2412
  • TaRka0107
    Szevasztok! Olyan gondom van hogy nem jönnek be a youtube videók itt mozzilában. Meg végülis a többi sem nagyon. Bejön a videó addig hogy fekete kép és még pause gombot se látom. Flash playert már tettem fel.
  • precision
    nm
  • PJack
    fuck yeah
    köszönöm :)
  • precision
    eszközök/beállítások

• PJack
    azabaj csak hogy MM-ben csak 4:3-as arányban lehet elmenteni, nekem meg 16:9es kéne :(
  • PJack
    á ezt kerestem de nemtaláltam köszi :D
  • Aquir
    miért nem a youtube-on nézed? :)
  • banok
    így van azzal a legegyszerűbb.
  • MR ME
    ja win movie makerrel szoktam énis
  • precision
    hát szerintem 480p (720x480), 720p (1280x720) vagy 1080p (1920x1080) méretben
    program passz... movie maker?
  • PJack
    ha zenét szeretnék feltölteni és azt szeretném hogy a képek amik a videóban vannak teljesen betöltsék a rendelkezésre álló teret, és ne legyenek fekete csíkok fölötte meg alatta, akkor milyen méretben kéne feltöltenem?
    és milyen programot ajánlotok ehhez?
  • MR ME
    de közbe rájöttem énis h egy 10-20 perc mulva viszonylag normális lesz :D
  • precision
    nem csak várni kéne amíg a youtube teljesen feldolgozza és normál minőségben szóljon?
  • MR ME
    sziasztok

az mitől van h feltöltök egy videót (zene) ami a gépen teljesen normálisan szól, majd felkerűl youtubera és ilyen doboz hangja lesz kb? feltöltöttem már aviba is, wmv-be is, és egyik se jó, olyan mintha túl lenne vezérelve a magas?
  • Peetboy
    Sziasztok!

Milyen programmal lehet leszedni a zenét MP3-ba jó minőségben a Youtube-ról?
    A Save2pc progit leszedtem, de nem müködik. Próbáltam már EZT az oldalt is, de csak 128 Kbit-be konvertálja a zenéket.
  • precision
    ja, őket ismerem, csak így a kódnevükön nem ugrottak be :)
    én még Shane Dawson -t szoktam nézni, Nigahiga -t, Kev Jumba -t, Happy Slip -et, Will it Blend -et, DeStorm -ot, ja és a legnagyobb állatot Jon Lajoie -t :)
  • Aquir
    OTTVAN ott, ott van csak 2 katt kell :| bemész a my videos-ba vagy a favourites-ba és a listában ott van
  • ldavid
    RWJ MGM

és tényleg a legjobbak :)
  • precision
    aha ezt most magyarul pls :D
  • PJack
    legjobbak
  • Daell Drow
    Sziasztok, nagy duzzogva hasznalom az uj youtube feluletet. es csak az a nagy problemam van hogy a nevem alatt a history gomb az hova tunt?
    Sehol nem talalom.
  • ldavid
    jelen! mindkettőt :) (+JP +BreakingNYC)
  • FRe4k
    azt nemhiszem,mert a többi oldal (daily motion,gametrailers) hd videói tökéletesen mennek,ablakba,és full képernyőn :/
  • akyyy
    tönkre ment a vga-d
  • FRe4k
    Hello!

Az egyik napról a másikra elkezdtek akadni a hd videók,de ha teljes méretűre rakom akkor már nem :S
    megnéztem 3 böngészővel is
    ez a hiba csak a youtube-on van,a többi oldalakon található hd videók gond nélkül mennek.
    Valaki estleg tudna mondani valami okosságot erre?
  • PJack
    RWJ-t, MGM-t meg ilyeneket néz valaki rajtam kívül? :D
  • tommygear
    faszommá azt se bírja megjegyezni ez hogy én nagy méretbe akarok nézni minden videót
  • ldavid
    most már alig van funkciója az avataroknak, csak a channelen látható, ott is miniatűr méretben
    meg nekem a subscribe-ösztönző fejlécképek is hiányozni fognak :)
  • PJack
    channelt hamar megszoktam, az tényleg jobb lett akkor, de ez... még barátkozni kell vele
  • precision
    az újfajta channel layoutnál is így volt, hogy egy ideig lehetett választani, ki melyiket használja, aztán egy idő után véglegesítették az új fajtát

személy szerint én is idegenkedtem eleinte az új channel layout -tól, de ma már azt mondom hogy a mostani sokkal jobb mint a régi

ez az új cucc nekem se annyira tetszik jelenleg, de azért látható hogy egy-két kényelmi cucc bekerült, egy-két helyfoglaló és alig használt dolgot gombok mögé raktak (pl embed rész)
    szokni kell az tény
  • PJack
    ja nekem se mindig hozza be. kurvaidegesítő az egész :S
    tehettek volna oda egy olyan gombot is hogy akinek jobban tetszik a régi az visszaválthasson rá
  • ldavid
    history (cak linket szedték le) a leírás meg ott van a videó alatt
    amúgy tényleg olyan, mintha egy üres fehér lapra össze lenne dobálva minden, a play gomb melletti továbbléptetőre sincs semmi szükség szvsz

a főoldalon Subscriptions nálatok is szarul működik?
    hol eltűnnek (meg sem nézett) videók, hol újra megjelennek azok amiket már láttam
    de még a subscriptions oldal is fura
  • HöfEE
    A kommentek undorítóan néznek kis semmi formázás,két komment közül eltűntek az elválasztóvonalak, eltűnt a Fivestars , nincsenek kiemelve a dobozok, a videó alatti GUI meg egyszerűen ronda és átláthatatlan., description mező szintén megszűnt, a feltöltő neve a videó fölé került ami elég undorító. És ami engem személy szerint a leginkább bosszant , hogy megszűntették a Historyt. Eddig mindig vissza tudtam nézni , keresni az addig megnézett videóimat, most nem. Ennyi volt. Remélem tényleg csak áprilisi tréfa...
  • precision
    ne sírjatok, majd megszokjátok :P
  • HöfEE
    Mi ez a fos?? VISSZA A RÉGI YOUTUBEOT!
  • PJack
    rééégitakarooom :(
  • Aquir
    szuper
  • tommygear
    ejjj :S
  • ldavid
    most már sehogy :(