2412
  • fergusonpapa
    okos tojás...neekm szükségem van a nagylátogatotságra!bár nem tudtál róla de nem lenézni..hiába magyarmentalitás ilyen..

Am ha jogvédet egy video és feltöltöm akkor azért törölhetnek??
  • precision
    amúgy meg mi értelme van olyan videot felrakni ami már 50x fent van?
    abban meg pláne mi a jó, hogy azon görcsölni vagy arra hajtani hogy sokan nézzék

ha tetszik egy video, rakd be favoritnak... nem kell újra felrakni, azért mert szereted

az emberek többsége így is tesz, berakja az előtted lévő másik 49 video közül vmelyiket favoritnak, és azt nézi meg ha szeretné

jó mind1. töltsd fel újra az egész internetet...
  • fergusonpapa
    aham :) Köszi
  • Aquir
    Kulcsszavak (mit keresnek)
    A videó témája (érdekel e valakit)
    Az hogy milyen érdekes a videó (linkeli e máshova is :p)
  • fergusonpapa
    amik eszembe jutnak az azok hogy időpben és résen kéne lenni egy egy videonál hiszen ha csak 1-2 találhato meg még belöle és kiváncsi rá a látogato vagyis ezekre keres rá akkor jönnek látogatok:)

Másik az elégedett látogato,ha sok pontot kapnak videim mint a google pageranknál..a videom előre kerül jobb rank melet!

Ez megaloldás vagy gondolkozak még?
  • fergusonpapa
    :DDDdd
  • bertino
    ennyire nem könnyítem meg a dolgod, hisz a reklámozáshoz kitűnően értesz.
    csak gondolkodj.

ehhez nem kell hozzáértőnek vagy youtube zseninek lenni.

• fergusonpapa
    akor oszd meg,ha ilyen logikus vagy
  • bertino
    ez szimpla logika, semmi több.
  • fergusonpapa
    ja h ez 1 magyar forum,tahozni JÓÓÓÓÓ....mondom uj vagyok benne,mindenki youtube zseninek és mindenhatónak született ,ahh,ha nem kapok választ huzzok inkább külfödi forumra,szépen megfoglmazott mondatra nem fikázás megy...de nehéz segiteni de komolyan...
  • Benny04
  • bertino
    az emberekből mostanság kiveszett a gondolkodás, vagy mi van ?
  • fergusonpapa
    szaisztok,új vagyok még JÚTUB terén és lenne egykis kérdésem válaszokat megköszöném :)

Szóval tettem fel videokat,nem feltétlen saját dolgokat hanem pl vices videok stb,most ugyebár azt látom valakiknek napok alat ugyanazt a videot több százan ezrenvagy akár tizezren nézik az enyémet meg max 100,ez miért van??és mi befolyásolja??és a legfontosabb h tudnék ezen javitani,várom ötleteket ti ugyis értetek hozá :)

Az én logikám az és még ezt hozá irom,mert lehet hibás h lehetszavazni a videokra és a sokj szavazatot kap elöre jön,vagypedig az h ha egy videoból hasonló néven van már 50 nem biztos az emberke laozgatni fog h enyémet nézze meg!:)de ha igy van még mindig nem tudom mit tegyek elenne..

várom a segitségeteket :)
  • akyyy
    gratulálok mama2
  • bertino
  • Aquir
    csak olvasni kéne      jaaaj az luxus....
  • precision
    te mégis miről beszélsz? tudja hogy _hogyan_ kell feltölteni, mivel megtalálta az upload gombot
    azt nem tudja, hogy _mit_ kell feltölteni
    el lett neki mondva hogy a png nem video fájl (a jutub is megmondta neki, de úgy látszik neki nem hitt)

innentől kezdve ennyi. ez nem tipikus magyarság, hanem tipikus lámaság
  • 404error
    jajjjdejó mindenki elmondja hogy mekkora szerencsétlen hogy PNG képet akart feltöteni a youtube ra ,de a kérdésére senki nem birt válaszolni hogy hogy tud feltöteni, tipikus magyarok le se lehet tagadni
  • Fülüke
    Az semmi, kész lettünk egy kisfilmel haverékkal és berúgtunk, részegen akartuk feltölteni youtube-ra és egy fél óra után jöttünk rá, hogy azért nem engedi mert egy .txt fájlt tallóztunk be. XD
  • precision
  • PJack
    lál, egy képet akarsz feltölteni youtube-ra? :O
  • akyyy
    aza mióta videó formátum?

PNG (kiejtése: "ping"] (Portable Network Graphics) képek tárolására, veszteségmentes tömörítésére alkalmas fájlformátum. Kiterjesztésként a .png írásmóddal használják.
  • bertino
    facepalm.
  • modelcar
    png
  • precision
    mi a kiterjesztése a file -nak?
  • modelcar
    "engedi"
  • modelcar
    Sziasztok

youtube-ra szeretnék videót feltenni,de nem enegdi.
    Ezt írja:
    The file you are uploading is not a valid videofile
  • zsozsi80
    http://www.youtube.com/watch?v=tQSMAUGoUxU

• ldavid
    valami olyasmi lehet
  • Fülüke
    oké, de miért van néhány országba blokkolva a videó? Néhány országban levan védetve a zene vagy mi?
  • Jim Morrison
    Bejelöltelek yútúb friendnek :)
  • ldavid
    ha van szerződésük a jogtulajdonossal akkor reklámok mellet maradhat, de ha nincs, akkor nyilván nem maradhat ezért némítani kell
    a warnerrer megállapodtak, ezért maradhat az audio sáv
  • precision
    link
    www.budosgyoker.hu - az oldal amit rólad neveztek el
  • dmario
    link
    www.vizipipa.eu - ahol a füst kezdődik
  • akyyy
    bár google foredítóval azt írja, hogy egyes országokba lehetséges, shogy tiltva van, nekem nincs teendőm vele.
  • Aquir
    =)
  • akyyy
    lol, nyáron felvettem a tüzijátékot, feltettem jutubra, erre ost látom hogy sipákol a jogvédett zene miatt.
  • Higany
    Köszi! Lecsekkolom! Bye!
  • PJack
    ezt
  • Higany
    Sziasztok! Egy videót szeretnék letölteni a youtube-ről. Milyen progit ajánlotok? Köszi! Üdv!