2412
-
att13308 #686 Sziasztok.
hogyan tudok youtube-ra feltölteni 10 percnél hosszab videót? -
#685 fasza... :D -
#684 mert arra van hogy később nézz videókat, amit nézel azt meg már úgyis nézed -
#683 én nem nagyon raktam még oda semmit, de meg kéne maradniuk -
#682 és erre nem tudjátok a választ?? mert én csak a related vidiket tudom hozzáadni, meg amiket a keresőben keresek ki... -
#681 miért, neked megmaradnak a vidik??
mert tegnap este egy pár vidit betettem gyorslistára, oszt ma reggelre meg nincs semmi :|| -
#680 mert rossz neked :| -
#679 ez mekkora :D -
#678 Meg szemüveg lencséjébe gravírozva. :) -
#676 és miért tűnik el a kuikklisztem egy nap múlva? :@@@ -
#675 azt a videót hogy lehet quicklist-re rakni, amit éppen nézek? :D -
ldavid #674 ááá ilyen nekem is kell :D -
mmkek #673 Jó kis videó -
#672 Ebből bannert kéne csinálni:
-
#671 várj -
Okay82 #670 Hali! Feltöltöttem egy videot de a keresöbe beirom nem találja meg.Lehet ezellen tenni valamit?Ebböl egyet sem talál gondoltam feltöltök egyet ,de az enyémet se látja.Milyen beállitás kell ehhez?Esetleg várni kell az elbirálásra vagy hogy lehet ezt megoldani.
Köszi! -
#669 álmodsz nekem bejön :| -
#668 Cannot connect to YouTube, retrying...ez van kiírva...hüppp...hüpp... -
#667 off:merül a bilntyüzetből az elem:( -
#666 Van humoros, aranyos videók, ott sokkal többen látogatják, megnézik.:D felőlem lehet itt te tudodddddd -
#665 Miért? Ki van írva a banner helyén, youtube.com-os videók . Az igaz, hogy a topikok egyike vagy másika átfedi egymást. Én ide tettem be. -
#664 rossz topik? -
#663 Boxxy / The Ring Mashup (HD minőség)
Humoros.
-
#662 vagy másnak akarsz válaszolni -
#661 A videó responses az ha neked van több videód és ha szeretnéd hogy a másik videódon is megjelenjen annak a videónak a linkje, akkor így ezzel a módszerrel összelehet őket kapcsolni. Én is használom.
-
#660 ha megnézek egy videómat ami benne van egy playlistbe, semmi jelet nem mutat hogy benne lenne, viszont ha valaki ugy megy rá, hogy playlistből, akkor mutatja a többit. nem lehet vhogy beletenni leiráson kivül?:D -
#659 válasz a videóval egy másik videóra -
#658 mi az a videó respanse? -
#657 Vagy azt nem lehet, hogy arról a videóról ne kapja értesítést ha üzenet jön hozzá? -
#656 A legalsó -
#655 Comments
Allow comments automatically
Allow friends' comments automatically, all others with approval only
Allow all comments with approval only
Don't allow comments
-
#654 le lehet tiltani egy videóhoz a kommentelést? -
#653 Sztem meg jó, mert ha esetleg felkelti az érdeklődésedet a videó, akkor addig biztos nem zárod be azt a profilt, míg végig nem nézed
és az nekem jó lenne, mert akkor más videóimat is megnéznék utána
Amúgy playlistet könnyen létre lehet hozni. -
#652 ez ilyen erőltetés xD -
#651 én utálom ha rámegyek egy oldalra vagy prfilra és a beembedelt videó(k) magától eindul(nak) de ez lehet csak az én véleményem. -
#650 hát ez pech :| -
#649 A subscribe azt jelenti aláírni vkinek a videóit
Én erre gondoltam
magától elindul a videó. de az én profilomon meg nem -
#648 a subscribe erre nem jó? ott van new videos nem? -
#647 Nálam jól megy. Én minden vidómat HDbe teszem fel, egyik sem akad, se nálam, se másnál.
Nem tudja vki hogy lehet olyat, h ha rámész vkinek a profiljára, elindul magától a legutóbb feltöltött videója? Nagyon jó lenne ha tudná rá vki a választ! -
#646 firefox frissítésre gyanakszom, másra nemtok gondolni, vagy a youube szart be