2412
-
#886 Oh, köszi! De mi alapján válasszák ki, hogy ezt teljesen lenémítják, vagy csak úgy csinálják, hogy néhány országban ne lehessen elérhető. -
#885 jogvédett zene hallható a videón -
#884 Üdv!
Van egy problémám, mégpedig az, hogy feltöltöttem 2 videót youtube-ra, és azt írja ki, hogy a videó blokkolva lett néhány országban, pedig a tartalma nemis olyan ami másokat sérthet.
ezek:
A küldetés
Jó reggelt!
Itt egy print screen a profilomból a videókról:
Alattuk meg azis ott van, hogy: "view copyright info".
ha rákattintok akkor ez a szöveg jön be:
Ez mit jelent, tudja valaki? -
#883 pont én is ezt akartam kérdezni, mert anno a youtube accomat gmailes cím megadásával regeltem, mert így gyorsabb volt
viszont így tényleg belép gmailbe is, hiába usernév/pass -al és nem mailcím/pass -al lépek be
megoldást nem tudom, de várom szeretettel :D -
#882 én pár ezer éve nem léptettem ki magam youtube-ról, de belépéskor ott van hogy gmail-es acc-al is beléphetsz, meg máshogy is - de ha mindkettővel beléptet gmailre is, akkor nem tudom -
#881 cső
azt hogytudom megoldani h ha belépek youtube-ra gmail-re ne léptessen be?
mert vhogy sikerült ezt elérnem, de nemszeretném ha ígymaradna.
ty -
#880 1080p-es lesz a youtube. -
szmokker #879 http://www.youtube.com/watch?v=_WVCpQYlxHQ
ezt nézzétek:D -
#878 miért van az hogy az egyik videónál mutatja a piros csíknál az időt ha bele akarok tekerni a másiknál meg nem? -
#877 Hello,
Youtube kommentek megjelenésén van lehetőség faragni? Kicsit összevisszának tűnik nekem, régen olyan egyértelmű volt hogy mire ment milyen válasz és mikor, de most nem nagyon értem ezt az új logikát.
Még az sem világos sokszor hogy melyik hozzászólás volt előbb, mert hiába van ott a komment fejlécében, hogy 2 weeks ago, meg hasonlók, ha mégis összevissza sorolja a válaszokat.
Remélem világos :D -
#876 embednél a csavar ikon és ott van hogy embed HD -
#875 Hogy lehet videót HD-ben embedelni? Az embed ódban lehet valamit állítani? Bár másrészt a blogokon ugye nincs hely a széles videóknak. -
#874 -
#873 alap -
#872 -
#871 tudom ajánlani a VideoDownloadHelper-t ff-hez. -
#870 Ohh, már meg is van! :) -
#869 Hogyan tudnék youtube-ről HQ vagy HD minőségben letölteni? -
#868 most itt is -
#867 helló... miért van az hogy az összes youtube videót irdatlan lassan/szakadozottan tölti le? a többi haveromnak meg jó :/ (eddig minden oké volt) -
#866 nekem nem -
#865 Nekem mostanában nagyon lassú a youtube, nektek nem? :/ -
#864 nem megmondtam? :) -
#863 sztem is ezért nem fogadhatták el, de ha csak sima pályázat, szal nem adnák le tv-be, elfogadhatták volna,d de azért fasza:D meg beteg -
Raw86 #862 A lehetséges hossz az 15 és 20 mp között lett kikötve (mi kihasználtuk az egész időtartamot xd). De akik eddig visszajeleztek ők azt mondták, hogy szerintük egy TV reklámnak ez "ízléstelen". (Mondjuk reklámozni este 10 után is lehet). A hozzászólást meg köszi, minden ötlet, kritika hasznos tud lenni. -
#861 mert milyen undorító má' -
#860 Lehet hogy azért mert 20mp-es lett? :D
Amúgy jó lett -
#859 3.5.2-es firefoxom van, de egyik pillanatról a másikra nemtudtam youtubeos videókat nézni, noha megvan a legfrissebb flash player plugin is. hiába raktam újra, nem oldódott meg. mi lehet a gond? -
Raw86 #858 Hali! Mi a Pepsi 15 mp hírnév felhívására készítettünk egy reklámot, amit sajnos a YouTube-ra kellet feltöltenünk ugyanis a versenyprogramba valamiért a Pepsi nem volt hajlandó betenni! Itt a link (jó szórakozást, és esetleges ötleteket várnánk, hogy mi lehetett a baj): http://www.youtube.com/watch?v=pO0DJPbL8N4 -
#857 c-c-COMB.. csirkecomb... -
#856 nem. -
#855 nem -
#854 feltöltök egy videót és ugye beadja azt a 3 mintaképet amit ki lehet választani, nemlehet valahogy új képeket generálni a videóból? mert olyan gagyikat rakott be nekem az egyik feltöltött vidimhez :( -
#853 Ötlet?:( -
#852 de kaptam csak nem írányitotta át a mailt-.-
köcsög youtube-.-
még regizni se tudok újra-.- -
#851 nöm -
#850 kaptáemailt -
#849 "Your account has been permanently disabled."
Ez WTF?:( -
#848 hát látod milyen opciók vannak a Historyban... -
#847 jutubon főoldalr anem lehet kitenni iylen history dobozt?