YouTube

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
<#wilting>

Bazinga!

Aquir
nézd meg ezt... a youtube neked csinálta a szerzõi jogról (felirattal) 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

jackoneill90
semmit nem tölthetsz fel. ha zene van a videóban biztos jogvédett amit meg kéne vegyél. ha magadad filmezed ne idézz egyetlen filmbõl se, a legjobb ha megse szólalsz, a sinmkedre, de a háttérre is figyelj, nehogy hasonlítson egy filmben látott díszlethez se, mert akkor is törlik.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Amit az nCore-ról leszedek azt nem tölthetem fel?
Akkor mit lehet feltölteni?
bertino
?!
mindegyik jogvedett filmel kapcsolatban megkerdezed ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

HD videók feltöltése ingyenes?
A Rendõrakadémia filmet feltölthetem?
precision
dehogynem sértesz jogokat... nem a tiéd a sorozat, ergo nem rakhatod fel

Bazinga!

Gyõzike sorozatot fel tölthetem?Nem sértek meg jogokat?
Aquir
Nem tudom pontosan hogy érted, de többet hozzá lehet kötni a gplushoz, én töröltem is és csináltam másikat is.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nem lehet normálisan törölni ha láncolva van a plushoz, én már próbáltam másik accounttal
nagy geciek lettek <#zavart1>
Maxtreme
Az a durva hogy kb 1.5 hete töröltem az egész g+ hozzáférésem (ezt is netrõl kukáztam ki hogy hogy a f*szba kell, mert ofc jól el van rejtve) de még mindig ugyanúgy elérhetõ.

Aquir
A másik csatornán láttam olyan lehetõséget amivel vissza lehetett rakni, vagy legalábbis törölni a másik csatornát, próbáld nézegetni a settingset. Én különválasztottam, mert név nélkül használom a youtubeot

névtelenül felõlem tudhat mindent, csak azt a szart ne kelljen használnom.

kurva idegesítõ az a névcserélõs ablak, mindig kinyomom mert nem akarok se plusot se új nevet, de már várom hogy mikor fogja lecserélni a nevemet engedély nélkül..
Maxtreme
Nekem is pontosan ez jutott eszembe valamelyik nap.. <#falbav>

Más:
Pár hete véletlenül félrekattintottam az egyik felugró yt-t popup ablakon, és sikeresen létrehoztam egy alias (???) csatornát a már meglévõm mellé.
Tehát most úgy néz ki a dolog hogy van az alap csatornám, egy pedig a saját nevemen.
Na ezt a másodlagost hogy a búsba tudom törölni? (nyilván úgy hogy az alap fiók megmaradjon) már kb 20x megnéztem a beállításokat, de sehol nem találom.

precision
hányinger módon erõlteti a google ezt a fos google+ -t... én már várom az idõt amikor egy sima google kereséshez is be kell majd jelentkezni és google+ profillal kell rendelkezni

kezdem megutálni ezt az információ éhes gyökér bandát, már mindent tudni akar rólunk...

Bazinga!

Aquir
Én egyes helyeken felváltva látok hozzászólásokat amikre szavazni és válaszolni is lehet, meg olyanokat, amikre egyiket sem.

Aquir
Szerintem csak angolul, bár én mindent így használok, így nem tudom milyen lehetõségeket ír ki magyarul.

repvez
magyarul vagy csak angolul lehet küldeni a visszajelzést?
és válaszolni se lehet rá...

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Coral Springs
Jól olvastam, hogy mátol csak akkor láthatom ha valaki írt nekem, ha csinálok egy Google+ -t ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

most már nem lehet kommentre sem szavazni..
akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Aquir
Egyébként kb. így jelenik meg

Aquir
1. Én azt tudom megnézni, hogy milyen országból, kb. milyen korú, a neten kb. milyen helyrõl és eszközökkel netezõ emberek nézték meg a videót

2. Írj a googlenak hogy hagyják meg a kedvencekben a címeket, ezért van a "Send feedback", én is írok egyet mert jó lenne tudni mit raktam be.

Aquir
1. Én azt tudom megnézni, hogy milyen országból, kb. milyen korú, a neten kb. milyen helyrõl és készülékrõl netezõ emberek nézték meg a videót

2. Írj a googlenak hogy hagyják meg a kedvencekben a címeket, ezért van a "Send feedback", én is írok egyet mert jó lenne tudni mit raktam be.

repvez
Egy másik kérdésem, ha valaki feltölt videot és megnézem akkor azt kijelzi neki hogy pontosan ki nézte meg vagy csak a darabszámot jelzi ki? Mert néhol látom, hogy megtekintve x szer,csak azt nem tudom, hogy a feltöltönél ez már nevesitve jelenik e meg.Mivel nekem nincs feltöltve videom igy ezt nem tudom.

ÉS ami video el volt mentve a kedvencekbe,de törölték arról lehet valamit találni, hogy mi volt az?Mert igy meg tudnám találni hátha valaki más feltette ugyan azt .csak nem mindenre emlékszem, mit jelöltem kedvencnek
MR ME
nekem is volt h beragadt és az istennek nem engedte innen se törölni....aztán egyszercsak megjavult

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

itt kijelölöd és fent lehet törölni
repvez
A kedvencek közül ha törölték a bejelölt videot az miért nem tünik el a listából? vagy hogy tudom eltávolitani ?Mert igy megakad a lejátszás ha olyan részhez ér.
RelakS
Yóvan... sütiket töröltem, visszajött az egyveleg...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
A Youtube egyvelegekkel mi lett?
Reggel melóból még ment (talán amerikai szerveren keresztül), most meg itthonról nem megy, pontosabban nem jelenik meg ilyen az ajánlatok között

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

CroftManor
Vasárnap óta nem tudom betölteni mobilon a youtube mobil verzióját. Eddig arra gyanakodtam, hogy a google+nak van köze hozzá, de ma olvastam, hogy elvileg a google letiltotta az m.youtube.com-ot és mobilon is már csak a normál weboldal tölthetõ be. Ami nekem nagy szívás, mert kiírja, hogy a videó lejátszásához frissítenem kell az adobe flash playert, de mivel mobilról van szó, nem tudom azt telepíteni. Állitólag a mobilos verzió csak youtube appként érhetõ el ezentúl...

Nothing is True, Everything is Permitted

az tuti. elsõ dolgom mindig hogy kinyomom õket. rohadt idegesítõk tudnak lenni.
erõltetik az emberekre azt a kurva plust mert máshogy nem tudják lenyomni a facebookot...
Aquir
A Google látszólag nagyon egybe akarja kötni a youtubeot és a google plust. Az annotations gomb settingsbe rejtését meg szerintem a feltöltõk egyéb "üzenetei" kikapcsolásának megnehezítésére találták ki😊

Ááááá de felidegesített ez a sz*r már megint.

Én szépen kategorizáltam a feliratkozásaimat, mert úgy láttam ez egy hasznos funkció, mivel elég sok helyre feliratkoztam.
Nemrég feltett egy kérdést a dzsátub, hogy az email-címemet vagy a felhasználónevemet szeretném-e használni a továbbiakban (hogy ennek hol van gyakorlati jelentõsége, arról fogalmam nincs).
Amikor kiválasztottam, hogy én a felhaszn. nevemet szeretném használni, a csoportosítás megszûnt létezni... I  Dzsátube

I said oh lord Jesus it's a fire.

player size is mi a fasznak kellet berakni egy + ablakba, inkább az oldhatnák meg végre hogy az átokverte yt ne cserélgesse állandóan a felbontást.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

papi08
A saját monitorjával verném agyon azt a fejlesztõt, aki ezt kitalálta...

13 éve itt. Szép idő.

hurrá! végre van egy csomó üres hely a lejátszón!

MR ME
😄D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy

Risu Führer
sziasztok
azt szeretném megkérdezni hogy mitõl lehet az hogyha elindítok egy hosszabb videót a youtubeon és egy nagyobb idõt lépek benne akkor egyszerûen elmegy a netem.mi lehet a probléma?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Coral Springs
Ha elérhetõ egy videónál a 144p beállítás, lehetetlen azt HD -ra állítani, low -ba játssza le a videót. A probléma már úgy egy hónapja fenn áll, sokan panaszkodnak a hivatalos fórumon is, változásnak pedig még látszata sincs. A saját videóimnál meg azt vettem észre, hogy ez a dolog random. Van ahol elérhetõ a 144p, van ahol meg nem, pedig az összes videóm ugyan úgy mentem ki. A google ezen bárkája hát tovább süllyed.

A probléma kétféle szokott lenni ahogy tapasztaltam. Vagy letiltódik a HD beállítás, majd kiírja az oldal hogy lassú a neted, vagy beállítod a HD -t, de az oldal nem reagál. Utóbbi esetben a videót nézve elõfordul hogy bejön a kívánt minõség, félúton.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a twitter jó ötlete 😊
Aquir
hm, most látom hogy van ilyen, végre egy jó ötlet

papi08
Köszönöm neked is 😄

13 éve itt. Szép idő.

precision
igazán nincs mit

Bazinga!

papi08
Tárgytalan, köszönöm 😊

13 éve itt. Szép idő.