2412
-
#2128 más google+ manager profilokhoz való hozzákötés/eltávolítás meg: youtube settings - Add or remove managers -
#2127 a Google+ profillal youtube fiókokat törölni és hozzáadni is lehet külön (akár elkülönített google fiókkal)
youtube settings - See all my channels or create a new channel
If you connected your channel to Google+ in the last 14 days, you can disconnect your channel from Google+ and switch back to your YouTube username. -
#2126 Nekem is ez a problémám! Mindig átvált arra a google+ fiókra, ahol az igazi nevemmel elnevezett csatorna van és emiatt mindig manuálisan át kell állítanom a nicknevemre. (wollnerd) És ezt nagyon UNOM!! Mindig nicknevemként akarom látni! Utána néztem és az a "disconnect from google+" vagy a "revert to old nickname" linket sehol nem látom a youtube beállításokban! Miért????!!!!
Most megpróbálom a cookie és a cache törlését.... -
#2125 nekem is ez van.. meg 2 naponta error occured.
undorito lett, komolyan. ez a google+ erőltetése is valami agyfasz, minek kell ennyire lenyomni mindig minden fostalicska szart az emberek torkán? majd ha érdekel a szarjuk, akkor esetleg, így meg csak szerzik az elégegdetlen felhasználókat, komolyan kezdem egyre jobban szeretni dailymotiont legalább tolja a 60fpst is -
ldavid #2124 vevo videóknál már felbontást sem lehet állítani? ez remek -
#2123 Köszi. Hogy melyik marha találta ki, hogy ez nem elérhető egyből, mint régen... Headshot. Néha azt érzem, mintha majmok fejlesztenék ezeket az UI-kat...
(Én sem kaptam értesítést arról, hogy válaszoltak nekem...) -
#2122 Beállítások>irányítópult >közösség > beérkező üzenetek.
ha kapsz, nemtudom hogy kapol e értesítést. én nemrég írtam egy "csatornának" hogy milyen zene szól a videója alatt, nem irtak még vissza.
hogy azért mert csak, vagy mert nem kap semmi értesítést, nemtudom :D -
#2121 Komolyan mondom, hogy agyfaszt kapok ettől a fostaliga új felülettől. Hová a tették ezek az zsenik az üzenetek írása részt...? Totálisan átláthatatlan szar lett a YT a régi tiszta felülethez képest. Agyrém. És ezt adják el fejlesztésként... -
#2120 cookiek engedélyzve? cache törölve? itt nincs gond vele, csak akkor kérdezi meg Egyszer, ha kitöröltem minden cookiet a böngészőből
A google+ profilhoz kötött youtube-os fióknak itt van saját google+-os profilja (másik), meg nem tudom kell e hozzá más beállítás, szerintem nem.. -
#2119 Sziasztok!
Miéééért szívat engem a yt?! :D
Minden egyes oldalmegnyitáskor az alapértelmezett fiókomat átállítja az általa generált google+fos fiókra.. Minden indításnál az az első, hogy először fiókot kell váltanom, és csak akkor látom a feliratkozásaimat..
nem lehet valahol, valahogy megváltoztatni az alapértelmezett fiókot?
Köszönöm! -
#2118 most szara YT probáld holnap vagy másik böngészővel -
#2117 Sziasztok!
Feltöltésnél ez a hibaüzenet fogad.
-
#2116 így már egyből megtaláltam. szóval enhancements magyarba valami javítások
és én nem tekertem le odáig. számomra nagyon is elrejtették ezt a funkciót
Kösz -
#2115 hát nekem angolul van (most nem állítom át magyarra) tehát van az "enhancements" a második ikon a videód alatt, ezután jobb alul lesz a "youtube editor" gomb és aztán lehet egymás mellé helyezni audio részeket egy videóhoz -
#2114 amúgy kösz a segítséget -
#2113 nem sikerült. leírnád magyarul is ? hátha jobban megértem. -
Robi546 #2112 Hali!
