YouTube
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
1. FOAR 4DD1 FRUM BOXXY
2. FOAR ANT FRUM BOXXY
3. FOAR EVERYWUN FRUM BOXXY
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
a sarokban
Táplálkozás Irányító Lemez
tûzoltókészülék
ragasztószalag
meg megint variált feltöltéssel.
miért nem jelzi ki, hogy hány %nál jár?
semmit az égvilágon semmit nem jelez, hol tart a feltöltés, ami monjduk 100 mega felett, azért már necces, pedig nem kicsi a feltöltésem, most épp 400 megás videót kéne feltöltenem, oszt már megy elgé régóta, de van egy olyan érzésem, a full sávszélt nem is használja ki!!!4535r3
egyéb: új featureként le lehet kapcsolni a villanyt is xD
pl. itt

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
1280x720-ba tettem meg és mégis 339 MB-ot ír
Nothing is True, Everything is Permitted
idozona_hd.wmv 96 Mb.
Mennyi idõ még feltölti, hát, attól függ milyen neted van, ez tán olyan jó 20 perc fél óra volt tán.
De nem az a lényeg, hogy milyen formátum, meg mekkoraa mérete, hanem a felbontása.
itt irja
Amúgy mekkora volt a mérete? Mennyi idõ míg hd-t feltölt?
ez ne
igaz ha nem mész rá hogy watch HD akkor ott van két szép fekete csik, amit nem tudok eltüntetni:( ugyhogy én se értem még igazán. lehet képarányt lesi vagy franc tudja.
Ha divX-be mented, akkor meg a watch in HD quality. De ha divXbe mentek akkor marha nagy lesz a mérete nyilván és 800 megát feltenni hát eltelik egy nap mire felmegy...
Nem is értem, hogy eddig, hogy nem terjedt el, pedig már egy éve fennt van:
Carlo1: http://www.youtube.com/watch?v=LY5wSVKuphs
Carlo2: http://www.youtube.com/watch?v=bEOWVNO30T4&feature=related
Carlo3: http://www.youtube.com/watch?v=pTA-st6V1HE&feature=related
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Két videot találtam a youtube-on, amely egy nagyon ritka motorkerkpárt mutat be. Sõt nemrég töltötték fel, de mielõtt megkérdezitek, nem én voltam az.
Hátha érdekel valakit:
1. http://www.youtube.com/watch?v=cssLSppOi5k
2. http://www.youtube.com/watch?v=NnUMto8e5TE&feature=channel_page
Üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Sõt olyan is volt, hogy egy rövidebb, ugyanolyan minõségû anyag amit feltettem nem lett hd...
valaki világosítson plíz:)
Lenne egy számomra fontos kérdésem:
Nem tudjátok hogy lehet letiltani egy embert, hogy ne tudja megnézni a videóimat?
Mer van egy Channel-em, és ha felrakok mindig egy új videót, egy külföldi 40-szer leszavazza egy csillagosra a videómat 5 perc alatt.
És mindig szórakozik velem, mindig irkál nekem stb...
leblokkoltam már vagy 20 channel-ét csak van egy csomó regisztrációja.
Aki tudna nekem segíteni kérem írjon.
Üdv: Csaba
A copyright owner has claimed it owns some or all of the audio content in your video airsoft Agria Commando Fight Again. The audio content identified in your video is I Wanna Be Your Dog by The Stooges. We regret to inform you that your video has been blocked from playback due to a music rights issue.
Replace Your Audio with AudioSwap
Don't worry, we have plenty of music available for your use. Please visit our AudioSwap library to learn how you can easily replace the audio in your video with any track from our growing library of fully licensed songs.
Other Options
If you think there's been a mistake, or you have other questions, please visit the Copyright Notice page in your account.
Sincerely,
The YouTube Content Identification Team
© 2008 YouTube,
na elmennek ezek a picsába......
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
egyébként kipróbálod a másik módot max kitörlöd
Az Igoogle felhasználói mailom behozta, majd kitöltöttem a kötelezõket és a végére meg kiöltötte a nyelvét ::Sorry. Based on the information you have submitted to us, you are not entitled to register for YouTube.com.
Mit kéne még bûvészkednem ??? (((((
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Hogy lehetne letölteni a HD videókat a youtube-ról?
Youtube downloaderrel próbáltam de mindig csak az sd-t szedte le pedig a link a HD-ra mutatott.