YouTube

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez a kemény, nem a faszom?😄
😊 Nahh igy már ok 😊

zolee145
Úgy is nagyon béna lenne.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Aquir
akkor két 6percesre vágod😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
Annak csak a címsorban van ilyen kódja, a kommenteknél ha beírod az idõt simán pl 2:34 akkor link lesz automatikusan belõle
hiszen youtubeon sosem lehetett url cím alapján linkeket rakni

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

zolee145
Rákérdeztem, kíváncsi vagyok a megoldásra. Köszi a tippet.😊

Darabolni nem akarom, mert a videó így egyben jó, ha az utolsó két percet külön választom az nagyon idétlen lenne.

én nem próbáltam még, de nem hiszem, hogy túl lenne bonyolítva
egyszerûen írd be a számokat, pl. 0:30
Mégsem megy az idõ linkelés, címsorból kopizom a linket utána írom amit írál, rányomok a post comment-re és nem jeleníti meg a comment et frissítés után sem.

Aquir
lehet akár 2 részre osztani (part1, part2 külön videók), vagy kérdezd meg õt 😊

zolee145
Sajna ez sem jött be. Úgy néz ki, hogy akkor ez a videóm nem lesz feltöltve sehova. Nézegettem más videómegosztókat is, de vagy a hossza van korlátozva, vagy a mérete. A 216MB / 12:06 perc sehogyan sem jön össze.

Köszkösz

Aquir
URL végére:
#t=0m15s

Commentek-nél szoktam látni hogy olyan hivatkozásokat írnak be amire ha ráklikkelünk akkor az adott idõhöz ugrik a videóban, annak mi a kódja?

ha a channel type-ot átállítod directorba, elvileg lehet
Youtube óriási!!! Aki ezt ktalátlta....nagy ember!

........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........

zolee145
Üdv! Az lenne a kérdés, hogy mik az esélyei egy 12 perc 06 mp-es videónak a youtube-on?😊 Van valami lehetõség 10 percnél hosszabb videók feltöltésére?

qtab986
http://www.youtube.com/watch?v=_e5mzH005kw
Korábban láthattam ezt a videót. Egyik kedvencem volt. Most azt írja, az én országomban nem látható. Miért? Egy helikopter repül Afganisztánban. Ebben mi van?

Sziasztok!

Ha már youtube😊

http://www.youtube.com/watch?v=3cQ4aflg6Lg
qtab986
A videó ablaka mellett és a videó adatai felett a kirakott reklám mennyit hozhat?

Aquir
Firefox DownloadHelper kiterjesztés

totti10
HD videót lehet ugy leszedni hogy HD is maradjon a gépemen?

hajrá,lilák!

elvileg már megcsinálták a keresõt
Juhiii
A keresõ itt is kiszállt, próbáld google-n megkeresni a videót, hátha behozza úgy.

GO GUNNERS!

kopa1
Khmm nálam behalt a YT... Másnak is?

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Aquir
túl színészkedik😊

írd az URL végére az &fmt=18-at
pl.: http://www.youtube.com/watch?v=XwNHE3QXVc4&fmt=18
Aquir
van ahol nincs

akyyy
frissítsd a flasht

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Segítsetek, lécci: nekem sosem jelenik meg a YouTube-on a HQ gomb. Vajon miért?
Aquir
akármilyen reakció rá. vagy válasz. vagy amit megihletett. akármi

qtab986
Hozzászólás helyett hozzátesz egy videót?

Aquir
az amit jelent. Reagálás rá

qtab986
Az mi amikor egy videó ablak alatt (amiben a videó megy, pf nem tudom hogy hívják) a Statistics & Data alatt van még egy Video Responses? Mi az a Video Responses?

Benny04
jeje

akyyy
simán. legalább most jól sikerült, nincs a szélén két fekete csík.

Benny04
megint feltöltötted? 😄

akyyy

Benny04
loool

viccesek ezek a felgyorsítós védekezések a nem tiszta zeneszámok ellen... 😊 (mondjuk elég idegesítõ tud lenni)
pl.
akyyy
tudtommal nem volt ilyen videóm fent, folyamatosan figyeltem a jogsértéseket is, csupán szakdolgozatom videójába volt egy zene ami "jogsértõ" de az tán még az elõcõ accoutomon volt fent😄

Benny04
a nagyon helyett "tudom" lett volna <#zavart2>

Benny04
nagyon, nagy gyász ez az oldal xDDD
de szerintem a gugli fordítókája se fordít jobban

Aquir
haha most néztem meg (miután itt gyorsfordítottam), hát az egy érthetetlen szar angol->magyar tekintetben (mert a szöveg kontextusfüggõ és más a nyelvezet) 😊 jókat röhögtem
fordítani ésszel kell

Aquir
a Közösségi Irányelveket megbecstelenítetted, ezért törölték. Figyelmeztetnek hogy tiltott bármilyen más accountot létrehoznod vagy használnod.
A youtube gárda figyeli a megjelölt videókat, hogy rátaláljanak a szabályszegõkre, és közbeavatkoznak ha szükséges.
Nem tudnak részleteket szolgáltatni az acc. felfüggesztésérõl. A linkeken megtalálható mit tartanak helytelen tartalomnak vagy viselkedésmódnak.

akyyy
akkor nem sok jót, ezek szerint baszhatom az accounbtot, mi?

akkor senki se változtasson emailt különben oda az accountja😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Benny04
webforditas.hu

akyyy
Fejlemény: most ezt kaptam:

Hi akyyyyy,

Thanks for your email. Your "akyyyyy" account has been found to have
violated our Community Guidelines. Your account has now been terminated.
Please be aware that you are prohibited from accessing, possessing or
creating any other YouTube accounts.

YouTube staff review flagged videos 24 hours a day, seven days a week to
determine whether they violate our Community Guidelines. When a video or
account is brought to our attention we investigate and take action if
necessary.

We are unable to provide specific detail regarding your account suspension
or your video's removal. For more information on our what we consider
inappropriate content or conduct while using YouTube, please visit our
Community Guidelines and Tips at
http://www.youtube.com/t/community_guidelines and our Help Center article
at http://help.youtube.com/support/youtube/bin/answer.py?answer=92486.

Regards,

The YouTube Team

mit jelent?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
hát igen, használhattam volna a gmailes accountot külön, de elég sok videóm fel volt már töltve a másikra, nem akartam hogy kárba vessze, illetve külön accountot használni mindenre.

csak azt sajnálom , hogy a sok HD-s rallys, meg egyéb videóim, amit ezer év volt felszenvedni, odaveszett😞((

Aquir
és ha a gmailes accounttal lépsz be mindig a youtubera, és azt tiltják le, akkor nem lesz gmailed?! lol akkor hiszen emailt sem lehetne nézni, szerintem a gmailesek biztos megússzák ilyenkor 😊