Barátom nemrég kezdett videózni. Vannak parkouros, pirotechnikai videók, nézzetek be, ha érdekel. Esetleg írjatok építőjellegű kritikát, köszi!
Youtube Csatorna -
#2111 good luck!:) -
#2110 én ehhez béna vagyok :( megnézem chromeon hátha más lesz. -
#2109 "Enhancements" below video - "Try the Youtube Video Editor" - drag youtube video onto the timeline - drag selected audio onto the timeline - publish -
#2108 kimaradt az írásomból. hogy több zenét akarok alátenni -
ldavid #2107 nem tudja valaki hogyan lehet bejelntkezve sima http-vel használi az oldalt? (nem https-el)
-
#2106 audio icon below video - select featured track - position audio - save
-
#2105 Azt mondja már el valaki hogy hogy lehet ezt? Mert ahogy írja én nem tudom megcsinálni, hogy a 20perces videó legalább zenét tegyek.
Mellesleg ez a nagy újítás hogy visszakerült a videó a bal szélre? fujj. a jobb oldali vieókat kéne visszacsinálniuk, hogy görgethetőek legyenek.
Zene hozzáadása
A videóidhoz új hangsávot is hozzáadhatsz. A YouTube jóváhagyott zeneszámainak gyűjteményéhez kattints a szerkesztő bal felső részén található hangjegy gombra.
A számok között kereséssel vagy előadóra és műfajra megadott szűréssel böngészhetsz. Ha megtaláltad a megfelelő számot, húzd az idővonalra. Több sáv is hozzáadható egy projekthez egy dalnak az idővonalra történő ráhúzásával.
-
ldavid #2104 a szájbakúrt annotationst sem lehet már a settingsben kikapcsolni -illetve szart sem ér -
#2103 hm, a hmtl5 videóknak az a jó tulajdonsága, hogy fullscreenben tekeréskor nem jön fel a player interface -
#2102 most már váltogathatod a bal sávot:) -
#2101 jah nagy hulladék lett megint a YT, de már meg sem lepődök rajta... -
ldavid #2100 egy fasza desktop player kellene, keresővel meg listákkal, aztán bekaphatnák -
kissssss #2099 egyszerűen nem tudnak megmaradni a bőrükben, mindig el kell cseszniük valamit. -
#2098 akkor nagyítsd ki közepesre, még többet is látsz:) -
jocking #2097 Akkor ez a 2 cucc nem bug, hanem feature? Remek... A lejátszót pl. mi értelme volt kitolni teljesen a képernyő bal szélére? -
#2096 óh bazdki, ez tényleg "megújúlt" ismét :( -
#2095 megint újúl a yútúb -
jocking #2094 Hali!
Van egy kis gondom a youtube-al. Múltkor töröltem a chromeból a cookiekat, és azóta a youtube bal oldali menüje (ahol az "ajánlott videók", "feliratkozások", "saját csatornám" stb. menüpontok vannak) csak 1280x720 felbontástól felfelé látható, alatta (1024x768-at használok) nem. Eddig minden jó volt, az utolsó cookie törlés óta van csak ez. A másik dolog, hogy az éppen nézett videó lejátszója is teljesen a képernyő bal szélén van, nem 1-2 centivel beljebb, mint eddig. Mi lehet a gond, és hogy lehet megoldani? -
#2093 hm, meg mernék esküdni hogy láttam régen olyat saját videó beállításon hogy mások html5-ben is láthassák -e, de nem találom.. -
ldavid #2092 szerintem leginkább a reklámtól. ha van rajta, akkor tuti flash-el fog elindulni. -
#2091 jah, megnéztem most, ahol van ott html5-t játszik le, de nekem nem az van beállitva, mitől függ hogy melyik videót hogyan játsza le? -
ldavid #2090 az csak html5-nél elérhető -
#2089 egyes videóknál lehet beállitan hogy kétszeres vagy 0,5ös sebességel menjen . de nem mindnél. ez miért van?