedvem szerint...

amúgy elég gyér a youtube "új" arculata még a legjobb a 2005-tõl lévõ volt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Aquir
csinálj egy sorrendes playlistet 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

MR ME
hát ez geciség 😞

Aquir
hm. Énsem tudom, de a playlisteket meg igen.

MR ME
sziasztok
vhogy a kedvenc videóimnak a sorrendjét tudom változtatni? régen mintha ment volna, de most vhogy nem jövök rá h hogyan
elõre is köszi

Ma is "fejlesztettek" egyet a rendszeren, sajnos visszafele. <#levele> Ez már szándékos rombolás gyerekek.

denevérember
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne,hogy 80/40 es netem van. 2 napja formatáltam és egy új vírusirtót próbáltam ki ( Avast) . A format,és az új program óta, alig akarok feltölteni youtubra... Pedig eddig pikk-pakk ment... Lefuttattam a speedtest-et. És normális értéket mutatott... Szerintetek mi foghatja vissza a feltöltésemet? (a letöltéssel eddig semmilyen problémát nem tapasztaltam) Az Avast kavarhat be? Elõre is köszi a válaszokat... Remélem meg tudjuk oldani valahogy.

Üdv, D.

In space no one can hear you scream.

tommygear
nekem egyikre se jelenik meg
papi08
Az üzenetek nekem akkor jönnek elõ, ha van olvasatlan levelem. Viszont a videókra érkezett megjegyzéseket nem mutatja külön :S

13 éve itt. Szép idő.

Aquir
hm, érdekes..

tommygear
ebben a videóban pl látszik bal oldalt az üzenetek menüpont, hogy lehetne ezt elõvarázsolni? nagyon irritáló, hogy sose tudom mikor érkezett új üzenetem
hol lehet átnevezni? nem csak a G+-os baromság van?
köszi a választ akkor maradhat tõlem minden 😛
akyyy
nem törlõdnek, ráadásul nem lehet átneveni se normálisan ha észreveszik letiltanak még a googléról is. :S

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy ha én átnevezem a youtube csatona nevemet akkor a feltöltött videók megmaradnak?
sziasztok. Segitség kéne.
Keresek egy youtube apk-t

androidos vagyok. azt a verziot keresem ahol a föképernyö félkörives és jobbra balra lehet mozgatni.nagyonjo verzió.egyedül ez viszi a 1080p videokat szépen.
Sziasztok!

Még nem találkoztam ilyennel, a következõ a problémám:

A napokban feltöltöttünk egy videot (nem listázottként), névnek ezt adtuk: "TheSidedTV v1"

1 nappal késõbb, amikor listázottra állítottuk, hogy mindenki láthassa átneveztük: "The Sided. - TV Screen ( Official Music Video )" Most is ez a video neve, viszont akárhova beágyazom, vagy posztolom, mindig az elõzõ nevet mutatja (TheSidedTV v1)

Nagyon idegesítõ, ha az lenne a neve amit szeretnék, valószínûleg több emberhez eljutna, mivel tudják mirõl van szó..

Errõl a videorol van szó, remélem tudtok segíteni:
http://www.youtube.com/watch?v=USKMLCl98HU

Köszönöm elõre is! 😊 Kellemes ünnepeket!
papi08
Fent a képed mellett Kis nyílra kattintasz-> Beérkezett üzenetek. S utána ott lesz a már megszokott felület! 😊

Kellemes ünnepeket 😊

13 éve itt. Szép idő.

tommygear
eddig mindig jött értesítés, ha új komment érkezett valamelyik videómhoz vagy válaszoltak egy kommentemre, most ennek nyomas sincs a remek új dizájn óta... hol található meg ez??
tomo05
Majd holnap teszek fel újat, addig csak jó lesz. (kb. 1,5 órás GTA Klán Party) 😊

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

akyyy
most probáld meg

tomo05
Tudja valaki, hogy mi van a youtube-al? Nem teszi fel a videóim végét... Pl.: 34 perbõl csak 23:44-et...

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

bajgunar
Jah, egy fél perces videót, ami 1080p-s, 120Mb-os nettel, kb 2 perc mire megnézhetõ akadásmentesen. Nagyon lepedék lett. De hogy mitõl?
Eddig kapásból vitte a fél órás full HD filmeket is. Most meg?
Ellépek, böngészgetek tovább másik fülön, majd mikor eszembe jut vagy észreveszem mit is akartam megnézni visszatérek a jútúb fülre.
Pocsék. <#zavart2>
icetihi
Abszolút egyetértek. A mobil téma a jövõbeni full control miatt kell, ugyebár sok olyan videód van/volt neked is, amit a zene miatt nem lehet mobilról megtekinteni.

youtube.com/user/icetihiii22

ressy14
nekem amióta megváltozott a yt tökre szaggat 480p fölött, pedig régen a 1080p-t is simán vitte, valaki észlelt ilyet rajtam kívül?

Dum spiro, spero.

Szerintem ezt a designt hamarosan áttervezik, mert rengetegen szidják, és konkrétan a korábbiakkal ellentétben ezzel kapcsolatban még nem olvastam pozitívat. De nincs is neki, minden össze vissza van mint valami szemétdombon, elbaszott subscription rendszer, egyszerûen hányinger. És mindennek a tetejébe minden a bal oldalra került, ha jók az információim azért mert úgy kezelhetõbb az oldal a táblákon. De ne bassza már meg a jóisten, még is ki a francot érdekelnek a mobil szarok ? Szerintem tervezéseben elsõ kéne legyen a PC, majd abból formázni mobil verziót. Én még telefonon is a full oldalakat nézem, mert az tetszik, de lehet hogy én látom rosszul és a világ fordul jófele. Elment a kedvem az egésztõl.