YouTube

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

techgirl
http://www.youtube.com/watch?v=wTUe-531Il4

állatartóknak érdekes lehet.

kulabácsi
próbáld ctr+f5el, nekem úgy is ment néha

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nr1ranger
Viszont Exploreren megy. Úgy letszik ez totálisan a Firefox hibája

There is no peace. There is only WAR!

nr1ranger
Hm.. Nálam így sem jó, sõt még úgy sem, ha egy új lapon nyitom meg a youtube-ot és ott a cím alapján megkeresem a videót...

kulabácsi
nekem is volt, de csak ha blogról néztem vidit, úgy lehet megoldani h nem ott nézed hanem katt rá és a youtube oldalán csinálod, gondolom firefox 3ad van, azóta fos :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nr1ranger
Ugyanez a problémám

Benny04
Költözz el máshova 😄

biomage
nekem is lene egy problémám :S régeben mentetem videot, és ma amikor ráklikeltem ez fogadot :S "This video is not available in your country." mit csináljak hogy megtudjam nézni a videot?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Nekem az a problémám, hogy hang nélkül lejátszik a youtube rohadt hosszú töltés 2 másodpercet, utána megáll, pedig úgy néz ki, mintha végig betöltötte volna. Hiába húzgálom a csúszkán, megint csak 2 másodpercet játszik hang nélkül azt megáll. Elsõsorban fórumokra beágyazott/linkelt videóknál csinálja ezt, de ha rákattintok, hogy a youtube.com-on nézzem meg, akkor is ugyanezt csinálja. Mellesleg Firefox 3-at használok
Sziasztok, találtam egy a youtube-hoz hasonló weboldalt, gondoltam feldobom vele a topicot:

http://videoriporter.hu
Aquir
nekem most mûködik a youtube, ha most sem megy ürítsd a cookiet/cache-t különben nemtudom

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hali! Kéne egy kis segítség. Nem mûködika youtube. De csaka youtube. Más videonézegetõ oldal bejöm. És mikor megnyitom a youtubeot utána honlapra se enged. Ujrakell indítani a firefoxot. Mi a problem?

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Aquir
wow <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
idõbe telik feldolgozni nekie <#buck>

FZoleee
fail <#idiota>
Views: 98,599,951
biomage
ugy értem ránéztem és ugyan ezt a számot láttam a nézetségben, szal nem változott, ez azt jelenti hogy ez a limite a számlálonak 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

biomage
tévedés 😄 98,557,697 <#hehe>

Aquir

bujcsik555
hello

lenneegy elég hülye kérdésem.melyik alegtöbször nézettvideo a youtube-on?
<#idiota>

köszi

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Borgi
emberek,b iztos volt már, de a "This video is not available in your county"-s marhasággal mit lehet kezdeni? Erölködtem proxival, de az sem nagyon akart müködni.

porki fagyok fállalon

akyyy
Mitõl függ, hogy egy feltöltött videóm választható jó minõségbe, vagy alacsonyabb minõségbe? mert elég nagyba feltöltöttem, mégse lehet választani:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

katakpult
Igen ez az uj axe reklám s a csokis illatot reklámozza.! Én elõször undorítónak találtam, de a barátnõm nagyon gerjed rá s ez a lényeg szal ezentúl csak axe! 😄

Ez egy axe reklám nem?? De attól függetlenül nagyon jó, én tegnap vettem ilyen dezodort és nagyon jó az illata. Ez a reklám meg haláli ! 😄
AZ rossz link ez a joo! erotikus csajozási tipp! 😄
film
Hehe, új hódítási trükk 😄DDD
http://www.youtube.com/watch?v=LwTMJSaceYY
biomage
irj annak aki feltöltöte hátha oda adja az eredeti anyagot, vagyis feltölti valahová

hello Youtubról akarok leszedni videót csak elég rossz ugye a minõségük . valahogy meglehetne csinálni hogy jó minõségüek legyenek vagy van vmi hasonló oldal ahonnan lehet leszedni videókat?

GregSB
Szóval arról a képrõl van szó, amit a player mutat mielõtt elindítod a videót?
Nem lehet saját képet berakni tudtommal. Most néztem meg az egyik saját videóm beállítását és csak azok közül a képek közül lehet válogatni, amiket õ ajánl fel.

Ha ez egy fontos fícsör akkor ajánlom a Vimeo-t, ott be tudsz rakni bármilyen képet a playerbe.

Aquir
"hogyan lehet a youtube-on olyan képet használni a videó linkjeként, amit nem a videóból teszel ki"

GregSB
Ezt a kérdést nem értem 😄

passatgt
hogyan lehet olyan képet berakni a videóról, ami nincs a videóban?

Aquir
:|

GregSB
Már most is van ilyen, itt van pl ez a Rihanna videóklipp:

Link

Aquir
ez asse tudom mi volt, nem is láttam sosem. a youtubenál nem lesz ilyen gondolom 😛

Ugyan nem YT, de ezt nézzétek.

Nem semmi, ugye ?

Remélem, a YouTube nem jut erre a sorsra.

Most, hgy felvetetted, hitetlenkedve megnéztem, és valóban...

"Your video is limited to 10 minutes and 1024 MB."

Ez jó, mindjárt más, mint eddig, a 100 megás limiten belül vergõdni...

www.gamedroid.hu

Molnibalage
Mekkora most a feltölthetõ max méret? Valahol azt olvastam, hogy 1 GB? Ez igaz?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

kulabácsi
😊
ja énis a firefox 3 szarakodására gondoltam, de legalább akkor nem csak nekem szar 😄

néha nekem is szokott ilyen lenni, de ez nem a youtube-tól van. rájöttem úgy lehet legkönyebben segíteni a gondon ha feladatkezlõben a folyamatoknál kilövöd a firefoxot, explorert, majd vissza explorert és firefoxot..és ha rákérdez akkor elõzõ munkamenet visszaállítása, így visszatér arra a videóra ahol szarakodot...csak mostmár nagy valószinüséggel jó lessz <#nevetes1>

kulabácsi
nálatok nem szarakodott ma? 2másodpercnél megáll, és nincs hang...

Benny04
én is néztem múltkor, hogy hogy nézett ki a jútub nagyon régen 😄

passatgt
kis retró😄

Punker
nekem az elõzõ FF-fel is csinálja néha.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Benny04
lehet :o

kulabácsi
vagy a firefox 3, nekem azóta vannak ilyen érdekes dolgok mióta felraktam... persze lehet semmi köze hozzá

Benny04
hát akkor nem az internet kapcsolatommal van a baj, mert nekem jóval lassabb...
ezekszerint a jútub szarakszik... 😞

2 megás. Régebben nem szarakodott youtube. Pl. ha megakartam nézni egy klippet pár másodperc alatt betöltötte...most ugyanazt a klippet percekig tölti és mindig meg-megakad a lejátszás.

Benny04
és neked milyen gyors az interneted?
Mert nekem nem a leggyorsabb...
ha neked sem, akkor lehet, hogy amiatt van...

hmmmm...érdekes, ez a probléma nálam is felmerült az utóbbi idõben