YouTube

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
az mitõl van, hogy tegnap feltettem egy fasza nagyfelbontású videót, SD-ben nagoyn ocsmány, a két szélére tett két fekete csikot és még össze is nyomta a felvételt, de HD-be már szép fasza:)

de másik gépen nézném meg, ott meg nincs HD csak ocsmány szar<#levele><#levele><#levele><#levele>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Pepsi Twist
nincs semmi :S

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

*linkelni is lehet
az üzeneteknél sincs semmi? de lehet amúgy, hogy sajátra nem lehet
esetleg használd az Annotations funkciót, ott linkelni is asszem
Pepsi Twist
arra gondolok csak éppen sikerült is csak aztán ki írja hogy el kell fogadnia a videó tulajdonosának :D dehát én vagyok a videók tulajdonosa és sehol sem látom ezt hogy "engedélyezni" kéne :D

ha a válaszra gondolsz, akkor keresd a 'Post a Video Response' linket a kommentek fölött
Pepsi Twist
hi nem tom jó helyen járok-e :D

de hogy lehet videókat összekapcsolni? mármint úgy hogy van 2 videó és akkor az a 2 videó összetartozik tehát néz valami "01" nevû videót akkor alatta ilyen kis sárga rublikába mutatja "hogy nézd meg a 02 videót"... értitek mire gondolok :D

elõre is kösz a helpet

Aquir
vannak ilyen videók fõleg rövideknél

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

qtab986
Mi van a youtube-al? Megy a video, megfogom a csúszkát, hogy oda húzzam ahonnan nézni akarom, elengedem erre visszaugrik az elejére. Megfogom és elõre húzom erre megint vissza ugrik az elejére.

Fido4life
na ezt jó tudni, bár ez a part 1,2 megoldás se rossz. Köszönöm a segítséget.

Aquir
Hosszabb videó feltöltéséhez Director accountod kell hogy legyen. Itt van egy leírás róla

"If you have a Director's Account, you can upload longer videos. The YouTube Director program is especially for musicians, amateur filmmakers, videobloggers, or professional content producers."

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
Én ezt nem nagyon értem (mivel eddig nem annyira írtam kommenteket videókhoz)

Most ha válaszolok youtube-on valakinek akkor miért legfelülre kerül a post, és amikor késõbb ránézek akkor akkor is, és amikor máskor még késõbb ránézek na akkor meg úgy látom ahogy lenniekéne: a reagált hozzászólás alá kerülök

banok
van ahol nincs ilyen limit
indavideo.hu
videoplayer.hu

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Aquir
több részbe töltöd fel

Fido4life
nem lehet valahogy kijátszani ezt a 10 perces limitet ?

Nem tudjatok h melyik a legnezettebb magyar video, vagy klipp ???persze csak magyar

Aquir
..akár elrettentõ példának :D mittomén

legalább több videón lesz fekete keret <#vigyor4>
kulabácsi
hipp hipp hurráááá :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Aquir
dehát olyan JÓ! :p

kulabácsi
ja de nem sokat ér :)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tegnap 960px széles lett a youtube, kaptunk wide playert
GregSB
Jah most veszem észre hogy a blogban írják konkrétan a videók minõségére vonatkozó adatokat :)

Egész pontosan ezek a lehetõségek állnak rendelkezésre jelenleg:

sima: mono 22.05 kHz-es hang, felbontás: 320x180
&fmt=6: sztereo 44.1kHz, res: 448x336
&fmt=18: sztereo 44.1kHz, res: 480x270
&fmt=22: sztereo (nemtom hány kHz), res: 1280x720

GregSB
Jönnek a HD videók YouTubera.

Mindenki ismeri az &fmt=18-as kódot, amivel jobb minõségû videókat lehet elérni. Mostmár külön gomb is van erre az ilyen videóknál. Jobb hang- és képminõség állít be. Teljes képernyõhöz viszont ez sem elég...

Egy-két videónál már elérhetõ az &fmt=22 kísérleti jelleggel. Ez még tovább növeli a felbontást. És mibõl gondolom hogy HD? Hasonlítsátok össze ezt a két videót, rakjátok ki õket teljes képernyõre:

http://www.vimeo.com/1211060
http://www.youtube.com/watch?v=zlfKdbWwruY&fmt=22

Teljesen ugyan az, a Vimeo-ra feltöltött pedig köztudottan 720p-s. (ez egyébként egy elég erõsen tömörített videó, vannak ettõl jobbak is a Vimeon).

Eleinte az &fmt=18-as videokkal is csak kísérleteztek, aztán láthatjuk hogy ma már széles körben elterjedt. Szerintem pár hónapon belül, miután végeznek a tesztekkel beindítják majd a HD feltöltési lehetõséget is.

qtab986
Ki ez a nõ akivel a youtube live -ot hirdetik?

gondolom még nincs lefordítva az egész, régebben a webisztánon írták, hogy készül
írd meg nekik, hátha írnak róla megint :)
akyyy
az hogy lehet hogy itt magyar az egész youtube, de a fõoldlaon nem?

:(

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

nincs, max megkéred azt, aki feltöltötte a videót
ppmarci
Nem youtube-os video, de nagyon jó: LINK

xxdani
helló. Van mód arra hogy hozzászólást töröljek youtubról? Én írtam másnak a videójához

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Aquir
én legalábbis ezzel töltök youtuberól :)

banok
downloadhelper

Aquir
meg firefoxnak videóletöltõ kiterjesztései is vannak ilyen oldalakról pl

Depridol
ajánlok jobb progit videoget

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Törölt felhasználó
Nem tudjátok miért nem mostanában youtube videót lementeni a YouTubeget-tel?
Elindul a letöltés, és másodperc múlva azt írja ki hogy kész, a mentés meg sehol...
Depridol
http://www.youtube.com/watch?v=nmyHJrBNATw

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Punker
ha feliratkozol vele 1 felhasználóhoz, a rendszer jelez ha új filmet tölt fel.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

qtab986
A Subscribers-ek kicsodák vagy micsodák?

GregSB
Ja gúgli videóra nincs idõlimit, de oda még asszem nem lehet jobb minõségû videót feltenni.

Ha valaki hosszabb filmet szeretne feltenni jó minõségben annak ott a Vimeo, ott csak annyi megkötés van hogy 1 héten max 500MB-ot tölthetsz fel, de a videó bármilyen hosszú lehet. (és lehet akár 720p-s is)

Punker
bár máshol kérdezték de ott nem offolok. ki vannak írva a limitek, 1 giga illetve 10 perc a max, a hosszabbakat aszem a gúglisra lehet tölteni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Emberek, miért van az, hogy a YT bizonyos hozzászólásokat simán átenged, másikaknál meg idõtlen idõkig megmarad a "post comment..." gomb...?
Benny04
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddd

GregSB
GregSB
FF bug, újraindítod megjavul. Nem tudom mi váltja ki egyébként.

qtab986
Ezek az abszolút elsõk a youtube meg a külföldi megosztók között elsõ a magyarok között?

banok
videoplayer.hu
indavideo.hu

qtab986
Magyarok között melyik videomegosztó az elsõ?