2412
  • jocking
    Nem látom értelmét. Ha nagyban akarok videózni, akkor kirakom nagyra. Ebben meg egy 480p-s videó nézhetetlenül kikockásodik.
  • ldavid
    ez most kivételesen jó, szerintem
  • jocking
    Tehát akkor ez mostantól ilyen, és nem nálam van a gond? Annyira imádom, hogy mire az ember megszokik valamit, addigra tuti hogy átvariálják...
  • papi08
    Újítottak, nem ott a hiba. :)
  • jocking
    Na még 1x:
    Ilyennek kéne lennie teljes képernyős módban:

Ennek ellenére ilyen:

Ez meg a "nagy player":
  • jocking
    Itt van képekben is:
    Ilyen, ha nincs teljes képernyős módban a chrome:

Ilyen, ha teljes képernyős módban van:

Ez a "nagy" player:
  • jocking
    Az nem megoldás, mert ha annyira eltávolodok, amekkorának eredetileg kéne lennie a default playernek, akkor a betűk már olvashatatlanul kicsik.
  • precision
    ctrl + egérgörgős kicsinyítés/nagyítás?
  • jocking
    Hali!
    Van egy kis gondom. Tegnap óta furán működik a YT.
    A gondom az, hogy eddig 3 méretben lehetett videót nézni. Volt az alap méret, a nagy (ami kihúzta a playert a képernyő közepére, és megnövelte a méretét is) és a teljes képernyős mód. Na ez nálam most úgy néz ki, hogy a normál player is rohadt nagy, ugyanakkora, mint a large. Ha rányomok, hogy rakja át large-ra a playert, akkor annyi történik, hogy a player becsúszik az oldal közepére, de a mérete ugyanaz marad.
    Mitől lehet ez? Próbáltam pluginokat/bővítményeket kikapcsolni, de a hiba még mindig megvan.
    + infó: A probléma csak akkor áll fenn, ha a chrome teljes méretben van. Ha nincs teljes képernyős módban, de kihúzgálom a böngésző határait a képernyő szélére, akkor is jó.
  • RelakS
    Van arra valami mód, hogy rossz képaránnyal feltöltött videót jó képaránnyal nézzem meg?
    A nehezítés az, hogy vannak a videóban megjegyzések, amit látni kéne, és pl a VLC azt már nem szedi le :)

A TV-m 4:3-ban levágja a kép egy részét, szóval ez meg macerás, mert a CCC-ben meg le kell kicsinyítenem a képet.
  • ldavid
    subscriptions oldalon berakták középre a videókat. ok, nem nagy ügy.
    de most már nem is lehet törölni egyiket sem...
  • papi08
    Szerintetek ez valaha le fog járni? :D

"Nem megbízható  Lejárat dátuma: 2014. máj. 20."
  • Aquir
    Gondolom Youtube-ék nem gondolják hogy valaki átpakol egy teljesen más listára :)
    De mondjuk ezért helyeznek el egy Feedback gombot a lap alján, hogy emberek nyafoghatnak.
  • Aquir
    Igen ez a nem listázott videóként feltöltés.
  • chhaya #2154
    Ettől féltem. :( Megcsináltam egyesével.
    Izgi volt. :D
  • El Gigante
    "van olyan opció is hogy csak azok lássák privátként akik rákattintanak a linkedre amit manuálisan te osztasz meg valahol" köszike pont ez a rész kell nekem!
  • Aquir
    Ha sima (publikus) videóként töltöd fel, úgy még megjelenhet az oldalt lévő videók között mint ajánlat egy hasonló videót nézőknél. Privát videóként feltöltve csak te látod (van olyan opció is hogy csak azok lássák privátként akik rákattintanak a linkedre amit manuálisan te osztasz meg valahol), egyébként azt is ki lehet kapcsolni a csatornádon hogy ott megjelenjen -e minden publikusan amit feltöltesz vagy kedvelsz, mert ha vannak rád feliratkozva, azok pl értesülhetnek ha feltöltesz egy publikus videót.

A kép minősége változhat amíg feldolgozza teljesen a youtube, várj egy ideig és nézd meg jobb lesz e.
  • El Gigante
    Hello! Valódi névvel ellátott csatornámra feltöltöttem egy videót. HD minőségű, mégis rosszabb lett a kép 360p! A másik pedig a feltöltés után nem tettem közzé, csak címet adtam neki, google+-on sem engedélyeztem mégis 1 percen belül öten rátaláltak!
  • Aquir
    Hát, sok lehetőséget nem látok hogy úgy mondjam..
  • chhaya #2149
    Hogy lehet legegyszerűbben megoldani, ha több videót át akarok helyezni az egyik lejátszási listámról a másikra? Ugye nem csak egyesével lehet?
  • YaniMan
    Úgy tűnik, megoldódott.
  • Bazsalusz
    szintén
  • YaniMan
    Nekem sem csinál semmit :(
  • acsati
    nem, nálam is ez van
  • ldavid
    embed videónal ti tudtok a címre vagy a youtube logóra kattintani? pl. #2139 -ben
    eddig megnyílt új lapon a videó, de most nekem nem akar működni
  • Aquir
    Szerencsére a youtube szolgáltat felhasználói visszajelzés gombot bárkinek aki nincs megelégedve valamivel:)
  • Molnibalage
    Félelmetesen buta ez a YT. Miután kitöröltem egy régi listát, utána hajlandó volt végre frissíteni egy újjal...
  • Aquir
    Talán gyakoriság alapján rakja egymás után, az összes playlist meg egy kattintásnyira. Itt androidon (tablet) gomb: több/kevesebb mutatása oldalt (app), sima webes felületként megnyitva nekem mindet mutatja (nincs annyira sok playlist), mobil webes felületként pedig új oldalon mutatja az összeset.
  • Molnibalage
    A saját csatorna résznél a lejátszási listáim egy része fel van sorolva, egy része meg nem. Hogyan lehet hozzáadni vagy eltüntetni elemeket innen...?

A YT miden egyes arculat változással egyre inkább átláthatatlan és kezelhetetlen fos lett...
  • Csepo HD
    Minecraft Extrém Hardcore FAIL :I
    Egy eléggé érdekesre sikeredett sorozat! :D

• akyyy
    rámész hogy megosztás, és kivezed a pipár ebből
    Megosztás a lejátszási listával ettől kezdve: aktuális videó
  • Aquir
    Töröld ki az url-ből az &list és az utána következő karaktereket
  • Peetboy
    Sziasztok!

Hogyan lehet ENNEK az 1 videónak a linkjét kimásolni, hogy ne legyen a PLAY LIST?
  • acsati
    Sziasztok!
    Lehet nem jó topikban vagyok, de azt szeretném megkérdezni, hogy tud-e valaki olyan bővítményt Chrome-hoz, amivel kényelmesebbé tehetném a Youtube-ot? Gondolok itt olyanra, hogy mindig HD-ban kezdődjön a videó, a mérete nagyban legyen, meg hasonlók.

(Használtam a Youtube Options nevű bővítményt, de az az utóbbi időben valamiért nem működik :S )
    Előre is köszönöm!
  • ldavid
    mert máshogy nem megy...
  • Aquir
    "Many people use YouTube without a public YouTube identity (a YouTube channel). For example, if you just want to watch, like, and subscribe, you don’t need a channel. And if you don’t have a channel, you don't need to have Google+.

If you do choose to create a YouTube channel, your channel needs to be connected to a Google+ profile or page. This will have your channel’s public name on it; it doesn’t need much else. It’s up to you to decide how much information to put on the profile or page, and how much (if at all) to engage on Google+."
  • wollnerd #2132
    Ja!! 14 napon belül?!!!?
    Akkor rohadjon meg a Google+. Miért kényszerítik ezt a fos közönségit?!
  • Aquir
    "in the last 14 days" = within the first 14 days..
    én mondjuk csak a youtube settingset említettem
  • wollnerd #2130
    Ja, Google+ beállításokban se látom a youtube fiókok kezelését, amit te mondasz..
  • wollnerd #2129
    Igen ám, az igazi neves google+-on beállításokban nem látom a kezelők fület... (egyik fület sem!) viszont a ninckneves google+ (az is google+ -os lett!) beállításokban látom a füleket ( Csat. szolgáltatások, Kezelők, Közönség) Belépek a Kezelőkbe, látom a igazi nevem, de nem látok remove funkciót... nicknévként pedig a yt settings-ben nincs ott a kezelők link. Sőt, a csatornákról sem látom a törlési linket....
    mind2 JÓVAL TÖBB mint 14 napja google+-os és EGYIKNÉL SEM látom a disconnect linket, pl ebben a videóban a csávónak...