YouTube
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jútúb valami ubdatelt aztán azóta nem lehet jútúb downloaderrel letölteni, viszont kijött a 2.5 jútúb downloader amivel lehet csak hogy a "hivatalos" oldaláról még mindig csak a 2.1.7-et szedi le annak ellenére hogy a 2.5-t mondja
nincs meg valakinek a tényleges 2.5?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
esetleg mások?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
"Live! | Matched third party content. " ez nem tom mit is jelentene
"Audio disabled | Matched third party content." ezért meg rohadjanak meg 😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Megváltoztattam az emailt, irta, hogy ujra be kell lépnem. probáltam, nem ment. megnéztem az egyik videómat, hogy na mi van, és ugye ott már az volt kirva, hogy törölt felhasználó.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De miket csináltál a két levél között, és elõtte? Az irányelvekben leírják, hogy elsõre figyelmeztetést küldenek. Kettõ után ideiglenesen letiltanak és 6 hónapon belül csak harmadszorra függesztik fel az accountot véglegesen.
Ezen kívül írják le hogy az irányelvek súlyosabb megsértése esetén azonnali felfüggesztés is járhat
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Your account is in good standing.
Account Status: Copyright
Your account is in good standing.
pedig azt írja nincs most semmi gond
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
mencsed lefelé az összes videódat, kedvenceket, stb, sõt, regizhetsz akár egy újat is, hogy mire kitilanak, meglegyen minden😄 mer most már ha valamit állitasz a profilodon, kitiltanak, törölnek.
mikor most felnéztem az oldalra egy nagy piros keretes üzenet fogadott hogy mivel nem vettem le a videót, megtették õk, és hogy fejezzem be a törvényellenes viselkedést...
nagyon is elkapkodják
én tegnap töltöttem fel egy klipet és egybõl ott volt hogy ez kinek a tulajdona.. és hogy "Your video is blocked worldwide"
viszont a my videosnál volt egy olyan lehetõség nála hogy view copyright info(vagy valami ilyesmi) azon belül lehet nekik választ küldeni hogy engedélyezzék a videót, na olyat írtam és még most is blockedet ír, de már teljes mértékben mûködik és nézhetõ
"This video is not available in your country due to copyright restrictions. "
Ez szerintem tiszta gáz. A minden idõk legnézettebb zenei klipjeit akartam youtube on nézni.
van rá valami megoldás?
ért tegnap egy kis kellemetlenség.Feltötltöttem egy videót és a related vieok között megjelent olyan videó amit korábban néztem meg és elég gáz hogy belekerült.Ezt csak most vettem ráadásul hogy a drága yyoutube letárolja megtekintett videókat és azt mások számára is hozzáférhetõvé teszi a related videók formájában.
Hogy lehet a related videók közül törölni?
lol ezt nézzétek meg xDD
a hangsávban keres a rendszer egyezést, ha van akkor megfogja, és cserét ajánl a szabadon használható gyûjteménybõl
már elég sok üzenetet kaptam, h jogsértés miatt (kép vagy hang ) törlik a videót, elnémítják..stb...
ha jól tudom 3 ilyen eset után törölhetik is a felhasználót...
ha ilyen procedúrán átesik a videóm, ált. törlöm, mert feleslegessé válik, pl. ha nem lehet meghallgatni az eredeti zenét alatta...
bár lustaságból néha megesik, h mégis fennmarad 1-2 videóm ilyen állapotban... s most az összes ilyen videóm "megjavult", mintha mi se történt volna...
vagyis csak elméletileg, mert gyakorlatilag, tiltva vannak a köv. országokban:
"Australia, Brazil, Canada, France, Germany, Guam, India, Ireland, Israel, Italy, Japan, Mexico, Netherlands, New Zealand, Northern Mariana Islands, Puerto Rico, South Korea, Spain, United Kingdom, United States, United States Virgin Islands"
de van a kicsit szigorúbb: Your video is still available worldwide. XD
gondolom ez van azoknál a videóknál is, amit mi se tudunk megnézni...
"This video is not available in your country...."
érdemes nézegetni az "Account" menün belül a "Manage Account -> Account Status: Copyright" -ot és az "Overview"-en belül van egy kis sárga négyzet:
"You have videos that may contain content that is owned by someone else. Please review these videos. "
Engem a köv. cégek nem kedvelnek:
Dorna Sports - kép
UMG x 4 - zene
Armada Music- zene
NATOarts- zene
Xbox Live: Lunatic HUN
csináltam egy videót movie makerrel, de amikor feltöltöm nincs hang...felajánl pár zenét a videó alá de nekem az eredeti hanggal kéne amivel én csináltam...miért van ez és mi lehet rá a megoldás?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Megszeretnék nézni egy videot, de ez az üzenet jelenik meg: "This video not available in your country due to copyright restriction". ilyenkor mi van?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
összehúzódik, aztán kinyúlik :o<#idiota>#idiota>
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
üdv.,
Megint egy kisebb segítségre lenne szükségem.
Most telepítettem ujra a gépet, és a legujabb 3,5-ös mozilla firefox van rajta.
A youtube-on a videók nem mennek rendesen, hanem ugrálnak. Azaz amikor elinditom a videókat, akkor elindul rendesen a video, de a kép az hol összehúzódik, hol nem, és egyfolytában igy ugrál.
Ötlet?
Elõre is köszönöm
youtubon videót szertnék megnézni/letölteni
de mindig ez fogad amikor rákattintok!
This video is not available in your country due to copyright restrictions.
ezellen mit lehet tenni?
hajrá,lilák!
Fucked Up @ Budapest, Dürer Kert - 2009.07.09. +Motivation, Rákosi, Waffen Bisex
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.