2412
-
#1086 itt próbáld meg akkor
https://www.google.com/accounts/ManageAccount?hl=hu -
#1085 az a baj h nekem ilyen nincs :|
most nemtom megosztani a youtube channelemet haverrel, mer ha belép youtube -ra akkor gmailre is belép, és azér az emailjeimet nem akarom, hogy lássa
fos youtube. -
#1084 ja és VEVO channel videoklippeknél viszont új dizájnt mutatja a kedvencekben -
#1083 hmm furcsa ,ha simán nézed a vidiket akkor új dizájnt mutatja,de kedvenceknél a régi van -
#1082 Köszi -
#1081 alján -
#1080 Itt még ért valamit, szánalmas amit művelnek a youtubbeal, ja és nem tudja valaki, hogyan tudom visszaállítani angolra?? -
ACE #1079 Most már csak a StreetView-ot csinálhatnák tovább, ha már egyszer elkezdték, és kirakhatnák az eddig elkészített képeket. -
ldavid #1078 ahol van annotations, ott még a régi van (persze gondolom nem sokáig)
precision : ezzel nem működik? -
#1077 vki inkább azt mondja meg, hogy hogyan "unlinkelhetem" a youtube és a gmail accomat
anno úgy hoztam létre ezt a youtube akkot, hogy a gmailemet adtam meg, így rövidebb volt a reg
aztán most ugye ha belépek a youtube -ra, akkor a "háttérben" a gmailre is belép, és én ezt nem szeretném
van vmi megoldás? már mindenütt néztem, de nincs ilyen... pedig régebben volt vhol ilyen unlink dolog, de hogy mér szedték ki... -
#1076 nekem még mindig a régi van :) egy videónál láttam az újat, de már ott is a régi van... leszedték v. mi?
-
#1075 és magyar lett a youtube gyáá:D:D:D -
RIP
-
ldavid #1073 szerintem nagyon nem jó, amerre elmentek ezzel a nagy újradizájnolással :( -
#1072 és a sáv belelóg a videoba úristen... grat youtube -
#1071 új izé undorító... átlátszó pff... -
#1070 húú énis annyira megszoktam már :( -
#1069 yep
lehet akkor nem is csukom be a youtube videó ablakát amit éppen nézek, jó lesz nosztalgiának -
#1068 omg már pont hogy megszoktam így egy hónap alatt az új skint, erre megint beújítanak, ráadásul most az egész pléjer kinézetét O.o -
#1067 nézd alatta a képet a videóból az mutatja mindig h hol tartasz éppen -
#1066 így nem lehet feltölteni videót, ha feltöltéskor a csik egből végig megy, oszt jöj rá mikor lesz kész:S -
#1065 http://userscripts.org/scripts/show/65477 -
#1064 így van -
ACE #1063 Hát nem pont most nem megy a scriptes oldal ahonnan letölthetném? -
ACE #1062 Te megoldásod szerint csak 480p-re vonatkozik, ha van 720p arra nem jó. Akkor marad a script. -
#1061 Nekem épp hogy változik a felbontása ha felnagyítom, és az utána megnyitottaknál úgy marad, azért írtam azt amit írtam :) -
#1060 jó, csak egyrészt félreérthető, mert ha nagy méretre rakod magát a lejátszót ("ha a videót kinagyítód...") azzal a "két nyilas" gombbal, akkor igaz, hogy nagyobb lesz a mérete, de a felbontása (mármint a minősége) nem változik
másrészt ezt minden böngésző indítás után el kell játszani, szóval csak félmegoldás, amit én írtam az végleges -
#1059 Erre valaki? -
#1058 azért mondtam hogy nagyobb lesz a felbontás -
#1057 szerintem ő nem a lejátszó fizikai méretére gondol, hanem a video felbontására/minőségére -
#1056 ha a videót kinagyítod, a többit is nagyobb felbontásban játssza -
#1055 mert a youtube elkurta, nem kicsit, nagyon... régebben volt olyan opció h mindig magas minőségbe játsza le, de kiszedték
greasemonkey -t használok firefox -al, és hozzá Yays! scriptet (yet another youtube script) ezzel könnyen beállítható, hogy mindig magas minőségű videót játszon le... ha nem akarod hogy pl 1080p -t játszon le (mert vannak azért olyan videók is) akkor ne a legmagasabb minőséget válaszd, hanem az egyel "rosszabbat", ilyenkor ha van akkor 720p -t játszik, ha nincs akkor 480 -at -
ACE #1054 Valaki tudja hogy hogyan lehet beállítani, hogy mindig a legmagasabb felbontásban/részletességben játssza le a fent lévő videókat? Pl. ha van a videóból 720p-s akkor azt játssza le, és ne kelljen mindig átváltogatni? Az Account-om playback setup-jában az van beállítva, hogy "Always choose the best option for me based on my player size." de mégsem jó... -
#1053 jó nem szóltam látom még folyamatban van a minőség beállítása az oldalon -
#1052 de avi-t is probáltam, ahol Video: DVSD 720x480 29.97fps 28771Kbps [Video 0]
Audio: PCM 48000Hz stereo 1536Kbps [Audio 1] beállítások voltak.. de a végeredmény itt is úgyanaz.. nézhetetlen minőség youtube-on -
#1051 wmv videóformátum, HD 720p mpeg2-be kódolva, gépen szép tiszta éles.. youtube-ra feltöltve kockás, szemcsés, hulladék felbontás.. miért? nem látok semmi opciót feltöltésnél, hogy jutub hogyan konvertálja a kiválasztott videómat -
#1050 én ezt nem tapasztaltam, de ha te meg tudod csinálni channelen kívül akkor nincs probléma sem -
#1049 á-á
viszont,ha külön ablkaba nyitom meg a videot és nem az én chanelemen nézem ott betudom állítani
-
#1048 themes and colors? -
#1047 heya, channelem,hogy lehet beállítani videok keretének színét? :D
szürke nem illik a fekete/kék hátteremhez :(( :DDD