2412
  • Aquir
    hát valami csak történt

ja igen tudom: nem játssza le :|
  • Csuhai G
    Mitől van az, hogy egyik napról a másikra nem tudom lejátszani Firefoxban a youtube videókat? Bármelyikre kattintok csak fekete kép a videó helyén, még a hangerőállító, stb csík sincs alul. Explorerbe simán működik.
  • banok
    azt csak akkor ha a rokon publikussá teszi vagy elküldi neki mp4-ben mert azt ő visszatudja tölteni magának ha már nincs meg neki.
  • MasterJay
    Egy ismerősöm rokona amerikából küldött egy videót neki.
    Nem tudja leszedni, mert azt írja, hogy "This is private video"
    Hogyan lehetne leszedni azt?
  • Benny04
    e-mailben kapsz egy linket -.-
  • modelcar
    És hol tudom megnézni?
  • ldavid
    elvileg olyankor kapsz egy üzenetet amiben elfogadhatod/visszautasíthatod
  • modelcar
    Sziasztok. Ha engem bejelölt valaki,hogy tudom baráttá "jelölni"
  • Natural Sunset
    Hammock - Clouds Cover the Stars (Music video)

http://www.youtube.com/watch?v=iLN2Vsey8Qo

Egy kis homméd szösszenet :)
  • akyyy
    nah, mind1, úgyse nagoyn töltök fel olyan videót ami jogsértő lehet, ha mégis, megy fel saját honlapra oszt csókolom. ha meg mégis kibasznak majd valamiért, bekahatják, saját felvételek :D
  • Aquir
    gondolom új név kell...
  • akyyy
    semmi köze ennek az acnnak azokhoz. persze valami mégis van, csak nem tudom mi.
    nah mind1. ugyse a nézettség a lényeg.

ha törlöm az accomat, utánna beregelhetem vajon újra másik emailel, hogy eltünjön ez? vagy mindenképpen új név kell?:|
  • Aquir
    ez volt a figyelmeztetés
  • akyyy
    Amugy fasság, ha most véletneül feltöltök oylan videót, amibe van valami idióta jogsértő tartalom (háttérbe hallani ahogy valaki elfütyörész egy híres szám dallamát), akkor törölnek bannolnak, stb.. pfff... még csak nem is figyelmeztetnek, semmi. áh:C
  • akyyy
    mindegyikhez mást használtam, a második regre akartam a harmadiknak a cimét regisztálni de má nem engedte, igy beregeltem egy újat rá.
  • ldavid
    mail címet is mást használtál az új accounthoz?
  • Aquir
    hát ha van esetleg jogsértő tartalom akkor azért
  • akyyy
    Amikre ez fel volt töltve (akyyy) már réges rég megszünt.

Ezután lett egy akyyyyy -s, amit töröltek, mikor email cimet akartam változtatni (lásd lentebb a topikba)

most van egy akyyyc nevű, amin van 2 videóm összevissza, és a beállitásoknál ez van. miért ennél? mit keres ez it? miköze a régi accountomhoz? ez olyan, mintha csinálnék egy reget, ami egy betüben különbözik a tiédtől, feltöltök rá rakás jogsértő tartalmat, ki is vágják, és a tiédhez írnák oda.
  • Aquir
    szerzői jogsértés. A 3. után megszüntethetik az accountot
  • akyyy
    asszem ebből 720p lesz, és az valahol lenyisszantok egy darabot mert pont nem megy fel :((( áhhh. esetleg viemora is feltöltöm, de oda meg max 500 megát lehet, pff.
  • akyyy
    Honnan? 3 videóm van most feltéve:
    Időzóna (Time zone) HD
    Colin Mcrae Dirt easy 1000 miles HD
    qqweetuzi

utobbit most töltöttem fel, de kiirja hogy nem elérhető mer 10 percnél hoszabb, fakk :((((
  • 0Fritz0
    Ezeket le kéne törölnöd.
  • Benny04
    én már láttam másfélórás vidit is :D
  • akyyy
    Nézegettem most a beállításokat, és ezt találtam:
    mi ez?

okés hogy régi accal voltak ez feltöltve, és ki is bannolt érte a yutube, de miért bántja most egy teljesen más nevű accomat, akár teljesen más valaki is lehetnék. cöööh... ezen még semmi jogsértő tartalom sincs:\
  • akyyy
    HD, meg kaziról ilyen a forrás. megvághatnám, tömöríthetném, de menjen csak fel így, jó az:D
  • 0Fritz0
    12 perc két giga?
    Mi a fenének akkora bitráta? :)
  • akyyy
    perpill most lekonvertálom a legkisebb méretűre, 12 perc kereken, meglátom felmegy-e. ha igen, mehet a Hd is:D amúgyis szedhetem le újra mer köcsög Vegas megmacsakolta magát, talán nem haladja meg a 2 gigát. csak mire az felmegy:SSSS
  • Aquir
    dunno
    legjobb lenne ha figyelmeztetne túl nagy fájlnál
  • akyyy
    Max hány percews videót lehet feltölteni pontosan? okés hogy 10 perc, de látta már 12 perc körülit ak nem director, tüzijátékot vettem fel és 24 perc lett, két részbe kéne feltölteni, megvágnám úgy, hogy jó legyen és ne kelljen 3 részre bontani:S
  • Aquir
    eddig is flv-be és a többfajta HD-t meg mp4-be szedte, azt mondtam hogy magát nem frissíti a 4.6-os és ez nem működik most :)
  • Orionk
    én a legujabbat most tettem fel, és még mp4 ben is leszedi, de flv be alapból leszedi
  • akyyy
    vazze a BK-s magdianyus lépcsőzésére és az van kiirva, hogy nem elérhető magyarországról. hát de vazze4 az magyaroknak szól:DDDD
  • Aquir
    nembaj :)
  • akyyy
    nálam régebbi verzió van és ugyanúgy müködik, én se tudom miről beszéltek amúgy:D
  • Aquir
    ha visszaolvasol 2-őt, láthatod hogy nem működik, csak ha most manuálisan frissíted :)
  • Orionk
    Mozilla firefox-hoz van egy olyan addon, hogy Download helper. Ezt tegyétek fel, ezzel mindig le lehet tölteni a videókat
  • Aquir
    jah :)
  • akyyy
    hd az mp4 formátum, nem de? mármint a jutubé.
  • Pepsi Twist
    jó én megszereztem a 2.5-t és ezzel most már HDban is le lehet tölteni a cuccokat :)

LINK
  • Aquir
    well, ez tényleg nem műkszik már