YouTube
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
mindegyik jogvedett filmel kapcsolatban megkerdezed ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Rendõrakadémia filmet feltölthetem?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nagy geciek lettek <#zavart1>#zavart1>
kurva idegesítõ az a névcserélõs ablak, mindig kinyomom mert nem akarok se plusot se új nevet, de már várom hogy mikor fogja lecserélni a nevemet engedély nélkül..
Más:
Pár hete véletlenül félrekattintottam az egyik felugró yt-t popup ablakon, és sikeresen létrehoztam egy alias (???) csatornát a már meglévõm mellé.
Tehát most úgy néz ki a dolog hogy van az alap csatornám, egy pedig a saját nevemen.
Na ezt a másodlagost hogy a búsba tudom törölni? (nyilván úgy hogy az alap fiók megmaradjon) már kb 20x megnéztem a beállításokat, de sehol nem találom.
kezdem megutálni ezt az információ éhes gyökér bandát, már mindent tudni akar rólunk...
Bazinga!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
2. Írj a googlenak hogy hagyják meg a kedvencekben a címeket, ezért van a "Send feedback", én is írok egyet mert jó lenne tudni mit raktam be.
2. Írj a googlenak hogy hagyják meg a kedvencekben a címeket, ezért van a "Send feedback", én is írok egyet mert jó lenne tudni mit raktam be.
ÉS ami video el volt mentve a kedvencekbe,de törölték arról lehet valamit találni, hogy mi volt az?Mert igy meg tudnám találni hátha valaki más feltette ugyan azt .csak nem mindenre emlékszem, mit jelöltem kedvencnek
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Reggel melóból még ment (talán amerikai szerveren keresztül), most meg itthonról nem megy, pontosabban nem jelenik meg ilyen az ajánlatok között
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nothing is True, Everything is Permitted
Én szépen kategorizáltam a feliratkozásaimat, mert úgy láttam ez egy hasznos funkció, mivel elég sok helyre feliratkoztam.
Nemrég feltett egy kérdést a dzsátub, hogy az email-címemet vagy a felhasználónevemet szeretném-e használni a továbbiakban (hogy ennek hol van gyakorlati jelentõsége, arról fogalmam nincs).
Amikor kiválasztottam, hogy én a felhaszn. nevemet szeretném használni, a csoportosítás megszûnt létezni... I Dzsátube
I said oh lord Jesus it's a fire.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

azt szeretném megkérdezni hogy mitõl lehet az hogyha elindítok egy hosszabb videót a youtubeon és egy nagyobb idõt lépek benne akkor egyszerûen elmegy a netem.mi lehet a probléma?
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
A probléma kétféle szokott lenni ahogy tapasztaltam. Vagy letiltódik a HD beállítás, majd kiírja az oldal hogy lassú a neted, vagy beállítod a HD -t, de az oldal nem reagál. Utóbbi esetben a videót nézve elõfordul hogy bejön a kívánt minõség, félúton.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill