YouTube

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackoneill90
kimaradt az írásomból. hogy több zenét akarok alátenni

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

nem tudja valaki hogyan lehet bejelntkezve sima http-vel használi az oldalt? (nem https-el)
Aquir
audio icon below video - select featured track - position audio - save

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

jackoneill90
Azt mondja már el valaki hogy hogy lehet ezt? Mert ahogy írja én nem tudom megcsinálni, hogy a 20perces videó legalább zenét tegyek.
Mellesleg ez a nagy újítás hogy visszakerült a videó a bal szélre? fujj. a jobb oldali vieókat kéne visszacsinálniuk, hogy görgethetõek legyenek.

Zene hozzáadása
A videóidhoz új hangsávot is hozzáadhatsz. A YouTube jóváhagyott zeneszámainak gyûjteményéhez kattints a szerkesztõ bal felsõ részén található hangjegy gombra.

A számok között kereséssel vagy elõadóra és mûfajra megadott szûréssel böngészhetsz. Ha megtaláltad a megfelelõ számot, húzd az idõvonalra. Több sáv is hozzáadható egy projekthez egy dalnak az idõvonalra történõ ráhúzásával.

a szájbakúrt annotationst sem lehet már a settingsben kikapcsolni -illetve szart sem ér
Aquir
hm, a hmtl5 videóknak az a jó tulajdonsága, hogy fullscreenben tekeréskor nem jön fel a player interface

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
most már váltogathatod a bal sávot😊

MR ME
jah nagy hulladék lett megint a YT, de már meg sem lepõdök rajta...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

egy fasza desktop player kellene, keresõvel meg listákkal, aztán bekaphatnák
egyszerûen nem tudnak megmaradni a bõrükben, mindig el kell cseszniük valamit.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Aquir
akkor nagyítsd ki közepesre, még többet is látsz😊

Akkor ez a 2 cucc nem bug, hanem feature? Remek... A lejátszót pl. mi értelme volt kitolni teljesen a képernyõ bal szélére? <#sir>

akyyy
óh bazdki, ez tényleg "megújúlt" ismét 😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
megint újúl a yútúb

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hali!
Van egy kis gondom a youtube-al. Múltkor töröltem a chromeból a cookiekat, és azóta a youtube bal oldali menüje (ahol az "ajánlott videók", "feliratkozások", "saját csatornám" stb. menüpontok vannak) csak 1280x720 felbontástól felfelé látható, alatta (1024x768-at használok) nem. Eddig minden jó volt, az utolsó cookie törlés óta van csak ez. A másik dolog, hogy az éppen nézett videó lejátszója is teljesen a képernyõ bal szélén van, nem 1-2 centivel beljebb, mint eddig. Mi lehet a gond, és hogy lehet megoldani?

Aquir
hm, meg mernék esküdni hogy láttam régen olyat saját videó beállításon hogy mások html5-ben is láthassák -e, de nem találom..

szerintem leginkább a reklámtól. ha van rajta, akkor tuti flash-el fog elindulni.
akyyy
jah, megnéztem most, ahol van ott html5-t játszik le, de nekem nem az van beállitva, mitõl függ hogy melyik videót hogyan játsza le?

az csak html5-nél elérhetõ
akyyy
egyes videóknál lehet beállitan hogy kétszeres vagy 0,5ös sebességel menjen . de nem mindnél. ez miért van?

jackoneill90
borzasztó , egyre rosszabb.

Aquir
Annyit lehet tenni, hogy át is nevezheted a youtube profilt (ha különválasztod a fióktól), ami az eredeti nevû google fiók irányítása alatt van, DE a youtube profil felsõ menüjében ottvan a "managers", aminél az eredeti google+ fiók van, azonban egy gombbal lehet hozzáadni elvileg több profilt is.. talán át lehet így vinni, nemtom.

Coral Springs
Az új fiókban viszont regisztráltam egy gmail -t, azt meg nem tudom átrakni a régi profilba. Ha törölném, akkor pedig a jelenlegi névvel nem tudnám újraregisztrálni, a rendszer használtnak érzékelné. Csak így tovább google, egy év alatt úgy szétkúrtak mindent ahogy illik. <#eljen> <#hehe>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Ez valami vicc ? A youtube most már teljesen összeolvadt a google profillal, sehogy sem tudom átrakni egy másikba ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

precision
megnézed a google playen a képeket róla pl?

Bazinga!

jackoneill90
a legfrissebb app androidon,hogy nez ki? nem akarom frissiteni ami van, nehogy csalodas erjen.

repvez
Nálam mobilnettel csinálta azt hogy elkezdte betölteni majd visszaugrott az elejére és ezt 3x eljátszotta majd kiirt valami hibát és abbamaradt a lejátszás. Meg ha facebookon inditom el a lejátszást és a hangerõn akarok állitani akkor befagy töle az oldal és ujra kell frissitenem .

És igen még mindiig IE11 64bit.
másoknál is megszakad az egész 2-3 percenként, vagy csak az én netem köhög?
😄
<#nevetes1>

Aquir
😄

adam46
Akkor ez a megérdemelt büntetésed az IE11 miatt. 😊
repvez
kössz csak én IE11 et használok
adam46
Igen, lehet. Úgy hívják, hogy Adblock plusz plugin. Van Mozillára, Chrome-ra is, pattintsd fel és nincs többé reklám videók elõtt. Én elõzõ héten sokalltam be kicsit meló közben, mikor minden egyes tetves videó után bedobta a reklámot, rákerestem és tadám, van megoldás.
repvez
Azt valahogy lehet szabályozni, hogy mennyi reklám jelenjen meg? Mert régebben mondjuk minden 10-15 videó után jelent meg a video elött egy reklám,de most meg mindegyik elött van . nagyon idegesitõ amikor a kedvenc listát halgatnám végig amibe zenék vannak és mindegyik elött 2-3 perces reklámok vannak 😞
Coral Springs
Újra középen van a youtube, meg lett pár fontosabb változtatás.

meg ez
😄D marha jó

a like bar mondjuk azóta már kék meg szürke (mert ugye ez így logikus)
Aquir
hát... kb. 😊

"hangrögzítés kezeli:" ööööööööö már a youtube-ot is általános iskolások fordítják? vagy ez is translate?

Sound Recording administered by:

amúgy ha a megjelölt tartalmakat elejétõl végéig eltávolítod belõle, akkor gondolom rendben leszel
"gyozike_01_050207_1.mp4", audiovizuális tartalom kezeli: 0:01
Magyar RTL Televizio Zrt. - Hungary
"Chris Boardman-Cheek To Cheek", hangrögzítés kezeli: 31:37
UMG
E-miatt tiltották le a videót.Ha ezt a részt kivágom akkor nem fogják letiltani?
minden egyes youtube oldal megnyitásakor ez a drágalátos mûsorfüzet mindig megnyílik, ki volt az az állat aki ezt kitalálta?

Hali!
Nálatok is megjelent ez a csodálatos clickberry ahol be lehet taggelni a videókat vagy csak engem szórakoztat?
Másik: ha rákattintok egy timecode-ra akkor elõrõl kezdõdik a videó és nem arra az idõpontra ugrik ahova kellene. Ti is tapasztaltatok ilyet vagy csak nálam fordul ez elõ?

I said oh lord Jesus it's a fire.

<#banplz>

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄ Bob is building an army.
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ☻/ This tank & Bob are against Google+
Il███████████████████]. /▌ Copy and Paste this all over YouTube
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. / To bring back the old comment system

tommygear
Sziasztok!
Miért a html5 lejátszót használja ez az átkozott oldal? Be van állítva, hogy ne azt használja, hogy lehet a flash playerre átállítani?? Mióta ez a varázslatos G+ mizéria van azóta csinálja ezt.
én kiköptem utána.

hungary27
bocs 😄
precision
saját tartalmat, amit te készítettél vagy te birtoklod a szerzõi jogokat

de nyugodtan tölts fel bármit, max letörlik a csatornádat meg letiltják

Bazinga!